Vidia Oil – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Vidia Oil – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Vidia Oil – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
189 lei 378 lei

Vidia Oil este un produs special creat pentru a îmbunătăți sănătatea auditivă. Acest ulei conține o combinație unică de ingrediente, inclusiv Extract de Ginkgo Biloba, Ulei de camfor, Quercetină, Lactone de terebentină, Isorhamnetină, Coenzimă și Zinc Q10, care au potențialul de a sprijini funcționarea optimă a sistemului auditiv.

Forma de prezentare 💊 Ulei
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 189 lei

Ce este Vidia Oil şi pentru ce se utilizează

Vidia Oil este un produs special conceput pentru îmbunătățirea sănătății și funcției auditive. Acest ulei este formulat cu atenție, conținând o serie de ingrediente benefice pentru a sprijini sănătatea auditivă, inclusiv Extract de Ginkgo Biloba, Ulei de camfor, Quercetină, Lactone de terebentină, Isorhamnetină, Coenzimă și Zinc Q10. Vidia Oil poate fi utilizat pentru a susține și îmbunătăți funcționarea sistemului auditiv.

Indicatii terapeutice

Vidia Oil poate fi utilizat într-o serie de situații pentru a sprijini sănătatea auditivă. Indicațiile terapeutice pentru utilizarea acestui produs pot include:

 • Pentru persoanele care au probleme de auz sau audiere redusă.
 • Pentru cei expuși frecvent zgomotelor puternice sau poluării sonore.
 • Pentru a ajuta la reducerea riscului de pierdere a auzului legată de îmbătrânire.
 • Pentru persoanele care doresc să îmbunătățească claritatea sunetelor și să sporească sensibilitatea auditivă.
 • Pentru a ajuta la gestionarea tulburărilor auditive temporare sau tinitusului.
 • Pentru a susține funcționarea sănătoasă a urechilor și a sistemului auditiv în general.

Cele mai frecvente cauze ale problemelor de auz:

 • Îmbătrânirea: Pierderea auzului legată de vârstă, cunoscută și sub numele de presbiacuzie, este o cauză obișnuită a deteriorării auzului pe măsură ce persoanele înaintează în vârstă.
 • Expunerea la zgomot excesiv: Expunerea frecventă și prelungită la zgomote puternice, cum ar fi cele din industrie sau muzică amplificată, poate provoca daune auditive permanente.
 • Infecții ale urechii: Infecțiile în ureche pot afecta temporar sau permanent funcția auditivă.
 • Traumatisme la cap sau urechi: Loviturile puternice la cap sau urechi pot provoca leziuni ale urechii interne sau mijlocii, afectând auzul.
 • Utilizarea medicamentelor ototoxice: Anumite medicamente, cum ar fi anumite antibiotice și medicamente chimioterapice, pot avea efecte negative asupra auzului.
 • Tulburări medicale: Tulburări medicale, cum ar fi diabetul, hipertensiunea arterială sau boli autoimune, pot contribui la deteriorarea auzului.
 • Factori genetici: Anumite condiții ereditare pot predispune indivizii la probleme ale auzului.

Pentru informații mai detaliate și actualizate, vă recomand să consultați un medic specialist în audiologie sau să verificați surse medicale de încredere, cum ar fi Organizația Mondială a Sănătății (OMS) sau Institutul Național de Surzenie și Alte Tulburări de Auz (NIDCD) din SUA.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Vidia Oil acționează asupra sănătății auditive prin intermediul unei combinații de ingrediente active, fiecare având un rol specific în susținerea funcției auditive. Iată cum funcționează acest ulei și care sunt efectele sale potențiale:

 • Extract de Ginkgo Biloba: Acest ingredient este cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și antiinflamatorii. Ajută la îmbunătățirea circulației sanguine în urechea internă, ceea ce poate contribui la o mai bună transmitere a sunetelor către creier.
 • Ulei de camfor: Uleiul de camfor poate ajuta la relaxarea mușchilor din jurul urechii, reducând tensiunea și potențialul disconfort auditiv.
 • Quercetină: Un alt antioxidant puternic, quercetina poate ajuta la protejarea celulelor auditive împotriva deteriorării cauzate de radicalii liberi.
 • Lactone de terebentină: Această substanță poate avea proprietăți antiinflamatorii și poate ajuta la reducerea umflăturilor în urechea internă.
 • Isorhamnetină: Un alt antioxidant, isorhamnetina poate contribui la protejarea celulelor auditive împotriva stresului oxidativ.
 • Coenzimă Q10: Coenzima Q10 poate ajuta la susținerea sănătății celulelor și a țesuturilor auditive, contribuind la funcționarea normală a urechii.
 • Zinc Q10: Zincul este un mineral esențial pentru sănătatea auditivă și poate ajuta la menținerea funcției normale a urechii.

