Reliver capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Reliver capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Reliver capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 lei 358 lei

Kapsulele Reliver sunt un supliment alimentar special conceput pentru a sprijini sănătatea ficatului. Acestea conțin o combinație de extracte naturale și nutrienți care ajută la detoxifierea și protejarea ficatului de efectele nocive ale toxinelor și stresului oxidativ.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 lei

Ce este Reliver şi pentru ce se utilizează

Kapsulele Reliver sunt un produs destinat sănătății ficatului, conceput pentru a sprijini funcționarea optimă a acestuia. Ele conțin ingrediente naturale, precum extracte din plante și vitamine, care au proprietăți detoxifiante și de protecție pentru ficat. Reliver ajută la eliminarea toxinelor din organism și la menținerea sănătății și funcționalității ficatului.

Indicatii terapeutice

Kapsulele Reliver pot fi utilizate în următoarele situații:

 • Pentru detoxifierea și protecția ficatului în cazul expunerii la substanțe toxice, precum alcoolul sau medicamentele.
 • În cazul afecțiunilor hepatice, cum ar fi hepatita sau ciroza, pentru a sprijini funcționarea normală a ficatului.
 • Pentru a susține recuperarea și regenerarea ficatului după tratamente medicale sau intervenții chirurgicale.
 • Pentru a menține sănătatea generală a ficatului în contextul unui stil de viață nesănătos, caracterizat de consum excesiv de grăsimi, alimente procesate sau expunere la poluanți.
 • Capsulele Reliver pot fi utilizate în cazurile de intoxicație severă cu alcool, pentru a ajuta la eliminarea rapidă a acestuia din organism și pentru a reduce simptomele neplăcute asociate cu intoxicația.
 • Dacă sunteți dependent de alcool și încercați să renunțați sau să reduceți consumul, Reliver poate fi utilizat pentru a atenua simptomele sindromului de abstinență alcoolică, cum ar fi tremurul, anxietatea, insomniile și transpirațiile.
 • Dacă aveți o predispoziție sau o istorie familială de dependență de alcool, utilizarea regulată a capsulelor Reliver poate contribui la prevenirea sau reducerea riscului de dezvoltare a dependenței.
 • Alcoolul poate provoca leziuni hepatice, iar capsulele Reliver pot fi utilizate pentru a sprijini procesul de detoxifiere a ficatului și pentru a îmbunătăți funcția sa în timpul și după consumul de alcool.
 • Reliver poate fi utilizat pentru a reduce pofta de alcool și pentru a vă ajuta să vă mențineți abstinența sau să reduceți cantitatea de alcool consumată.
Reliver
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Dacă problemele hepatice nu sunt tratate corespunzător, pot apărea următoarele complicații, conform Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC):

 • Ciroza: Ficatul se deteriorează treptat și își pierde funcționalitatea normală. Această afecțiune poate duce la insuficiență hepatică și necesitatea unui transplant de ficat.
 • Hepatita cronică: Inflamația persistentă a ficatului poate cauza leziuni ireversibile și cicatrizare, afectând funcția ficatului pe termen lung.
 • Insuficiența hepatică: Ficatul nu mai poate îndeplini funcțiile sale esențiale, cum ar fi eliminarea toxinelor și sintetizarea proteinelor necesare pentru coagularea sângelui. Această condiție necesită asistență medicală urgentă și poate fi fatală în unele cazuri.
 • Cancerul de ficat: Neglijarea problemelor hepatice poate crește riscul dezvoltării cancerului de ficat. Acesta este un tip agresiv de cancer și poate avea consecințe grave asupra sănătății.
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Kapsulele Reliver acționează asupra funcției hepatice și oferă următoarele beneficii:

 • Protecție hepatică: Ingrediențele active din kapsulele Reliver au proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, care pot ajuta la protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ și a daunelor provocate de substanțe toxice.
 • Detoxifiere: Formularea specială a kapsulelor Reliver contribuie la eliminarea toxinelor și a metaboliților nocivi din ficat, facilitând procesul de detoxifiere al organismului.
 • Regenerare hepatică: Unele ingrediente din kapsulele Reliver stimulează regenerarea celulelor hepatice și contribuie la menținerea sănătății ficatului.
 • Ameliorarea inflamației: Kapsulele Reliver pot ajuta la reducerea inflamației hepatice, ceea ce poate îmbunătăți funcția hepatică și poate diminua disconfortul asociat cu afecțiunile hepatice.

Beneficiile Reliver

Kapsulele Reliver pentru protecția și sănătatea ficatului oferă următoarele avantaje:

 • Protecție împotriva stresului oxidativ: Ingrediențele active din kapsulele Reliver au proprietăți antioxidante, contribuind la protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ și a daunelor provocate de radicalii liberi.
 • Stimularea funcției hepatice: Kapsulele Reliver conțin anumite ingrediente care pot stimula funcția hepatică, contribuind la procesele de detoxifiere și metabolizare eficientă.
 • Sprijinirea regenerării hepatice: Unele componente ale kapsulelor Reliver au potențial de a susține regenerarea celulelor hepatice, ajutând la menținerea sănătății și funcției normale a ficatului.
 • Promovarea sănătății hepatice: Kapsulele Reliver pot susține sănătatea generală a ficatului, contribuind la menținerea nivelurilor normale de enzime hepatice și la reducerea riscului de afecțiuni hepatice.
 • Reducerea inflamației hepatice: Anumite ingrediente active din Reliver au proprietăți antiinflamatorii, care pot ajuta la reducerea inflamației hepatice și la ameliorarea simptomelor asociate.
 • Îmbunătățirea digestiei și a metabolismului: Kapsulele Reliver pot avea un efect benefic asupra digestiei și metabolismului, susținând o funcție hepatică sănătoasă și eficientă.
 • Eliminarea rapidă a alcoolului: Capsulele Reliver conțin ingrediente speciale care ajută la accelerarea eliminării alcoolului din organism, ceea ce poate fi util în cazurile de intoxicație acută sau pentru a reduce timpul de recuperare după consumul excesiv de alcool.
 • Reducerea simptomelor de abstinență: Când încercați să vă luptați cu dependența de alcool și să renunțați sau să reduceți consumul, capsulele Reliver pot ajuta la reducerea simptomelor neplăcute asociate cu sindromul de abstinență alcoolică, cum ar fi tremurul, anxietatea și insomniile.
 • Reducerea poftelor de alcool: Unele ingrediente din capsulele Reliver au potențialul de a reduce pofta de alcool și de a vă ajuta să vă mențineți abstinența sau să reduceți consumul de alcool.
back to menu ↑

Compozitie

Kapsulele Reliver pentru protecția și sănătatea ficatului conțin următoarele ingrediente active și au următoarele efecte:

 • Silimarină: Este un extract din planta Silybum marianum (armurariu) și are efecte antioxidante și antiinflamatorii. Ajută la protejarea celulelor hepatice, stimulează regenerarea lor și sprijină funcția hepatică normală.
 • N-acetilcisteină (NAC): Este o formă a aminoacidului cisteină, care are rolul de a spori producția de glutation, un antioxidant important pentru sănătatea ficatului. De asemenea, NAC contribuie la eliminarea toxinelor și la reducerea inflamației hepatice.
 • Extract de fructe de armurariu (Silybum marianum): Acest ingredient conține silymarină, care protejează celulele hepatice de stresul oxidativ și de daunele provocate de substanțe toxice. De asemenea, extractul de armurariu poate stimula regenerarea celulelor hepatice și sprijini funcția normală a ficatului.
 • Extract de rădăcină de păpădie (Taraxacum officinale): Acest extract are proprietăți diuretice și detoxifiante, ajutând la eliminarea substanțelor toxice din organism. De asemenea, poate sprijini sănătatea ficatului și funcția sa normală.
 • Vitamina E: Este un antioxidant puternic care protejează celulele hepatice de stresul oxidativ și contribuie la menținerea sănătății ficatului.
 • Vitamina C: Are proprietăți antioxidante și contribuie la protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ. De asemenea, vitamina C poate sprijini funcția normală a ficatului și procesele de detoxifiere.
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect kapsulele Reliver pentru protecția și sănătatea ficatului, urmați instrucțiunile de mai jos:

 • Doza recomandată: Luați 2 kapsule pe zi, de preferat în timpul mesei.
 • Administrare: Înghițiți kapsulele cu un pahar de apă sau conform indicațiilor medicului.
 • Respectați programul: Luați kapsulele în mod regulat, conform indicațiilor și programului recomandat.

Reacţii adverse posibile

Kapsulele Reliver pentru protecția și sănătatea ficatului sunt în general bine tolerate și nu sunt asociate cu efecte secundare semnificative. Cu toate acestea, în cazuri rare, pot apărea următoarele reacții adverse:

 • Tulburări gastrointestinale minore, cum ar fi greața, diareea sau disconfortul abdominal. Aceste simptome sunt de obicei tranzitorii și se ameliorează de la sine.
 • Reacții alergice: la un număr foarte mic de persoane, pot apărea reacții alergice, cum ar fi erupții cutanate, mâncărime sau umflături ale feței. În astfel de cazuri, opriți utilizarea kapsulelor.
 • Este important să citiți prospectul kapsulelor Reliver

Contraindicatii / Atentionari

Kapsulele Reliver pentru protecția și sănătatea ficatului pot avea anumite contraindicații și nu ar trebui utilizate în următoarele situații:

 • Hipersensibilitate: Dacă sunteți hipersensibil la oricare dintre ingredientele din kapsulele Reliver, ar trebui să evitați utilizarea acestora.
 • Gravide și femei care alăptează: Siguranța utilizării kapsulelor Reliver în timpul sarcinii și alăptării nu a fost stabilită în mod clar.
 • Afecțiuni medicale preexistente: Dacă aveți anumite afecțiuni medicale, cum ar fi afecțiuni hepatice avansate sau boli autoimune, este posibil să fie necesară precauție suplimentară sau să se evite utilizarea acestor kapsule.
 • Interacțiuni cu alte medicamente: Kapsulele Reliver pot interacționa cu anumite medicamente sau suplimente.
Reliver
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării kapsulelor Reliver pentru protecția și sănătatea ficatului pot varia în funcție de fiecare individ. Cu toate acestea, unele rezultate posibile obținute prin utilizarea regulată și corectă a acestor kapsule pot include:

 • Protecție a ficatului: Kapsulele Reliver conțin ingrediente naturale cu proprietăți hepatoprotectoare, care pot contribui la protejarea ficatului împotriva agresiunilor și toxinelor.
 • Funcționarea normală a ficatului: Prin susținerea funcției hepatice normale, kapsulele Reliver pot ajuta la menținerea unei stări optime de sănătate a ficatului și la funcționarea sa corectă.
 • Detoxifiere: Unele ingrediente din compoziția kapsulelor Reliver pot avea efecte detoxifiante și pot contribui la eliminarea toxinelor din organism, contribuind astfel la sănătatea generală a ficatului.
 • Îmbunătățirea digestiei: Un ficat sănătos este esențial pentru o digestie optimă. Prin sprijinirea sănătății ficatului, kapsulele Reliver pot contribui la o digestie mai bună și la absorbția optimă a substanțelor nutritive.
back to menu ↑

De unde pot cumpăra Reliver: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Reliver nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Reliver preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 179 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Reliver de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Reliver

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Reliver pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Reliver pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Sunt extrem de mulțumită de rezultatele obținute prin utilizarea kapsulelor Reliver. De-a lungul anilor, am observat o deteriorare a stării de sănătate a ficatului meu și am căutat o soluție naturală și eficientă pentru a-l proteja și a-l menține sănătos. După ce am început să iau kapsulele Reliver conform indicațiilor, am simțit o îmbunătățire semnificativă a stării mele generale.

Kapsulele Reliver mi-au ajutat în mod clar să am o digestie mai bună și să reduc disconfortul asociat problemelor hepatice. De asemenea, am observat că nivelul meu de energie s-a îmbunătățit și mă simt mai revitalizată în fiecare zi. Sunt foarte fericită că am descoperit aceste kapsule și le recomand cu încredere tuturor celor care doresc să-și protejeze sănătatea ficatului.”

Elena Popescu, 64 ani

“Fiind un șofer cu un program solicitant și o alimentație nesănătoasă, am început să observ semne de disfuncționalitate la nivelul ficatului meu. Am căutat o soluție eficientă și sigură pentru a-mi proteja sănătatea hepatică și am descoperit kapsulele Reliver. Rezultatele obținute au fost cu adevărat impresionante!

Utilizarea regulată a acestor kapsule mi-a ajutat în mod vizibil să am o digestie mai bună și să reduc disconfortul și greutatea din zona ficatului. Am observat, de asemenea, o îmbunătățire semnificativă a nivelului de energie și o mai mare claritate mentală. Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute și le recomand cu încredere tuturor șoferilor și persoanelor care doresc să aibă grijă de sănătatea ficatului lor.”

Adrian Popa, 43 ani

“Ca student cu un program aglomerat și obiceiuri alimentare nesănătoase, am început să simt unele semne de oboseală și disconfort în zona ficatului meu. După ce am început să iau kapsulele Reliver, am observat o schimbare pozitivă în starea mea generală de sănătate.

Kapsulele Reliver au avut un efect vizibil asupra digestiei mele și m-au ajutat să reduc disconfortul și greutatea din zona ficatului. În plus, am observat o îmbunătățire semnificativă a nivelului meu de energie și o mai mare claritate mentală, ceea ce m-a ajutat să mă concentrez mai bine în timpul studiilor. Sunt încântat de rezultatele obținute și recomand cu încredere aceste kapsule tuturor studenților și tinerilor care doresc să aibă grijă de sănătatea ficatului lor.”

Andrei Ionescu, 23 ani

Reliver este o înșelătorie? Există păreri negative?

Reliver nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

Reliver
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Părerile medicilor

“Sunt un medic specialist cu o experiență îndelungată în domeniul sănătății hepatice și am avut ocazia să studiez eficacitatea kapsulelor Reliver în tratarea problemelor hepatice. Sunt impresionat de rezultatele obținute și recomand cu încredere acest supliment pacienților mei.

Kapsulele Reliver conțin o combinație de ingrediente naturale cu proprietăți hepatoprotectoare și detoxifiante. Acestea ajută la regenerarea celulelor hepatice și la protejarea ficatului împotriva agresiunilor externe. De asemenea, kapsulele Reliver contribuie la îmbunătățirea funcției hepatice și la reducerea inflamației în această zonă.

Ca medic, consider că este important să avem soluții eficiente și sigure pentru protejarea sănătății hepatice. Kapsulele Reliver sunt un supliment excelent care poate fi integrat într-un plan de îngrijire a ficatului. Recomand cu încredere acest produs tuturor pacienților mei care se confruntă cu afecțiuni hepatice sau doresc să-și mențină sănătatea hepatică.”

Dr. Markus Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce sunt kapsulele Reliver și cum funcționează?

R: Kapsulele Reliver sunt un supliment alimentar special formulat pentru a sprijini sănătatea și funcționarea optimă a ficatului. Acestea acționează prin ingrediente naturale ce au proprietăți hepatoprotectoare și detoxifiante.

Când ar trebui să iau kapsulele Reliver?

R: Kapsulele Reliver pot fi luate în cazul în care aveți probleme hepatice, cum ar fi hepatită, ciroză, ficat gras sau alte afecțiuni hepatice. De asemenea, ele pot fi utilizate ca parte a unui program de îngrijire și protecție a ficatului.

Există vreun efect secundar al kapsulelor Reliver?

R: Kapsulele Reliver sunt în general bine tolerate și au un profil de siguranță ridicat. Cu toate acestea, în cazuri rare, pot apărea reacții alergice la unul sau mai mulți dintre ingredientele active.

Cât de repede pot observa rezultatele utilizând kapsulele Reliver?

R: Timpul necesar pentru a observa rezultatele poate varia în funcție de severitatea afecțiunii hepatice și de răspunsul individual al organismului. În general, pentru a obține rezultate optime, este recomandat să utilizați kapsulele Reliver conform instrucțiunilor pe o perioadă mai lungă de timp.

Există vreo restricție alimentară sau stil de viață recomandat în timpul utilizării kapsulelor Reliver?

R: În general, nu există restricții alimentare specifice asociate cu utilizarea kapsulelor Reliver. Cu toate acestea, pentru a sprijini sănătatea hepatică, se recomandă adoptarea unui stil de viață sănătos, care include o alimentație echilibrată, evitarea consumului excesiv de alcool și renunțarea la fumat.

Ce se întâmplă dacă omit să iau o doză de kapsule Reliver?

R: Dacă ați omis o doză de kapsule Reliver, luați-o cât mai curând posibil. Cu toate acestea, dacă este aproape momentul pentru următoarea doză programată, omiteți doza uitată și continuați programul de administrare conform obișnuinței. Nu luați o doză dublă pentru a compensa doza uitată.