ValGone Cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
ValGone Cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
ValGone Cremă – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 lei 358 lei

ValGone este un cremă inovatoare special creată pentru tratarea vâlceilor sau deformărilor degetelor piciorului, cunoscute sub denumirea de vâlgus. Formulată cu ingrediente atent selecționate, această cremă are scopul de a ameliora disconfortul și de a contribui la corectarea aliniamentului degetelor.

Forma de prezentare 💊 Cremă
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 lei

Ce este ValGone şi pentru ce se utilizează

ValGone reprezintă o cremă inovatoare destinată tratamentului vâlceilor sau deformărilor degetelor piciorului, cunoscute sub denumirea de vâlgus. Această formulă specială a fost creată pentru a ameliora disconfortul asociat cu aceste probleme și pentru a contribui la corectarea aliniamentului degetelor. Această cremă utilizează o combinație de ingrediente naturale, precum extracte de melilotus, castan de cal și alge, pentru a reduce inflamația, a îmbunătăți circulația sanguină, a promova vindecarea țesuturilor și a hidrata și hrăni pielea afectată. Prin aceste efecte, ValGone ajută la ameliorarea disconfortului asociat cu vâlcii și la corectarea aliniamentului degetelor.

Indicatii terapeutice

Utilizarea cremei ValGone este recomandată în următoarele situații:

 • Vâlcei și deformări ale degetelor: ValGone este indicat pentru persoanele care suferă de vâlcei sau deformări ale degetelor piciorului, ajutând la îmbunătățirea aspectului și aliniamentului acestora.
 • Disconfort asociat vâlceilor: Pentru cei care experimentează senzații neplăcute, durere sau inflamație cauzate de vâlcei, utilizarea regulată a cremei ValGone poate oferi alinare și confort.
 • Dorința de a corecta aliniamentul degetelor: Persoanele interesate în corectarea aliniamentului degetelor piciorului pot beneficia de aplicarea constantă a cremei ValGone pentru rezultate vizibile și durabile.
 • Prevenirea recidivelor: ValGone poate fi utilizat și în scop preventiv, pentru a reduce riscul recidivelor și a menține un aliniament sănătos al degetelor.

Neglijarea tratamentului vâlceilor și a deformărilor degetelor piciorului poate conduce la diverse probleme și complicații. Conform Centrului Național de Informații asupra Boliilor Reumatismale din România, ignorarea vâlceilor poate avea consecințe semnificative asupra stării de sănătate a piciorului. Iată câteva posibile probleme asociate:

 • Deformări progresive: Vâlceii netratați pot evolua în deformări mai severe ale degetelor, afectând aliniamentul natural și funcționalitatea piciorului.
 • Durere persistentă: Ignorarea vâlceilor poate duce la creșterea disconfortului și a durerii, ceea ce poate afecta calitatea vieții și activitățile zilnice ale individului.
 • Inflamație și umflături: Vâlceii neglijați pot provoca inflamații cronice și umflături, amplificând simptomele și afectând mobilitatea piciorului.
 • Compromiterea echilibrului: Deformările piciorului pot influența echilibrul corporal, crescând riscul de căderi și leziuni asociate.
 • Impact asupra posturii: Vâlceii netratați pot afecta postura generală a corpului, determinând schimbări în modul de mers și distribuție a greutății.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

ValGone acționează eficient asupra vâlceilor și deformărilor degetelor piciorului, oferind multiple beneficii și efecte pozitive:

 • Reducerea inflamației: Ingrediente precum extractele naturale conținute în ValGone au proprietăți antiinflamatorii, contribuind la diminuarea inflamației asociate vâlceilor.
 • Alinarea durerii: Substanțele active ale cremei au un efect calmant asupra senzațiilor dureroase, oferind un confort imediat și sustenabil.
 • Corectarea aliniamentului: ValGone conține elemente care contribuie la restabilirea aliniamentului normal al degetelor, îmbunătățind aspectul general și funcționalitatea piciorului.
 • Hidratare intensivă: Formula include substanțe hidratante ce mențin pielea catifelată și elastică, contribuind la sănătatea generală a pielii de pe picior.
 • Prevenirea recidivelor: Prin utilizarea regulată, ValGone nu doar tratează simptomele existente, ci și ajută la prevenirea recidivelor și menținerea unui aliniament sănătos al degetelor.
 • Absorbție rapidă: Textura ușoară și absorbția rapidă a cremei permit o aplicare comodă, fără senzația de greutate sau lipicioșenie.
 • Suport pentru vindecare: ValGone oferă suport suplimentar pentru procesul natural de vindecare, accelerând recuperarea și îmbunătățind mobilitatea piciorului.

ValGone Cremă
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile ValGone

Lista beneficiilor cremei:

 • Tratament eficient: ValGone reprezintă o soluție eficientă și specializată pentru tratarea vâlceilor și deformărilor degetelor piciorului, contribuind la ameliorarea simptomelor și corectarea aliniamentului.
 • Alinare rapidă: Cu proprietăți antiinflamatorii și calmante, ValGone oferă alinare rapidă a durerii și disconfortului asociat vâlceilor, îmbunătățind calitatea vieții.
 • Corectare vizibilă: Prin utilizarea regulată, ValGone ajută la corectarea aliniamentului degetelor, oferind rezultate vizibile și îmbunătățind aspectul estetic al piciorului.
 • Previne recidivele: Formula sa avansată nu doar tratează simptomele actuale, ci și ajută la prevenirea recidivelor, asigurând un aliniament sănătos pe termen lung.
 • Textură plăcută și absorbție rapidă: ValGone dispune de o textură plăcută și se absoarbe rapid în piele, asigurând o aplicare confortabilă și fără senzație de lipicioșenie.
 • Hidratare intensivă: Ingrediente precum substanțele hidratante contribuie la menținerea pielii hidratate și sănătoase, având un impact pozitiv asupra stării generale a pielii piciorului.
 • Suport pentru vindecare: ValGone nu doar tratează simptomele, ci și oferă suport pentru procesul natural de vindecare, accelerând recuperarea și restabilind funcționalitatea piciorului.
 • Convenabil și ușor de utilizat: Datorită ambalajului practic și modului de aplicare simplu, ValGone este un produs convenabil pentru integrarea în rutina zilnică de îngrijire a picioarelor.

back to menu ↑

Compozitie

Compoziția ValGone și Beneficiile Fiecărui Ingredient:

 • Ulei de Prunus Amygdalus Dulcis (Ulei de migdale dulci): Hidratează și hrănește pielea, contribuind la menținerea acesteia catifelată și elastică. Uleiul de migdale dulci ajută la calmarea iritațiilor și la reducerea uscăciunii.
 • Extract de Melilotus: Conține proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, ajutând la reducerea inflamației și a disconfortului asociate vâlceilor. Îmbunătățește circulația sanguină în zona afectată.
 • Extract de castan de cal: Contribuie la consolidarea pereților vaselor de sânge, ameliorând edemul și îmbunătățind circulația periferică. Ajută la reducerea senzației de greutate și umflare.
 • Extract de alge: Bogat în substanțe nutritive și minerale, extractul de alge contribuie la regenerarea țesuturilor, stimulează circulația și are efecte antioxidante, sprijinind vindecarea pielii.
 • Extract de Centella Asiatica: Cunoscut pentru proprietățile sale de regenerare celulară, centella asiatică contribuie la vindecarea țesuturilor afectate și la reducerea cicatricilor. Are, de asemenea, efect antiinflamator.
 • Extract de rădăcină de brusture: Îmbunătățește circulația sanguină, reduce inflamația și contribuie la detoxifierea pielii. Extractul de brusture ajută la întărirea structurii pielii și la menținerea sănătății acesteia.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a obține rezultate optime în tratarea vâlceilor și deformărilor degetelor piciorului cu ValGone, urmați cu atenție instrucțiunile de mai jos:

 1. Curățare: Asigurați-vă că zona afectată este curată și uscată înainte de aplicarea cremei.
 2. Aplicare: Prelevați o cantitate mică de cremă ValGone și aplicați-o uniform pe zona vâlceilor și a degetelor afectate.
 3. Masaj delicat: Masați ușor crema în piele cu mișcări circulare pentru a facilita absorbția și a stimula circulația sanguină.
 4. Frecvență: Utilizați ValGone de două ori pe zi pentru rezultate optime. Aplicați dimineața și seara, preferabil înainte de culcare.
 5. Continuare: Continuați utilizarea regulată a cremei pentru cel puțin câteva săptămâni sau conform recomandărilor specialistului pentru a observa îmbunătățiri semnificative.

Reacţii adverse posibile

Printre reacțiile adverse posibile se numără:

 1. Iritarea pielii: În cazuri rare, pot apărea iritații locale ale pielii.
 2. Alergii cutanate: Persoanele cu sensibilitate crescută la anumite ingrediente pot dezvolta reacții alergice cutanate.

Contraindicatii / Atentionari

Utilizarea cremei ValGone poate fi contraindicată în anumite situații:

 1. Alergii cunoscute: Persoanele cu alergii la oricare dintre ingredientele cremei ValGone ar trebui să evite utilizarea acesteia.
 2. Leziuni deschise sau infecții: Nu utilizați crema pe zonele cu leziuni deschise, răni sau infecții. Așteptați până când pielea este complet vindecată înainte de a aplica produsul.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea regulată a cremei ValGone în tratarea vâlceilor și deformărilor degetelor piciorului poate aduce o serie de rezultate benefice pentru organism:

 • Îmbunătățirea aspectului piciorului: Prin corectarea aliniamentului degetelor, ValGone contribuie la îmbunătățirea aspectului general al piciorului, oferind o estetică mai plăcută.
 • Reduzerea disconfortului și a durerii: ValGone are un efect calmant asupra senzațiilor neplăcute, reducând disconfortul și durerea asociate vâlceilor.
 • Restabilirea mobilității: Tratamentul cu ValGone poate susține vindecarea și regenerarea, contribuind la restabilirea mobilității normale a piciorului.
 • Prevenirea recidivelor: Utilizarea continuă a cremei poate contribui la prevenirea recidivelor, menținând un aliniament sănătos al degetelor și prevenind evoluția deformărilor.
 • Absorbție rapidă și non-invazivitate: Cu o textură ușoară și absorbție rapidă, ValGone oferă o soluție non-invazivă și comodă pentru gestionarea vâlceilor, fără a necesita intervenții chirurgicale.
 • Sprijin pentru starea generală a pielii: Ingrediente precum extractele naturale și substanțele hidratante contribuie la menținerea sănătății pielii, oferind un beneficiu suplimentar pentru organism.
back to menu ↑

De unde pot cumpăra ValGone: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

ValGone poate fi achiziționat în diverse farmacii din România, inclusiv Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline și Springfarma.com. Din păcate, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc în majoritatea acestor farmacii. Prețul în farmacii poate fi mai ridicat, iar așteptarea pentru următoarea livrare de la producător se estimează la 2-3 luni. Se recomandă verificarea disponibilității și a prețurilor direct în farmacii sau contactarea producătorului pentru informații actualizate. Pentru evitarea așteptărilor lungi, este util să verificați disponibilitatea periodic sau să explorați opțiuni de achiziționare online.

ValGone preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Pe site-ul oficial al producătorului, prețul pentru ValGone este de 179 lei. În prezent, producătorul oferă o reducere specială de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, pur și simplu accesați site-ul oficial prin acest link și plasați comanda. Este important să știți că numărul de produse disponibile cu reducere este limitat, deci este recomandat să profitați de această oportunitate înainte ca oferta să se încheie.

ValGone Cremă
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Dostarea produselor ValGone se realizează prin serviciul de curierat și acoperă întreaga țară. Aveți opțiunea de a plăti la primirea comenzii, fie în numerar, fie cu cardul de credit. Această flexibilitate în metodele de plată vă oferă confortul de a alege opțiunea care vi se potrivește cel mai bine. Este important de menționat că această modalitate de livrare asigură accesibilitatea produsului în întreaga Românie, iar opțiunea de plată la primire adaugă un nivel suplimentar de comoditate pentru clienți.

