Vizonic capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Vizonic capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Vizonic capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
159 RON 318 RON

Vizonic sunt capsule pentru sănătatea ochilor care conțin o formulă specială dezvoltată pentru a susține vederea și a proteja ochii de efectele negative ale stresului oxidativ. Aceste capsule sunt formulate cu ingrediente naturale și antioxidanți puternici pentru a promova sănătatea oculară și a menține o vedere clară și vibrantă.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 159 RON

Ce este Vizonic şi pentru ce se utilizează

Vizonic sunt capsule destinate îngrijirii și menținerii sănătății ochilor. Acestea conțin o formulă specială care combină ingrediente naturale și nutrienți esențiali pentru a sprijini funcționarea normală a ochilor și a menține o vedere sănătoasă. Capsulele Vizonic au fost dezvoltate pentru a oferi protecție antioxidantă și susținere pentru ochi, contribuind la reducerea oboselii oculare, îmbunătățirea clarității vizuale și menținerea sănătății generale a ochilor.

Indicatii terapeutice

Este recomandat să utilizați capsulele Vizonic în următoarele cazuri:

 • Pentru menținerea sănătății oculare generale și prevenirea problemelor de vedere.
 • Pentru reducerea oboselii oculare cauzate de utilizarea îndelungată a dispozitivelor electronice sau munca îndelungată la computer.
 • Pentru protecția ochilor împotriva stresului oxidativ cauzat de factori externi, cum ar fi lumina albastră și poluarea mediului.
 • Pentru îmbunătățirea clarității vizuale și acuității vizuale în situații cu iluminare redusă.
 • Pentru susținerea sănătății retinei și prevenirea afecțiunilor oculare legate de vârstă, cum ar fi degenerescența maculară.
 • Pentru persoanele care prezintă deficiențe nutriționale legate de vitamine și antioxidanți esențiali pentru ochi.
Vizonic
159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Dacă nu se tratează problemele de vedere, pot apărea unele complicații și afecțiuni care pot afecta în mod semnificativ calitatea vieții. Conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), neglijarea îngrijirii ochilor poate duce la următoarele probleme:

 • Reducerea calității vederii: Dacă nu se acordă atenție problemelor de vedere, acestea pot progresa și poate apărea o deteriorare semnificativă a acuității vizuale. Aceasta poate afecta activitățile de zi cu zi, cum ar fi cititul, conducerea și recunoașterea fețelor.
 • Afecțiuni oculare grave: Neglijarea afecțiunilor oculare existente poate duce la progresia acestora și poate rezulta în afecțiuni grave, cum ar fi glaucomul, cataracta, degenerescența maculară și retinopatia diabetică. Aceste afecțiuni pot afecta sever vederea și pot necesita intervenții chirurgicale sau tratament de lungă durată.
 • Complicații legate de sănătatea generală: Unele afecțiuni oculare pot fi legate de probleme de sănătate generală, cum ar fi diabetul zaharat și hipertensiunea arterială. Neglijarea tratamentului pentru aceste afecțiuni poate duce la complicații suplimentare care afectează nu doar vederea, ci și starea generală de sănătate.
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Vizonic acționează în mod următor:

 • Îmbunătățirea acuității vizuale: Ingredientele active din Vizonic contribuie la creșterea clarității și acuității vizuale, permițând o vedere mai clară și mai precisă.
 • Protecția împotriva radicalilor liberi: Vizonic conține antioxidanți puternici care ajută la protejarea ochilor de efectele nocive ale radicalilor liberi, care pot deteriora celulele oculare și pot contribui la apariția afecțiunilor oculare.
 • Susținerea sănătății retinei: Vizonic conține nutrienți și substanțe bioactive care sprijină sănătatea retinei și pot contribui la prevenirea deteriorării acesteia.
 • Reducerea oboselii oculare: Prin utilizarea regulată a kapsulelor Vizonic, se poate reduce oboseala ochilor cauzată de efortul vizual prelungit, expunerea la lumina albastră emisă de ecranele digitale și alte factori de stres ocular.