Vidia Oil
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Vidia Oil

Vidia Oil poate oferi o serie de beneficii pentru sănătatea auditivă și bunăstarea generală a utilizatorilor săi. Iată o listă a principalelor avantaje ale acestui ulei pentru îmbunătățirea sănătății auditive:

 • Îmbunătățirea calității auzului: Vidia Oil poate ajuta la îmbunătățirea acuității auditive, permițând utilizatorilor să audă sunete mai clar și mai distinct.
 • Protecția celulelor auditive: Ingredientele antioxidante din compoziția sa, cum ar fi Extractul de Ginkgo Biloba și Quercetina, pot ajuta la protejarea celulelor auditive împotriva deteriorării cauzate de radicalii liberi și factorii de mediu.
 • Reducerea tensiunii și a disconfortului auditiv: Uleiul de camfor și Lactonele de terebentină pot contribui la relaxarea mușchilor din jurul urechii, reducând tensiunea și disconfortul auditiv.
 • Sprijinirea circulației sanguine în urechea internă: Extractul de Ginkgo Biloba poate ajuta la îmbunătățirea fluxului de sânge către urechea internă, susținând astfel o funcție auditivă optimă.
 • Potențiala reducere a riscului de pierdere a auzului legată de îmbătrânire: Prin îmbunătățirea sănătății auditive, Vidia Oil poate contribui la reducerea riscului de pierdere a auzului legată de îmbătrânire.
 • Susținerea sănătății generale a urechii: Ingredientele precum Zinc Q10 și Coenzima Q10 pot ajuta la menținerea sănătății celulelor și a țesuturilor auditive în general.
 • Potențiala gestionare a tulburărilor auditive temporare: Vidia Oil poate fi utilizat pentru a sprijini persoanele care se confruntă cu tinitus sau tulburări auditive temporare.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor din Vidia Oil și efectele fiecărui ingredient:

 • Extract de Ginkgo Biloba: Acest extract este cunoscut pentru capacitatea sa de a îmbunătăți circulația sanguină, inclusiv în zona urechii interne. Acest lucru poate sprijini transportul de oxigen și nutrienți către celulele auditive, contribuind la o mai bună funcție auditivă.
 • Ulei de camfor: Uleiul de camfor are proprietăți relaxante și poate ajuta la reducerea tensiunii musculare din jurul urechii. Acesta poate contribui la diminuarea disconfortului auditiv și la relaxarea urechii.
 • Quercetină: Quercetina este un antioxidant puternic, care poate proteja celulele auditive împotriva stresului oxidativ și a deteriorării cauzate de radicalii liberi. Astfel, poate ajuta la menținerea sănătății auditive.
 • Lactone de terebentină: Lactonele de terebentină pot avea proprietăți antiinflamatorii și pot ajuta la reducerea inflamației în urechea internă. Acest lucru poate contribui la reducerea disconfortului și a tensiunii auditive.
 • Isorhamnetină: Isorhamnetina este un alt antioxidant care sprijină protecția celulelor auditive împotriva deteriorării cauzate de factorii de mediu și de îmbătrânire.
 • Coenzimă: Coenzima este esențială pentru producția de energie în celulele auditive și poate ajuta la menținerea funcției normale a urechii.
 • Zinc Q10: Zincul este un mineral esențial pentru sănătatea auditivă, iar Zinc Q10 poate susține funcționarea optimă a urechii și poate contribui la menținerea sănătății generale a sistemului auditiv.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

 1. Consultați eticheta produsului și prospectul pentru instrucțiuni specifice cu privire la doza și modul de administrare recomandate de producător.
 2. Asigurați-vă că respectați doza recomandată și nu depășiți cantitatea indicată pe etichetă.
 3. Pentru informații precise despre administrare, consultați întotdeauna prospectul sau recomandările furnizate de producător.

Reacții adverse posibile

Deși Vidia Oil este formulat pentru a minimiza riscul de efecte secundare, pot apărea reacții adverse în unele cazuri. Acestea pot include:

 1. Iritarea urechii sau a canalului auditiv.
 2. Sensibilitate crescută la unele componente ale produsului.

Contraindicații / Atenționări

Utilizarea Vidia Oil poate fi contraindicată sau necesită atenție specială în următoarele cazuri:

 1. Persoanele cu antecedente de alergie la oricare dintre componentele produsului.
 2. Persoanele cu leziuni sau infecții active ale urechii.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării Vidia Oil pot varia de la o persoană la alta și pot depinde de multiplele factori, inclusiv starea individuală de sănătate auditivă și modul în care este administrat suplimentul. Cu toate acestea, potențialele rezultate ale tratamentului cu Vidia Oil pot include:

 • Îmbunătățirea calității auzului: Utilizarea regulată a Vidia Oil poate contribui la îmbunătățirea calității auzului, permițând persoanelor să audă sunete mai clar și mai distinct.
 • Protecția celulelor auditive: Ingredientele antioxidante din compoziția Vidia Oil pot ajuta la protejarea celulelor auditive împotriva deteriorării cauzate de radicalii liberi și factorii de mediu.
 • Reducerea disconfortului și a tensiunii auditive: Uleiul de camfor și Lactonele de terebentină pot ajuta la relaxarea mușchilor din jurul urechii, reducând tensiunea și disconfortul auditiv.
 • Sprijinirea circulației sanguine în urechea internă: Extractul de Ginkgo Biloba poate îmbunătăți fluxul de sânge către urechea internă, susținând astfel o funcție auditivă optimă.
 • Potențiala reducere a riscului de pierdere a auzului legată de îmbătrânire: Prin îmbunătățirea sănătății auditive, Vidia Oil poate contribui la reducerea riscului de pierdere a auzului legată de îmbătrânire.
 • Susținerea sănătății generale a urechii: Ingredientele precum Zinc Q10 și Coenzima Q10 pot ajuta la menținerea sănătății celulelor și a țesuturilor auditive în general.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Vidia Oil: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Vidia Oil poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Totuși, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc în aceste farmacii. Prețurile în farmacii pot fi mai mari, iar următoarea livrare de la producător este așteptată în termen de 2-3 luni.

Vidia Oil preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului Vidia Oil este de 189 lei. Producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial folosind link-ul și plasați comanda. Numărul de produse cu reducere este limitat.

Vidia Oil
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul primirii, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Vidia Oil de pe site-ul Amazon sau Emag?

Nu este recomandat să cumpărați Vidia Oil de pe site-urile Amazon sau Emag Ro, deoarece au apărut tot mai multe cazuri de vânzare de produse contrafăcute și înșelătorii. Producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme pentru a proteja consumatorii de produse de calitate inferioară.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Vidia Oil

Am verificat o varietate de recenzii de la consumatori despre Vidia Oil pe forumuri, site-uri de recenzii, comentarii de pe Amazon, precum și în grupurile de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic de recenzii se referă la reacții alergice.

Vidia Oil pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Aș dori să împărtășesc experiența mea cu Vidia Oil. De-a lungul anilor, am observat o scădere semnificativă a calității auzului meu, ceea ce m-a făcut să mă simt izolată și frustrată. Cu toate acestea, de când am început să utilizez Vidia Oil, am remarcat o îmbunătățire semnificativă. Sunetele sunt mai clare, iar sensibilitatea mea la sunet s-a îmbunătățit considerabil. Aceasta mă face să mă simt mai conectată cu lumea din jur și să mă bucur de conversațiile cu prietenii și familia mea. În plus, nu am experimentat nicio reacție adversă sau iritație de la acest produs. Sunt recunoscătoare pentru acest supliment care mi-a adus o îmbunătățire semnificativă a calității vieții mele și mi-a redat încrederea în capacitatea mea de a comunica eficient.”

Pensionară de 70 de ani, Elena

“Sunt un geodezist în vârstă de 42 de ani și aș dori să împărtășesc experiența mea cu Vidia Oil. Munca mea implică adesea expunerea la zgomote puternice și echipamente de măsură, ceea ce a dus la o deteriorare graduală a auzului meu. Am început să folosesc Vidia Oil cu speranța că acesta ar putea ajuta. Într-adevăr, după câteva săptămâni de utilizare regulată, am observat o îmbunătățire semnificativă a calității auzului meu. Sunetele sunt mai clare, iar capacitatea mea de a percepe direcția și distanța s-a îmbunătățit considerabil, ceea ce este esențial în profesia mea. Sunt extrem de mulțumit de rezultatele obținute și nu am experimentat niciun efect advers. Vidia Oil mi-a redat încrederea în capacitatea mea de a efectua cu succes măsurători precise și m-a ajutat să continui să fac ceea ce iubesc.”