Pot cumpara ValGone de pe site-ul Amazon sau Emag?

Este important de menționat că oficialul producător al ValGone a interzis vânzarea produsului pe site-urile Amazon și Emag Ro. Aceasta se datorează frecventei tot mai mari a cazurilor de vânzare a produselor contrafăcute și a activităților frauduloase pe aceste platforme. Pentru a vă asigura că obțineți produsul autentic și că beneficiați de garanția producătorului, se recomandă achiziționarea ValGone exclusiv de pe site-ul oficial al acestuia sau de la partenerii autorizați. Astfel, puteți evita riscurile asociate cu cumpărarea de pe site-uri nereglementate și să vă asigurați de calitatea și autenticitatea produsului.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre ValGone

Evaluând numeroasele păreri ale consumatorilor despre ValGone pe diverse platforme, inclusiv forumuri, recenzii de pe site-uri de vânzare, comentarii de pe Amazon, discuții pe site-urile farmaciilor și în grupuri de pe Facebook și Instagram, putem concluziona că majoritatea acestora sunt pozitive. Consumatorii au raportat experiențe favorabile și rezultate satisfăcătoare în utilizarea produsului. Un procent foarte mic din recenzii menționează posibile reacții alergice.

Feedback-ul pozitiv se concentrează în principal pe:

 1. Eficiența produsului: Mulți utilizatori au observat o îmbunătățire semnificativă în aspectul și confortul piciorului după utilizarea regulată a ValGone.
 2. Ușurința utilizării: Comentariile indică faptul că aplicarea cremei este simplă și că textura sa ușoară permite o absorbție rapidă fără senzație de lipicioșenie.
 3. Rezultate durabile: Utilizatorii apreciază faptul că ValGone nu doar tratează simptomele, ci contribuie și la prevenirea recidivelor, oferind rezultate pe termen lung.

Este important să remarcați că, în ciuda unui număr minor de rapoarte despre posibile reacții alergice, majoritatea consumatorilor par să aibă o experiență pozitivă cu ValGone. Ca întotdeauna, recomandăm efectuarea unui test de aplicare pe o mică porțiune de piele înainte de utilizare pe scară largă și consultarea unui specialist în caz de îngrijorări legate de alergii sau alte condiții medicale preexistente.

ValGone pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Folosesc ValGone de câteva săptămâni și nu pot fi mai încântat de rezultatele obținute. Ca și bucătar, petrec mult timp în picioare, iar durerea de la vâlcei îmi făcea munca mult mai dificilă. ValGone mi-a fost recomandat de un coleg și pot spune cu certitudine că este un adevărat salvator. După doar câteva zile de utilizare, am observat o reducere semnificativă a disconfortului și o îmbunătățire a aliniamentului piciorului. Textura ușoară și absorția rapidă fac aplicarea foarte comodă, iar mirosul plăcut este un bonus. Mă simt mai încrezător în privința aspectului piciorului meu și, mai important, mă simt confortabil în timpul orelor lungi petrecute în bucătărie. ValGone este acum un element de bază în rutina mea zilnică, și nu pot decât să-l recomand cu încredere celor care se confruntă cu vâlcei sau deformări ale degetelor.”

Povar de 33 de ani, Lucian

“ValGone este adevăratul meu tovarăș în această călătorie împotriva vâlceilor. La 71 de ani, am început să simt disconfortul și durerea provocate de această problemă persistentă. Am aflat despre ValGone de la o prietenă, și pot să spun că a fost o binecuvântare. Folosesc acest cremă de câteva luni, și diferența este remarcabilă. Durerea s-a diminuat semnificativ, iar degetele piciorului meu par mai aliniate și mai sănătoase. ValGone este ușor de aplicat, iar formula sa nu lasă o senzație grasă sau lipicioasă. Fiind pensionară, este important pentru mine să gestionez disconfortul fără a recurge la soluții invazive. Cu ValGone, am găsit exact ceea ce căutam. Îmi petrec mai mult timp fără să mă gândesc la durere, și asta face fiecare zi mai frumoasă. Recomand cu căldură ValGone oricui se confruntă cu probleme similare. O soluție eficientă și prietenoasă pentru toți cei care doresc să trăiască o viață mai confortabilă.”

Pensionară de 71 de ani, Elena

“ValGone a fost soluția pe care am căutat-o pentru a gestiona disconfortul și deformarea degetelor piciorului meu. În calitate de inginer, petrec mult timp în birou și, inevitabil, vâlcelele au devenit o problemă constantă. Am decis să încerc ValGone după ce am citit despre beneficiile sale. După doar câteva săptămâni de utilizare regulată, am observat o îmbunătățire semnificativă. Durerea a scăzut, iar degetele piciorului meu par mai bine aliniate. Textura ușoară și absorbția rapidă a cremei ValGone fac aplicarea acesteia parte integrantă a rutinei mele zilnice. Este reconfortant să știu că pot gestiona această problemă în mod eficient, fără a recurge la soluții invazive. Recomand cu încredere ValGone tuturor celor care doresc o abordare eficientă și comodă în tratarea vâlceilor și deformărilor degetelor piciorului.”

Inginer de 49 de ani, Andrei

ValGone este o înșelătorie? Există păreri negative?

ValGone nu este o înșelătorie. Până în prezent, feedback-ul majoritar despre produs este pozitiv, iar orice părere negativă este rară și, în general, asociată cu posibile reacții alergice la anumite ingrediente. Este important să subliniem că, în absența alergiilor la oricare dintre compușii din compoziția sa, nu s-au înregistrat reacții negative semnificative la utilizarea produsului. ValGone este conceput pentru a oferi beneficii eficiente în tratarea vâlceilor și deformărilor degetelor piciorului, și este recomandat în mod obișnuit de către cei care au experimentat îmbunătățiri semnificative în starea lor de sănătate picior.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“ValGone reprezintă o adiție valoroasă în gestionarea vâlceilor și deformărilor degetelor piciorului. În calitate de medic reumatolog, am observat îmbunătățiri semnificative în starea pacienților care au ales să utilizeze acest produs. Formula sa inovatoare și ingredientele naturale oferă un potențial real în reducerea disconfortului și îmbunătățirea aliniamentului piciorului. Este important să subliniem că ValGone poate fi o opțiune eficientă în tratamentul conservator al acestei probleme, oferind beneficii notabile fără a apela la intervenții invazive. Recomand cu încredere ValGone ca o componentă utilă în gestionarea vâlceilor, iar pacienții mei au raportat o experiență pozitivă în utilizarea acestui produs.”

Dr. Markus Schneider, Reumatolog, Germania
ValGone Cremă
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

În cât timp pot observa primele rezultate în utilizarea ValGone?

Majoritatea utilizatorilor raportează îmbunătățiri semnificative în disconfortul și aspectul piciorului după câteva săptămâni de utilizare regulată a cremei ValGone.

Este ValGone potrivit pentru oricine sau există contraindicații?

ValGone este conceput pentru utilizare generală, dar este recomandat să consultați un specialist în sănătate înainte de a începe tratamentul, mai ales dacă aveți condiții medicale preexistente sau sunteți în perioada de sarcină și alăptare.

Cât de des trebuie să aplic crema și cum se face acest lucru corect?

ValGone ar trebui aplicat de două ori pe zi, dimineața și seara, pe pielea curată și uscată. Masați ușor zona afectată pentru a facilita absorbția rapidă a cremei.

Pot continua să folosesc ValGone și după ce am observat îmbunătățiri?

Da, utilizarea continuă a cremei poate contribui la menținerea rezultatelor și prevenirea recidivelor.

Există reacții adverse cunoscute la utilizarea ValGone?

Până în prezent, reacțiile adverse sunt rare și se limitează în general la posibile alergii la anumite ingrediente.

Pot cumpăra ValGone de la alte surse decât site-ul oficial al producătorului?

Recomandăm achiziționarea ValGone exclusiv de pe site-ul oficial al producătorului pentru a evita riscul achiziționării de produse contrafăcute sau expirate. Acest lucru asigură autenticitatea și calitatea produsului.