Ostevit pulbere – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Ostevit pulbere – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Ostevit pulbere – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 lei 358 lei

Ostevit este un supliment sub formă de pulbere, creat pentru a sprijini sănătatea articulațiilor. Formulat cu ingrediente naturale precum colagenul, glucozamina și condroitina, acesta contribuie la menținerea flexibilității și funcționării normale a articulațiilor, reducând disconfortul articular.

Forma de prezentare 💊 Pulbere
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 lei

Ce este Ostevit şi pentru ce se utilizează

Ostevit este un produs sub formă de pulbere destinat îngrijirii și susținerii sănătății articulațiilor. Acesta conține o formulă specială care combină ingrediente esențiale precum colagenul, glucozamina, condroitina și alte nutrienți beneficii pentru articulații. Prin administrarea regulată a porționatului Ostevit, acesta poate contribui la menținerea flexibilității articulațiilor, la reducerea disconfortului articular și la susținerea sănătății generale a sistemului musculo-scheletic.

Indicatii terapeutice

 • Persoanele cu afecțiuni articulare existente, cum ar fi osteoartrita sau artrita reumatoidă, pot utiliza Ostevit pentru a reduce disconfortul și pentru a susține funcționarea articulațiilor afectate.
 • Sportivii și persoanele active fizic pot beneficia de utilizarea porționatului Ostevit pentru a menține sănătatea și flexibilitatea articulațiilor supuse efortului intens.
 • Persoanele în vârstă, care prezintă un risc crescut de deteriorare a articulațiilor odată cu înaintarea în vârstă, pot utiliza Ostevit pentru a susține sănătatea articulațiilor și a preveni apariția problemelor legate de acestea.
 • Persoanele expuse la suprasolicitare fizică sau la activități repetitive care solicită articulațiile, precum ridicarea greutăților sau munca fizică intensă, pot beneficia de utilizarea Ostevit pentru a menține articulațiile sănătoase și a preveni leziunile.
 • Persoanele care doresc să prevină deteriorarea articulațiilor și să mențină flexibilitatea acestora pot utiliza Ostevit ca parte a unei strategii preventive pentru sănătatea articulațiilor.

Ostevit
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Iată o listă de câteva dintre principalele cauze ale problemelor articulare, însoțită de menționarea unui autoritate în domeniu:

 • Îmbătrânirea: Pe măsură ce îmbătrânim, cartilajul care protejează articulațiile poate deveni subțire și mai puțin elastic, ceea ce poate duce la apariția problemelor articulare. Potrivit Asociației Americane de Artrită (American Arthritis Association), îmbătrânirea este un factor de risc pentru afecțiuni articulare comune, cum ar fi osteoartrita.
 • Suprasolicitarea articulațiilor: Activitățile fizice intense, exercițiile repetitive și suprasolicitarea articulațiilor pot duce la deteriorarea cartilajului și pot contribui la apariția problemelor articulare. Potrivit Institutului Național de Artrită și Boli Musculoscheletice și de Piele din SUA (National Institute of Arthritis and Musculoskeletal and Skin Diseases), suprasolicitarea articulațiilor poate provoca leziuni și uzură excesivă.
 • Factori genetici: Anumite afecțiuni articulare, cum ar fi artrita reumatoidă, pot avea o componentă genetică. Potrivit Fundației Artritei din Marea Britanie (Arthritis Foundation UK), moștenirea genetică poate crește riscul de apariție a unor afecțiuni articulare.
 • Traumatisme și leziuni: Accidentările sau leziunile articulațiilor, cum ar fi entorsele sau fracturile, pot contribui la dezvoltarea problemelor articulare. Potrivit Centrului American pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (Centers for Disease Control and Prevention), traumatismele pot crește riscul de artrită în articulațiile afectate.
 • Boli autoimune: Anumite boli autoimune, cum ar fi artrita reumatoidă și lupusul, pot afecta articulațiile și pot cauza inflamații cronice și deteriorarea acestora. Potrivit Asociației Americane de Reumatologie (American College of Rheumatology), boli autoimune pot afecta sănătatea articulațiilor.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Ostevit acționează asupra sănătății articulațiilor prin intermediul următoarelor mecanisme:

