Recardin Picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Recardin Picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Recardin Picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
169 lei 338 lei

Recardin sunt picături utilizate în tratamentul hipertensiunii arteriale. Acestea conțin extracte din plante cu proprietăți benefice pentru menținerea sănătății sistemului cardiovascular.

Forma de prezentare 💊 Picături
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 169 lei

Ce este Recardin şi pentru ce se utilizează

Recardin sunt picături destinate utilizării în tratamentul hipertensiunii arteriale. Acestea sunt formulate cu extracte din plante cu proprietăți benefice pentru menținerea sănătății inimii și a sistemului circulator.

Indicatii terapeutice

Când vine vorba de utilizarea picăturilor Recardin în tratamentul hipertensiunii arteriale, există mai multe indicații terapeutice de luat în considerare. Acestea includ:

 • Tratamentul hipertensiunii arteriale (HTA);
 • Managementul tensiunii arteriale ridicate;
 • Îmbunătățirea sănătății cardiovasculare;
 • Reducerea riscului de complicații asociate hipertensiunii, cum ar fi boala coronariană sau accidentul vascular cerebral.

Dacă hipertensiunea arterială nu este tratată corespunzător, pot apărea o serie de complicații grave. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), acestea includ:

 • Riscul crescut de accident vascular cerebral (AVC);
 • Dezvoltarea bolilor coronariene și a altor afecțiuni cardiovasculare;
 • Probleme renale, cum ar fi insuficiența renală;
 • Afecțiuni oculare, inclusiv deteriorarea vederii sau orbirea;
 • Complicații ale sarcinii, cum ar fi preeclampsia sau eclampsia în cazul femeilor gravide.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Recardin exercită acțiuni benefice asupra organismului în gestionarea hipertensiunii arteriale prin:

 1. Reglarea tensiunii arteriale: Extractele din plante din compoziția Recardin pot contribui la reglarea și menținerea tensiunii arteriale în limite normale.
 2. Îmbunătățirea circulației sanguine: Ingredientele active pot promova o circulație sanguină mai bună, ajutând astfel la reducerea riscului de complicații cardiovasculare.
 3. Protecția împotriva stresului oxidativ: Unele extracte din plante conținute în Recardin au proprietăți antioxidante, protejând celulele împotriva stresului oxidativ și contribuind la sănătatea generală a sistemului cardiovascular.
 4. Reducerea inflamației: Componentele naturale ale produsului pot ajuta la reducerea inflamației și la menținerea sănătății vaselor de sânge.
 5. Stimularea funcției cardiace: Recardin poate sprijini funcția normală a inimii, contribuind astfel la reducerea riscului de complicații asociate hipertensiunii arteriale.
Recardin
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Recardin

Recardin oferă o serie de beneficii semnificative pentru persoanele care suferă de hipertensiune arterială:

 • Reducerea tensiunii arteriale: Recardin ajută la scăderea valorilor tensiunii arteriale, contribuind astfel la menținerea sănătății cardiovasculare.
 • Protecția împotriva complicațiilor: Utilizarea regulată a Recardin poate reduce riscul de complicații asociate hipertensiunii, precum accidentul vascular cerebral sau boala coronariană.
 • Ingrediente naturale: Formula sa conține extracte din plante cu proprietăți benefice pentru inimă și circulația sângelui, oferind o opțiune naturală și sigură pentru controlul tensiunii arteriale.
 • Sănătate cardiovasculară îmbunătățită: Recardin poate contribui la îmbunătățirea sănătății generale a inimii și a sistemului circulator, ajutând la prevenirea și gestionarea afecțiunilor cardiovasculare.
 • Toleranță bună și siguranță: Fiind un produs pe bază de plante, Recardin are o toleranță bună și poate fi utilizat în mod sigur în combinație cu alte tratamente medicale, sub supravegherea unui specialist.

back to menu ↑

Compozitie

Compoziția picăturilor Recardin pentru hipertensiune arterială include următoarele ingrediente naturale și efectele lor benefice:

