Urolesin picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Urolesin picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Urolesin picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 RON 358 RON

Urolesin este o adăugare sub formă de picături utilizate pentru tratamentul și prevenirea infecțiilor urinare, inclusiv a cistitei. Această formulă specială conține extracte naturale cu proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii, îngrijiri ajutatoare la calmarea simptomelor și promovarea sănătății tractului urinar.

Forma de prezentare 💊 Picături
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 RON

Ce este Urolesin şi pentru ce se utilizează

Urolesin este o suplimentare sub formă de picături destinată combaterii cistitei și ameliorării simptomelor asociate acestei afecțiuni. Aceasta conține o combinație de extracte naturale cu proprietăți antiinflamatorii și antimicrobiene, care contribuie la reducerea inflamației și la combaterea infecției din tractul urinar. Urolesin este utilizat ca un adjuvant în tratamentul cistitei și poate ajuta la calmarea disconfortului și la îmbunătățirea sănătății vezicii urinare.

Indicatii terapeutice

Urolesin în formă de picături este recomandat în următoarele cazuri:

 • Tratamentul infecțiilor urinare recurente, inclusiv cistita acută sau cronică.
 • Reducerea inflamației și ameliorarea simptomelor asociate cistitei, cum ar fi disconfortul și senzația de arsură la urinare.
 • Prevenirea recidivelor și a complicațiilor asociate infecțiilor urinare.
 • Sprijinirea funcției normale a vezicii urinare și menținerea sănătății tractului urinar.
 • Îmbunătățirea fluxului urinar și reducerea frecvenței urinărilor necontrolate.
 • Susținerea sistemului imunitar în lupta împotriva infecțiilor urinare.
 • Adjuvant în terapia antibiotică pentru o recuperare mai rapidă și eficientă.
 • Îmbunătățirea calității vieții și confortului general în cazul persoanelor afectate de cistită.

Urolesin
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Neglijarea tratamentului pentru infecțiile de tract urinar și nerecunoașterea importanței terapiei adecvate pot duce la următoarele probleme, conform Societății Europene de Urologie (European Association of Urology):

 • Răspândirea infecției: Ignorarea tratamentului adecvat poate permite infecției să se răspândească în tractul urinar superior, afectând rinichii și provocând pielonefrită sau alte complicații mai grave.
 • Recurența infecțiilor: Tratamentul incomplet sau neadecvat poate duce la recidive frecvente ale infecțiilor de tract urinar și la instalarea unei forme cronice de cistită.
 • Complicații pe termen lung: Infecțiile netratate sau insuficient tratate pot contribui la apariția complicațiilor pe termen lung, cum ar fi disfuncția vezicii urinare, formarea de pietre la rinichi sau dezvoltarea infecțiilor severe ale tractului urinar.
 • Disconfort și reducerea calității vieții: Cistita netratată poate provoca disconfort persistent, durere la urinare și frecvență crescută a urinării, afectând calitatea vieții și bunăstarea generală.
 • Propagarea infecțiilor: În cazul unei infecții netratate, bacteriile pot pătrunde în sânge și se pot răspândi în alte părți ale corpului, provocând infecții sistemice severe.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Urolesin, în forma sa de picături, acționează în următoarele moduri pentru a combate simptomele și a ajuta la tratamentul cistitei:

 • Efect antispastic și calmant: Ingredientele active din Urolesin, cum ar fi uleiurile esențiale, au proprietăți antispastice și calmante asupra mușchilor vezicii urinare și a tractului urinar, reducând spasmele și disconfortul asociate cistitei.
 • Proprietăți antiinflamatorii: Unele componente ale Urolesin, precum uleiul de mărar și uleiul de brad, au efecte antiinflamatorii, reducând inflamația în vezica urinară și tractul urinar, ceea ce contribuie la ameliorarea simptomelor cistitei.
 • Acțiune diuretică și antiseptică: Urolesin ajută la creșterea fluxului urinar, ceea ce contribuie la eliminarea bacteriilor și a toxinelor din tractul urinar. De asemenea, anumite ingrediente pot avea proprietăți antiseptice, care pot ajuta la inhibarea creșterii bacteriilor în vezică.
 • Stimularea imunității locale: Urolesin poate ajuta la întărirea sistemului imunitar local al tractului urinar, ajutând organismul să lupte împotriva infecțiilor și să prevină recidivele.