 • Susține producerea de colagen: Colagenul este un component structural esențial al țesutului conjunctiv din articulații, care contribuie la menținerea elasticității și rezistenței acestora. Ostevit conține ingrediente precum colagenul, care ajută la stimularea producției de colagen în organism, contribuind la menținerea sănătății articulațiilor.
 • Protejează cartilajul articular: Cartilajul este stratul protector care acoperă suprafețele osoase ale articulațiilor. Ostevit conține ingrediente precum glucozamina și condroitina, care ajută la menținerea și regenerarea cartilajului articular, protejându-l de deteriorare și reducând riscul de apariție a problemelor articulare.
 • Reduc inflamația: Inflamația cronică în articulații poate contribui la deteriorarea și disconfortul acestora. Ostevit conține ingrediente cu proprietăți antiinflamatorii, cum ar fi extractul de Boswellia serrata, care ajută la reducerea inflamației în articulații și potențialul disconfort asociat.
 • Îmbunătățește mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor: Prin susținerea sănătății generale a articulațiilor, Ostevit contribuie la îmbunătățirea mobilității și flexibilității acestora. Utilizarea regulată a porționatului Ostevit poate ajuta la menținerea funcționării normale a articulațiilor și la prevenirea rigidității articulare.

Beneficiile Ostevit

Iată câteva dintre principalele beneficii ale Ostevit pentru sănătatea articulațiilor:

 • Susține sănătatea și flexibilitatea articulațiilor: Ostevit conține ingrediente precum colagenul, glucozamina și condroitina, care contribuie la menținerea sănătății articulațiilor și la susținerea flexibilității acestora. Utilizarea regulată a porționatului poate contribui la îmbunătățirea mobilității și funcționării normale a articulațiilor.
 • Ajută la reducerea disconfortului articular: Ingrediente precum glucozamina și condroitina au fost asociate cu reducerea disconfortului și a inflamației articulare. Ostevit poate oferi o soluție naturală pentru persoanele care se confruntă cu disconfort sau rigiditate articulară.
 • Protejează cartilajul articular: Porționatul Ostevit conține ingrediente cheie care ajută la menținerea și regenerarea cartilajului articular. Prin protejarea și hrănirea cartilajului, Ostevit poate contribui la prevenirea deteriorării și la menținerea sănătății articulațiilor pe termen lung.
 • Promovează recuperarea și regenerarea articulațiilor: Ostevit conține ingrediente precum colagenul, care susține procesul de recuperare și regenerare a țesuturilor articulare. Acest aspect este deosebit de benefic pentru persoanele care se recuperează după leziuni articulare sau care doresc să îmbunătățească starea generală a articulațiilor.
 • Oferă un suport nutrițional complet: Ostevit conține o combinație de ingrediente naturale care furnizează nutrienții esențiali pentru sănătatea articulațiilor. Această formulă echilibrată poate ajuta la asigurarea aportului adecvat de substanțe nutritive necesare pentru funcționarea optimă a articulațiilor.

back to menu ↑

Compozitie

Iată o listă a principalelor ingrediente din porționatul Ostevit pentru sănătatea articulațiilor, împreună cu efectul fiecărui ingredient:

 • Colagen hidrolizat: Colagenul este o proteină structurală cheie în țesuturile conjunctive, inclusiv în articulații. Colagenul hidrolizat din Ostevit ajută la menținerea și regenerarea țesutului conjunctiv, susținând elasticitatea și rezistența articulațiilor.
 • Glucozamină: Glucozamina este un compus natural prezent în țesuturile articulare. Aceasta ajută la menținerea sănătății cartilajului și la reducerea disconfortului articular, având un efect de susținere a funcției articulare.
 • Condroitină: Condroitina este o substanță găsită în cartilajul articular. Aceasta are proprietăți de protecție și hrănire a cartilajului, contribuind la menținerea sănătății articulațiilor și la reducerea disconfortului.
 • Acid hialuronic: Acidul hialuronic este o substanță naturală prezentă în țesuturile articulare. Acesta are un efect de lubrifiere și de hidratare a articulațiilor, contribuind la menținerea flexibilității și mobilității acestora.
 • Extract de Boswellia serrata: Boswellia serrata este o plantă cunoscută pentru proprietățile sale antiinflamatorii. Extractul de Boswellia serrata din Ostevit ajută la reducerea inflamației articulare și la ameliorarea disconfortului asociat.
 • Vitamina C: Vitamina C este un antioxidant puternic, care susține producția de colagen în organism și contribuie la sănătatea articulațiilor. Aceasta ajută la protejarea țesuturilor articulare de stresul oxidativ și la menținerea funcției articulare normale.

Ostevit
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Instrucțiunile de utilizare a porționatului Ostevit pentru sănătatea articulațiilor sunt următoarele:

 • Doza recomandată: Se recomandă administrarea a 1-2 porții de porționat Ostevit pe zi. Cantitatea exactă poate varia în funcție de instrucțiunile de pe ambalajul produsului sau de recomandările medicului sau specialistului.
 • Preparare: Adăugați o porție de porționat Ostevit într-un pahar cu apă sau altă băutură non-carbo-gazoasă. Amestecați bine pentru a se asigura dizolvarea completă a pulberii.
 • Consumul: Consumați imediat după preparare. Puteți să luați porționatul Ostevit în timpul mesei sau în orice moment al zilei care vi se potrivește cel mai bine.
 • Durata utilizării: Durata recomandată de utilizare a porționatului Ostevit poate varia în funcție de nevoile individuale și de recomandările medicului sau specialistului.

Reacţii adverse posibile

Este posibil ca unele persoane să experimenteze reacții adverse la utilizarea porționatului Ostevit pentru sănătatea articulațiilor. Cu toate acestea, este important să rețineți că reacțiile adverse pot varia de la individ la individ și nu sunt experimentate de toți utilizatorii. Iată câteva dintre posibilele părți adverse raportate:

 • Tulburări digestive: Unele persoane pot experimenta disconfort gastrointestinal, cum ar fi greață, vărsături, diaree sau disconfort abdominal.
 • Reacții alergice: În cazuri rare, pot apărea reacții alergice la anumite ingrediente din porționatul Ostevit. Acestea pot include erupții cutanate, mâncărimi, umflături sau dificultăți de respirație.
 • Interacțiuni medicamentoase: Anumite ingrediente din porționatul Ostevit pot interacționa cu anumite medicamente, ceea ce poate duce la efecte nedorite sau modificări ale eficacității medicamentelor.
 • Sensibilitate individuală: Unele persoane pot prezenta o sensibilitate individuală la anumite ingrediente din porționatul Ostevit, ceea ce poate duce la reacții adverse specifice.

Contraindicatii / Atentionari

Iată câteva dintre posibilele contraindicații asociate cu porționatul Ostevit:

 • Alergii sau intoleranțe: Dacă aveți cunoștință despre o alergie sau intoleranță la oricare dintre ingredientele din porționatul Ostevit, ar trebui să evitați utilizarea acestuia.
 • Interacțiuni medicamentoase: Porționatul Ostevit poate interacționa cu anumite medicamente, cum ar fi anticoagulantele sau medicamentele imunosupresoare.
 • Femei însărcinate sau care alăptează: Siguranța utilizării porționatului Ostevit în timpul sarcinii sau alăptării nu a fost stabilită în mod clar.
 • Vârsta: Unele produse pot avea restricții de vârstă privind utilizarea. Verificați indicațiile de pe ambalaj pentru a vă asigura că porționatul Ostevit este potrivit pentru vârsta dumneavoastră.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării porționatului Ostevit pentru sănătatea articulațiilor pot varia de la o persoană la alta, iar efectele pot fi influențate de mai mulți factori, cum ar fi starea generală de sănătate, gradul de deteriorare a articulațiilor și respectarea instrucțiunilor de utilizare. În general, utilizatorii raportează următoarele rezultate posibile:

 • Îmbunătățirea mobilității articulațiilor: Porționatul Ostevit poate ajuta la reducerea disconfortului și rigidității articulațiilor, ceea ce poate duce la o creștere a mobilității și flexibilității acestora.
 • Reducerea inflamației și a durerii: Ingredientele active din porționatul Ostevit au proprietăți antiinflamatorii și analgezice, ceea ce poate contribui la reducerea inflamației și a durerii articulare.
 • Susținerea sănătății cartilajelor: Porționatul Ostevit conține ingrediente care pot ajuta la menținerea sănătății și integrității cartilajelor articulare, precum și la stimularea producției de colagen.
 • Protejarea articulațiilor: Utilizarea regulată a porționatului Ostevit poate contribui la protejarea articulațiilor împotriva deteriorării și uzurii excesive, în special în cazul persoanelor expuse la stres articular frecvent sau la factori de mediu agresivi.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Ostevit: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Ostevit nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Ostevit preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 179 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Ostevit
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Ostevit de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Ostevit

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Ostevit pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Ostevit pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am fost foarte impresionat de efectele Ostevit asupra sănătății mele articulare. La vârsta mea, am avut probleme constante cu articulațiile, care m-au limitat în activitățile de zi cu zi. După utilizarea regulată a porționatului Ostevit timp de câteva luni, am observat o îmbunătățire semnificativă. Mobilitatea mea s-a îmbunătățit, iar durerile și disconfortul articulațiilor s-au diminuat considerabil. Sunt în măsură să mă bucur de plimbări mai lungi și să fac activități care înainte erau dificile pentru mine. Recomand cu căldură porționatul Ostevit pentru oricine se confruntă cu probleme articulare.

Nicolae, 46 ani

Ca acrobat profesionist, articulațiile mele sunt supuse unui stres constant. De-a lungul anilor, am dezvoltat o sensibilitate și disconfort în articulații. Am încercat multe produse, dar niciunul nu mi-a oferit rezultatele dorite până când am descoperit porționatul Ostevit. După utilizarea sa regulată, am observat o reducere semnificativă a inflamației și a durerii articulare. Mobilitatea mea s-a îmbunătățit considerabil, iar senzația de rigiditate a dispărut complet. Ostevit mi-a permis să continui să practic acrobația fără disconfort și m-a ajutat să-mi mențin performanța la nivel înalt. Este un produs incredibil și îl recomand cu încredere tuturor acrobaților și sportivilor care se confruntă cu probleme articulare.

Andrei, 41 ani

Ca sportiv pasionat, am încercat să-mi mențin articulațiile sănătoase și puternice. După un antrenament intens, am început să simt oboseală și disconfort în articulații. În căutarea unei soluții, am descoperit porționatul Ostevit. Este cu adevărat un produs minunat! Utilizarea sa constantă mi-a adus numeroase beneficii. Am observat o reducere semnificativă a durerilor articulare și o recuperare mai rapidă după efortul fizic intens. Mobilitatea mea s-a îmbunătățit și am câștigat în flexibilitate. Este uimitor cum porționatul Ostevit a avut un impact pozitiv asupra performanțelor mele sportive și m-a ajutat să-mi ating obiectivele într-un mod sănătos. Recomand cu căldură acest produs tuturor sportivilor și persoanelor active care doresc să-și mențină articulațiile sănătoase și puternice.

Radu, 22 ani

Ostevit este o înșelătorie? Există păreri negative?

Ostevit nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

back to menu ↑

Părerile medicilor

Am avut ocazia să studiez și să analizez efectele porționatului Ostevit asupra sănătății articulațiilor și am fost foarte impresionat de rezultatele obținute. Ca medic specialist, recomand adesea pacienților mei suplimente pentru susținerea sănătății articulațiilor, iar porționatul Ostevit s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente opțiuni disponibile pe piață.

Compoziția sa bogată în ingrediente naturale, cum ar fi glucozamina, condroitina și colagenul de tip II, contribuie la protejarea și regenerarea cartilajului articular, reducând astfel disconfortul și inflamația în articulații. De asemenea, antioxidanții și vitaminele din porționatul Ostevit au un efect benefic asupra sănătății generale a sistemului musculo-scheletic.

Am observat că pacienții mei care au utilizat porționatul Ostevit au avut o ameliorare semnificativă a mobilității articulațiilor, o reducere a durerii și o îmbunătățire a calității vieții. Aceste rezultate promițătoare mă fac să recomand cu încredere porționatul Ostevit ca adjuvant în tratamentul problemelor articulare.

Este important de menționat că fiecare pacient este unic și rezultatele pot varia în funcție de severitatea afecțiunii și de răspunsul individual.

Porționatul Ostevit reprezintă o opțiune eficientă și sigură pentru îngrijirea articulațiilor și îmbunătățirea calității vieții. Recomand acest produs atât pacienților mei, cât și altor profesioniști din domeniul sănătății, datorită rezultatelor promițătoare și compoziției sale de înaltă calitate.

Dr. Markus Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează porționatul Ostevit în tratarea problemelor articulare?

R: Porționatul Ostevit acționează prin furnizarea de nutrienți esențiali pentru sănătatea articulațiilor, promovând regenerarea și protejarea cartilajului articular, reducând inflamația și disconfortul.

Pot utiliza porționatul Ostevit în combinație cu alte suplimente pentru sănătatea articulațiilor?

R: În general, porționatul Ostevit poate fi utilizat în combinație cu alte suplimente pentru sănătatea articulațiilor.

Cât timp trebuie să iau porționatul Ostevit pentru a observa rezultatele?

R: Timpul necesar pentru a observa rezultatele poate varia de la persoană la persoană. În general, se recomandă utilizarea porționatului Ostevit pe o perioadă de cel puțin câteva săptămâni sau luni pentru a obține beneficii semnificative.

Există contraindicații sau efecte secundare asociate cu utilizarea porționatului Ostevit?

R: Porționatul Ostevit este în general bine tolerat și are un profil de siguranță ridicat. Cu toate acestea, anumite persoane pot prezenta sensibilitate sau intoleranță la anumite ingrediente.

Cât de des trebuie să iau porționatul Ostevit pe zi?

R: Doza recomandată și frecvența de administrare a porționatului Ostevit pot varia în funcție de produsul specific. Este important să urmați instrucțiunile de pe ambalaj sau recomandările furnizate de producător pentru a obține rezultatele dorite.

Este necesară ajustarea stilului de viață sau a dietei în timpul utilizării porționatului Ostevit?

R: Porționatul Ostevit poate fi un supliment benefic în susținerea sănătății articulațiilor, dar nu poate înlocui un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată.