Prostanol pudra – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Prostanol pudra – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Prostanol pudra – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 lei 358 lei

Prostanol este un produs sub formă de pulbere special formulat pentru a ajuta la menținerea sănătății prostatei. Acesta conține ingrediente naturale care pot contribui la reducerea riscului de prostatită și la menținerea unei prostate sănătoase.

Forma de prezentare 💊 Pudra
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 lei

Ce este Prostanol şi pentru ce se utilizează

Prostanol reprezintă o pulbere dezvoltată pentru susținerea sănătății prostatei. Formula sa unică conține ingrediente naturale ce pot contribui la prevenirea prostatitei și menținerea prostatei în stare optimă.

Indicatii terapeutice

Cu toate acestea, Prostanol poate fi utilizat în anumite situații, cum ar fi:

 • Prevenirea prostatitei: Prostanol poate fi utilizat ca parte a unui regim de prevenire a prostatitei pentru bărbații cu risc crescut sau pentru cei care doresc să-și mențină sănătatea prostatei.
 • Susținerea sănătății prostatei: Persoanele cu simptome minore sau cu preocupări legate de sănătatea prostatei pot lua în considerare utilizarea Prostanol pentru a ajuta la menținerea funcției prostatei în parametri normali.
 • Recuperare după tratament: După tratamentul pentru prostatită sau alte afecțiuni ale prostatei, Prostanol poate fi utilizat în continuare pentru a menține sănătatea prostatei și pentru a reduce riscul de recidivă.

Prostatita poate avea mai multe cauze, iar acestea pot varia în funcție de tipul de prostatită. Iată o listă a principalelor cauze ale prostatitei, conform Institutului Național de Diabet și Boli Digestive și Renale din SUA (NIDDK – National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases):

 • Infecții bacteriene: Prostatita bacteriană poate apărea atunci când bacteriile pătrund în glanda prostatică. Această formă de prostatită poate fi cauzată de bacterii precum Escherichia coli (E. coli).
 • Infecții virale: Deși mai puțin frecvente, anumite infecții virale pot determina inflamarea prostatei.
 • Probleme ale sistemului imunitar: Un sistem imunitar slăbit sau anormal poate crește riscul de prostatită.
 • Stază de urină: Stagnarea urinei în vezică sau în tractul urinar poate favoriza dezvoltarea prostatitei.
 • Traume sau leziuni: Traumele la nivelul prostatei pot cauza inflamație și pot contribui la apariția prostatitei.
 • Factori autoimuni: În unele cazuri, sistemul imunitar poate ataca țesuturile sănătoase ale prostatei, declanșând inflamația.
 • Factori hormonali: Deseori, prostatita este asociată cu modificări hormonale sau dezechilibre hormonale în organism.
 • Factori ereditari: Există dovezi că predispoziția genetică poate juca un rol în apariția prostatitei.
 • Factori legați de stilul de viață: Un stil de viață nesănătos, care include alimentația necorespunzătoare și lipsa exercițiilor fizice, poate crește riscul de prostatită.
 • Vârsta înaintată: Riscul de prostatită crește odată cu înaintarea în vârstă, deoarece prostatei îi pot apărea modificări naturale.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Prostanol este un supliment care conține ingrediente naturale care pot avea mai multe moduri de acțiune în ceea ce privește susținerea sănătății prostatei. Iată câteva moduri în care Prostanol poate să acționeze:

 • Reducerea inflamației: Prostanol poate conține ingrediente cu proprietăți antiinflamatorii, care pot ajuta la reducerea inflamației în glanda prostatică, ceea ce este benefic în cazul prostatitei.
 • Echilibrarea hormonilor: Unele ingrediente din Prostanol pot contribui la menținerea unui echilibru hormonal sănătos în organism, ceea ce poate ajuta la prevenirea unor afecțiuni ale prostatei.
 • Ameliorarea simptomelor: Prostanol poate ajuta la reducerea simptomelor neplăcute asociate cu prostatita, cum ar fi dificultatea la urinare, disconfortul sau durerea în zona pelviană.
 • Promovarea sănătății generale a prostatei: Acest supliment poate susține sănătatea generală a prostatei, ajutând la prevenirea problemelor legate de această glandă.
 • Îmbunătățirea funcției sistemului imunitar: Unele ingrediente din Prostanol pot ajuta la întărirea sistemului imunitar, ceea ce poate contribui la protejarea prostatei împotriva infecțiilor.
 • Scăderea riscului de prostatită: Prin utilizarea regulată a Prostanol, se poate reduce riscul de dezvoltare a prostatitei sau a altor afecțiuni ale prostatei.

Prostanol
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Prostanol

Iată o listă de posibile beneficii ale pulberii Prostanol pentru sănătatea prostatei:

 • Reducerea inflamației: Prostanol poate ajuta la reducerea inflamației în glanda prostatică, ceea ce poate contribui la ameliorarea simptomelor prostatitei și la menținerea unei prostate sănătoase.
 • Echilibrarea hormonală: Unele ingrediente din Prostanol pot ajuta la menținerea unui echilibru hormonal adecvat în organism, ceea ce poate fi important pentru sănătatea prostatei.
 • Susținerea funcției imunitare: Prin întărirea sistemului imunitar, Prostanol poate ajuta organismul să lupte împotriva infecțiilor și să prevină apariția unor afecțiuni ale prostatei.
 • Ameliorarea simptomelor neplăcute: Utilizarea regulată a Prostanol poate contribui la reducerea simptomelor prostatitei, precum disconfortul la urinare sau durerea în zona pelviană.
 • Prevenirea problemelor legate de prostată: Prostanol poate fi utilizat ca parte a unui regim de prevenire a problemelor de sănătate ale prostatei, contribuind la menținerea sănătății generale a acestei glande.
 • Ingrediente naturale: Prostanol conține adesea ingrediente naturale, ceea ce îl face o opțiune mai sigură pentru cei care caută o abordare mai naturală în gestionarea sănătății prostatei.
 • Administrare ușoară: Pulberea Prostanol poate fi ușor de administrat și de integrat în rutina zilnică.
 • Efecte potențiale de lungă durată: Prin utilizarea regulată și adecvată, Prostanol poate contribui la menținerea sănătății prostatei pe termen lung.

back to menu ↑

Compozitie

 • Muira Puama Extract: Muira Puama este cunoscut pentru potențialul său de a îmbunătăți sănătatea sexuală și libidoul. Poate ajuta la menținerea sănătății generale a sistemului reproductiv.
 • Galangal Root Extract: Galangal este adesea utilizat în medicina tradițională pentru proprietățile sale antiinflamatorii. Poate ajuta la reducerea inflamației în glanda prostatică.
 • Echinacea purpurea Root: Echinacea are proprietăți imunostimulatoare, ceea ce poate contribui la întărirea sistemului imunitar și la prevenirea infecțiilor prostatei.
 • Peruvian Maca Extract: Maca este cunoscută pentru potențialul său de a spori energie și vitalitatea sexuală, precum și pentru susținerea sănătății generale.
 • Ginseng Extract: Ginsengul este folosit în tradiția chineză pentru a spori vitalitatea și energia. Poate contribui la îmbunătățirea stării generale de sănătate.
 • Japanese Laminaria Extract: Laminaria japoneză este o sursă de minerale esențiale și oligoelemente. Poate contribui la menținerea echilibrului mineral în organism.
 • Spirulina: Spirulina este bogată în proteine, vitamine și minerale, ceea ce o face benefică pentru susținerea sănătății generale.
 • Vitamina A: Vitamina A este importantă pentru funcționarea normală a sistemului imunitar și pentru menținerea sănătății țesuturilor.
 • Vitamina B3: Vitamina B3, cunoscută și sub numele de niacină, poate ajuta la menținerea sănătății sistemului nervos și a pielii.
 • Magnesium: Magneziul este esențial pentru funcționarea corespunzătoare a mușchilor și poate ajuta la relaxarea mușchilor în jurul prostatei.
 • Zinc: Zincul este un mineral important pentru sănătatea prostatei și funcția sexuală masculină.
 • Selenium: Seleniul este un antioxidant și poate ajuta la protejarea prostatei împotriva daunelor oxidative.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

 1. Citiți eticheta: Pe ambalajul produsului Prostanol, veți găsi instrucțiuni detaliate cu privire la doza recomandată și modul de administrare. Asigurați-vă că citiți cu atenție aceste informații și urmați-le cu strictețe.
 2. Doza recomandată: Administrați doza recomandată de Prostanol conform instrucțiunilor de pe ambalaj. De obicei, acesta este luat o dată pe zi sau conform recomandării medicului.
 3. Administrare: Prostanol poate fi amestecat cu apă sau cu alt lichid conform instrucțiunilor. Asigurați-vă că dizolvați pulberea în mod corespunzător și că o luați conform recomandărilor.
 4. Timpul administrării: În general, Prostanol este luat cu alimente sau în timpul mesei, dacă nu se specifică altfel pe etichetă. Acest lucru poate ajuta la absorția mai eficientă a ingredientelor.
 5. Stil de viață sănătos: În combinație cu Prostanol, este important să mențineți un stil de viață sănătos, inclusiv o alimentație echilibrată, exerciții fizice regulate și evitarea factorilor de risc cunoscuți pentru problemele prostatei.

Reacţii adverse posibile

 1. Alergii: Persoanele care sunt alergice la unul sau mai mulți dintre ingredientele din Prostanol pot prezenta reacții alergice, cum ar fi mâncărime, erupții cutanate sau umflături. Dacă aveți alergii cunoscute, verificați lista de ingrediente înainte de a utiliza produsul.
 2. Interacțiuni medicamentoase: Prostanol poate interacționa cu medicamentele pe care le luați deja.

Contraindicatii / Atentionari

 1. Alergii la ingrediente: Dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele din Prostanol, nu ar trebui să utilizați acest supliment.
 2. Interacțiuni medicamentoase: Prostanol poate interacționa cu medicamentele pe care le luați deja.
 3. Probleme de tensiune arterială: Unele ingrediente din Prostanol pot afecta tensiunea arterială.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării pulberii Prostanol pot varia de la o persoană la alta, în funcție de starea individuală de sănătate și de modul în care reacționează la supliment. Cu toate acestea, unele dintre rezultatele potențiale ale utilizării Prostanol pot include:

 • Reducerea simptomelor prostatitei: Persoanele cu prostatită pot observa o ameliorare a simptomelor neplăcute, cum ar fi durerea în zona pelviană, disconfortul la urinare sau necesitatea frecventă de a urina.
 • Susținerea sănătății prostatei: Prostanol poate ajuta la menținerea sănătății generale a prostatei, contribuind la reducerea riscului de apariție a problemelor de sănătate ale acestei glande.
 • Îmbunătățirea funcției sistemului imunitar: Suplimentul poate spori sistemul imunitar, ajutând organismul să lupte împotriva infecțiilor și inflamației.
 • Echilibrul hormonal: Prostanol poate ajuta la menținerea unui echilibru hormonal adecvat în organism, ceea ce poate fi important pentru sănătatea generală.
 • Energia și vitalitatea: Unele persoane pot observa o îmbunătățire a nivelului de energie și a vitalității lor după utilizarea regulată a Prostanol.
 • Prevenirea problemelor legate de prostată: Suplimentul poate fi folosit ca parte a unui regim de prevenire pentru problemele de sănătate ale prostatei, reducând riscul apariției acestora.
 • Starea generală de sănătate: Prin susținerea sănătății prostatei și a sistemului imunitar, Prostanol poate contribui la îmbunătățirea stării generale de sănătate.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Prostanol: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Prostanol poate fi achiziționat în România în următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețurile în farmacii pot fi mai ridicate, iar așteptarea următoarei livrări de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

Prostanol preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 179 de lei, iar producătorul oferă în prezent o reducere de 50%. Această ofertă este temporară, fără necesitatea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial folosind linkul de mai jos și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată.

Prostanol
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea este asigurată de către un curier în toată țara. Puteți efectua plata fie în numerar la momentul primirii produsului, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Prostanol de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro, au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de activități frauduloase. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produselor sale pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Prostanol

Am verificat numeroasele recenzii ale cumpărătorilor despre Prostanol pe forumuri, în recenzii, pe Amazon, în comentariile de pe site-urile farmaciilor, pe grupurile de pe Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic dintre ele menționează reacții alergice.

Prostanol pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Prostanol este o adevărată binecuvântare pentru mine. Ca șofer de camion, petrec mult timp pe drum și știți că aceste ore petrecute la volan pot afecta sănătatea prostatei. Am decis să încerc Prostanol și sunt foarte mulțumit de rezultate. Simptomele prostatitei, cum ar fi urinarea frecventă și disconfortul pelvian, s-au ameliorat semnificativ. De asemenea, am mai multă energie și mă simt în general mai sănătos. Îl recomand cu încredere tuturor bărbaților care se confruntă cu probleme de prostată.”

șofer de camion, 46 de ani, Marian

“Prostanol este cu adevărat o soluție excelentă pentru bărbații care se confruntă cu probleme de prostată. În calitate de avocat, petrec mult timp la birou și stresul din profesia mea poate avea un impact asupra sănătății mele. După ce am început să folosesc Prostanol, am observat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor prostatitei, precum și o reducere a nevoii de a merge la toaletă des. Este ușor de administrat și mă ajută să mă simt mai bine și mai în control asupra sănătății mele. Recomand cu încredere acest produs tuturor celor care au nevoie de susținere pentru sănătatea prostatei.”

avocat, 37 de ani, Andrei

“Prostanol este ca o grijă binevenită pentru sănătatea mea. În calitate de șofer de taxi, petrec mult timp pe șosele și știți cât de incomodă poate fi oprirea frecventă la toaletă. Am auzit despre Prostanol de la un coleg și am decis să îl încerc. Rezultatele au fost remarcabile. Simptomele prostatitei, cum ar fi urinarea frecventă și disconfortul, s-au redus semnificativ. Acum, pot petrece mai mult timp pe drum fără să mă îngrijorez de aceste probleme. Prostanol mi-a îmbunătățit calitatea vieții și îl recomand cu căldură tuturor celor care se confruntă cu probleme similare.”

șofer de taxi, 52 de ani, Gabriel

Prostanol este o înșelătorie? Există păreri negative?

Prostanol nu este o înșelătorie. Puținele recenzii negative pe care le puteți găsi despre acest produs sunt legate de reacții alergice izolate. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingredientele sale, nu ar trebui să întâmpinați nicio reacție negativă la acest produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Prostanol este un produs remarcabil pentru sănătatea prostatei. În calitate de medic urolog cu o experiență semnificativă, am fost impresionat de eficacitatea acestui supliment. Ingrediente naturale de calitate, cum ar fi extractul de Muira Puama și echinaceea purpurie, susțin sănătatea prostatei și ajută la reducerea simptomelor prostatitei. Am observat îmbunătățiri semnificative la pacienții mei care au utilizat Prostanol. Este un supliment valoros și îl recomand cu încredere bărbaților care doresc să își mențină sănătatea prostatei sau să gestioneze problemele existente.”

Dr. Klaus Weber, Urolog german
Prostanol
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Prostanol și cum funcționează?

Prostanol este un supliment alimentar formulat pentru susținerea sănătății prostatei. Acesta conține ingrediente naturale care pot reduce inflamația și pot îmbunătăți funcția prostatei.

Care sunt simptomele prostatitei și cum poate ajuta Prostanol?

Simptomele prostatitei pot include urinare frecventă, disconfort în zona pelviană și alte probleme legate de prostată. Prostanol conține ingrediente care pot ajuta la reducerea acestor simptome și la menținerea sănătății prostatei.

Cât timp durează până când pot observa rezultate cu Prostanol?

Timpul necesar pentru a observa rezultatele poate varia de la o persoană la alta. Majoritatea oamenilor observă îmbunătățiri în câteva săptămâni de utilizare regulată, dar este important să continuați să luați produsul conform instrucțiunilor.

Există contraindicații sau efecte secundare ale utilizării Prostanol?

Prostanol este de obicei bine tolerat, dar pot exista contraindicații sau efecte secundare pentru anumite persoane.

Cum se administrează Prostanol și cât de des trebuie să îl iau?

Prostanol este de obicei luat o dată pe zi sau conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se poate administra cu apă sau cu alt lichid și este recomandat să fie luat în timpul mesei.

Unde pot achiziționa Prostanol și este disponibil în România?

Prostanol poate fi achiziționat online de pe site-ul oficial al producătorului. De asemenea, a fost disponibil în anumite farmacii din România, dar stocurile pot varia. Este recomandat să verificați disponibilitatea în farmacii sau să plasați o comandă online.