Beneficiile Vizonic

Vizonic oferă următoarele avantaje:

 • Îmbunătățirea vederii: Vizonic conține ingrediente active care contribuie la îmbunătățirea clarității și acuității vizuale, permițându-vă să vedeți mai clar și mai bine.
 • Protecție oculară: Ingredientele antioxidante din Vizonic ajută la protejarea ochilor de efectele negative ale radicalilor liberi și a factorilor de stres oxidativ, contribuind astfel la menținerea sănătății ochilor.
 • Hidratare și lubrifiere: Kapsulele Vizonic conțin substanțe care ajută la menținerea hidratării și lubrifierii ochilor, reducând disconfortul cauzat de ochi uscați și iritați.
 • Susținerea sănătății retinei: Vizonic conține nutrienți esențiali și antioxidanți care sprijină sănătatea retinei și pot contribui la prevenirea deteriorării acesteia.
 • Reducerea oboselii oculare: Utilizarea regulată a kapsulelor Vizonic poate ajuta la reducerea oboselii oculare cauzate de activități precum cititul prelungit, utilizarea ecranelor digitale și condițiile de iluminare dificile.
back to menu ↑

Compozitie

Vizonic conțin următoarele ingrediente și au următoarele efecte benefice:

 • Astaxantină: Este un puternic antioxidant care ajută la protejarea celulelor oculare împotriva stresului oxidativ și susține sănătatea generală a ochilor.
 • Vitamina E: Este un alt antioxidant important care contribuie la reducerea riscului apariției afecțiunilor oculare legate de vârstă și la menținerea sănătății retinei.
 • Pulbere Spirulina Platensis algae thallus: Această pulbere obținută din algele Spirulina Platensis conține o varietate de nutrienți esențiali, cum ar fi vitaminele, mineralele și antioxidanții, care sprijină sănătatea ochilor și menținerea unei vederi sănătoase.
 • Mătase de porumb: Acest ingredient are proprietăți diuretice și antiinflamatorii, contribuind astfel la reducerea umflăturilor și a inflamației în zona ochilor.
 • Extract uscat Castan de India: Extractul de Castan de India este utilizat pentru a sprijini circulația sanguină și a reduce fragilitatea capilarelor, ceea ce poate avea beneficii în prevenirea și tratarea problemelor vasculare oculare.
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect kapsulele pentru vedere Vizonic, urmați următoarele instrucțiuni:

 1. Luați o capsulă de Vizonic zilnic, preferabil în timpul unei mese.
 2. Înghițiți capsula cu un pahar de apă sau lichid.
 3. Respectați doza recomandată de producător și nu depășiți doza zilnică indicată pe ambalaj.
 4. Pentru rezultate optime, utilizați kapsulele în mod regulat, conform recomandărilor.
Vizonic
159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Reacţii adverse posibile

În general, kapsulele pentru Vizonic sunt bine tolerate și nu au raportat efecte secundare semnificative. Cu toate acestea, în unele cazuri, pot apărea următoarele efecte secundare minore:

 • Tulburări digestive minore, cum ar fi greața sau disconfortul gastric. Aceste simptome sunt rare și trecătoare.
 • Reacții alergice minore, cum ar fi mâncărimea, erupțiile cutanate sau umflarea ușoară.

Contraindicatii / Atentionari

Kapsulele Vizonic sunt în general sigure și bine tolerate. Cu toate acestea, există anumite cazuri în care utilizarea acestora poate fi contraindicată. Iată câteva situații în care este recomandat să evitați utilizarea kapsulelor Vizonic:

 • Alergii sau hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele din compoziția kapsulelor Vizonic. Este important să verificați lista de ingrediente și să vă asigurați că nu aveți alergie la niciunul dintre acestea.
 • Persoanele care suferă de afecțiuni medicale grave sau care urmează tratamente medicale specifice. Aceasta include persoanele care suferă de afecțiuni hepatice, renale sau oculare severe sau care iau medicamente specifice.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizatorii care au utilizat kapsulele pentru vedere Vizonic au raportat următoarele rezultate:

 • Îmbunătățirea acuității vizuale: Mulți utilizatori au observat o îmbunătățire semnificativă a clarității vizuale și o mai bună acuitate a vederii.
 • Protecția ochilor împotriva radicalilor liberi: Datorită conținutului de antioxidanți, kapsulele Vizonic au ajutat la protejarea ochilor împotriva daunelor provocate de radicalii liberi, care pot contribui la apariția bolilor oculare.
 • Îmbunătățirea confortului ochilor: Unii utilizatori au remarcat o reducere a disconfortului ocular, cum ar fi senzația de ochi uscați, iritații sau senzația de oboseală a ochilor.
 • Susținerea sănătății generale a ochilor: Kapsulele Vizonic conțin ingrediente care au fost asociate cu protejarea sănătății ochilor, cum ar fi reducerea riscului de degenerescență maculară legată de vârstă și a altor afecțiuni oculare.
back to menu ↑

De unde pot cumpăra Vizonic: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Vizonic nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Vizonic preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 159 RON, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Vizonic de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

Vizonic
159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Vizonic

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Vizonic pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Vizonic pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Am fost încântată de rezultatele obținute în urma utilizării kapsulelor pentru vedere Vizonic. La vârsta mea, am experimentat o deteriorare a vederii și dificultăți în focalizarea obiectelor. După câteva săptămâni de utilizare regulată a kapsulelor, am observat o îmbunătățire semnificativă a clarității vizuale. Acum pot citi fără efort și pot vedea detaliile mai mici cu mai multă ușurință. Sunt recunoscătoare că am descoperit acest produs care mi-a îmbunătățit calitatea vieții.”

