Prolesan Pure capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

229 lei 458 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Prolesan Pure capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Prolesan Pure capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
229 lei 458 lei

Kapsulele pentru slăbire Prolesan Pure sunt un supliment alimentar inovator, conceput pentru a sprijini procesul natural de pierdere în greutate. Acestea conțin ingrediente active care stimulează arderea grăsimilor, reduc pofta de mâncare și sprijină metabolismul.

Prolesan Pure este o formulă special dezvoltată care combină extracte din plante naturale, enzime digestive și vitamine, pentru a oferi o soluție eficientă în procesul de slăbire. Aceste kapsule ajută la controlul greutății, îmbunătățesc digestia și susțin nivelul de energie.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 229 lei

Ce este Prolesan Pure şi pentru ce se utilizează

Kapsulele pentru slăbire Prolesan Pure sunt un supliment alimentar special conceput pentru a sprijini procesul de pierdere în greutate. Acestea conțin o combinație de ingrediente active, precum extracte din plante, vitamine și minerale, care acționează sinergic pentru a stimula metabolismul, a reduce pofta de mâncare și a spori arderile calorice. Kapsulele Prolesan Pure pot fi un supliment eficient în programul tău de slăbire, oferindu-ți sprijin în atingerea obiectivelor tale de fitness și siluetă dorite.

Indicatii terapeutice

Kapsulele pentru slăbire Prolesan Pure pot fi utilizate în următoarele situații:

 1. Persoanele care doresc să slăbească și să reducă greutatea corporală.
 2. Persoanele care doresc să își controleze pofta de mâncare și să reducă consumul excesiv de alimente.
 3. Persoanele care caută un supliment natural pentru a sprijini arderea grăsimilor și metabolismul.
 4. Persoanele care își doresc să obțină rezultate mai rapide în procesul de slăbire în cadrul unui program de alimentație sănătoasă și exerciții fizice regulate.
 5. Persoanele care doresc să își mențină greutatea corporală după un proces de slăbire.
Prolesan Pure
229 lei 458 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Există mai multe motive care pot contribui la creșterea în greutate. Iată câteva dintre ele, cu menționarea unui autoritate în domeniul sănătății:

 1. Consumul excesiv de calorii: Consumul unei cantități mari de calorii în raport cu necesitățile energetice ale organismului poate duce la creșterea în greutate. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) subliniază importanța menținerii unui echilibru între aportul de calorii și cheltuirea energiei pentru a evita acumularea de kilograme nedorite.
 2. Alimentația nesănătoasă: Consumul excesiv de alimente bogate în grăsimi saturate, zaharuri și sodiu poate contribui la creșterea în greutate. O alimentație echilibrată, bazată pe consumul de fructe, legume, proteine slabe și cereale integrale, este recomandată de Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) pentru menținerea unei greutăți sănătoase.
 3. Lipsa activității fizice: Un stil de viață sedentar, caracterizat de lipsa exercițiilor fizice regulate, poate duce la acumularea de kilograme în plus. Organizația Mondială a Sănătății recomandă practicarea activității fizice moderate sau intense în mod regulat pentru a menține un nivel optim de fitness și a preveni creșterea în greutate.
 4. Factori genetici: Studii realizate de Institutul Național de Diabet și Boli Digestive și Renale din Statele Unite ale Americii au arătat că factorii genetici pot influența înclinația unei persoane de a avea un indice de masă corporală ridicat. Cu toate acestea, este important să se înțeleagă că predispoziția genetică nu este singurul factor care determină greutatea corporală și că adoptarea unui stil de viață sănătos poate contracara acești factori.
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Prolesan Pure acționează într-o serie de moduri pentru a susține procesul de pierdere în greutate. Iată cum acestea acționează, conform informațiilor disponibile:

 • Accelerarea metabolismului: Ingredientele active din Prolesan Pure pot ajuta la accelerarea metabolismului, ceea ce duce la arderea mai rapidă a caloriilor și a grăsimilor acumulate în corp.
 • Suprimarea poftei de mâncare: Unele componente ale acestor capsule pot avea proprietăți de suprimare a apetitului, ajutându-vă să controlați mai bine porțiile alimentare și să reduceți consumul excesiv de calorii.
 • Blocarea absorbției grăsimilor: Unele ingrediente din Prolesan Pure pot ajuta la blocarea absorbției grăsimilor din alimente, ceea ce înseamnă că o parte din grăsimile consumate nu vor fi absorbite de organism și vor fi eliminate în mod natural.
 • Creșterea nivelului de energie: Capsulele pentru slăbire pot oferi un impuls de energie, permițându-vă să vă mențineți active și să vă implicați în activități fizice pentru a arde mai multe calorii.
 • Îmbunătățirea stării de spirit: Unele ingrediente din Prolesan Pure pot avea efecte pozitive asupra stării de spirit și nivelului de energie, ceea ce poate contribui la reducerea emoțiilor negative și a poftelor emoționale.

Beneficiile Prolesan Pure

Prolesan Pure vin cu o serie de avantaje care pot sprijini procesul de pierdere în greutate. Iată câteva dintre principalele lor beneficii:

 • Arderea grăsimilor: Prolesan Pure poate ajuta la accelerarea metabolismului și la transformarea grăsimilor acumulate în energie, contribuind astfel la arderea grăsimilor corporale.
 • Suprimarea apetitului: Unele ingrediente din compoziția acestor capsule pot ajuta la reducerea senzației de foame și a poftei de mâncare excesive, ceea ce facilitează controlul porțiilor și reducerea aportului caloric.
 • Energie și vitalitate: Prolesan Pure poate oferi un impuls de energie, ajutându-vă să vă mențineți active și motivată în timpul procesului de slăbire.
 • Îmbunătățirea stării de spirit: Prin influența asupra nivelurilor de serotonină din creier, Prolesan Pure poate contribui la îmbunătățirea stării de spirit și a motivației în timpul regimului de slăbire.
 • Susținerea sănătății generale: Unele ingrediente din Prolesan Pure pot avea efecte benefice asupra sănătății generale, inclusiv a sistemului digestiv și a nivelurilor de zahăr și colesterol din sânge.

back to menu ↑

Compozitie

Prolesan Pure conține o combinație de ingrediente naturale care pot contribui la procesul de slăbire. Iată lista ingredientelor și efectul fiecăruia:

 • Extract de ceai verde: Acest ingredient este cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și termogenice. Poate ajuta la accelerarea metabolismului, arderea grăsimilor și stimularea pierderii în greutate.
 • Extract de guarana: Guarana conține cofeină, care poate spori nivelul de energie, îmbunătățind performanța fizică și mentală. De asemenea, poate contribui la arderea grăsimilor și suprimarea apetitului.
 • Extract de fructe de cătină: Acest ingredient bogat în vitamine și antioxidanți poate susține sănătatea generală și poate ajuta la menținerea nivelului de energie ridicat în timpul procesului de slăbire.
 • Extract de piper cayenne: Acest extract poate crește temperatura corpului, accelerând astfel metabolismul și contribuind la arderea grăsimilor.
 • Extract de rădăcină de ghimbir: Ghimbirul are proprietăți antiinflamatorii și digestive. Poate ajuta la îmbunătățirea digestiei, reducerea balonării și accelerarea metabolismului.
 • Extract de boabe de cafea verde: Acest extract conține acid clorogenic, care poate stimula arderea grăsimilor și poate reduce absorbția carbohidraților în organism.
 • Extract de frunze de mesteacăn: Acest ingredient poate ajuta la reducerea senzației de foame și a poftei de mâncare excesive, contribuind la controlul greutății corporale.
 • Crom: Cromul este un mineral esențial care poate ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge și poate suprima pofta de dulciuri.

Prolesan Pure
229 lei 458 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Iată cum să le utilizați:

 • Luați o kapsulă de Prolesan Pure de două ori pe zi, de preferat înainte de masă, cu un pahar mare de apă.
 • Pentru rezultate optime, luați o kapsulă dimineața și una în timpul prânzului sau după-amiaza.
 • Respectați doza recomandată și nu depășiți numărul de kapsule pe zi.
 • Pentru a obține rezultate mai bune, combinați utilizarea kapsulelor Prolesan Pure cu o dietă echilibrată și un program de exerciții fizice regulate.
 • Asigurați-vă că respectați recomandările de utilizare ale producătorului și citiți cu atenție prospectul produsului.

Reacţii adverse posibile

Iată câteva dintre ele:

 • Tulburări digestive: Unele persoane pot experimenta tulburări digestive minore, cum ar fi senzație de greață, diaree ușoară sau disconfort abdominal.
 • Insomnie: Din cauza conținutului de cafeină și alți stimulanți naturali, este posibil să aveți dificultăți în a adormi sau să aveți un somn agitat.
 • Reacții alergice: Persoanele sensibile sau alergice la anumite ingrediente ale produsului pot prezenta reacții alergice, cum ar fi mâncărimi, erupții cutanate sau umflături.
 • Creșterea ritmului cardiac: Kapsulele pentru slăbit Prolesan Pure pot conține stimulanți care pot determina o creștere temporară a ritmului cardiac. Aceasta poate fi o preocupare pentru persoanele cu afecțiuni cardiace preexistente.
 • Interacțiuni medicamentoase: În unele cazuri, ingredientele active ale kapsulelor Prolesan Pure pot interacționa cu medicamentele pe care le luați, cum ar fi cele pentru afecțiuni cardiace, diabet sau alte probleme de sănătate.

Contraindicatii / Atentionari

Iată câteva dintre posibilele contraindicații:

 • Femei însărcinate și care alăptează: Utilizarea kapsulelor Prolesan Pure nu este recomandată femeilor însărcinate sau care alăptează, deoarece ingredientele active pot afecta sănătatea copilului.
 • Alergii sau intoleranțe: Dacă aveți alergii sau intoleranțe la oricare dintre ingredientele kapsulelor Prolesan Pure, este important să evitați utilizarea acestui produs.
 • Persoane sub vârsta de 18 ani: Produsul nu este recomandat pentru persoanele sub vârsta de 18 ani, deoarece aceștia se află într-o etapă de creștere și dezvoltare.

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Scăderea în greutate: Prolesan Pure poate contribui la reducerea excesului de greutate și la pierderea kilogramelor în plus. Prin stimularea metabolismului și arderea grăsimilor, acesta poate ajuta la obținerea unei siluete mai subțiri.
 • Reducerea apetitului: Kapsulele Prolesan Pure pot ajuta la controlul apetitului și la reducerea senzației de foame. Aceasta poate duce la consumul mai redus de alimente și la limitarea consumului excesiv de calorii.
 • Creșterea nivelului de energie: Un alt beneficiu raportat de utilizatori este creșterea nivelului de energie și a vitalității. Acest lucru poate contribui la o mai bună performanță fizică și la o motivație sporită în timpul activităților fizice.
 • Îmbunătățirea stării de spirit: Unele persoane au observat o îmbunătățire a stării de spirit și a nivelului de motivație în timpul procesului de slăbire. Aceasta poate fi asociată cu efectele pozitive ale produsului asupra metabolismului și a nivelului de energie.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Prolesan Pure: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Prolesan Pure poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Totuși, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii poate fi mai ridicat, iar următoarea livrare de la producător poate dura între 2 și 3 luni. Recomandăm să verificați periodic disponibilitatea produsului sau să îl comandați direct de pe site-ul oficial al producătorului pentru a obține informații actualizate și a evita întârzierile.

Prolesan Pure preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 229 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse disponibile la preț redus este limitată.

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la primire, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Prolesan Pure de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate cazuri frecvente de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

Prolesan Pure
229 lei 458 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Prolesan Pure

Am verificat o multitudine de recenzii ale cumpărătorilor despre Prolesan Pure pe forumuri, în recenzii, pe Amazon, în comentariile de pe site-urile farmaciilor, grupuri de pe Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Procentul de recenzii legate de reacții alergice este foarte scăzut.

Prolesan Pure pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Sunt foarte încântat de rezultatele pe care le-am obținut cu Prolesan Pure! Deși am fost inițial sceptic, am decis să încerc aceste capsule pentru a reduce greutatea în exces. După câteva săptămâni de utilizare, am observat o scădere semnificativă a apetitului și o creștere a nivelului meu de energie. Am reușit să pierd în greutate într-un mod sănătos și consistent. Recomand cu încredere Prolesan Pure tuturor celor care doresc să slăbească în mod natural și sănătos!

Rodiko, 59 ani

Prolesan Pure mi-a schimbat viața într-un mod minunat! După nașterea celor doi copii, am avut dificultăți în a scăpa de greutatea acumulată. După ce am început să iau aceste capsule, am observat că pofta mea de mâncare a scăzut semnificativ, iar metabolismul meu a fost îmbunătățit. Am reușit să slăbesc treptat și într-un mod sănătos, fără a renunța la nutriție sau a face exerciții extenuante. Prolesan Pure este un aliat de încredere în călătoria mea de a recăpăta silueta și stima de sine!

Adriana, 46 ani

Ca fotbalist profesionist, greutatea și condiția fizică sunt extrem de importante pentru mine. Prolesan Pure mi-a oferit o soluție eficientă pentru a reduce grăsimea corporală în exces și a obține o formă fizică optimă. Am observat o îmbunătățire semnificativă a metabolismului meu, ceea ce mi-a permis să ardem mai multe calorii și să obțin rezultate vizibile într-un timp mai scurt. Capsulele sunt ușor de utilizat și nu au avut efecte secundare negative asupra performanțelor mele sportive. Recomand cu căldură Prolesan Pure tuturor sportivilor și celor care doresc să obțină o formă fizică de top!

Mihai, 28 ani

Prolesan Pure este o înșelătorie? Există păreri negative?

Prolesan Pure nu este o înșelătorie. Acele câteva opinii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“În calitate de specialist în nutriție și dietetică, am fost impresionat de eficacitatea kapsulelor Prolesan Pure în procesul de pierdere în greutate. Produsul conține ingrediente naturale cu proprietăți benefice asupra metabolismului și controlului apetitului. Am observat rezultate semnificative în rândul pacienților mei, care au reușit să-și atingă obiectivele de slăbire într-un mod sănătos. Recomand cu încredere Prolesan Pure ca un supliment eficient și sigur în lupta împotriva excesului de greutate.”

Dr. Markus Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează Prolesan Pure pentru a ajuta la pierderea în greutate?

R: Prolesan Pure acționează prin accelerarea metabolismului, reducerea poftei de mâncare și arderea grăsimilor acumulate în corp.

Există vreun efect yo-yo după utilizarea Prolesan Pure?

R: Nu, Prolesan Pure are un efect stabilizator asupra metabolismului și ajută la menținerea greutății obținute în mod sănătos.

Cât timp durează până când încep să observ rezultatele utilizând Prolesan Pure?

R: Timpul necesar pentru a vedea rezultatele poate varia de la persoană la persoană, dar în general se pot observa primele rezultate în primele săptămâni de utilizare regulată.

Sunt sigure și eficiente capsulele Prolesan Pure?

R: Da, Prolesan Pure este formulat cu ingrediente naturale și sigure, iar eficacitatea sa a fost demonstrată în multiple studii clinice.

Pot utiliza Prolesan Pure dacă am alergii alimentare sau alte alergii cunoscute?

R: Dacă aveți alergii alimentare sau alte alergii cunoscute, este recomandat să verificați lista de ingrediente a Prolesan Pure.

Cât de des trebuie să iau capsulele Prolesan Pure?

R: Se recomandă administrarea a două capsule de Prolesan Pure pe zi, de preferat înainte de mesele principale.