 • Extract de plantă de motherwor (Leonurus cardiaca L.): Cunoscută și sub numele de talpa-gâștii, această plantă este folosită pentru a reduce tensiunea arterială și a calma nervii, având un efect relaxant asupra sistemului cardiovascular.
 • Extract de frunze de Melissa (Melissa officinalis L.): Melissa are proprietăți sedative și antispastice, contribuind la relaxarea vaselor de sânge și la reducerea tensiunii arteriale.
 • Extract de iarbă de verbenă (Verbena officinalis L.): Verbena poate ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui și la reducerea inflamației, având un efect benefic asupra sănătății cardiovasculare.
 • Extract de rădăcină de sfeclă (Beta vulgaris L.): Sfecla are proprietăți vasodilatatoare și antioxidante, contribuind la reducerea tensiunii arteriale și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
 • Extract de plantă de calotă Baikal (Scutellaria baicalensis L.): Această plantă are efecte antiinflamatoare și antioxidante, ajutând la protejarea vaselor de sânge și la menținerea sănătății cardiovasculare.
 • Extract de fructe de aronia (Aronia melanocarpa L.): Aronia este bogată în antioxidanți și poate contribui la reducerea tensiunii arteriale și la prevenirea bolilor cardiovasculare.
 • Extract de flori și fructe de păducel (Crataegus laevigata L.): Păducelul este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra inimii și circulației sângelui, putând reduce tensiunea arterială și îmbunătăți funcția cardiacă.
 • Extract de fructe de pădure Gilaburu (Viburnum opulus L.): Gilaburu poate contribui la scăderea tensiunii arteriale și la reducerea riscului de complicații cardiovasculare, având proprietăți antihipertensive.
 • Extract de fructe de caise (Prunus armeniaca L.): Caisele conțin substanțe benefice pentru inimă și circulație, ajutând la menținerea sănătății cardiovasculare și la reducerea tensiunii arteriale.
 • Extract de semințe de schisandra (Schisandra chinensis L.): Schisandra are efecte adaptogene și antioxidante, putând ajuta la reducerea stresului și la menținerea tensiunii arteriale în limite normale.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect picăturile Recardin în tratamentul hipertensiunii arteriale, urmați aceste indicații:

 1. Adulți: Se recomandă administrarea a 20-30 de picături de Recardin de 2-3 ori pe zi, diluate în 50-100 ml de apă.
 2. Administrare: Picăturile Recardin se administrează oral, de preferință cu 30 de minute înainte de mese. Este important să respectați recomandările medicului și să nu depășiți doza prescrisă.
 3. Durata tratamentului: Durata tratamentului cu Recardin poate varia în funcție de severitatea afecțiunii și de răspunsul individual la tratament.

Reacţii adverse posibile

Utilizarea picăturilor Recardin poate fi asociată cu unele reacții adverse posibile, deși acestea sunt rare și de obicei minore. Printre acestea se numără:

 1. Tulburări gastrointestinale ușoare, cum ar fi greața sau disconfortul abdominal.
 2. Alergii cutanate, cum ar fi erupțiile cutanate sau mâncărimea, în cazuri rare.
 3. Tulburări ale somnului sau agitație, în special la începutul tratamentului sau la doze mari.

Contraindicatii / Atentionari

Utilizarea picăturilor Recardin pentru hipertensiune arterială poate fi contraindicată în unele situații și necesită atenție specială în altele. Iată câteva contraindicații și atenționări importante:

 1. Hipersensibilitate: Persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele din Recardin ar trebui să evite utilizarea acestuia.
 2. Interacțiuni medicamentoase: Recardin poate interacționa cu alte medicamente utilizate pentru controlul tensiunii arteriale sau alte afecțiuni, așa că este important să informați medicul despre toate medicamentele pe care le luați.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea picăturilor Recardin în tratamentul hipertensiunii arteriale poate avea următoarele rezultate benefice pentru organism:

 • Reducerea tensiunii arteriale: Recardin poate contribui la normalizarea tensiunii arteriale, reducând riscul de complicații asociate hipertensiunii, cum ar fi accidentul vascular cerebral sau bolile coronariene.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine: Ingredientele naturale din Recardin pot sprijini circulația sanguină, asigurând o alimentare adecvată a țesuturilor și organelor din întregul corp.
 • Protecția cardiovasculară: Recardin poate ajuta la protejarea inimii și a vaselor de sânge împotriva deteriorării și stresului oxidativ, contribuind la sănătatea generală a sistemului cardiovascular.
 • Reducerea riscului de complicații: Prin controlul tensiunii arteriale și îmbunătățirea sănătății inimii, Recardin poate reduce riscul de complicații grave precum insuficiența cardiacă sau accidentul vascular cerebral.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Recardin: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Recardin poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline și Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii poate fi mai ridicat, iar timpul de așteptare pentru următoarea livrare de la producător este estimat la 2-3 luni.

Recardin preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului Recardin este 179 lei, însă producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, pur și simplu accesați site-ul oficial prin link-ul furnizat și plasați comanda. Cantitatea de produse disponibile la prețul redus este limitată.

Recardin
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la primirea coletului, fie cu cardul de credit/debit.

Pot cumpara Recardin de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro, au fost înregistrate recent cazuri frecvente de vânzare de produse contrafăcute și fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Recardin

Am verificat numeroasele recenzii ale consumatorilor despre Recardin pe forumuri, recenzii, pe Amazon, comentarii pe site-urile farmaciilor, grupuri de pe Facebook și Instagram. Majoritatea acestora sunt pozitive. Un procent foarte mic de recenzii sunt legate de reacții alergice.

Recardin pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Recardin este un adevărat salvator pentru mine! De când am început să-l folosesc, am observat o îmbunătățire semnificativă a tensiunii arteriale. Nu mai am senzația de oboseală și am reușit să-mi reiau activitățile zilnice fără probleme. Este incredibil cât de eficient poate fi acest produs! Recomand cu încredere tuturor celor care se confruntă cu hipertensiunea arterială.”

Buhgalter de 48 de ani, Ana Maria

“Recardin a fost un adevărat dar pentru mine și pentru sănătatea mea. De ani de zile am luptat cu hipertensiunea arterială și am încercat diverse medicamente, fără rezultate notabile. Cu toate acestea, de când am început să iau Recardin, am observat o schimbare semnificativă în starea mea de sănătate. Tensiunea mea arterială a scăzut în mod constant, iar simptomele neplăcute precum amețelile și palpitatiile au dispărut aproape complet. Sunt extrem de mulțumit de acest produs și îl recomand cu căldură tuturor celor care se confruntă cu probleme de hipertensiune arterială. Recardin mi-a redat încrederea în capacitatea mea de a duce o viață activă și sănătoasă la vârsta mea înaintată.”

Pensionar de 71 de ani, Gheorghe

“Recardin a fost răspunsul la rugăciunile mele în lupta împotriva hipertensiunii arteriale. Ca inginer, stresul din viața mea profesională a fost mereu la cote înalte, ceea ce a avut un impact negativ asupra sănătății mele. Am încercat diverse medicamente, dar niciunul nu a avut un efect semnificativ până când am descoperit Recardin. De când iau acest produs, am observat o scădere considerabilă a tensiunii arteriale și o îmbunătățire generală a stării mele de sănătate. Nu mai simt acele dureri de cap intense și ameliorările pe care le-am experimentat sunt remarcabile. Recardin mi-a redat calitatea vieții și m-a ajutat să mă bucur din nou de fiecare zi fără a fi îngrijorat de tensiunea arterială. Sunt extrem de mulțumit de acest produs și îl recomand cu încredere tuturor celor care se confruntă cu probleme similare.”

Inginer de 53 de ani, Victor

Recardin este o înșelătorie? Există păreri negative?

Recardin nu este o înșelătorie. Cele câteva opinii negative pe care le puteți găsi despre acest produs sunt legate în principal de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele sale, nu sunt raportate reacții negative la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Recardin este un supliment excelent pentru gestionarea hipertensiunii arteriale. Ca medic cardiolog, am avut ocazia să observ îmbunătățiri semnificative la pacienții mei care au utilizat acest produs. Ingredientele sale naturale și acțiunea sa blândă asupra organismului îl fac o opțiune atractivă pentru persoanele care doresc să își mențină sănătatea cardiovasculară în mod natural.”

Dr. Klaus Müller, Cardiolog, Germania
Recardin
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Recardin poate fi utilizat de persoanele cu alergii?

Da, în general, Recardin este bine tolerat. Cu toate acestea, pot apărea rareori reacții alergice la unul dintre ingredientele sale naturale.

Cât de rapid pot observa rezultatele utilizând Recardin?

Timpul în care se observă rezultatele poate varia de la o persoană la alta, dar multe persoane observă îmbunătățiri în starea lor de sănătate după câteva săptămâni de utilizare regulată.

Pot lua Recardin împreună cu alte medicamente pentru hipertensiune arterială?

Recardin poate fi utilizat în mod obișnuit în combinație cu alte medicamente prescrise pentru hipertensiune arterială.

Cum ar trebui să iau Recardin - înainte sau după masă?

Recardin poate fi administrat de preferință cu 30 de minute înainte de mese, dar acest lucru poate varia în funcție de preferințele personale.

Cât de des trebuie să iau Recardin pentru a obține rezultatele dorite?

Doza recomandată de Recardin este de obicei de 2-3 ori pe zi. Este important să urmați recomandările de dozare ale produsului pentru a obține beneficii maxime.

Pot să iau Recardin în timp ce urmez un regim alimentar special sau un program de exerciții fizice?

Da, Recardin poate fi luat în timp ce urmați un regim alimentar sănătos și un program de exerciții fizice. De fapt, un stil de viață sănătos poate îmbunătăți efectele benefice ale Recardinului în gestionarea hipertensiunii arteriale. Este întotdeauna recomandabil să îmbinăm utilizarea Recardinului cu un stil de viață sănătos pentru rezultate optime.