Redimin capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Redimin capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Redimin capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
149 lei 298 lei

Redimin sunt capsule pentru slăbit care sunt concepute pentru a sprijini procesul de pierdere în greutate. Acestea conțin o combinație de ingrediente naturale, cum ar fi extractul de ceai verde și cetonă de zmeură, care pot stimula metabolismul și pot ajuta la arderea grăsimilor.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 149 lei

Ce este Redimin şi pentru ce se utilizează

Redimin sunt capsule pentru slăbit care sunt create special pentru a susține procesul de pierdere în greutate. Acestea conțin o formulă unică de ingrediente naturale, cum ar fi extractul de ceai verde, cetonă de zmeură și alți compuși benefici, care pot contribui la accelerarea metabolismului, reducerea poftei de mâncare și arderea grăsimilor. Utilizarea regulată a capsulelor Redimin în combinație cu o alimentație sănătoasă și exerciții fizice poate ajuta la atingerea obiectivelor de slăbire.

Redimin
149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Indicatii terapeutice

Iată câteva cazuri în care se recomandă utilizarea capsulelor Redimin pentru slăbit:

 • Persoanele care doresc să piardă în greutate și să își îmbunătățească compoziția corporală.
 • Persoanele care au dificultăți în a-și controla apetitul și poftele alimentare.
 • Persoanele care doresc să accelereze metabolismul pentru a arde mai eficient grăsimile.
 • Persoanele care doresc să-și sporească nivelul de energie și vitalitate pe parcursul procesului de slăbire.
 • Persoanele care caută un supliment natural pentru slăbit, fără efecte secundare nocive.
 • Persoanele care doresc să-și mențină greutatea corporală după un program de slăbire.

Iată câteva dintre cauzele comune ale creșterii în greutate, susținute de Organizația Mondială a Sănătății (OMS):

 • Alimentația necorespunzătoare: Consumul excesiv de alimente bogate în calorii, zahăr și grăsimi poate duce la creșterea în greutate. O alimentație nesănătoasă, bazată pe alimente procesate și fast-food, poate contribui la acumularea excesivă de kilograme.
 • Stilul de viață sedentar: Lipsa activității fizice și un stil de viață sedentar pot contribui la creșterea în greutate. Lipsa exercițiilor fizice regulate poate duce la acumularea de grăsimi și la scăderea metabolismului.
 • Factori genetici: Unele persoane pot avea o predispoziție genetică către acumularea de greutate și dificultăți în menținerea unei greutăți corporale sănătoase.
 • Tulburări hormonale: Anumite tulburări hormonale, cum ar fi hipotiroidismul sau sindromul ovarului polichistic (SOP), pot afecta metabolismul și pot contribui la creșterea în greutate.
 • Stresul și tulburările emoționale: Stresul cronic și tulburările emoționale pot influența comportamentul alimentar, determinând consumul excesiv de alimente și creșterea în greutate.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Iată cum acționează capsulele Redimin pentru slăbit:

 • Accelerarea metabolismului: Redimin conține ingrediente precum extractul de ceai verde și cetonă de zmeură, care pot ajuta la stimularea metabolismului. Un metabolism mai rapid poate contribui la arderea mai eficientă a caloriilor și a grăsimilor din organism.
 • Suprimarea poftei de mâncare: Unele ingrediente din Redimin, precum extractul de ceai verde, pot ajuta la reducerea apetitului și a poftei de mâncare. Acest lucru poate ajuta la controlul porțiilor și la reducerea consumului excesiv de calorii.
 • Arderea grăsimilor: Cetonă de zmeură, un ingredient cheie din Redimin, poate contribui la procesul de ardere a grăsimilor prin creșterea nivelului de adiponectină, o proteină responsabilă de reglarea metabolismului grăsimilor.
 • Energie și vitalitate: Redimin conține ingrediente precum extractul de guarana, care poate oferi un impuls de energie și poate spori nivelul de alertă. Acest lucru poate fi benefic în timpul programului de slăbire, în special în cazul în care se resimte oboseală sau lipsă de energie.
 • Antioxidanți și detoxifiere: Unele ingrediente din Redimin, cum ar fi extractul de ceai verde, au proprietăți antioxidante și pot ajuta la detoxifierea organismului prin eliminarea radicalilor liberi și a toxinelor acumulate.

Beneficiile Redimin

Iată câteva dintre avantajele utilizării capsulelor Redimin pentru slăbit:

 • Stimulează metabolismul: Redimin conține ingrediente care pot ajuta la accelerarea metabolismului, contribuind astfel la arderea mai eficientă a caloriilor și a grăsimilor corporale.
 • Suprimă apetitul: Unele ingrediente din compoziția Redimin pot contribui la reducerea apetitului și a poftei de mâncare excesive, ceea ce poate facilita controlul porțiilor și reducerea consumului de alimente nesănătoase.
 • Sprijină arderea grăsimilor: Redimin conține ingrediente active, precum cetonă de zmeură, care pot ajuta la stimularea procesului de ardere a grăsimilor din organism.
 • Energizant natural: Unele ingrediente din Redimin, precum extractul de guarana, pot oferi un impuls de energie și vitalitate, ajutând la menținerea nivelului de energie în timpul programului de slăbire.
 • Susține detoxifierea: Anumite ingrediente din compoziția Redimin, cum ar fi extractul de ceai verde, au proprietăți antioxidante și pot contribui la eliminarea toxinelor din organism, sprijinind astfel procesul de detoxifiere.
 • Formula naturală: Redimin este formulat pe baza unor ingrediente naturale, ceea ce înseamnă că nu conține substanțe artificiale sau ingrediente nocive.
 • Ușor de utilizat: Capsulele Redimin sunt convenabile și ușor de administrat, fiind integrate cu ușurință în rutina zilnică de slăbire.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor din capsulele pentru slăbit Redimin și efectul fiecărui ingredient:

 • Cetonă de zmeură: Este un compus natural extras din zmeură și are capacitatea de a stimula eliberarea și arderea grăsimilor din celulele adipoase, promovând astfel pierderea în greutate.
 • Extract de ceai verde: Este bogat în antioxidanți și conține catechine care pot stimula metabolismul și arderea grăsimilor. De asemenea, poate ajuta la reducerea poftei de mâncare și la creșterea nivelului de energie.
 • Extract de guarana: Este o sursă naturală de cofeină, care poate spori metabolismul și poate oferi un impuls de energie. De asemenea, poate contribui la reducerea senzației de foame și la creșterea capacității de concentrare.
 • Extract de Garcinia Cambogia: Acest ingredient conține acid hidroxicitric (HCA), care poate ajuta la inhibarea enzimei responsabile de conversia carbohidraților în grăsimi. De asemenea, poate contribui la controlul apetitului și la reducerea acumulării de grăsimi.
 • Extract de piper cayenne: Acest ingredient poate stimula metabolismul și poate promova arderea grăsimilor prin creșterea temperaturii corpului și a consumului de calorii.
 • Crom: Este un mineral esențial care poate ajuta la reglarea nivelului de glucoză din sânge și la controlul apetitului. De asemenea, poate contribui la menținerea unei stări de sănătate optime în timpul procesului de slăbire.

Redimin
149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect capsulele Redimin pentru slăbit, urmați următoarele instrucțiuni:

 • Doza recomandată: Luați o capsulă de Redimin de două ori pe zi, de preferat înainte de mesele principale (dimineața și la prânz). Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Administrare: Înghițiți capsula întreagă cu un pahar de apă, fără a o rupe sau mesteca.
 • Respectați programul: Pentru rezultate optime, utilizați capsulele Redimin în mod regulat și consecvent. Nu săriți peste doze sau nu întrerupeți utilizarea brusc, deoarece acest lucru poate afecta eficacitatea produsului.
 • Asociați cu un stil de viață sănătos: Pentru a obține cele mai bune rezultate, combinați utilizarea capsulelor Redimin cu o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate. Adoptați un stil de viață sănătos, care include o alimentație adecvată și un program de activitate fizică adecvat.

Reacţii adverse posibile

Utilizarea capsulelor pentru slăbit Redimin poate, în unele cazuri, fi asociată cu anumite efecte secundare. Iată câteva posibile efecte secundare:

 • Agitație și neliniște: Capsulele Redimin conțin ingrediente stimulatoare precum extractul de guarana și ceaiul verde, care pot provoca agitație, nervozitate sau neliniște în anumite cazuri.
 • Insomnie: Datorită conținutului de cofeină și a efectelor sale stimulatoare, capsulele Redimin pot afecta somnul în cazul persoanelor sensibile. Evitați administrarea capsulelor seara sau înainte de culcare.
 • Tulburări digestive: Unele persoane pot experimenta tulburări digestive, cum ar fi senzație de greață, diaree sau disconfort abdominal. În cazul apariției acestor simptome, reduceți doza sau întrerupeți utilizarea capsulelor.
 • Alergii și reacții adverse: Anumite ingrediente din Redimin, precum extractul de ceai verde sau cetonă de zmeură, pot provoca reacții alergice în anumite cazuri.

Contraindicatii / Atentionari

Utilizarea capsulelor pentru slăbit Redimin poate fi contraindicată în anumite situații și pentru anumite persoane. Iată câteva posibile contraindicații:

 1. Femeile însărcinate și care alăptează: Capsulele Redimin nu sunt recomandate femeilor însărcinate sau care alăptează, deoarece anumite ingrediente din compoziție pot afecta dezvoltarea fătului sau pot trece în laptele matern.
 2. Persoanele sub vârsta de 18 ani: Capsulele Redimin sunt destinate adultilor și nu sunt recomandate copiilor și adolescenților sub vârsta de 18 ani, deoarece metabolismul și nevoile nutriționale pot fi diferite în această categorie de vârstă.
 3. Sensibilitate sau alergie la anumite ingrediente: Dacă aveți cunoștință despre sensibilitatea sau alergia la oricare dintre ingredientele din Redimin, este indicat să evitați utilizarea acestui produs.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării capsulelor pentru slăbit Redimin pot varia în funcție de fiecare persoană în parte și de respectarea unui regim alimentar echilibrat și unui stil de viață sănătos. În urma utilizării capsulelor Redimin, unele persoane pot observa următoarele rezultate:

 1. Pierdere în greutate: Capsulele Redimin sunt concepute pentru a sprijini procesul de slăbire și pot ajuta la reducerea greutății corporale în combinație cu o alimentație sănătoasă și exerciții fizice regulate.
 2. Arderea grăsimilor: Unii utilizatori pot experimenta o ardere mai eficientă a grăsimilor, datorită ingredientelor active din compoziția capsulelor Redimin, cum ar fi extractul de ceai verde și cetonă de zmeură.
 3. Suprimarea poftei de mâncare: Capsulele Redimin pot ajuta la reducerea poftelor și a senzației de foame excesivă, ceea ce poate facilita menținerea unui aport caloric controlat și o gestionare mai eficientă a mesei.
 4. Creșterea nivelului de energie: Unele persoane pot observa o creștere a nivelului de energie și o îmbunătățire a stării de spirit în urma utilizării capsulelor Redimin, datorită conținutului de ingrediente stimulatoare, cum ar fi extractul de guarana.
back to menu ↑

De unde pot cumpăra Redimin: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Redimin nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Redimin preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 149 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Redimin
149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Redimin de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Redimin

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Redimin pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Redimin pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Am fost sceptică în privința capsulelor pentru slăbit Redimin, dar am decis să le încerc. După utilizarea lor timp de două luni, am observat o scădere semnificativă în greutate și un nivel crescut de energie. Am reușit să slăbesc în mod sănătos și să-mi îmbunătățesc starea generală de sănătate. Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute cu ajutorul capsulelor Redimin.”

Elena, 60 ani

“În calitate de mare iubitor de mâncare și cu o predispoziție genetică către îngrășare, am căutat o soluție eficientă pentru a controla greutatea. Am încercat capsulele Redimin și rezultatele au fost uimitoare. Ele mi-au ajutat să reduc pofta de mâncare excesivă și să ard grăsimile într-un mod sănătos. Am reușit să slăbesc într-un mod controlat și să-mi mențin rezultatele pe termen lung. Recomand cu încredere capsulele Redimin pentru cei care se confruntă cu provocări în gestionarea greutății.”

Andrei, 46 ani

“Ca atletă, am căutat o soluție pentru a îmbunătăți performanța fizică și a scăpa de grăsimea corporală în exces. Am descoperit capsulele Redimin și pot spune că sunt încântată de rezultatele obținute. Ele mi-au oferit un impuls suplimentar de energie și au contribuit la arderea grăsimilor în mod eficient. Am observat o scădere semnificativă în procentul de grăsime corporală și o tonifiere a corpului. Recomand cu entuziasm capsulele Redimin pentru sportivi și pentru oricine dorește să-și atingă obiectivele de slăbire și performanță fizică.”

Ioana, 25 ani

Redimin este o înșelătorie? Există păreri negative?

Redimin nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Ca medic nutriționist, am avut ocazia de a studia și a testa diverse produse pentru slăbit, iar Redimin m-a impresionat cu rezultatele sale. Efectul termogenic al capsulelor, datorită ingredientelor sale active precum extractul de ceai verde și cetonă de zmeură, contribuie la arderea grăsimilor și la stimularea metabolismului. Recomand cu încredere Redimin pacienților mei care doresc să slăbească în mod sănătos și să-și îmbunătățească compoziția corporală. Este important să fie respectate instrucțiunile de utilizare și să fie asociate cu un stil de viață activ și o alimentație echilibrată. Redimin este o opțiune excelentă pentru cei care caută un produs eficient și sigur pentru slăbit.”

Dr. Markus Schneider
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce sunt capsulele Redimin și cum funcționează?

R: Redimin sunt capsule pentru slăbit care conțin o combinație de ingrediente naturale ce contribuie la arderea grăsimilor și suprimarea poftei de mâncare excesive.

Cum se utilizează capsulele Redimin?

R: Se recomandă luarea a două capsule de Redimin pe zi, de preferat înainte de mesele principale, cu un pahar de apă.

Cât timp este necesar pentru a observa rezultatele utilizării capsulelor Redimin?

R: Rezultatele pot varia în funcție de metabolismul fiecărei persoane, însă mulți utilizatori raportează observarea unor prime rezultate vizibile după câteva săptămâni de utilizare regulată.

Există vreun efect yo-yo după întreruperea utilizării capsulelor Redimin?

R: Redimin este conceput pentru a ajuta la menținerea rezultatelor obținute pe termen lung, prin promovarea unei abordări echilibrate a dietei și exercițiilor fizice. Cu toate acestea, stilul de viață sănătos și echilibrat este esențial pentru a menține rezultatele pe termen lung.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea capsulelor Redimin?

R: Capsulele Redimin sunt formulate cu ingrediente naturale și nu au fost raportate efecte secundare majore.

Capsulele Redimin sunt potrivite pentru toate vârstele?

R: Capsulele Redimin sunt destinate adulților sănătoși și nu sunt recomandate copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează.