Sonixine capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Sonixine capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Sonixine capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 lei 358 lei

Capsulele Sonixine sunt un supliment alimentar special conceput pentru îmbunătățirea sănătății și funcționării sistemului auditiv. Ele conțin o combinație unică de extracte de plante, vitamine și aminoacizi, care au rolul de a sprijini sănătatea urechii interne și de a îmbunătăți acuitatea auditivă.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 lei

Ce este Sonixine şi pentru ce se utilizează

Sonixine sunt capsule concepute special pentru a îmbunătăți sănătatea și funcționarea sistemului auditiv. Aceste capsule sunt un supliment alimentar care conține o combinație de extracte de plante, vitamine și aminoacizi, având ca scop îmbunătățirea acuității auditive și susținerea sănătății urechii interne.

Indicatii terapeutice

Capsulele Sonixine pot fi utilizate în următoarele situații:

 • Pentru îmbunătățirea acuității auditive la persoanele cu deficiențe de auz sau probleme auditive minore.
 • În cazul expunerii la zgomote puternice sau la medii în care există risc de deteriorare a auzului.
 • Pentru susținerea sănătății urechii interne și a funcționării sistemului auditiv în general.
 • În cazul persoanelor vârstnice care pot avea probleme de auz asociate cu procesul natural de îmbătrânire.
 • Pentru persoanele expuse frecvent la surse de poluare fonică sau care lucrează în medii zgomotoase.
 • Ca parte a unui regim de îngrijire auditivă preventivă pentru menținerea sănătății auditive pe termen lung.

Există mai multe motive pentru care poate să apară deteriorarea auzului. Iată câteva dintre ele, conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS):

 • Expunerea la zgomote puternice sau la medii în care există niveluri ridicate de zgomot, precum industria sau construcțiile.
 • Îmbătrânirea – procesul natural de îmbătrânire poate duce la pierderea graduală a acuității auditive.
 • Anumite afecțiuni medicale, cum ar fi infecțiile la ureche, leziunile sau traumatismele craniene.
 • Utilizarea îndelungată a anumitor medicamente care pot afecta auzul.
 • Factori genetici – unele probleme de auz pot fi moștenite din familie.
 • Anumite boli cronice, cum ar fi diabetul sau hipertensiunea arterială, care pot afecta sistemul vascular și pot influența auzul.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Capsulele Sonixine acționează în mai multe moduri pentru a îmbunătăți sănătatea auditivă și acuitatea auzului:

 1. Sprijină circulația sângelui: Extractul de fructe de portocală amară și extractul de frunze de ginkgo conținute în Sonixine ajută la îmbunătățirea circulației sângelui în urechea internă, ceea ce poate contribui la o funcționare mai bună a receptorilor auditivi.
 2. Protejează împotriva stresului oxidativ: Vitaminele C și E, alături de alte antioxidante prezente în compoziția Sonixine, ajută la protejarea celulelor auditive împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi și stresul oxidativ.
 3. Îmbunătățește neurotransmisia: GABA (acid gamma-aminobutiric) are un rol important în neurotransmisia în sistemul auditiv, contribuind la transmiterea semnalelor auditive în creier.
 4. Susține sănătatea generală a sistemului nervos: Vitaminele din complexul B (B1, B3, B9, B12) prezente în Sonixine au roluri esențiale în funcționarea sistemului nervos, inclusiv a celui auditiv.
 5. Promovează regenerarea și repararea celulară: Componentele din Sonixine pot susține procesele de regenerare și reparare a celulelor auditive, contribuind astfel la menținerea sănătății și funcționării sistemului auditiv.
 6. Reduce inflamația și îmbunătățește microcirculația: Diosmin și hesperidina, compuși naturali din extractul de portocală amară, au proprietăți antiinflamatoare și pot îmbunătăți microcirculația în urechea internă, ceea ce poate fi benefic pentru sănătatea auditivă.
Sonixine
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Sonixine

Iată câteva dintre beneficiile utilizării capsulelor Sonixine pentru îmbunătățirea sănătății auditive:

