Tonuplex capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Tonuplex capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Tonuplex capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
169 lei 338 lei

Kapsulele Tonuplex sunt un supliment alimentar conceput special pentru a ajuta la normalizarea tensiunii arteriale. Ele conțin o combinație de vitamina C, extract de frunze de măslin, crom și extract de Gymnema Sylvester, ingrediente recunoscute pentru beneficiile lor asupra sănătății cardiovasculare.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 169 lei

Ce este Tonuplex şi pentru ce se utilizează

Tonuplex este un supliment alimentar sub formă de capsule, special conceput pentru normalizarea tensiunii arteriale. Aceste capsule sunt formulate pentru a ajuta la menținerea unei tensiuni arteriale sănătoase și pentru susținerea sănătății cardiovasculare în general.

Indicatii terapeutice

Kapsulele Tonuplex sunt recomandate în următoarele situații:

 • Pentru normalizarea tensiunii arteriale ridicată.
 • Pentru menținerea sănătății cardiovasculare.
 • Pentru reducerea riscului de complicații asociate tensiunii arteriale ridicate, cum ar fi bolile de inimă și accidentele vasculare cerebrale.
 • Pentru sprijinirea metabolismului normal al glucozei și a nivelurilor optime de crom în organism.
 • Pentru beneficii antioxidante și antiinflamatorii, datorate prezenței de vitamina C și extract de frunze de măslin.

Neglijarea tratamentului pentru hipertensiune arterială poate duce la o serie de complicații grave. Conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), acestea pot include:

 • Boli cardiovasculare: Hipertensiunea arterială netratată este un factor de risc major pentru dezvoltarea bolilor cardiovasculare, cum ar fi boala coronariană, insuficiența cardiacă și aritmii.
 • Accidente vasculare cerebrale (AVC): Persoanele cu hipertensiune arterială au un risc crescut de a suferi un accident vascular cerebral, deoarece tensiunea arterială ridicată poate deteriora vasele de sânge din creier, crescând riscul de hemoragie sau blocare a acestora.
 • Afecțiuni renale: Hipertensiunea arterială netratată poate afecta rinichii și poate duce la insuficiență renală cronică sau alte complicații renale.
 • Afecțiuni oculare: Tensiunea arterială ridicată poate afecta vasele de sânge din ochi, crescând riscul de deteriorare a vederii sau dezvoltarea glaucomului.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Kapsulele Tonuplex acționează în următoarele moduri pentru normalizarea tensiunii arteriale și pentru susținerea sănătății cardiovasculare:

 • Reglarea tensiunii arteriale: Ingredientele active, cum ar fi extractul de frunze de măslin și vitamina C, contribuie la dilatarea vaselor de sânge și la reducerea rezistenței vasculare periferice, ceea ce poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale.
 • Sprijinirea metabolismului glucozei: Cromul din compoziția kapsulelor Tonuplex poate ajuta la reglarea nivelurilor de glucoză din sânge, ceea ce este important pentru prevenirea complicațiilor asociate diabetului zaharat și tensiunii arteriale ridicate.
 • Proprietăți antioxidante și antiinflamatorii: Vitamina C și extractul de frunze de măslin au efecte antioxidante și antiinflamatorii, care pot ajuta la protejarea celulelor și a vaselor de sânge împotriva stresului oxidativ și inflamației, contribuind astfel la sănătatea cardiovasculară.
 • Reglarea metabolismului lipidic: Unele cercetări sugerează că extractul de Gymnema Sylvester din compoziția kapsulelor Tonuplex ar putea avea un efect benefic asupra metabolismului lipidic, contribuind la menținerea unor niveluri sănătoase de colesterol și trigliceride în sânge.

Tonuplex
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Tonuplex

Beneficiile kapsulelor Tonuplex pentru normalizarea tensiunii arteriale includ:

 • Reducerea tensiunii arteriale: Contribuie la scăderea valorilor tensiunii arteriale și la menținerea acestora în limitele normale.
 • Sprijinirea sănătății cardiovasculare: Ajută la menținerea sănătății inimii și a vaselor de sânge, reducând riscul de boli cardiovasculare.
 • Reglarea metabolismului glucozei: Contribuie la menținerea nivelurilor optime de glucoză în sânge, fiind utilă în prevenirea complicațiilor asociate diabetului zaharat.
 • Proprietăți antioxidante și antiinflamatorii: Protejează celulele și vasele de sânge împotriva stresului oxidativ și inflamației, ajutând la menținerea sănătății sistemului cardiovascular.
 • Reglarea metabolismului lipidic: Poate contribui la menținerea unor niveluri sănătoase de colesterol și trigliceride în sânge, având un efect benefic asupra sănătății cardiovasculare.
 • Formulă naturală: Ingredientele din compoziția kapsulelor Tonuplex sunt naturale și sigure, fără efecte secundare nedorite.
 • Ușor de administrat: Kapsulele sunt ușor de administrat și pot fi integrate cu ușurință în rutina zilnică de îngrijire a sănătății.

back to menu ↑

Compozitie

Compoziția kapsulelor Tonuplex pentru normalizarea tensiunii arteriale este următoarea:

 • Vitamina C: Această vitamină are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, ajutând la protejarea celulelor și a vaselor de sânge împotriva stresului oxidativ și inflamației. De asemenea, poate contribui la menținerea sănătății sistemului cardiovascular.
 • Extract de frunze de măslin: Acest extract este cunoscut pentru proprietățile sale vasodilatatoare, care pot ajuta la reducerea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea circulației sângelui. De asemenea, are efecte antioxidante și antiinflamatorii.
 • Crom (Chrom): Cromul este un mineral esențial care poate ajuta la reglarea nivelurilor de glucoză din sânge și la îmbunătățirea sensibilității la insulină. Prin urmare, poate fi util în menținerea nivelurilor optime de zahăr din sânge și în prevenirea complicațiilor asociate diabetului zaharat și hipertensiunii arteriale.
 • Extract de Gymnema Sylvester: Acest extract poate contribui la reglarea metabolismului lipidic și glucidic, fiind util în menținerea unor niveluri sănătoase de colesterol și glucoză în sânge. De asemenea, poate avea efecte benefice asupra sensibilității la insulină și asupra sănătății sistemului cardiovascular.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza kapsulele Tonuplex în scopul normalizării tensiunii arteriale, se recomandă următoarele:

 • Dozajul: Administrați o capsulă de Tonuplex de două ori pe zi, de preferabil în timpul meselor.
 • Mod de administrare: Luați capsulele cu un pahar mare de apă pentru a asigura o bună absorbție a ingredientelor active.
 • Continuitatea tratamentului: Pentru obținerea rezultatelor optime, este important să respectați cu regularitate dozajul și modul de administrare prescrise și să continuați tratamentul conform indicațiilor medicului sau farmacistului.

Reacţii adverse posibile

Kapsulele Tonuplex sunt, în general, bine tolerate și nu au raportat efecte secundare semnificative. Cu toate acestea, în cazuri rare, pot apărea următoarele reacții adverse:

 1. Reacții alergice: Persoanele cu alergii sau sensibilități la oricare dintre ingredientele din compoziția kapsulelor Tonuplex ar putea experimenta reacții alergice, cum ar fi mâncărimea, erupțiile cutanate sau umflarea.
 2. Interacțiuni cu alte medicamente: Este posibil ca anumite ingrediente din kapsulele Tonuplex să interacționeze cu alte medicamente pe care le luați. În acest caz, este important să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a evita potențialele interacțiuni medicamentoase.
 3. Reacții individuale: Fiecare organism reacționează diferit la suplimente alimentare. În unele cazuri, anumite persoane ar putea să nu tolereze bine anumite ingrediente din kapsulele Tonuplex.

Contraindicatii / Atentionari

Există anumite situații în care utilizarea kapsulelor Tonuplex pentru normalizarea tensiunii arteriale ar putea fi contraindicată sau necesită precauții speciale. Acestea includ:

 1. Alergii sau intoleranțe: Persoanele cu alergii sau intoleranțe cunoscute la oricare dintre ingredientele din compoziția kapsulelor Tonuplex ar trebui să evite utilizarea acestora.
 2. Interacțiuni cu alte medicamente: Anumite ingrediente din compoziția kapsulelor Tonuplex ar putea interacționa cu alte medicamente pe care le luați.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării kapsulelor Tonuplex pentru normalizarea tensiunii arteriale pot include următoarele beneficii pentru organism:

 • Scăderea tensiunii arteriale: Unul dintre principalele rezultate ale tratamentului cu kapsulele Tonuplex este scăderea tensiunii arteriale și menținerea acesteia în limitele normale, ceea ce contribuie la sănătatea cardiovasculară generală.
 • Îmbunătățirea circulației sângelui: Ingredientele active din compoziția kapsulelor Tonuplex pot ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui prin dilatarea vaselor de sânge și reducerea rezistenței vasculare periferice.
 • Controlul nivelurilor de glucoză: Cromul din kapsulele Tonuplex poate contribui la reglarea nivelurilor de glucoză din sânge, ajutând la menținerea acestora în limitele normale și prevenind fluctuațiile bruste ale glicemiei.
 • Protecția împotriva stresului oxidativ: Vitamina C și alte ingrediente antioxidante din compoziția kapsulelor Tonuplex pot proteja celulele și vasele de sânge împotriva deteriorării cauzate de stresul oxidativ, contribuind astfel la sănătatea cardiovasculară și generală.
 • Sprijinirea sănătății generale: În plus față de beneficiile specifice pentru tensiunea arterială, kapsulele Tonuplex pot oferi și alte efecte benefice pentru sănătatea generală a organismului, inclusiv protecția împotriva infecțiilor și îmbunătățirea stării generale de bine.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Tonuplex: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Tonuplex poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii poate fi mai mare, iar următoarea livrare de la producător este estimată la 2-3 luni.

Tonuplex preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Pe site-ul oficial al producătorului, prețul produsului este de 169 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Numărul de produse cu reducere este limitat.

Tonuplex
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie la primirea produsului în numerar, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Tonuplex de pe site-ul Amazon sau Emag?

Produsul Tonuplex nu poate fi achiziționat de pe site-ul Amazon sau Emag Ro, deoarece au fost înregistrate cazuri frecvente de vânzare a produselor contrafăcute și fraude. Producătorul oficial interzice vânzarea produsului pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Tonuplex

Am verificat numeroasele opinii ale consumatorilor despre Tonuplex pe forumuri, recenzii, site-uri de vânzare online, grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestora sunt pozitive. Un procent foarte mic dintre recenzii sunt legate de reacții alergice.

Tonuplex pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“De când am început să iau capsulele Tonuplex pentru normalizarea tensiunii arteriale, am observat o îmbunătățire semnificativă în starea mea de sănătate. Fiind o persoană ocupată, cu un program aglomerat la locul de muncă, tensiunea arterială ridicată devenise o problemă constantă pentru mine. Dar de când am început acest tratament, am remarcat că tensiunea mea arterială este mult mai stabilă, iar simptomele neplăcute precum durerile de cap și senzația de amețeală au dispărut aproape complet. Îmi place că acest supliment alimentar este natural și nu provoacă efecte secundare nedorite. Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute și voi continua să folosesc Tonuplex pentru a-mi menține sănătatea cardiovasculară în formă bună.”

Buhgaltară de 52 de ani, Elena

“De când am început să iau capsulele Tonuplex pentru normalizarea tensiunii arteriale, am simțit o îmbunătățire semnificativă în starea mea de sănătate. La vârsta mea, problemele legate de tensiunea arterială au devenit o preocupare constantă și uneori chiar mă îngrijorează. Dar de când am început acest tratament, am observat că am mai multă energie și mai puține episoade de amețeli și oboseală. Îmi place că aceste capsule sunt ușor de administrat și nu interferă cu alte medicamente pe care le iau pentru alte afecțiuni de sănătate. Sunt recunoscătoare că am descoperit acest produs și îl recomand cu încredere celor care se confruntă cu probleme de tensiune arterială.”

Pensionarăde 71 de ani, Ana

“De când am început să iau capsulele Tonuplex pentru normalizarea tensiunii arteriale, am observat o îmbunătățire semnificativă în starea mea de sănătate. În meseria mea de păstor, tensiunea arterială ridicată era o preocupare constantă, mai ales în timpul orelor aglomerate și stresante din bucătărie. Dar de când am început acest tratament, am observat că mă simt mai relaxat și mai în control asupra tensiunii arteriale. Nu numai că simptomele neplăcute precum durerile de cap și palpitațiile inimii s-au diminuat, dar am și observat o creștere a nivelului meu general de energie. Îmi place că aceste capsule sunt ușor de administrat și nu interferă cu programul meu ocupat de lucru în bucătărie. Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute și le recomand cu încredere colegilor mei din industria alimentară.”

Povar 34 de ani, Alexandru

Tonuplex este o înșelătorie? Există păreri negative?

Tonuplex nu este o înșelătorie. Acele puține opinii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Am avut ocazia să examinez efectele capsulelor Tonuplex în tratamentul pacienților mei cu hipertensiune arterială și am fost plăcut surprins de rezultatele obținute. Formula acestui supliment alimentar conține ingrediente naturale cu potențial benefic pentru sănătatea cardiovasculară, cum ar fi vitamina C, extractul de frunze de măslin și cromul. Am observat că mulți dintre pacienții mei au avut o scădere semnificativă a tensiunii arteriale și o îmbunătățire a stării generale de sănătate după administrarea regulată a acestor capsule. De asemenea, nu am raportat efecte secundare semnificative în rândul pacienților care au utilizat acest supliment conform indicațiilor. În concluzie, consider că capsulele Tonuplex reprezintă o opțiune promițătoare pentru persoanele care doresc să își mențină tensiunea arterială sub control și să își îmbunătățească sănătatea cardiovasculară.”

Dr. Markus Müller, Cardiolog, Germania
Tonuplex
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Tonuplex și cum funcționează?

Tonuplex sunt capsule formulate pentru normalizarea tensiunii arteriale, folosind o combinație de ingrediente naturale precum vitamina C, extract de frunze de măslin și crom.

Care sunt beneficiile utilizării capsulelor Tonuplex?

Beneficiile utilizării capsulelor Tonuplex includ reducerea tensiunii arteriale, îmbunătățirea sănătății cardiovasculare, reglarea nivelurilor de glucoză și protecția împotriva stresului oxidativ.

Există efecte secundare asociate cu utilizarea capsulelor Tonuplex?

În general, capsulele Tonuplex sunt bine tolerate, cu puține raportări de efecte secundare. Cu toate acestea, în cazuri rare, pot apărea reacții alergice la unii utilizatori.

Cum se administrează capsulele Tonuplex?

Se recomandă administrarea a câte o capsulă de două ori pe zi, preferabil în timpul meselor, cu un pahar mare de apă.

Unde pot achiziționa capsulele Tonuplex și care este prețul?

Capsulele Tonuplex sunt disponibile pentru achiziționare pe site-ul oficial al producătorului. Prețul lor este de 169 lei, însă este posibil să varieze în funcție de locație și de ofertele speciale sau reducerile disponibile.

Cât timp durează până când încep să observ efectele capsulelor Tonuplex?

Timpul în care se observă efectele capsulelor Tonuplex poate varia de la un individ la altul. În general, mulți utilizatori raportează îmbunătățiri semnificative în starea lor de sănătate și în nivelurile tensiunii arteriale după câteva săptămâni de utilizare regulată a produsului. Totuși, este important să fiți consecvenți și să respectați dozajul și recomandările de administrare pentru a obține rezultate optime.