ORITON capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
ORITON capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
ORITON capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
159 lei 318 lei

Kapsulele ORITON pentru îmbunătățirea auzului sunt un supliment natural care conține melatonină, Ginkgo biloba, magneziu și vitaminele B, toate aceste ingrediente fiind recunoscute pentru beneficiile lor asupra sănătății auzului. Aceste capsule au fost concepute pentru a sprijini sănătatea auditivă și pentru a îmbunătăți funcționarea sistemului auditiv.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 159 lei

Ce este ORITON şi pentru ce se utilizează

ORITON sunt capsule pentru îmbunătățirea auzului care conțin o combinație specială de ingrediente naturale, inclusiv melatonină, Ginkgo biloba, magneziu și vitaminele B. Aceste capsule sunt utilizate pentru susținerea sănătății auditive și pentru îmbunătățirea funcționării sistemului auditiv.

Indicatii terapeutice

Capsulele pentru îmbunătățirea auzului ORITON sunt recomandate în următoarele situații:

 • Pentru persoanele care au dificultăți în auzul sunetelor sau care observă o deteriorare lentă a capacității auditive.
 • Pentru cei expuși la zgomote puternice și agresive pe termen lung, cum ar fi lucrătorii din construcții sau persoanele care lucrează în medii industriale.
 • Pentru vârstnici sau persoanele care au început să observe pierderi de auz legate de îmbătrânire.
 • Pentru cei care doresc să susțină sănătatea generală a urechilor și să prevină posibilele probleme auditive în viitor.
 • Pentru persoanele care suferă de tinitus sau alte probleme auditive și caută opțiuni de sprijin suplimentar pentru gestionarea acestor simptome.

Există mai multe motive pentru apariția problemelor auditive, iar unele dintre acestea sunt susținute de autorități medicale precum Organizația Mondială a Sănătății (OMS):

 • Expunerea la zgomote puternice și prelungite poate cauza deteriorarea treptată a celulelor auditive. Potrivit OMS, zgomotele excesive, cum ar fi cele din industrie sau cele provenite din trafic, pot contribui semnificativ la pierderea auzului.
 • Îmbătrânirea este un factor comun asociat cu pierderea auzului. Conform OMS, aproximativ 1 din 3 persoane cu vârsta peste 65 de ani suferă de anumite grade de pierdere a auzului.
 • Infecțiile și inflamațiile urechii pot afecta funcționarea normală a urechii și pot duce la probleme de auz. OMS evidențiază importanța tratării prompte și adecvate a acestor afecțiuni pentru a preveni complicațiile ulterioare.
 • Factorii genetici pot juca, de asemenea, un rol în determinarea predispoziției unei persoane la probleme auditive. Potrivit OMS, există anumite condiții genetice care pot afecta dezvoltarea sau funcționarea sistemului auditiv.
 • Anumite boli și afecțiuni medicale, cum ar fi diabetul și hipertensiunea arterială, pot avea un impact negativ asupra sănătății urechii și pot contribui la pierderea auzului. OMS recomandă gestionarea adecvată a acestor afecțiuni pentru a minimiza riscul de complicații auditive.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Efectele capsulelor ORITON pentru îmbunătățirea auzului pot include:

 1. Îmbunătățirea clarității și acuității auditive.
 2. Reducerea riscului de deteriorare a auzului cauzată de expunerea la zgomote puternice sau de îmbătrânire.
 3. Sprijinirea sănătății generale a sistemului auditiv prin protejarea celulelor auditive și îmbunătățirea circulației sângelui în urechi și creier.
 4. Reducerea simptomelor asociate cu tinitusul și promovarea unui somn odihnitor, datorită efectului de reglare a melatoninei.
ORITON
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile ORITON

Beneficiile utilizării capsulelor pentru îmbunătățirea auzului ORITON includ:

 • Sprijin pentru sănătatea auditivă: Aceste capsule sunt formulate pentru a oferi susținere nutrițională esențială pentru sănătatea generală a urechilor și pentru a îmbunătăți funcționarea sistemului auditiv.
 • Ingrediente naturale: ORITON conține o combinație de ingrediente naturale, inclusiv melatonină, Ginkgo biloba, magneziu și vitaminele B, cunoscute pentru beneficiile lor pentru sănătatea auditivă.
 • Reducerea riscului de pierdere a auzului: Utilizarea regulată a acestor capsule poate contribui la reducerea riscului de pierdere a auzului legată de îmbătrânire sau de expunerea la zgomote puternice.
 • Promovarea circulației sanguine: Ingrediente precum Ginkgo biloba și magneziu pot îmbunătăți circulația sângelui în urechi și creier, sprijinind astfel sănătatea generală a sistemului auditiv.
 • Ajutor în gestionarea simptomelor tinitusului: Melatonina și alte ingrediente pot contribui la reducerea simptomelor asociate cu tinitusul și pot promova un somn odihnitor, ajutând astfel la gestionarea disconfortului auditiv.
 • Conveniență și ușurință în utilizare: Capsulele ORITON sunt ușor de administrat și pot fi integrate cu ușurință în rutina zilnică, oferind o modalitate simplă și eficientă de îmbunătățire a sănătății auditive.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor din capsulele pentru îmbunătățirea auzului ORITON și efectul fiecărui ingredient:

 • Melatonină: Reglează ritmurile circadiene, îmbunătățind calitatea somnului.
 • Ginkgo biloba: Posedă proprietăți antioxidante și vasodilatatoare, îmbunătățind circulația sângelui în urechi și creier, sprijinind sănătatea generală a sistemului auditiv.
 • Magneziu: Contribuie la funcționarea normală a celulelor auditive și ajută la protejarea acestora împotriva deteriorării cauzate de expunerea la zgomote puternice sau de îmbătrânire.
 • Vitaminele B: Esențiale pentru sănătatea nervilor auditivi, aceste vitamine ajută la menținerea funcției normale a acestora, contribuind astfel la susținerea capacității auditive și reducând riscul de pierdere a auzului asociată cu vârsta sau alte condiții medicale.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza capsulele pentru îmbunătățirea auzului ORITON, urmați aceste instrucțiuni referitoare la dozare și modul de administrare:

 1. Dozare: Se recomandă administrarea unei capsule pe zi, preferabil în timpul unei mese sau conform indicațiilor medicului sau farmacistului.
 2. Mod de administrare: Capsulele trebuie înghițite întregi, cu un pahar de apă sau alt lichid potrivit. Evitați să mestecați sau să striviti capsulele.
 3. Conformitate: Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să respectați cu strictețe dozarea și modul de administrare recomandate.
 4. Durata tratamentului: Durata tratamentului poate varia în funcție de nevoile individuale și de recomandările medicale.
 5. Monitorizare: În timpul utilizării capsulelor ORITON, este recomandat să monitorizați orice schimbări sau îmbunătățiri în funcția auditivă și să raportați orice efecte secundare sau îngrijorări medicului dumneavoastră.

Reacţii adverse posibile

În timp ce capsulele pentru îmbunătățirea auzului ORITON sunt de obicei bine tolerate, există posibilitatea ca unele persoane să experimenteze reacții adverse. Acestea pot include:

 1. Tulburări gastrointestinale: Unii oameni pot experimenta disconfort gastric, cum ar fi greață, vărsături sau dispepsie.
 2. Reacții alergice: Persoanele cu sensibilitate sau alergie la oricare dintre ingredientele din capsulele ORITON pot dezvolta reacții alergice, cum ar fi erupții cutanate, mâncărime sau umflături ale feței.
 3. Interacțiuni medicamentoase: Anumite medicamente sau condiții de sănătate preexistente ar putea interacționa cu ingredientele din capsulele ORITON, provocând reacții adverse sau efecte secundare neașteptate.

Contraindicatii / Atentionari

Capsulele pentru îmbunătățirea auzului ORITON ar putea avea anumite contraindicații și avertismente, inclusiv:

 1. Alergii și intoleranțe: Persoanele care au alergie sau intoleranță la oricare dintre ingredientele din capsulele ORITON ar trebui să evite utilizarea acestora.
 2. Interacțiuni medicamentoase: Există posibilitatea de interacțiuni între ingredientele din capsulele ORITON și anumite medicamente.
 3. Sarcină și alăptare: Siguranța utilizării capsulelor ORITON în timpul sarcinii și alăptării nu este pe deplin stabilită.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea regulată a capsulelor pentru îmbunătățirea auzului ORITON poate aduce următoarele rezultate pentru organism:

 • Îmbunătățirea funcției auditive: Capsulele ORITON pot contribui la îmbunătățirea clarității și acuității auditive, ajutând la reducerea riscului de pierdere a auzului și susținând sănătatea generală a sistemului auditiv.
 • Reducerea simptomelor asociate cu tinitusul: Unii utilizatori pot observa o reducere a simptomelor neplăcute asociate cu tinitusul, cum ar fi zgomotele în urechi sau senzația de urechi infundate, datorită efectelor benefice ale ingredientelor active.
 • Sprijin pentru somn odihnitor: Datorită conținutului de melatonină, capsulele ORITON pot ajuta la îmbunătățirea calității somnului, asigurându-vă că vă odihniți suficient și beneficiind astfel de o stare generală de bine.
 • Protejarea sănătății generale a urechilor: Ingredientele naturale din capsulele ORITON, cum ar fi Ginkgo biloba și magneziu, pot contribui la protejarea celulelor auditive împotriva deteriorării cauzate de factori externi și la menținerea unei sănătăți auditive optime pe termen lung.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra ORITON: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

ORITON poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii poate fi mai mare, iar așteptarea următoarei livrări de la producător poate dura între 2-3 luni.