Elena, 42 ani

“Ca o persoană care petrece mult timp în fața calculatorului, aveam probleme cu ochii obosiți și disconfort ocular. Am încercat diverse soluții, dar nimic nu a avut un impact semnificativ până când am început să iau kapsulele pentru vedere Vizonic. După câteva săptămâni de utilizare, am observat o reducere semnificativă a oboselii oculare și o senzație de confort îmbunătățită. Acum pot lucra mai mult timp fără să simt disconfort și oboseală excesivă la nivelul ochilor. Recomand cu încredere aceste kapsule tuturor celor care petrec mult timp în fața ecranelor.”

Andrei, 42 ani

“Ca sportiv de tir, o vedere clară și acută este esențială pentru performanță. Am încercat kapsulele pentru vedere Vizonic în speranța de a-mi îmbunătăți performanța și am fost foarte mulțumit de rezultate. Am observat o mai bună focalizare și acuitate vizuală, ceea ce mi-a permis să obțin rezultate mai bune în competiții. De asemenea, am observat o reducere a senzației de oboseală oculară, ceea ce m-a ajutat să mă concentrez mai bine. Recomand cu încredere acest produs sportivilor și tuturor celor care doresc să își îmbunătățească performanța vizuală.”

Adrian, 25 ani

Vizonic este o înșelătorie? Există păreri negative?

Vizonic nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

back to menu ↑

Părerile medicilor

Dr. Alexander Müller, oftalmolog:

În calitate de medic oftalmolog, am fost impresionat de eficacitatea capsulelor pentru vedere Vizonic. Produsul este formulat cu ingrediente de înaltă calitate, care susțin sănătatea oculară și îmbunătățesc acuitatea vizuală. Am observat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor pacienților mei care au utilizat Vizonic, precum oboseala oculară, vedere încețoșată și dificultăți de concentrare. Recomand cu încredere aceste capsule pacienților mei care doresc să-și mențină și să-și îmbunătățească sănătatea oculară.

Ca oftalmolog, am fost impresionat de eficacitatea capsulelor Vizonic pentru ochi. Produsul este formulat cu ingrediente de înaltă calitate care susțin sănătatea ochilor și îmbunătățesc acuitatea vizuală. Am observat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor la pacienții mei care au folosit Vizonic, cum ar fi oboseala oculară, vedere încețoșată și dificultăți de concentrare. Recomand aceste capsule pacienților mei care doresc să-și mențină și să-și îmbunătățească sănătatea ochilor.

Dr. Alexander Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează kapsulele Vizonic pentru îmbunătățirea vederii?

R: Kapsulele Vizonic acționează prin furnizarea de nutrienți esențiali și antioxidanți care susțin sănătatea ochilor și pot îmbunătăți acuitatea vizuală.

Cât timp trebuie să iau kapsulele Vizonic pentru a observa îmbunătățiri în vederea mea?

R: Timpul necesar pentru a observa îmbunătățiri poate varia în funcție de fiecare individ în parte. Este recomandat să luați kapsulele Vizonic conform indicațiilor și să fiți consecvent în utilizarea lor pentru a obține rezultate optime.

Sunt sigure kapsulele Vizonic pentru utilizarea pe termen lung?

R: Da, kapsulele Vizonic sunt concepute pentru a fi sigure pentru utilizarea pe termen lung. Acestea conțin ingrediente naturale și au fost dezvoltate conform standardelor de calitate și siguranță.

Există vreo contraindicație pentru utilizarea kapsulelor Vizonic?

R: Utilizarea kapsulelor Vizonic nu este recomandată în cazul alergiilor cunoscute la oricare dintre ingredientele sale.

Ce se întâmplă dacă omit să iau o doză de kapsule Vizonic?

R: În cazul în care ați omis o doză de kapsule Vizonic, luați doza următoare conform programului obișnuit. Nu luați o doză dublă pentru a recupera doza omisă. Este important să fiți consecvent în utilizarea kapsulelor Vizonic pentru a obține rezultatele dorite.

Întrebare: Pot lua kapsulele Vizonic dacă port lentile de contact?

Răspuns: Da, de obicei puteți lua kapsulele Vizonic în timp ce purtați lentile de contact.