ProstaFix capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

190 lei 380 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
ProstaFix capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
ProstaFix capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
190 lei 380 lei

ProstaFix sunt capsule concepute special pentru tratamentul și ameliorarea simptomelor asociate prostatitei. Aceste capsule conțin o combinație de ingrediente naturale, precum ghimpe, ienupăr, urzică-moartă albă, pufuliță și rădăcină de pir, care au fost selectate pentru proprietățile lor benefice asupra sănătății prostatei.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 190 lei

Ce este ProstaFix şi pentru ce se utilizează

ProstaFix este un supliment alimentar sub formă de capsule, special conceput pentru tratarea și ameliorarea simptomelor asociate prostatitei. Aceste capsule conțin o combinație unică de ingrediente naturale, precum ghimpe, ienupăr, urzică-moartă albă, pufuliță și rădăcină de pir, care sunt cunoscute pentru beneficiile lor asupra sănătății prostatei.

Indicatii terapeutice

ProstaFix poate fi utilizat în următoarele situații:

 • Pentru tratarea prostatitei cronice și a simptomelor asociate acesteia, cum ar fi urinarea frecventă sau durerea în zona pelvină.
 • Pentru ameliorarea inflamației și a disconfortului la nivelul prostatei.
 • Pentru menținerea sănătății prostatei și prevenirea recidivelor prostatitei.
 • În cazul dificultăților legate de urinare, precum jetul slab sau senzația de golire incompletă a vezicii urinare.
 • Ca adjuvant în terapia prescrisă de medicul specialist în tratamentul prostatitei.

Nelăsând prostatita netratată, există riscuri și complicații grave pentru sănătatea generală a bărbaților. Conform Societății Americane de Urologie (AUA), acestea includ:

 • Infecții recurente ale tractului urinar (ITU): Prostatita netratată poate conduce la infecții cronice sau recurente ale tractului urinar, care pot fi dureroase și debilitante.
 • Disfuncție erectilă: Inflamația și durerea asociate prostatitei pot afecta funcția sexuală a bărbaților, conducând la disfuncție erectilă sau alte probleme sexuale.
 • Sindromul durerii pelvine cronice (CPPS): Prostatita netratată poate progresa și poate duce la un sindrom persistent de durere pelvină, care poate afecta calitatea vieții și funcționarea zilnică a individului.
 • Abces prostatic: În cazuri severe, prostatita netratată poate duce la formarea unui abces în glanda prostatică, necesitând intervenții chirurgicale urgente și tratament antibiotic agresiv.
 • Cancer de prostată: Chiar dacă nu există dovezi clare care să lege prostatita netratată de dezvoltarea cancerului de prostată, este important să se trateze inflamația prostatei pentru a reduce riscul de complicații ulterioare, inclusiv cancerul de prostată.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

ProstaFix acționează în moduri multiple pentru a trata și ameliora simptomele asociate prostatitei:

 1. Reducerea inflamației: Ingrediente precum ghimpe și urzică-moartă albă au proprietăți antiinflamatorii, contribuind la reducerea inflamației la nivelul prostatei și a țesuturilor adiacente.
 2. Relaxarea mușchilor vezicii urinare: Componentele naturale din ProstaFix, cum ar fi pufulița și rădăcina de pir, pot ajuta la relaxarea mușchilor vezicii urinare, îmbunătățind fluxul urinar și reducând senzația de disconfort.
 3. Ameliorarea durerii: Unele ingrediente, precum ienupărul și ghimpele, au proprietăți analgezice care pot ajuta la reducerea durerii asociate prostatitei, permițând pacienților să se simtă mai confortabil.
 4. Îmbunătățirea funcției prostatei: Combinând mai multe plante cu proprietăți benefice pentru sănătatea prostatei, ProstaFix poate ajuta la menținerea sănătății glandei prostatice și la îmbunătățirea funcției acesteia.
 5. Prevenirea recidivelor: Utilizarea regulată a capsulelor ProstaFix poate ajuta la prevenirea recidivelor prostatitei și la menținerea unei stări de sănătate optimă a prostatei pe termen lung.
ProstaFix
190 lei 380 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile ProstaFix

ProstaFix oferă o serie de beneficii pentru sănătatea prostatei și bunăstarea generală a bărbaților:

 • Reducerea inflamației și a disconfortului asociate prostatitei.
 • Îmbunătățirea fluxului urinar și reducerea frecvenței urinării nocturne.
 • Ameliorarea durerii și a senzațiilor de arsură în timpul urinării.
 • Relaxarea mușchilor vezicii urinare și îmbunătățirea controlului urinar.
 • Sprijinirea sănătății generale a prostatei și prevenirea recidivelor prostatitei.
 • Utilizarea unor ingrediente naturale și sigure, fără efecte secundare semnificative.
 • Ușurința administrării, sub formă de capsule ușor de înghițit.
 • Îmbunătățirea calității vieții și a confortului zilnic al pacienților afectați de prostatită.

back to menu ↑

Compozitie

Cu o formulă unică și naturală, capsulele ProstaFix oferă o soluție eficientă și sigură pentru tratamentul prostatitei. Iată lista ingredientelor active și beneficiile fiecăruia:

 • Ghimpe: Ghimpele are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, contribuind la reducerea inflamației la nivelul prostatei și ameliorarea simptomelor asociate prostatitei. De asemenea, poate ajuta la reducerea durerii și a disconfortului.
 • Ienupăr: Ienupărul are efecte diuretice și antiinflamatorii, contribuind la eliminarea toxinelor din organism și reducerea inflamației prostatei. De asemenea, poate ajuta la îmbunătățirea funcției sistemului urinar.
 • Urzică-moartă albă: Urzica-moartă albă are proprietăți antiinflamatorii și analgezice, ajutând la reducerea durerii și inflamației asociate prostatitei. De asemenea, poate contribui la menținerea sănătății prostatei și la prevenirea recidivelor.
 • Pufulița: Pufulița are efecte diuretice și antispastice, ajutând la relaxarea mușchilor vezicii urinare și îmbunătățirea fluxului urinar. De asemenea, poate contribui la reducerea senzației de disconfort și la ameliorarea simptomelor urinare asociate prostatitei.
 • Rădăcină de pir: Rădăcina de pir are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, fiind utilă în reducerea inflamației prostatei și a durerii asociate prostatitei. De asemenea, poate contribui la menținerea sănătății generale a prostatei și la prevenirea complicațiilor.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect capsulele ProstaFix în tratamentul prostatitei, urmați aceste instrucțiuni:

 1. Dozaj: Luați o capsulă de ProstaFix de două ori pe zi, de preferat în timpul meselor.
 2. Mod de administrare: Înghițiți capsulele întregi cu un pahar de apă sau lichid, fără a le mesteca sau a le zdrobi.
 3. Durata tratamentului: Pentru rezultate optime, continuați administrarea capsulelor conform recomandării medicului sau instrucțiunilor de pe ambalaj, în funcție de starea și severitatea prostatitei.

Reacţii adverse posibile

Chiar dacă capsulele ProstaFix sunt formulate cu ingrediente naturale și sunt considerate în general sigure pentru consum, pot apărea unele reacții adverse în cazuri rare sau în sensibilitate individuală la anumite componente. Acestea pot include:

 1. Iritarea gastrică: Unele persoane pot experimenta iritații sau disconfort gastric după administrarea capsulelor ProstaFix.
 2. Reacții alergice: Persoanele cu alergii la plante sau componente individuale ale ProstaFix pot prezenta reacții alergice, cum ar fi erupții cutanate, mâncărime sau umflarea feței.
 3. Tulburări digestive: Pot apărea tulburări digestive minore, cum ar fi greața, diareea sau constipația, în special la începutul tratamentului sau în cazul administrării excesive.

Contraindicatii / Atentionari

Capsulele ProstaFix sunt, în general, bine tolerate și pot fi utilizate în majoritatea cazurilor fără probleme. Cu toate acestea, există anumite situații în care utilizarea lor poate fi contraindicată sau necesită atenție specială:

 1. Interacțiuni medicamentoase: Există posibilitatea ca anumite ingrediente din ProstaFix să interacționeze cu alte medicamente pe care le ia pacientul. În acest caz, este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre compatibilitatea utilizării acestui supliment în contextul altor medicamente.
 2. Afecțiuni medicale preexistente: Persoanele cu afecțiuni medicale preexistente, cum ar fi tulburările gastrointestinale severe sau afecțiuni renale, ar trebui să consulte un medic înainte de a lua capsulele ProstaFix, deoarece aceste condiții pot necesita o atenție specială sau pot fi contraindicate.
 3. Femei și copii: Capsulele ProstaFix sunt destinate utilizării exclusive în tratamentul prostatitei la bărbați adulți și nu sunt recomandate femeilor sau copiilor.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea capsulelor ProstaFix în tratamentul prostatitei poate aduce o serie de rezultate pozitive pentru organism:

 • Redresarea simptomelor: Administrarea regulată a capsulelor ProstaFix poate duce la ameliorarea simptomelor asociate prostatitei, precum durerea în zona pelvină, urinarea frecventă și dificultățile urinare.
 • Reducerea inflamației: Ingrediente active din ProstaFix, precum ghimpele și urzica-moartă albă, au efecte antiinflamatorii care pot contribui la reducerea inflamației prostatei și la diminuarea disconfortului asociat.
 • Îmbunătățirea calității vieții: Prin reducerea simptomelor neplăcute ale prostatitei, utilizarea capsulelor ProstaFix poate îmbunătăți semnificativ calitatea vieții pacienților și nivelul lor de confort zilnic.
 • Prevenirea complicațiilor: Tratamentul prostatitei cu ajutorul ProstaFix poate ajuta la prevenirea complicațiilor grave asociate cu prostatita netratată, cum ar fi infecțiile recurente ale tractului urinar sau disfuncția erectilă.
 • Sănătatea generală a prostatei: Ingredientele naturale din ProstaFix pot contribui la menținerea sănătății generale a prostatei și la prevenirea recidivelor prostatitei, asigurând o funcționare optimă a acestui organ vital.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra ProstaFix: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

ProstaFix poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline și Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii este mai mare, iar așteptarea unei noi livrări de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

ProstaFix preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Pe site-ul oficial al producătorului, prețul produsului ProstaFix este de 190 lei. În prezent, există o reducere specială de 50%, fără a fi necesar un cod promoțional. Această ofertă este temporară și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, puteți accesa site-ul oficial.. Este important de menționat că cantitatea de produse disponibile la preț redus este limitată, deci este recomandabil să profitați de oferta cât mai curând posibil.

ProstaFix
190 lei 380 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livarea produsului se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la primirea coletului, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara ProstaFix de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro, au fost raportate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și fraude. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre ProstaFix

Am examinat o mulțime de recenzii ale consumatorilor despre ProstaFix pe forumuri, site-uri de recenzii, Amazon, comentarii pe site-urile farmaciilor, grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestora sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

ProstaFix pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute după utilizarea capsulelor ProstaFix. În calitate de constructor, munca mea presupune efort fizic intens și stres constant. Din păcate, acestea au dus la apariția unor probleme legate de sănătatea prostatei. Am încercat diverse produse, dar niciunul nu a avut efectul dorit până când am descoperit ProstaFix. După doar câteva săptămâni de utilizare regulată, am observat o reducere semnificativă a simptomelor neplăcute, precum disconfortul la nivelul pelvisului și urinarea frecventă. Mă simt mult mai bine și pot continua să muncesc fără să fiu deranjat de aceste probleme. Recomand cu încredere ProstaFix tuturor bărbaților care se confruntă cu probleme similare.”

Constructor de 38 de ani, Mihai

“Sunt extrem de încântat de rezultatele pe care le-am obținut cu ajutorul capsulelor ProstaFix. Ca inginer, stresul și presiunea din viața profesională au avut un impact negativ asupra sănătății mele, în special asupra prostatei. Am experimentat disconfort și dificultăți în urinare, ceea ce îmi afecta în mod semnificativ calitatea vieții. După ce am început să iau ProstaFix, am observat îmbunătățiri remarcabile. Disconfortul a redus considerabil, iar urinarea a devenit mult mai ușoară și mai confortabilă. Sunt recunoscător pentru acest produs minunat, care mi-a redat libertatea și confortul. Recomand cu căldură ProstaFix tuturor celor care se confruntă cu probleme de prostată.”

Inginer de 46 de ani, Alexandru

“Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute cu ajutorul capsulelor ProstaFix. În calitate de taximetrist, stau mult timp la volan și trebuie să fac față unui program de lucru solicitant. Problemele de prostată au început să îmi afecteze în mod serios calitatea vieții și să îmi pună în pericol locul de muncă. După ce am început să iau ProstaFix, am observat o îmbunătățire semnificativă. Durerea și disconfortul la nivelul pelvisului au scăzut, iar urinarea a devenit mult mai ușoară și mai puțin frecventă. Sunt recunoscător pentru acest produs minunat și pentru faptul că mi-a readus confortul și liniștea. Recomand cu încredere ProstaFix tuturor bărbaților care se confruntă cu probleme de prostată.”

Taximetrist de 54 de ani, Nicolae

ProstaFix este o înșelătorie? Există păreri negative?

ProstaFix nu este o înșelătorie. Cele puține recenzii negative despre acest supliment sunt legate de câteva reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele sale, nu s-au observat reacții negative la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Am avut ocazia să studiez eficacitatea capsulelor ProstaFix în tratamentul prostatitei și sunt impresionat de rezultatele obținute. În calitate de medic urolog cu o vastă experiență, am observat îmbunătățiri semnificative la pacienții mei care au utilizat acest supliment. Ingredientele naturale din compoziția sa au demonstrat capacitatea de a reduce inflamația și de a ameliora simptomele asociate prostatitei, oferind pacienților un confort considerabil. Recomand cu încredere ProstaFix ca o opțiune eficientă și sigură în tratamentul prostatitei.”

Dr. Klaus Müller, Urolog, Germania
ProstaFix
190 lei 380 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum acționează ProstaFix pentru tratarea prostatitei?

ProstaFix acționează prin reducerea inflamației prostatei, ameliorarea simptomelor asociate prostatitei și îmbunătățirea sănătății generale a prostatei, datorită ingredientelor naturale din compoziția sa.

Cât timp trebuie să iau ProstaFix pentru a observa rezultate?

Timpul necesar pentru a observa rezultate poate varia în funcție de severitatea prostatitei. În general, majoritatea utilizatorilor raportează îmbunătățiri după câteva săptămâni de utilizare regulată a capsulelor ProstaFix.

Există efecte secundare asociate cu utilizarea ProstaFix?

ProstaFix este formulat cu ingrediente naturale și este în general bine tolerat. Cu toate acestea, în cazuri rare, pot apărea reacții alergice sau tulburări digestive minore.

Pot utiliza ProstaFix în combinație cu alte medicamente?

Înainte de a începe orice regim de tratament nou, este recomandabil să discutați cu medicul dumneavoastră despre compatibilitatea utilizării ProstaFix cu alte medicamente sau suplimente pe care le luați.

Cum pot achiziționa ProstaFix și care este prețul?

ProstaFix poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al producătorului. Prețul este de 190 lei, iar momentan se oferă o reducere specială de 50%, fără a fi necesar un cod promoțional.

ProstaFix este disponibil în farmacii?

În prezent, ProstaFix nu este disponibil în farmacii fizice din România. Este recomandat să achiziționați produsul de pe site-ul oficial al producătorului pentru a beneficia de autenticitate și de oferta specială.