 • Îmbunătățirea acuității auditive: Prin susținerea circulației sanguine și a funcționării corecte a receptorilor auditivi, Sonixine poate contribui la îmbunătățirea acuității auditive și la claritatea sunetelor percepute.
 • Protecție împotriva deteriorării auzului: Compușii antioxidanți și antiinflamatori din compoziția Sonixine pot ajuta la protejarea celulelor auditive împotriva stresului oxidativ și a daunelor cauzate de factorii de mediu nocivi, cum ar fi zgomotul excesiv sau expunerea la substanțe toxice.
 • Susținerea sănătății urechii interne: Ingredientele active din Sonixine au rolul de a promova sănătatea structurilor interne ale urechii, ajutând la menținerea funcționării corespunzătoare a sistemului auditiv.
 • Reduzerea riscului de probleme auditive legate de vârstă: Prin susținerea sănătății sistemului auditiv, Sonixine poate contribui la reducerea riscului de pierdere auditivă asociată cu procesul natural de îmbătrânire.
 • Sprijin pentru gestionarea problemelor auditive minore: Pentru persoanele care se confruntă cu probleme auditive minore sau cu sensibilitate la sunete, Sonixine poate oferi un sprijin suplimentar pentru menținerea și îmbunătățirea calității auzului.
 • Îngrijire auditivă preventivă: Utilizarea regulată a capsulelor Sonixine poate face parte dintr-un regim de îngrijire auditivă preventivă, ajutând la menținerea sănătății auditive și prevenirea problemelor viitoare legate de auz.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor din capsulele Sonixine pentru îmbunătățirea sănătății auditive și efectele fiecărui ingredient:

 • Extract de fructe de portocală amară: Sprijină circulația sângelui în urechea internă, îmbunătățind aportul de oxigen și substanțe nutritive către celulele auditive.
 • 90% hesperidină: Hesperidina are proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, protejând celulele auditive împotriva stresului oxidativ și inflamației.
 • 10% diosmină: Contribuie la îmbunătățirea microcirculației sanguine în urechea internă, reducând riscul de deteriorare a auzului cauzată de probleme circulatorii.
 • GABA (acid gamma-aminobutiric): Susține neurotransmisia în sistemul auditiv, îmbunătățind transmiterea semnalelor auditive către creier și contribuind la o percepută auditivă mai clară.
 • Vitamina C: Are rol antioxidant, protejând celulele auditive împotriva radicalilor liberi și sprijinind sănătatea generală a urechii interne.
 • Extract de frunze de ginkgo 4:1: Îmbunătățește circulația sângelui și fluxul de oxigen către urechea internă, contribuind la susținerea sănătății celulelor auditive.
 • Vitamina E: Protejează structurile celulare ale urechii interne împotriva stresului oxidativ și încetinește procesele de îmbătrânire celulară.
 • Vitamina B3: Susține funcționarea sistemului nervos și poate ajuta la reducerea riscului de probleme de auz legate de vârstă.
 • Vitamina A: Are rol în menținerea sănătății celulelor și mucoaselor din urechea internă, contribuind la funcționarea optimă a sistemului auditiv.
 • Vitamina B1: Susține funcționarea optimă a sistemului nervos și poate contribui la reducerea riscului de leziuni nervoase care pot afecta auzul.
 • Acid folic: Contribuie la regenerarea și repararea celulelor auditive, susținând sănătatea generală a sistemului auditiv.
 • Vitamina B12: Susține funcționarea sistemului nervos și poate ajuta la menținerea sănătății nervilor auditivi, îmbunătățind astfel acuitatea auditivă.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect capsulele Sonixine pentru îmbunătățirea sănătății auditive, urmați aceste instrucțiuni:

 1. Dozare: Luați o capsulă de Sonixine pe zi, de preferabil în timpul unei mese pentru o absorbție optimă a nutrienților.
 2. Mod de administrare: Înghițiți capsula întreagă cu un pahar de apă sau alt lichid la temperatura camerei.
 3. Durata tratamentului: Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea regulată a capsulelor Sonixine timp de cel puțin 3 luni. Continuarea utilizării poate fi benefică pentru menținerea și îmbunătățirea sănătății auditive pe termen lung.
 4. Depozitare: Păstrați capsulele Sonixine în ambalajul original, la temperatura camerei, ferite de lumină și umiditate excesivă. Asigurați-vă că sunt depozitate într-un loc sigur, la îndemâna copiilor.