Beneficiile Urolesin

Urolesin, în forma sa de picături, oferă următoarele avantaje în tratamentul cistitei:

 • Ameliorarea simptomelor: Urolesin ajută la reducerea disconfortului asociat cu cistita, cum ar fi durerea în timpul urinării, senzația de arsură și nevoia frecventă de a urina.
 • Combaterea infecțiilor: Urolesin conține ingrediente cu proprietăți antimicrobiene, care pot ajuta la inhibarea creșterii bacteriilor în vezica urinară și tractul urinar. Acest lucru contribuie la tratarea infecției și la prevenirea recidivelor.
 • Relaxarea mușchilor vezicii urinare: Urolesin are efecte antispastice, ajutând la relaxarea mușchilor vezicii urinare și la reducerea spasmelelor, ceea ce poate reduce senzația de presiune și disconfort.
 • Reducerea inflamației: Unele componente ale Urolesin au proprietăți antiinflamatorii, care pot ajuta la reducerea inflamației în vezică și în tractul urinar.
 • Sprijinirea sistemului imunitar: Urolesin poate sprijini sistemul imunitar local al tractului urinar, ajutând organismul să lupte împotriva infecțiilor și să prevină recidivele.
 • Utilizare comodă: Forma de picături a produsului permite o utilizare ușoară și precisă, fără a necesita administrare orală sau aplicare topică.

back to menu ↑

Compozitie

 • Extract de frunze de brusture (Arctium lappa): Acest ingredient are proprietăți diuretice și detoxifiante, contribuind la eliminarea toxinelor din organism prin urină. De asemenea, ajută la calmarea inflamației și a iritației din tractul urinar.
 • Extract de rădăcină de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra): Acest ingredient are efecte antiinflamatorii și antimicrobiene. Ajută la reducerea inflamației în vezică și la inhibarea creșterii bacteriilor.
 • Extract de flori de pelin (Artemisia absinthium): Acest ingredient are proprietăți antispastice și antiinflamatorii, contribuind la relaxarea mușchilor vezicii urinare și la reducerea senzațiilor de presiune și disconfort.
 • Extract de frunze de măslin (Olea europaea): Acest ingredient are efecte antioxidante și antimicrobiene. Ajută la protejarea celulelor vezicii urinare împotriva daunelor oxidative și la inhibarea creșterii bacteriilor.
 • Extract de frunze de afine (Vaccinium myrtillus): Acest ingredient are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii. Contribuie la reducerea inflamației în tractul urinar și la prevenirea aderării bacteriilor de pereții vezicii urinare.
 • Extract de flori de nalbă mare (Malva sylvestris): Acest ingredient are efecte calmante și emoliente. Ajută la protejarea și hidratarea mucoasei vezicii urinare, reducând senzațiile de iritare și disconfort.

Urolesin
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru utilizarea corectă a Urolesin în forma sa de picături, urmați următoarele instrucțiuni:

 • Agitați flaconul înainte de utilizare pentru a asigura omogenizarea conținutului.
 • Doza recomandată este de 25 de picături, diluate într-un pahar cu apă sau ceai.
 • Luați soluția obținută de 2-3 ori pe zi, de preferat înainte de mese.
 • Cursul recomandat de tratament este de 14-21 de zile. Cu toate acestea, durata exactă a tratamentului poate varia în funcție de gravitatea și evoluția simptomelor.
 • Respectați indicațiile și dozajul recomandate de producător și nu depășiți doza zilnică recomandată.

Reacţii adverse posibile

Urolesin este o formulă naturală și, în general, bine tolerată de majoritatea utilizatorilor. Cu toate acestea, în unele cazuri rare, pot apărea următoarele efecte secundare:

 • Alergii sau reacții alergice: Unele persoane pot prezenta reacții alergice la anumite ingrediente din compoziția Urolesin. Acestea pot include erupții cutanate, mâncărime, umflături ale feței sau dificultăți respiratorii.
 • Tulburări digestive minore: În cazuri rare, pot apărea tulburări digestive minore, cum ar fi greață, diaree sau disconfort abdominal. Aceste simptome sunt de obicei temporare și trecătoare.

Contraindicatii / Atentionari

Urolesin este o formulă naturală și sigură, însă există câteva situații în care utilizarea sa poate fi contraindicată. Iată câteva dintre posibilele contraindicații pentru utilizarea Urolesin:

 • Hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele active: Dacă sunteți alergic sau aveți o sensibilitate cunoscută la oricare dintre ingredientele prezente în Urolesin, este recomandat să nu utilizați acest produs.
 • Copii și adolescenți: Urolesin nu este recomandat pentru copii și adolescenți sub vârsta de 18 ani, deoarece siguranța și eficacitatea sa nu au fost încă stabilită în această grupă de vârstă.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării Urolesin pot varia de la o persoană la alta și pot depinde de gravitatea și cauza infecției urinare. Cu toate acestea, utilizatorii au raportat următoarele beneficii în urma utilizării Urolesin:

 • Ameliorarea simptomelor: Urolesin poate ajuta la reducerea durerii, disconfortului și a altor simptome asociate cu infecția urinară, precum senzația de arsură sau nevoia frecventă de a urina.
 • Reducerea inflamației: Unele ingrediente din compoziția Urolesin au proprietăți antiinflamatorii, care pot ajuta la reducerea inflamației în tractul urinar.
 • Sprijin pentru funcția renală: Unele studii sugerează că anumite ingrediente din Urolesin pot avea efecte benefice asupra sănătății renale, sprijinind funcția normală a rinichilor.
 • Prevenirea recidivelor: Utilizarea regulată a Urolesin poate ajuta la prevenirea recidivelor infecțiilor urinare, prin menținerea unui mediu urinar sănătos și inhibarea dezvoltării bacteriilor.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Urolesin: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Urolesin nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Urolesin preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 179 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Urolesin
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Urolesin de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Urolesin

