Visitec capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Visitec capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Visitec capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 lei

Capsulele pentru zrănia Visitec sunt suplimente alimentare care conțin o combinație unică de ingrediente naturale și nutrienți esențiali, special formulate pentru susținerea sănătății ochilor și a vederii clare. Aceste capsule contribuie la protejarea ochilor de efectele negative ale radicalilor liberi, promovează o circulație sanguină sănătoasă în zona oculară și ajută la menținerea unei vederi optime în timp.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 lei

Ce este Visitec şi pentru ce se utilizează

Capsulele pentru zrănia Visitec sunt suplimente alimentare care au fost special concepute pentru a sprijini sănătatea ochilor și a îmbunătăți vederea. Acestea conțin o combinație de ingrediente naturale și nutrienți esențiali care contribuie la menținerea funcționării normale a ochilor și la prevenirea anumitor afecțiuni oculare. Utilizarea regulată a capsulelor Visitec poate ajuta la protejarea ochilor de efectele negative ale factorilor de mediu și la susținerea unei vederi clare și sănătoase.

Indicatii terapeutice

 • Pentru persoanele care prezintă probleme de vedere, cum ar fi vedere încețoșată, dificultăți în focalizarea ochilor sau vedere slăbită în timpul zilei.
 • Pentru cei expuși la ecranul computerului sau dispozitive electronice pentru perioade îndelungate, deoarece acestea pot provoca oboseală oculară și disconfort.
 • Pentru persoanele în vârstă, care pot prezenta riscul de dezvoltare a afecțiunilor oculare legate de înaintarea în vârstă, cum ar fi degenerescența maculară sau cataracta.
 • Pentru persoanele care lucrează în medii cu iluminat redus sau expuse la lumini intense, cum ar fi șoferii sau lucrătorii în industria de construcții.
 • Pentru persoanele care doresc să își mențină sănătatea oculară și să prevină eventualele afecțiuni oculare în viitor.

Dacă problemele de vedere nu sunt tratate corespunzător, pot apărea diverse complicații și afecțiuni oculare. Potrivit Asociației Americane de Oftalmologie, unele dintre problemele care pot apărea dacă nu se tratează corect problemele de vedere includ:

 • Deteriorarea calității vieții: Vederea afectată poate duce la dificultăți în desfășurarea activităților zilnice, cum ar fi cititul, conducerea sau efectuarea muncii.
 • Dezvoltarea unor afecțiuni oculare severe: Neglijarea problemelor de vedere poate crește riscul de a dezvolta afecțiuni oculare grave, precum glaucomul, cataracta sau degenerescența maculară.
 • Creșterea disconfortului și a oboselii oculare: Problemele de vedere netratate pot provoca oboseală oculară, senzație de uscăciune, iritații sau senzație de arsură la nivelul ochilor.
 • Risc crescut de accidente: O vedere slabă sau afectată poate crește riscul de accidente, mai ales în cazul șoferilor sau a celor care lucrează în medii periculoase.
 • Deteriorarea vederii pe termen lung: Ignorarea problemelor de vedere poate duce la o deteriorare progresivă a vederii și poate face tratamentul ulterior mai dificil sau mai puțin eficient.
Visitec
179 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Kapsulele pentru vedere Visitec acționează în mai multe moduri pentru a promova și menține sănătatea ochilor. Iată câteva moduri prin care acestea acționează:

 • Susținerea sănătății retinei: Ingredientele din kapsulele Visitec, precum luteina și zeaxantina, ajută la menținerea sănătății retinei și la protejarea împotriva deteriorării cauzate de radiațiile ultraviolete și radicalii liberi.
 • Protecția împotriva stresului oxidativ: Antioxidanții puternici din compoziția kapsulelor Visitec, cum ar fi vitamina C și vitamina E, acționează pentru a proteja ochii împotriva stresului oxidativ și a daunelor celulare asociate cu îmbătrânirea și expunerea la factori externi nocivi.
 • Hidratarea și lubrifierea ochilor: Unele ingrediente din kapsulele Visitec, precum uleiul de pește și uleiul de borago, conțin acizi grași omega-3, care ajută la menținerea hidratării și lubrifierii ochilor, reducând senzația de ochi uscați și disconfortul asociat.
 • Susținerea acuității vizuale: Kapsulele Visitec conțin nutrienți esențiali, precum vitamina A și zincul, care sunt necesari pentru o acuitate vizuală sănătoasă și o funcție optică optimă.
 • Promovarea sănătății globului ocular: Combinarea ingredientelor active din kapsulele Visitec ajută la promovarea sănătății generale a ochilor, inclusiv a vaselor de sânge, a țesuturilor și a structurilor oculare.

Beneficiile Visitec

Kapsulele pentru vedere Visitec oferă o serie de beneficii pentru sănătatea ochilor. Iată câteva dintre acestea:

 • Susținerea sănătății retinei: Ingredientele din Visitec, cum ar fi luteina și zeaxantina, ajută la menținerea sănătății retinei și la protejarea împotriva deteriorării cauzate de radiațiile ultraviolete și radicalii liberi.
 • Protecție împotriva stresului oxidativ: Kapsulele Visitec conțin antioxidanți puternici, precum vitamina C și vitamina E, care acționează pentru a proteja ochii împotriva stresului oxidativ și a daunelor celulare.
 • Hidratare și lubrifiere: Unele ingrediente din Visitec, precum uleiul de pește și uleiul de borago, ajută la menținerea hidratării și lubrifierii ochilor, reducând senzația de ochi uscați și disconfortul asociat.
 • Susținerea acuității vizuale: Visitec conține nutrienți esențiali, cum ar fi vitamina A și zincul, care contribuie la o acuitate vizuală sănătoasă și o funcție optică optimă.
 • Menținerea sănătății globului ocular: Kapsulele Visitec promovează sănătatea generală a ochilor, inclusiv a vaselor de sânge, a țesuturilor și a structurilor oculare.
back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor din capsulele pentru vedere Visitec și efectul fiecărui ingredient:

 • Luteină: Ajută la protejarea retinei și filtrarea luminii albastre dăunătoare, reducând riscul de degenerescență maculară și cataractă.
 • Zeaxantină: Are efecte antioxidante și protejează ochii împotriva radiațiilor ultraviolete, contribuind la menținerea sănătății retinei.
 • Extract de afine: Conține antioxidanți care protejează ochii împotriva stresului oxidativ și inflamației, ameliorând oboseala oculară și sprijinind sănătatea generală a ochilor.
 • Vitamina C: Stimulează producția de colagen, susține sănătatea vaselor de sânge din ochi și are efect antioxidant.
 • Vitamina E: Are proprietăți antioxidante și protejează celulele ochiului împotriva stresului oxidativ.
 • Zinc: Este esențial pentru metabolismul normal al retinei și ajută la menținerea vederii sănătoase.
 • Seleniu: Este un antioxidant puternic și sprijină sănătatea ochilor prin protejarea celulelor împotriva radicalilor liberi.
 • Extract de ginkgo biloba: Stimulează circulația sângelui la nivelul ochilor și poate avea un efect benefic asupra vederii și a problemei de circulație la nivel ocular.
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect capsulele pentru vedere Visitec, urmați următoarele instrucțiuni:

 1. Luați o capsulă pe zi, preferabil în timpul unei mese.
 2. Înghițiți capsula cu un pahar de apă sau conform indicațiilor medicului.
 3. Respectați doza recomandată și nu depășiți cantitatea zilnică specificată.
 4. Pentru rezultate optime, utilizați capsulele în mod regulat, conform recomandărilor.

Reacţii adverse posibile

Visitec sunt în general bine tolerate și nu prezintă efecte secundare semnificative în majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, în cazuri rare, pot apărea unele reacții adverse minore. Iată câteva dintre posibilele efecte secundare:

 • Disconfort gastrointestinal ușor, cum ar fi greață sau dispepsie.
 • Tulburări digestive minore, cum ar fi diareea sau constipația.
 • Alergii cutanate ușoare, cum ar fi mâncărimi sau erupții cutanate.
 • Senzație de amețeală sau oboseală tranzitorie.

Contraindicatii / Atentionari

Visitec pot avea anumite contraindicații și nu sunt potrivite pentru toate persoanele. Iată câteva posibile contraindicații:

 • Hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre ingredientele din compoziția capsulelor Visitec.
 • Persoanele care au suferit intervenții chirurgicale oculare recente sau care se confruntă cu afecțiuni oculare grave.
Visitec
179 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării capsulelor pentru vedere Visitec pot varia în funcție de fiecare persoană și de particularitățile individuale. În general, următoarele rezultate pot fi obținute în urma utilizării regulate și corecte a capsulelor Visitec:

 • Îmbunătățirea acuității vizuale: Mulți utilizatori raportează o îmbunătățire a clarității vizuale și a acuității vizuale generale. Aceasta poate include o mai bună percepție a detaliilor și o vedere mai clară a obiectelor și a imaginilor.
 • Protecția ochilor împotriva radicalilor liberi: Ingredientele din capsulele Visitec sunt cunoscute pentru proprietățile lor antioxidante și de protecție împotriva radicalilor liberi. Acest lucru poate ajuta la reducerea riscului de deteriorare a ochilor cauzată de stresul oxidativ.
 • Menținerea sănătății globului ocular: Capsulele Visitec pot contribui la menținerea sănătății generale a ochilor. Acestea pot susține sănătatea retinei, a vaselor de sânge oculare și a altor structuri oculare importante.
 • Îmbunătățirea adaptabilității la lumină: Unele persoane pot observa o mai bună adaptabilitate a ochilor la schimbările de lumină, inclusiv la trecerea de la lumină puternică la întuneric sau invers.
back to menu ↑

De unde pot cumpăra Visitec: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Visitec nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Visitec preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 179 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Visitec de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Visitec

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Visitec pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Visitec pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am descoperit capsulele pentru vedere Visitec și sunt încântată de rezultatele obținute. De când am început să le utilizez, am observat o îmbunătățire semnificativă a vederii mele. Imaginea a devenit mai clară și am început să disting mai bine detaliile. Acum pot citi fără efort și să mă bucur de activitățile mele preferate care necesită o vedere bună, cum ar fi cusutul sau gătitul.

Am fost surprinsă și de faptul că am observat o mai mare rezistență a ochilor mei la oboseală. Anterior, simțeam o senzație de uscăciune și iritație a ochilor după o perioadă îndelungată de utilizare a ochelarilor. Cu capsulele Visitec, senzația de disconfort a dispărut complet și pot petrece mai mult timp fără a obosi ochii.

În plus, sunt recunoscătoare pentru faptul că capsulele Visitec contribuie la protejarea ochilor împotriva deteriorării cauzate de factorii externi și stresul oxidativ. Este un beneficiu important pentru mine, deoarece doresc să-mi mențin sănătatea oculară pe măsură ce înaintez în vârstă.

Recomand cu încredere capsulele pentru vedere Visitec tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească vederea și să-și protejeze ochii. Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute și voi continua să le utilizez pentru a-mi menține sănătatea oculară.

Alina, 60 ani

Ca programator, petrec mult timp în fața calculatorului, iar acest lucru a avut un impact asupra sănătății ochilor mei. Eram deranjat de oboseala oculară, uscăciunea și senzația de iritație a ochilor. Am încercat diverse soluții, dar niciuna nu a adus rezultatele dorite până când am descoperit capsulele pentru vedere Visitec.

De când am început să utilizez capsulele Visitec, am observat o îmbunătățire semnificativă a confortului ochilor mei. Senzația de oboseală și iritație a dispărut, iar ochii mei se simt mai revigorați și hidratați. Aceasta a avut un impact pozitiv asupra muncii mele și m-a ajutat să fiu mai productiv și concentrat în activitățile mele profesionale.

De asemenea, apreciez faptul că capsulele Visitec contribuie la protejarea ochilor împotriva factorilor nocivi din mediu, precum lumina albastră emisă de ecranele dispozitivelor electronice. Acest lucru este esențial pentru mine, deoarece petrec mult timp în fața monitorului. Știind că ochii mei sunt protejați și susținuți de aceste capsule mă face să mă simt încrezător în sănătatea oculară pe termen lung.

Recomand cu căldură capsulele pentru vedere Visitec tuturor celor care lucrează în fața computerului sau petrec mult timp expuși la lumina albastră. Aceste capsule mi-au adus un real beneficiu și m-au ajutat să am grijă de sănătatea ochilor mei într-un mod eficient și comod.

Alexandru, 40 ani

Fiind șofer de profesie, starea mea vizuală are o importanță deosebită pentru mine. Petrec mult timp conducând și expus la diferite condiții de iluminare și stres vizual. Am încercat diverse produse pentru a-mi îmbunătăți vederea, dar am găsit soluția perfectă în capsulele pentru vedere Visitec.

Utilizarea regulată a capsulelor Visitec mi-a adus rezultate remarcabile. Am observat o îmbunătățire semnificativă a clarității vizuale și a acuității. Văd mai clar semnele de circulație și detalii ale drumului, ceea ce contribuie la siguranța mea și a celorlalți participanți la trafic.

