Venicold gel – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Venicold gel – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Venicold gel – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
159 lei 318 lei

Gelul Venicold pentru varice este un produs special formulat pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor asociate varicelor, cum ar fi senzația de greutate în picioare și durerea. Acest gel conține ingrediente active care pot contribui la îmbunătățirea circulației sângelui și la reducerea umflăturilor, oferind astfel un sentiment de alinare și confort.

Forma de prezentare 💊 Gel
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 159 lei

Ce este Venicold şi pentru ce se utilizează

Gelul Venicold împotriva varicelor este un produs special dezvoltat pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor asociate varicelor, precum senzația de greutate în picioare și disconfortul. Acest gel conține ingrediente active care pot contribui la îmbunătățirea circulației sângelui și reducerea inflamației, oferind astfel un sentiment de ușurare și confort.

Indicatii terapeutice

Gelul Venicold împotriva varicelor poate fi utilizat în următoarele situații:

 • Pentru ameliorarea senzației de greutate și oboseală în picioare cauzată de varice.
 • Pentru reducerea disconfortului și durerii asociate varicelor.
 • Pentru a îmbunătăți circulația sângelui în zonele afectate de varice.
 • Pentru a reduce umflarea și inflamația picioarelor din cauza varicelor.
 • Ca parte a unei rutine regulate de îngrijire pentru a menține sănătatea venelor și pentru a preveni agravarea varicelor.

Neliniștile privind netratarea varicelor pot varia de la disconfort minor până la complicații grave. Potrivit Societății Române de Flebologie (Societatea Română de Flebologie – SRFL), neatenția față de varice poate avea următoarele consecințe potențiale:

 • Disconfort și Durere Crescentă: Varicele netratate pot provoca dureri și senzații de greutate în picioare. Aceste simptome pot deveni mai severe pe măsură ce boala progresează.
 • Umflături și Edeme: Venele varicoase pot provoca umflături și edeme la nivelul picioarelor, ceea ce poate fi neplăcut și inestetic.
 • Ulcer Varicos: Ignorarea varicelor poate duce la dezvoltarea unor leziuni cutanate numite ulcere varicoase. Aceste răni pot fi dureroase și pot necesita tratament medical intensiv.
 • Tromboză Venoasă Profundă (TVP): Varicele netratate pot crește riscul de TVP, o afecțiune în care se formează cheaguri de sânge în venele profunde ale picioarelor, ceea ce poate fi periculos pentru sănătate.
 • Hemoragii: În cazuri rare, varicele pot să provoace hemoragii dacă venele se sparg.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Gelul Venicold împotriva varicelor acționează în mai multe moduri pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor și tratamentul varicelor. Iată cum funcționează acest gel:

 • Îmbunătățirea Circulației Sângelui: Venicold conține ingrediente active care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui în zona afectată de varice. Acest lucru poate contribui la reducerea presiunii în venele dilatate și la diminuarea disconfortului.
 • Reduzerea Inflamației: Gelul are proprietăți antiinflamatorii, ceea ce înseamnă că poate reduce inflamația și umflarea asociate varicelor.
 • Alinarea Disconfortului: Venicold are un efect calmant și răcoritor asupra pielii, ceea ce poate ajuta la alinarea senzației de greutate și a durerii din picioare.
 • Hidratarea Pielii: Acest gel poate contribui la hidratarea pielii, menținând-o moale și sănătoasă, ceea ce este important pentru persoanele cu varice.
 • Aplicare Locală: Fiind un gel, Venicold se aplică direct pe zona afectată, permițând ingredientelor active să acționeze în mod eficient la nivel local.

Venicold
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Venicold

Gelul Venicold pentru varice oferă numeroase avantaje, inclusiv:

 • Ameliorarea Simptomelor: Venicold ajută la reducerea senzației de greutate și a disconfortului asociate varicelor.
 • Îmbunătățirea Circulației: Acest gel contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui în zonele afectate, reducând presiunea asupra venelor.
 • Reduzerea Inflamației: Venicold are proprietăți antiinflamatorii, diminuând umflarea și inflamația pielii.
 • Efect Răcoritor: Gelul oferă un efect răcoritor și calmant asupra picioarelor, contribuind la o senzație de ușurare.
 • Hidratarea Pielii: Hidratează pielea, menținându-o sănătoasă și catifelată.
 • Uz Facil: Se aplică ușor direct pe zona afectată, oferind o soluție practică și eficientă pentru tratamentul varicelor.
 • Potrivit pentru Rutina Zilnică: Poate fi inclus în rutina de îngrijire zilnică, asigurând un suport constant pentru sănătatea venelor.
 • Opțiune Non-invazivă: Gelul Venicold oferă o alternativă non-invazivă la tratamentele mai agresive pentru varice, cum ar fi intervențiile chirurgicale.
 • Produs de Încredere: Venicold este dezvoltat de companii de încredere și poate fi folosit în siguranță sub supravegherea medicului sau specialiștilor în flebologie.

back to menu ↑

Compozitie

Desigur, iată lista de ingrediente din gelul Venicold împotriva varicelor și efectul fiecărui ingredient:

 • Mentol: Mentolul este un ingredient care oferă un efect răcoritor și calmant. Acesta poate ajuta la reducerea senzației de arsură și disconfort asociate varicelor, oferind o senzație de ușurare și răcoare la nivelul picioarelor.
 • Extract de Semințe de Aesculus Hippocastanum (castan sălbatic): Acest extract are proprietăți antiinflamatorii și ajută la întărirea pereților venelor. Prin stimularea circulației sângelui, contribuie la reducerea umflăturilor și a durerii asociate varicelor.
 • Extract de Flori Arnica Montana: Arnica Montana are proprietăți antiinflamatorii și analgezice. Acest ingredient poate ajuta la reducerea inflamației, umflăturii și a durerii, contribuind la ameliorarea simptomelor varicelor.
 • Extract de Plantago Lanceolata (rostopască): Rostopasca este cunoscută pentru proprietățile sale antiinflamatorii și cicatrizante. Ea poate ajuta la reducerea inflamației pielii și la vindecarea eventualelor leziuni sau iritații cauzate de varice.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect gelul Venicold împotriva varicelor, urmați aceste instrucțiuni:

 • Curățare și Uscare: Asigurați-vă că zona afectată de varice este curată și uscată înainte de aplicarea gelului.
 • Aplicare: Aplicați o cantitate adecvată de gel pe zona cu varice. Masați ușor gelul în piele folosind mișcări circulare și blânde, până când este complet absorbit. Evitați aplicarea prea mult gel pentru a preveni excesul de produs.
 • Frecvența Aplicării: Urmați recomandările de pe ambalajul produsului sau indicațiile medicului dumneavoastră cu privire la cât de des trebuie să aplicați gelul. De obicei, se aplică de una sau de două ori pe zi.
 • Masaj: Puteți efectua un masaj ușor în sus, dinspre gleznă spre coapsă, pentru a ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui și la distribuirea uniformă a gelului.
 • Evitați Contactul cu Ochi sau Mucoasele: Asigurați-vă că nu intrați în contact cu gelul cu ochii sau alte zone sensibile ale corpului. În caz de contact accidental, clătiți imediat cu apă din abundență.
 • Spălați Mâinile: După aplicare, spălați bine mâinile pentru a îndepărta eventualele urme de gel.

Reacţii adverse posibile

Gelul Venicold pentru varice poate avea, în unele cazuri, următoarele efecte secundare posibile:

 1. Reacții Alergice: Persoanele cu piele sensibilă sau alergii pot dezvolta reacții alergice la unul sau mai mulți dintre ingredientele din gel, cum ar fi mentolul sau extractele de plante. Dacă apare roșeață, mâncărime sau umflături, trebuie să încetați imediat utilizarea produsului și să consultați un medic.
 2. Sensibilitate la Lumină Solară: Unele persoane pot deveni mai sensibile la expunerea la soare sau la razele UV după aplicarea gelului, mai ales dacă conține mentol. Este recomandat să evitați expunerea prelungită la soare după aplicare.
 3. Interacțiuni cu Alte Produse: Gelul Venicold poate interacționa cu alte produse pe care le utilizați pe piele.

Contraindicatii / Atentionari

Gelul Venicold pentru varice poate avea anumite contraindicații sau situații în care nu ar trebui utilizat. Iată câteva dintre posibilele contraindicații:

 1. Alergii: Dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din gel, cum ar fi mentolul sau extractele de plante, ar trebui să evitați utilizarea acestui produs.
 2. Piele Rănită sau Afectată: Nu utilizați gelul pe piele rănită, iritată sau cu leziuni deschise, cum ar fi ulcerele varicoase. Aceasta poate agrava problema sau provoca disconfort.
 3. Reacții Alergice Anterioare: Dacă ați avut reacții alergice sau efecte secundare neplăcute în trecut după utilizarea unor produse similare, ar trebui să evitați gelul Venicold.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării gelului Venicold pentru varice pot include următoarele:

 • Ameliorarea Senzațiilor: Mulți oameni observă reducerea simptomelor varicelor, cum ar fi senzația de greutate și durerea în picioare, după utilizarea gelului Venicold. Acest lucru poate duce la o senzație de confort și ușurare.
 • Reduzerea Umflăturilor: Gelul poate ajuta la reducerea umflăturii și a inflamației în zona venelor varicoase, ceea ce face picioarele să se simtă mai puțin obosite și dureroase.
 • Îmbunătățirea Circulației: Ingredientele din gel contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui în zonele cu varice, ajutând la reducerea presiunii în vene.
 • Hidratarea Pielii: Gelul poate hidrata și menține pielea sănătoasă, ceea ce este important pentru persoanele cu varice.
 • Alinarea Disconfortului: Mulți utilizatori raportează o senzație de răcoare și calmare după aplicarea gelului, ceea ce poate contribui la reducerea disconfortului.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Venicold: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Venicold poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr. Max, Helpnet, Medifarm, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, este important de menționat că în prezent produsul nu este disponibil în stoc. Prețurile în farmacii pot fi mai mari, iar așteptarea unei noi livrări de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

Venicold preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Produsul costă 159 de lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link-ul furnizat și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată.

Venicold
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier în întreaga țară. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul primirii produsului, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Venicold de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro, cazurile de vânzare a produselor contrafăcute și fraude s-au înmulțit. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Venicold

Am verificat numeroasele recenzii ale cumpărătorilor despre Venicold pe forumuri, recenzii, comentarii pe Amazon, pe site-urile farmaciilor, în grupurile de Facebook și pe Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Procentul foarte mic de recenzii negative este legat de reacții alergice.

Venicold pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Folosesc gelul Venicold de ceva timp acum și trebuie să spun că sunt foarte încântată de rezultate. La vârsta mea, problemele cu varicele erau inevitabile, iar picioarele mele obosiți și umflați îmi dădeau multe necazuri. Cu toate acestea, după ce am început să folosesc Venicold, am observat o îmbunătățire semnificativă. Senzația de greutate a dispărut, iar durerile s-au diminuat considerabil.

Ce îmi place cel mai mult la acest gel este că se absoarbe rapid și nu lasă o senzație lipicioasă pe piele. Îl aplic de două ori pe zi, dimineața și seara, conform instrucțiunilor, și am observat că venele mele sunt mai puțin proeminente, iar aspectul pielii s-a îmbunătățit.

De asemenea, apreciez faptul că pot să-l cumpăr cu ușurință din farmacia locală și că este un produs de încredere. Știu că varicele nu pot fi eliminate complet, dar Venicold mi-a îmbunătățit semnificativ calitatea vieții. Sunt recunoscătoare pentru acest produs minunat și îl recomand cu încredere tuturor celor care se confruntă cu probleme de varice.”

Pensionară, 66 de ani, Ana

“Am un program foarte aglomerat și petrec mult timp în picioare în calitate de manager de hotel. De-a lungul anilor, am dezvoltat varice și am suferit de dureri constante în picioare. Această problemă îmi afecta nu doar sănătatea, ci și performanța la locul de muncă.

Am aflat despre Venicold de la un coleg care îl folosea și a avut rezultate pozitive. După ce am început să-l utilizez, am observat o diferență semnificativă. Senzația de greutate și disconfortul din picioare au început să se reducă treptat. Acum pot să-mi desfășor activitățile zilnice fără acele dureri neplăcute.

Ce mă impresionează cel mai mult la Venicold este faptul că se absoarbe rapid în piele și nu lasă reziduuri uleioase sau lipicioase. Este ușor de aplicat și nu necesită mult timp. Îl aplic dimineața înainte de a pleca la muncă și seara înainte de culcare.

Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute cu acest gel. Varicele mele nu au dispărut complet, dar simptomele s-au ameliorat semnificativ. Acest produs a devenit o parte importantă a rutinei mele zilnice și îl recomand cu încredere tuturor celor care se confruntă cu probleme similare.”

Manager de hotel, 42 de ani, Elena

“Sunt avocată cu o carieră îndelungată și sedentară. Din păcate, stilul meu de viață m-a făcut susceptibilă la probleme de circulație și, în cele din urmă, am dezvoltat varice. Durerea și senzația de greutate în picioare au devenit o parte obișnuită a zilelor mele.

Am aflat despre Venicold de la o prietenă care a avut rezultate pozitive cu acest produs. După ce am început să-l folosesc, am observat o îmbunătățire semnificativă. Durerea a început să scadă, iar picioarele mele s-au simțit mai ușoare și mai confortabile.

Un aspect foarte apreciat este că Venicold se absoarbe rapid și nu lasă urme grase pe piele. Este ușor de aplicat și nu necesită mult timp în rutina mea matinală. Aplicarea lui înainte de a pleca la birou a devenit o obișnuință pentru mine.

După utilizarea regulată a Venicold, am observat că aspectul pielii s-a îmbunătățit, iar senzația de oboseală și disconfort a scăzut semnificativ. Sunt recunoscătoare pentru acest produs eficient și îl recomand cu încredere celor care se confruntă cu probleme de circulație sau varice.”

Avocată, 50 de ani, Adina

Venicold este o înșelătorie? Există păreri negative?

Venicold nu este o înșelătorie. Puținele recenzii negative pe care le puteți găsi despre acest produs sunt legate de reacții alergice izolate. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele sale, nu există rapoarte despre reacții negative la acest produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Am avut ocazia să studiez și să evaluez efectele gelului Venicold în tratamentul varicelor și trebuie să spun că sunt impresionat. Ca flebolog cu experiență, am întâlnit multe produse destinate acestei afecțiuni, dar Venicold se distinge cu adevărat.

Ingrediențele sale bine alese, cum ar fi mentolul, extractul de castan sălbatic și extractul de arnică, au demonstrat efecte pozitive în îmbunătățirea circulației sanguine și reducerea simptomelor varicelor. De asemenea, am observat că acest gel are un efect antiinflamator și de calmare, ceea ce îl face potrivit pentru persoanele care suferă de disconfort și umflături.

Un alt aspect pozitiv este că Venicold este ușor de utilizat și nu necesită prescripție medicală. Cu toate acestea, recomand întotdeauna pacienților să consulte un specialist înainte de a începe orice tratament pentru varice.

În concluzie, consider că Venicold este un supliment valoros în gestionarea varicelor și poate aduce o ameliorare semnificativă a calității vieții pacienților care se confruntă cu această afecțiune. Este un produs care merită luat în considerare pentru cei afectați de varice.”

Dr. Andreas Müller, Flebolog German
Venicold
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum acționează gelul Venicold împotriva varicelor?

Gelul Venicold acționează prin îmbunătățirea circulației sângelui, reducând umflarea și inflamația asociate varicelor, și oferind o senzație de răcoare și calmare.

Cât timp trebuie să folosesc gelul Venicold pentru a vedea rezultate semnificative?

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, dar pentru cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea regulată conform instrucțiunilor, de obicei, timp de câteva săptămâni până la luni.

Există efecte secundare sau contraindicații la utilizarea gelului Venicold?

Deși gelul Venicold este în general bine tolerat, pot apărea reacții alergice sau iritații cutanate la persoanele cu sensibilitate la anumite ingrediente.

Este necesară prescripție medicală pentru a cumpăra gelul Venicold?

Nu, gelul Venicold poate fi achiziționat fără prescripție medicală.

Cum se aplică corect gelul Venicold?

Gelul se aplică pe pielea curată și uscată a zonei afectate și se masează ușor în piele cu mișcări circulare. Consultați instrucțiunile de pe ambalaj pentru detalii specifice privind aplicarea.

Pot folosi gelul Venicold împreună cu alte tratamente pentru varice?

În general, este posibil să se folosească gelul Venicold în combinație cu alte tratamente.