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Urolesin pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Urolesin pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am suferit de infecții urinare recurente timp de mulți ani și am încercat diferite tratamente fără succes. Însă de când am descoperit Urolesin, viața mea s-a schimbat în bine. Aceste picături miraculoase m-au ajutat să amelioriez simptomele neplăcute ale cistitei și să-mi recâștig confortul și sănătatea. Simt o reducere semnificativă a durerii și a senzației de arsură în timpul urinării, iar nevoia frecventă de a merge la toaletă a devenit mult mai rară. Urolesin a devenit un aliat de nădejde în lupta mea împotriva cistitei și îl recomand cu încredere tuturor celor care se confruntă cu această afecțiune neplăcută.

Elena Popescu, 60 ani

Ca o femeie activă și mereu în mișcare, am avut parte de numeroase episoade de cistită care m-au împiedicat să mă bucur de viață pe deplin. Urolesin mi-a adus în sfârșit alinarea și soluția pe care o căutam. Aceste picături uimitoare mi-au ajutat să reduc simptomele neplăcute ale cistitei și să-mi recapăt vitalitatea și buna dispoziție. Am observat o diminuare semnificativă a durerii și a disconfortului, iar senzația de arsură în timpul urinării s-a estompat treptat. Cu ajutorul Urolesin, am reușit să mă concentrez pe activitățile mele zilnice fără teama recidivelor. Este un produs remarcabil pe care îl recomand cu căldură tuturor celor care doresc să scape de cistită și să trăiască fără restricții.

Maria Popescu, 46 ani

În calitate de studentă ocupată și activă, nu am timp de episoade de cistită care să-mi afecteze performanțele școlare și viața socială. Cu toate acestea, atunci când am avut un episod de cistită, Urolesin a fost răspunsul salvator. Aceste picături eficiente și ușor de utilizat m-au ajutat să combat rapid simptomele neplăcute ale cistitei și să-mi recâștig echilibrul și buna dispoziție. Urolesin a redus senzația de arsură și frecvența urinării, permițându-mi să mă concentrez pe studii și să mă bucur de viața de studentă. Este o soluție minunată pentru oricine dorește să scape de cistită și să se simtă bine în fiecare zi.

Ana Mihalache, 22 ani

Urolesin este o înșelătorie? Există păreri negative?

Urolesin nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

back to menu ↑

Părerile medicilor

Ca medic specializat în urologie, am avut ocazia să recomand Urolesin pacienților mei cu infecții urinare recurente și simptome de cistită. Aceste picături naturale au demonstrat o eficacitate remarcabilă în ameliorarea simptomelor și în prevenirea recidivelor. Ingredientele active din compoziția Urolesin au proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii, contribuind la reducerea inflamației și a disconfortului asociat cistitei. De asemenea, această soluție inovatoare ajută la întărirea sistemului imunitar local și la refacerea mucoasei urinare afectate. În urma monitorizării pacienților mei, am constatat că utilizarea regulată a Urolesin a dus la o scădere semnificativă a simptomelor cistitei și la o îmbunătățire generală a stării lor de sănătate. Recomand cu încredere Urolesin ca adjuvant în tratamentul cistitei, având în vedere rezultatele pozitive obținute și siguranța utilizării acestuia.

Dr. Markus Schneider
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează Urolesin în tratarea cistitei?

R: Urolesin acționează prin proprietățile sale antibacteriene și antiinflamatorii, reducând inflamația și disconfortul asociat cistitei.

Cât timp durează până când observ rezultatele utilizării Urolesin?

R: Timpul necesar pentru a observa rezultatele poate varia în funcție de severitatea cistitei și de răspunsul individual al organismului. De obicei, se recomandă utilizarea regulată a Urolesin pe o perioadă de cel puțin câteva săptămâni pentru a obține rezultate semnificative.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea Urolesin?

R: Urolesin este în general bine tolerat, iar efectele secundare sunt rare și minore.

Ce trebuie să fac dacă uit să iau o doză de Urolesin?

R: Dacă uitați să luați o doză de Urolesin, luați-o imediat ce vă amintiți. Dacă este aproape timpul pentru următoarea doză, omiteți doza uitată și continuați programul obișnuit.

Pot utiliza Urolesin pe termen lung?

R: Urolesin poate fi utilizat pe termen lung.

Cum trebuie păstrat Urolesin pentru a-și păstra eficacitatea?

R: Urolesin trebuie păstrat într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui. Este recomandat să respectați instrucțiunile de depozitare de pe ambalaj pentru a asigura stabilitatea și eficacitatea produsului.