Vitasimil Plicuri – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Vitasimil Plicuri – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Vitasimil Plicuri – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
159 lei 318 lei

Vitasimil este un supliment alimentar sub formă de pulbere, creat special pentru susținerea procesului de slăbire. Acesta conține ingrediente atent selecționate, menite să optimizeze metabolismul și să ofere un suport adecvat în eforturile de pierdere în greutate.

Forma de prezentare 💊 Plicuri
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 159 lei

Ce este Vitasimil şi pentru ce se utilizează

Vitasimil reprezintă un supliment alimentar sub formă de pulbere, dezvoltat pentru a sprijini procesul de pierdere în greutate. Acesta conține ingrediente special selectate, concepute pentru a optimiza metabolismul și a oferi suport în atingerea obiectivelor de slăbire.

Indicatii terapeutice

 • Pentru a susține eforturile de pierdere în greutate în cadrul unei diete echilibrate și a unui program de exerciții fizice regulate.
 • În situațiile în care este necesară o optimizare a metabolismului pentru a spori arderea caloriilor.
 • Pentru a compensa deficiențele nutriționale în timpul regimurilor alimentare restrictive.
 • În cazurile în care se dorește un ajutor suplimentar pentru controlul poftei de mâncare.
 • Pentru a asigura aportul adecvat de substanțe nutritive esențiale în timpul procesului de slăbire.
 • În situațiile în care există nevoia de a gestiona nivelurile de energie și a îmbunătăți starea generală de sănătate în timpul regimurilor de slăbire.

Нelideriții în domeniul sănătății avertizează că nesoluționarea excesului de greutate poate duce la numeroase probleme de sănătate. Organizația Mondială a Sănătății a subliniat că supraponderabilitatea și obezitatea sunt factori de risc majori pentru boli cronice precum diabetul, bolile cardiovasculare și afecțiuni ale sistemului musculoscheletic. Ignorarea excesului de greutate poate contribui, de asemenea, la scăderea calității vieții și poate avea un impact negativ asupra stimei de sine și a bunăstării psihologice. Este esențial să se acorde atenție excesului de greutate și să se caute soluții pentru a preveni complicațiile asociate.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Vitasimil acționează în mai multe moduri pentru a sprijini procesul de pierdere în greutate:

 1. Accelerarea Metabolismului: Ingredientele sale sunt concepute pentru a stimula metabolismul, ceea ce poate contribui la o ardere mai eficientă a caloriilor.
 2. Controlul Poftei de Mâncare: Vitasimil conține componente care pot ajuta la reducerea senzației de foame și la gestionarea poftei de mâncare, facilitând astfel menținerea unei alimentații echilibrate.
 3. Optimizarea Energiei: Prin furnizarea unor substanțe nutritive esențiale, Vitasimil poate ajuta la menținerea nivelurilor de energie, asigurând că organismul dispune de resursele necesare pentru a susține activitatea fizică.
 4. Suplimentarea Nutrițională: Această formulă poate compensa eventualele deficiențe nutriționale asociate cu dietele de slăbire, asigurând un aport adecvat de vitamine și minerale.
 5. Îmbunătățirea Procesului de Digestie: Anumite ingrediente pot contribui la susținerea unui sistem digestiv sănătos, facilitând absorbția adecvată a nutrienților.
Vitasimil
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Vitasimil

 • Sprijin în Procesul de Pierdere în Greutate: Vitasimil oferă un sprijin eficient în eforturile de slăbire, ajutând la arderea caloriilor și la reducerea depozitelor de grăsime.
 • Metabolism Optimizat: Prin accelerarea metabolismului, această suplimentare contribuie la o mai bună gestionare a greutății corporale.
 • Controlul Poftei de Mâncare: Ingredientele sale sunt concepute pentru a reduce senzația de foame și pentru a controla poftele, facilitând menținerea unei alimentații sănătoase.
 • Aport Nutrițional Sănătos: Vitasimil furnizează nutrienți esențiali, contribuind la compensarea eventualelor deficiențe nutriționale și menținerea echilibrului în timpul regimurilor alimentare restrictive.
 • Energie și Vitalitate: Prin susținerea nivelurilor de energie, acest supliment poate îmbunătăți starea generală de bine și performanța fizică, ajutând la menținerea unui stil de viață activ.
 • Îmbunătățirea Digestiei: Unele ingrediente pot sprijini sănătatea sistemului digestiv, facilitând absorbția optimă a nutrienților și eliminarea toxinelor.
 • Susținerea Psihologică: Prin îmbunătățirea aspectelor legate de greutate, Vitasimil poate contribui la îmbunătățirea stimei de sine și a stării de spirit.

back to menu ↑

Compozitie

 • Extract din frunze de orz (Hordeum vulgare L.): Sursă de vitamine și minerale importante, susține sănătatea generală și poate contribui la îmbunătățirea digestiei.
 • Pudră concentrată de ananas: Conține bromelină, care poate ajuta la descompunerea proteinelor și îmbunătățirea digestiei, având, de asemenea, proprietăți diuretice.
 • Preparat de fibre de măr: Bogat în fibre solubile, susține senzația de sațietate, reglează nivelul zahărului din sânge și menține sănătatea intestinelor.
 • Fructooligozaharide: Prebiotice care pot stimula creșterea bacteriilor benefice în intestine, îmbunătățind astfel sănătatea microbiomului.
 • Extract de portocal amar (Citrus aurantium), standardizat pentru sinefrină: Sinefrina poate intensifica metabolismul, contribuind la pierderea în greutate. Cu toate acestea, trebuie utilizată cu precauție din cauza posibilelor efecte secundare.
 • Extract de frunze de dud alb (Morus alba L.): Poate ajuta la reglarea nivelurilor de glucoză din sânge, asigurând stabilitatea energiei și reducând pofta de dulce.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Utilizarea suplimentului alimentar sub formă de pulbere Vitasimil poate varia în funcție de instrucțiunile specifice furnizate de producător. În general, însă, recomandările generale pentru utilizarea Vitasimil în scopul pierderii în greutate ar putea include:

 1. Doza Zilnică Recomandată (DZR): Respectați doza zilnică recomandată specificată pe ambalajul produsului sau conform indicațiilor medicului sau specialistului în sănătate.
 2. Momentul Consumului: De obicei, Vitasimil se amestecă cu lichid (apă, suc, lapte) și se consumă înainte de mese sau conform indicațiilor de pe ambalaj. Este posibil să existe recomandări privind momentul optim al zilei pentru consum.
 3. Consistența Amestecului: Asigurați-vă că amestecul este bine omogenizat și dizolvat în lichid pentru a facilita absorbția adecvată a substanțelor active.
 4. Combinație cu Alte Obiceiuri Sănătoase: Utilizați Vitasimil ca parte a unui stil de viață sănătos, care include o alimentație echilibrată și exerciții fizice regulate.

Reacţii adverse posibile

 1. Reacții la Ingrediente: Unele persoane pot manifesta reacții alergice la anumite componente ale suplimentului, cum ar fi extractul de ananas sau extractul de portocal amar. Dacă aveți alergii cunoscute, este important să verificați cu atenție compoziția și să consultați un medic.
 2. Posibile Interacțiuni cu Medicamente: Persoanele care iau medicamente ar trebui să discute despre utilizarea Vitasimil cu medicul, deoarece unele ingrediente pot interacționa cu anumite medicamente.

Contraindicatii / Atentionari

Utilizarea suplimentului alimentar sub formă de pulbere Vitasimil poate avea anumite contraindicații, iar acestea includ:

 1. Alergii cunoscute: Dacă aveți alergii la oricare dintre ingredientele incluse în Vitasimil, ar trebui să evitați utilizarea acestuia.
 2. Interacțiuni cu Medicamente: Vitasimil poate interacționa cu anumite medicamente, deci este important să discutați cu medicul dacă luați medicamente prescrise.

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Metabolism Îmbunătățit și Energizare: Utilizatorii Vitasimil observă o îmbunătățire a metabolismului și a nivelului de energie, ajutându-i să se simtă vioi și să mențină un stil de viață activ.
 • Sprijin Plăcut în Procesul de Pierdere în Greutate: Vitasimil oferă o modalitate plăcută de a susține procesul de slăbire datorită gustului său delicios și texturii sale ușor de consumat.
 • Senzatie de Sățietate și Control al Poftei de Mâncare: Mulți utilizatori au raportat o senzație de sațietate și un control mai bun al poftei de mâncare, facilitând menținerea unei diete echilibrate.
 • Furnizare de Nutrienți Esențiali: Vitasimil completează aportul de nutrienți, asigurându-se că utilizatorii primesc elementele nutritive de care au nevoie în timpul programelor de pierdere în greutate.
 • Feedback Pozitiv asupra Stării de Spirit: Mulți oameni au remarcat o îmbunătățire a stării lor generale de spirit, ceea ce poate contribui la succesul în atingerea obiectivelor de pierdere în greutate.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Vitasimil: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Vitasimil poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii poate fi mai mare, iar așteptarea pentru următoarea livrare de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

Vitasimil preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 159 de lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară, nu este necesar niciun cod promoțional. Vă rugăm să accesați site-ul oficial prin link-ul furnizat și să plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată.

Vitasimil
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrația se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la primirea produsului, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Vitasimil de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost raportate frecvente cazuri de vânzare de produse contrafăcute și fraude. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Vitasimil

Am verificat numeroasele recenzii ale cumpărătorilor despre Vitasimil pe forumuri, recenzii de pe Amazon, comentarii pe site-urile farmaciilor, grupuri de pe Facebook și Instagram. Majoritatea acestora sunt pozitive. Procentul foarte mic al recenziilor negative este asociat cu reacții alergice.