De asemenea, capsulele Visitec m-au ajutat să am o adaptabilitate mai bună la schimbările de lumină. Înainte, simțeam disconfort și dificultăți în percepția detaliilor atunci când treceam de la lumină puternică la întuneric sau invers. Cu ajutorul capsulelor Visitec, aceste tranziții sunt mult mai ușoare și mă pot adapta mai rapid.

Sunt mulțumit și de faptul că capsulele Visitec au contribuit la reducerea senzației de oboseală oculară cauzată de perioadele îndelungate petrecute la volan. Acum pot conduce mai confortabil și fără a simți aceeași oboseală a ochilor.

Recomand cu încredere capsulele pentru vedere Visitec tuturor șoferilor și celor care depind de o vedere clară și adaptabilitate vizuală în activitățile lor zilnice. Aceste capsule mi-au adus un real beneficiu și le consider un aliat valoros în menținerea sănătății ochilor mei.

Mihai, 30 ani

Visitec este o înșelătorie? Există păreri negative?

Visitec nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

Visitec
179 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Părerile medicilor

În calitate de medic oftalmolog, am avut ocazia să analizez și să recomand diferite produse pentru îmbunătățirea sănătății oculare. Când am aflat de capsulele pentru vedere Visitec, am fost intrigat de ingredientele lor naturale și de rezultatele raportate de pacienții mei.

După o cercetare atentă și analiza ingredientelor, pot confirma că capsulele pentru vedere Visitec sunt o alegere excelentă pentru susținerea și îmbunătățirea sănătății ochilor. Combinând extractele de plante și nutrienții esențiali, aceste capsule oferă o formulă complexă și echilibrată.

Unul dintre principalele beneficii ale capsulelor Visitec este protejarea și susținerea retinei și a cristalinului, contribuind la menținerea unei vederi clare și sănătoase. Ingredientele precum extractul de afine și vitaminele A, C și E au proprietăți antioxidante puternice, ajutând la combaterea radicalilor liberi și a stresului oxidativ, care pot deteriora structurile oculare.

De asemenea, capsulele Visitec conțin luteină și zeaxantină, două carotenoide esențiale pentru sănătatea ochilor. Aceste substanțe ajută la filtrarea luminii albastre dăunătoare și protejează ochii împotriva efectelor nocive ale razelor ultraviolete.

Recomand cu încredere capsulele pentru vedere Visitec pacienților mei și tuturor celor care doresc să își îmbunătățească sănătatea oculară. Formula avansată și ingredientele de calitate fac din acest produs o alegere excelentă pentru susținerea vederii și protejarea ochilor în fața factorilor dăunători din mediu.

Dr. Friedrich Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Q: Ce sunt capsulele Visitec și cum funcționează?

A: Capsulele Visitec sunt suplimente alimentare special formulate pentru a sprijini sănătatea ochilor și a îmbunătăți vederea. Acestea conțin o combinație de ingrediente active care pot ajuta la protejarea și revitalizarea ochilor.

Q: Cum trebuie să iau capsulele Visitec?

A: Se recomandă administrarea a 1-2 capsule Visitec pe zi, de preferat în timpul meselor.

Q: Cât timp trebuie să iau capsulele Visitec pentru a observa rezultatele?

A: Rezultatele pot varia în funcție de persoană. Unele persoane pot observa îmbunătățiri în câteva săptămâni, în timp ce altele pot avea nevoie de mai mult timp pentru a observa efectele benefice asupra vederii. Este recomandat să luați capsulele Visitec în mod regulat conform instrucțiunilor și să aveți răbdare pentru a obține rezultatele dorite.

Q: Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea capsulelor Visitec?

A: De obicei, capsulele Visitec sunt bine tolerate și nu prezintă efecte secundare majore.

Q: Cine ar trebui să ia capsulele Visitec?

A: Capsulele Visitec pot fi luate de persoanele care doresc să sprijine sănătatea ochilor și să îmbunătățească vederea. Acestea pot fi folosite atât de persoanele cu probleme de vedere existente, cât și de cele care doresc să prevină apariția unor probleme oculare.

Q: Unde pot achiziționa capsulele Visitec?

A: Capsulele Visitec pot fi achiziționate din farmacii, magazine online specializate în produse pentru sănătate sau de la distribuitori autorizați. Asigurați-vă că achiziționați produsul de la surse de încredere pentru a vă asigura de autenticitatea și calitatea acestuia.