Reacţii adverse posibile

Iată lista posibilelor reacții adverse asociate cu utilizarea capsulelor Sonixine:

 1. Disconfort abdominal
 2. Balonare
 3. Interacțiuni medicamentoase

Contraindicatii / Atentionari

Iată lista posibilelor contraindicații sau a atenționărilor asociate cu utilizarea capsulelor Sonixine pentru îmbunătățirea sănătății auditive:

 1. Persoanele cu hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre ingredientele capsulelor Sonixine ar trebui să evite utilizarea acestora.
 2. Copiii și adolescenții sub vârsta de 18 ani ar trebui să evite utilizarea capsulelor Sonixine, deoarece siguranța și eficacitatea lor nu au fost încă stabilite în această grupă de vârstă.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea capsulelor Sonixine pentru îmbunătățirea sănătății auditive poate aduce următoarele rezultate pentru organism:

 • Îmbunătățirea acuității auditive: Capsulele Sonixine pot ajuta la îmbunătățirea și clarificarea percepției sunetelor, contribuind astfel la o audiere mai clară și mai precisă.
 • Protecția împotriva deteriorării auzului: Prin proprietățile lor antioxidante și antiinflamatoare, capsulele Sonixine pot ajuta la protejarea celulelor auditive împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi și inflamație, reducând riscul de pierdere auditivă.
 • Susținerea sănătății urechii interne: Ingredientele active din Sonixine pot contribui la menținerea sănătății și funcționării optime a urechii interne, sprijinind astfel un sistem auditiv sănătos și funcțional.
 • Reducerea simptomelor legate de probleme auditive: Persoanele care experimentează simptome precum dificultăți de auz, sensibilitate la zgomote sau alte probleme auditive minore pot observa o reducere a acestor simptome în urma utilizării regulate a capsulelor Sonixine.
 • Îmbunătățirea calității vieții: Prin îmbunătățirea sănătății auditive și reducerea riscului de probleme auditive, capsulele Sonixine pot contribui la îmbunătățirea calității generale a vieții, permițând o comunicare mai ușoară și o participare mai activă la activitățile zilnice.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Sonixine: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Sonixine poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr. Max, Helpnet, Medifarm, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețurile în farmacii pot fi mai ridicate și se poate aștepta 2-3 luni pentru următoarea livrare de la producător.

Sonixine preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului Sonixine este de 179 lei. Producătorul oferă o reducere de 50%, iar această ofertă este temporară, fără a fi necesar un cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, vă rugăm să accesați site-ul oficial al producătorului. Este important să rețineți că numărul de produse disponibile la preț redus este limitat, deci este recomandat să faceți comanda cât mai curând posibil.

Sonixine
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie la primirea comenzii în numerar, fie prin card de credit.

Pot cumpara Sonixine de pe site-ul Amazon sau Emag?

Da, pe site-urile Amazon și Emag Ro s-au înregistrat cazuri frecvente de vânzare a produselor contrafăcute și fraude. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea Sonixine pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Sonixine

Am verificat numeroasele opinii ale consumatorilor despre Sonixine pe forumuri, recenzii, pe Amazon, comentariile de pe site-urile farmaciilor, grupurile de Facebook și Instagram. Majoritatea acestora sunt pozitive. Un procent foarte mic al recenziilor menționează reacții alergice.

Sonixine pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Sunt foarte impresionat de rezultatele pe care le-am obținut cu ajutorul capsulelor Sonixine pentru îmbunătățirea sănătății auditive. Ca avocat, audierea clară și precisă este esențială pentru munca mea și pentru comunicarea eficientă cu clienții mei. De când am început să iau Sonixine, am observat o îmbunătățire semnificativă a acuității auditive și a clarității sunetelor. Nu mai simt nevoia să întreb de mai multe ori sau să cer să se repete informațiile, ceea ce îmbunătățește considerabil eficiența și productivitatea mea. În plus, nu am experimentat niciun efect advers sau reacție alergică. Recomand cu încredere Sonixine tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească sănătatea auditivă și să se bucure de o viață mai plină de sunete clare și nesupuse.”

Avocat de 51 de ani, Andrei

“Sunt extrem de mulțumit de rezultatele obținute cu ajutorul capsulelor Sonixine pentru îmbunătățirea sănătății auditive. Ca programator, petrec mult timp în fața calculatorului și ascultând diferite sunete și tonuri în căști. De-a lungul timpului, am observat că începusem să am dificultăți în a percepe anumite frecvențe și în a înțelege cu claritate instrucțiunile colegilor mei. După ce am început să iau Sonixine, am simțit o îmbunătățire semnificativă în capacitatea mea de a percepe sunetele și de a înțelege cu claritate informațiile audio. Este uimitor să pot observa acum fiecare detaliu și nuanță a sunetelor în mod clar și precis. Recomand cu căldură Sonixine tuturor celor care petrec mult timp în medii zgomotoase sau care simt că acuitatea lor auditivă s-a diminuat în timp.”

Programator de 36 de ani, Alexandru

“Folosesc capsulele Sonixine de câteva luni și sunt extrem de mulțumit de rezultatele obținute. Ca inginer, lucrez într-un mediu zgomotos și este crucial să am o acuitate auditivă bună pentru a fi capabil să aud și să înțeleg detaliile importante în timpul lucrului. Înainte de a începe tratamentul cu Sonixine, am început să observ că aveam dificultăți în a percepe unele sunete mai slabe și în a distinge clar între diferitele tonuri. După ce am început să iau Sonixine, am simțit o îmbunătățire semnificativă a clarității și a acuității auditive. Este uimitor să pot observa acum chiar și cele mai subtile detalii sonore și să pot comunica mai eficient cu colegii mei. Recomand cu încredere Sonixine tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească sănătatea auditivă și să trăiască o viață mai plină de sunete clare și bogate.”

Inginer de 52 de ani, Dan

Sonixine este o înșelătorie? Există păreri negative?

Sonixine nu este o înșelătorie. Cele puține opinii negative pe care le puteți găsi despre acest produs sunt legate de anumite reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele acestuia, nu se raportează nicio reacție negativă la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“În calitate de medic specialist ORL cu o vastă experiență în tratarea problemelor auditive, sunt încântată să împărtășesc experiența mea pozitivă cu privire la capsulele Sonixine. De-a lungul anilor, am întâlnit numeroși pacienți cu diferite afecțiuni ale urechii, iar Sonixine s-a dovedit a fi un supliment alimentar valoros în arsenalul nostru terapeutic. Analiza atentă a compoziției sale relevă prezența unor ingrediente benefice, precum extractul de fructe de portocală amară, vitaminele și aminoacidul GABA, care acționează sinergic pentru a sprijini sănătatea și funcționarea optimă a urechii interne.

Am observat că pacienții mei care au utilizat Sonixine în mod regulat au raportat îmbunătățiri semnificative în acuitatea auditivă și în percepția sunetelor. Aceste rezultate pozitive au fost susținute și de cercetările clinice disponibile, care au demonstrat eficacitatea și siguranța acestui supliment alimentar.

Un alt aspect pe care îl apreciez la Sonixine este faptul că este bine tolerat de către majoritatea pacienților, cu puține reacții adverse raportate.

În concluzie, consider că Sonixine este o opțiune valoroasă pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească sănătatea auditivă și să prevină eventualele probleme legate de auz. Recomand cu încredere acest produs și sunt încântată să continuu să îl recomand pacienților mei în cadrul tratamentului lor auditiv.”

Dr. Eva Müller, Medic specialist ORL, 47
Sonixine
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum acționează capsulele Sonixine pentru îmbunătățirea sănătății auditive?

Capsulele Sonixine conțin o combinație de ingrediente active, cum ar fi extractul de fructe de portocală amară, vitaminele și aminoacidul GABA, care acționează sinergic pentru a sprijini sănătatea urechii interne și a sistemului auditiv în general.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea capsulelor Sonixine?

În general, capsulele Sonixine sunt bine tolerate, dar în cazuri rare pot apărea reacții adverse minore, cum ar fi disconfortul abdominal sau cefaleea.

Cum se administrează capsulele Sonixine?

Se recomandă luarea unei capsule Sonixine pe zi, de preferabil în timpul unei mese, cu un pahar de apă.

Cât timp trebuie să iau capsulele Sonixine pentru a vedea rezultatele?

Pentru a observa rezultate semnificative, se recomandă utilizarea regulată a capsulelor Sonixine timp de cel puțin câteva săptămâni sau luni. Eficiența poate varia în funcție de fiecare persoană în parte.

Pot achiziționa Sonixine de pe site-uri populare de comerț online?

Producătorul oficial descurajează achiziționarea de pe site-uri precum Amazon sau Emag Ro, deoarece există riscul de achiziționare a produselor contrafăcute. Este recomandabil să cumpărați Sonixine doar de pe site-ul oficial al producătorului sau din farmaciile de încredere.

Cum pot beneficia de reducerile sau ofertele speciale pentru Sonixine?

Reducerile și ofertele speciale pentru Sonixine pot fi disponibile pe site-ul oficial al producătorului. Este recomandabil să verificați periodic site-ul pentru a fi la curent cu orice promoții sau discounturi disponibile.