Geodezist de 42 de ani, Alexandru

“Aș dori să împărtășesc experiența mea cu Vidia Oil, mai ales că sunt mecanic și auzul meu a fost supus la zgomote puternice și vibrații de-a lungul anilor. Recent, am început să observ că calitatea auzului meu a scăzut, iar acest lucru a început să afecteze atât viața profesională, cât și cea personală. Un coleg de muncă mi-a recomandat Vidia Oil și am decis să încerc. Sunt bucuros să spun că acest produs a avut un impact pozitiv asupra auzului meu. Sunetele sunt acum mai clare, iar sensibilitatea mea la sunet s-a îmbunătățit semnificativ. Aceasta este o schimbare pe care o apreciez din inimă, deoarece mă ajută să lucrez mai eficient și să comunic mai bine cu colegii mei. Nu am experimentat nicio reacție adversă și sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute. Vidia Oil mi-a redat încrederea în capacitatea mea de a continua să lucrez în industria mecanică cu succes.”

Mecanic de 53 de ani, Mihai

Vidia Oil este o înșelătorie? Există păreri negative?

Vidia Oil nu este o înșelătorie. Orice puține recenzii negative pe care le puteți găsi despre acest produs sunt legate de posibile reacții alergice la anumite ingrediente. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele produsului, nu ar trebui să experimentați nicio reacție adversă la acest produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Am avut ocazia să studiez cu atenție compoziția și efectele potențiale ale Vidia Oil, un produs destinat îmbunătățirii sănătății auditive. Din punct de vedere medical, compoziția sa pare să includă unele ingrediente cu potențial benefic pentru sănătatea urechii, cum ar fi extractul de Ginkgo Biloba, antioxidanții precum Quercetina și Isorhamnetina, sau minerale esențiale ca Zincul Q10. Aceste ingrediente au fost studiate în diverse contexte pentru efectele lor asupra circulației sanguine, protejării celulelor și menținerii sănătății generale a urechii.

Cu toate acestea, trebuie să subliniez că eficacitatea reală a unui astfel de supliment poate varia de la o persoană la alta și poate fi influențată de multe factori individuali. De asemenea, trebuie să fie conștienți de eventualele alergii sau contraindicații personale la anumite ingrediente.”

Dr. Klaus Müller, Medic specialist ORL
Vidia Oil
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează Vidia Oil pentru îmbunătățirea sănătății auditive?

Vidia Oil conține ingrediente care pot îmbunătăți circulația sanguină, proteja celulele auditive și sprijini sănătatea urechii. Aceste efecte pot contribui la o îmbunătățire a calității auzului.

Care sunt ingredientele active din Vidia Oil și cum acționează fiecare?

Vidia Oil conține Extract de Ginkgo Biloba, Quercetină, Zinc Q10, Lactone de terebentină și altele. Aceste ingrediente au potențialul de a îmbunătăți circulația sanguină, de a proteja celulele auditive și de a susține sănătatea urechii.

Există contraindicații pentru utilizarea Vidia Oil?

Da, există. Vidia Oil poate să nu fie potrivit pentru persoanele cu alergii la unul dintre ingrediente sau pentru cele cu afecțiuni specifice ale urechii.

Cât timp trebuie să folosesc Vidia Oil pentru a vedea rezultatele?

Timpul necesar pentru a vedea rezultate poate varia de la o persoană la alta. Unele persoane pot observa îmbunătățiri în câteva săptămâni, în timp ce altele pot avea nevoie de mai mult timp. Utilizarea regulată este importantă.

Există efecte secundare asociate cu Vidia Oil?

Efectele secundare sunt rare, dar pot include iritații ale urechii sau sensibilitate la unele ingrediente. Este important să respectați instrucțiunile de utilizare și să consultați un medic în caz de disconfort sau reacții adverse.

Unde pot achiziționa Vidia Oil și care este prețul?

Vidia Oil poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al producătorului. Prețul produsului este de 189 lei, iar producătorul poate oferi reduceri temporare. Este important să verificați site-ul oficial pentru oferte curente și disponibilitate.