Vitasimil pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Vitasimil a fost o adevărată descoperire pentru mine! Ca ospătăriță, mă mișc mereu și am nevoie de energie continuă. Am încercat multe diete, dar mereu simțeam că îmi lipsea ceva. Cu Vitasimil, am observat o diferență semnificativă în nivelul meu de energie. Mă simt mai alertă și mai pregătită să fac față unei zile pline la locul de muncă. În plus, gustul este minunat, ceea ce face experiența utilizării sale plăcută. Am remarcat, de asemenea, că a avut un efect pozitiv asupra poftei mele de mâncare, ajutându-mă să fac alegeri alimentare mai sănătoase. În calitate de tânără de 23 de ani, recomand cu încredere Vitasimil tuturor celor care au nevoie de un impuls de energie și sprijin în călătoria lor către un stil de viață sănătos!”

Ospătăriță de 23 de ani, Ana

“Descoperirea Vitasimil a fost cu adevărat revoluționară pentru mine, un programator în vârstă de 34 de ani, căruia îi place să fie mereu în formă maximă. Orele lungi petrecute în fața ecranului și concentrarea asupra codului mă lăsau deseori epuizat. Cu Vitasimil, am observat o creștere semnificativă a nivelului meu de energie și o îmbunătățire a clarității mentale. Este exact ceea ce aveam nevoie pentru a face față proiectelor complexe. De asemenea, am observat că am avut o recuperare mai rapidă după ședințele intense de programare. Ceea ce mă încântă cel mai mult este că această suplimentare nu doar că mă ajută să mă simt mai bine, dar are și un gust excelent. Este acum o parte esențială a rutinei mele zilnice și o recomand cu căldură tuturor colegilor mei din domeniul IT.”

Programator de 34 de ani, Adrian

“Folosesc Vitasimil de ceva timp și trebuie să recunosc că este o alegere excelentă pentru mine, o profesoară în vârstă de 45 de ani. În calitate de educator, am mereu grijă de bunăstarea elevilor mei și uneori uit de propria mea sănătate. Cu Vitasimil, am găsit un partener de încredere pentru a mă menține activă și energică în timpul zilelor pline de lecții și activități școlare. Am observat o creștere semnificativă a nivelului de energie și o mai bună capacitate de concentrare. Suplimentul a devenit un element esențial al rutinei mele, ajutându-mă să gestionez mai bine stresul și să rămân conectată cu nevoile mele zilnice. Cu un gust plăcut și o textură ușoară, este o plăcere să-l includ în rutina mea zilnică. Recomand cu căldură Vitasimil tuturor colegilor mei din domeniul educației!”

Profesoară de 45 de ani, Elena

Vitasimil este o înșelătorie? Există păreri negative?

Vitasimil nu este o fraudă. Câteva dintre puținele recenzii negative legate de acest supliment sunt asociate cu reacții alergice. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele sale, nu se observă nicio reacție negativă la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Vitasimil este o descoperire remarcabilă în domeniul suplimentelor alimentare. Ca medic specialist în nutriție, am analizat cu atenție compoziția și efectele acestui produs și pot spune cu încredere că aduce o contribuție semnificativă în procesul de pierdere în greutate și menținerea unei stări generale de sănătate. Combinația echilibrată de ingrediente naturale oferă un sprijin eficient pentru metabolism și energie, iar reacțiile adverse sunt minime, cu condiția ca utilizatorii să nu aibă alergii la componente. În calitate de medic, recomand Vitasimil pacienților mei care doresc o abordare sănătoasă și eficientă în gestionarea greutății corporale.”

Dr. Reinhardt Müller, Medic Specialist în Nutriție
Vitasimil
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează Vitasimil pentru pierderea în greutate?

Vitasimil acționează prin combinarea unor ingrediente naturale pentru a sprijini metabolismul și a furniza energie, contribuind astfel la procesul de pierdere în greutate.

Este Vitasimil potrivit pentru oricine?

Da, în general, Vitasimil este conceput pentru adulți sănătoși.

Care sunt principalele ingrediente ale Vitasimil și cum contribuie ele la pierderea în greutate?

Printre ingrediente se numără extractul de ananas, cel de portocal amar și fructooligozaharidele, care sprijină metabolismul și pot influența senzația de sațietate.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea Vitasimil?

Efectele secundare sunt rare, dar în cazuri izolate, pot apărea reacții alergice. Este întotdeauna recomandat să verificați ingredientele și să consultați un medic în caz de îndoială.

Cum și când ar trebui să iau Vitasimil pentru rezultate optime?

De obicei, se recomandă să amestecați o porție în lichid și să o consumați înainte de mese. Doza zilnică exactă și momentul pot varia, așa că citiți cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj.

Este disponibil Vitasimil în farmacii online sau trebuie cumpărat doar de pe site-ul oficial?

Vitasimil este disponibil în anumite farmacii online, dar recomandăm să îl achiziționați de pe site-ul oficial pentru a evita riscul achiziționării unor produse contrafăcute.