ORITON preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul ORITON pe site-ul oficial al producătorului este de 159 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Numărul de produse cu reducere este limitat.

ORITON
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea este efectuată prin curier în întreaga țară. Plata poate fi efectuată fie în numerar la primirea coletului, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara ORITON de pe site-ul Amazon sau Emag?

ORITON nu poate fi achiziționat de pe site-urile Amazon sau Emag Ro, deoarece au fost raportate cazuri frecvente de vânzare de produse contrafăcute și fraudă. Producătorul oficial interzice vânzarea produsului pe aceste site-uri pentru a proteja consumatorii de riscuri și pentru a menține calitatea și autenticitatea produsului.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre ORITON

Am verificat o varietate de opinii ale consumatorilor despre ORITON pe forumuri, recenzii, comentarii pe Amazon, site-uri de farmacii, grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestora sunt pozitive. Un procent foarte mic dintre recenzii sunt legate de reacții alergice.

ORITON pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le-am obținut cu capsulele ORITON pentru îmbunătățirea auzului. La vârsta mea, începusem să am dificultăți în înțelegerea conversațiilor și în captarea sunetelor zilnice. După doar câteva săptămâni de utilizare a acestui supliment, am observat o îmbunătățire semnificativă în claritatea și acuitatea auzului meu. Acum pot participa la conversații fără dificultate și aud mult mai bine sunetele din jurul meu. Este incredibil cum acest produs mi-a îmbunătățit calitatea vieții. Recomand cu căldură ORITON tuturor celor care se confruntă cu probleme de auz!”

Pensionară de 68 de ani, Elena

“Am fost sceptic la început în legătură cu eficacitatea capsulelor ORITON pentru îmbunătățirea auzului, dar acum sunt extrem de mulțumit de rezultatele obținute. Ca bancher, comunicarea clară și precisă este esențială în munca mea zilnică, iar dificultățile legate de auz îmi afectau performanța și încrederea în mine. După doar câteva săptămâni de utilizare regulată a acestui supliment, am observat o îmbunătățire semnificativă a capacității mele auditive. Acum pot urmări discuțiile în întâlnirile de afaceri fără dificultate și pot comunica mai eficient cu clienții mei. ORITON mi-a redat încrederea în abilitățile mele și mi-a îmbunătățit calitatea vieții. Recomand cu încredere acest produs tuturor celor care se confruntă cu probleme de auz și doresc să-și recâștige calitatea vieții și să îmbunătățească performanța în activitățile lor zilnice.”

Banca de 52 de ani, Alexandru

“Ca profesor, capacitatea mea de a auzi și înțelege clar discuțiile din clasă este crucială pentru succesul elevilor mei. De-a lungul anilor, am început să observ o deteriorare lentă a capacității mele auditive, ceea ce m-a îngrijorat foarte mult. După recomandarea unui coleg, am decis să încerc capsulele ORITON pentru îmbunătățirea auzului. Sunt extrem de încântată de rezultatele obținute! În doar câteva săptămâni de utilizare, am observat o îmbunătățire semnificativă a clarității și a acuității auditive. Acum pot comunica cu elevii mei fără dificultate și pot urmări cu atenție discuțiile din clasă. ORITON mi-a redat încrederea în abilitățile mele și m-a ajutat să fiu un profesor mai bun pentru elevii mei. Recomand cu căldură acest produs tuturor colegilor mei și celor care se confruntă cu probleme de auz!”

Profesoară de 44 de ani, Ana Maria

ORITON este o înșelătorie? Există păreri negative?

ORITON nu este o înșelătorie. Puținele opinii negative pe care le puteți găsi despre acest produs sunt legate de anumite reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele sale, nu s-au observat reacții negative la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Am avut o experiență pozitivă cu capsulele pentru îmbunătățirea auzului ORITON. În calitate de medic ORL cu o vastă experiență, am observat îmbunătățiri semnificative ale pacienților mei care au utilizat acest supliment. Ingredientele naturale și compoziția sa echilibrată au demonstrat eficacitate în îmbunătățirea sănătății auditive și în reducerea simptomelor asociate cu tinitusul și pierderea auzului. Recomand cu încredere ORITON pacienților mei și consider că poate fi un supliment valoros în gestionarea problemelor de auz.”

Dr. Hans Müller, Medic ORL
ORITON
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Care sunt ingredientele active din capsulele ORITON și cum contribuie ele la îmbunătățirea auzului?

Capsulele ORITON conțin melatonină, Ginkgo biloba, magneziu și vitaminele B. Aceste ingrediente contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui în urechi și creier, protejând celulele auditive și îmbunătățind funcționarea sistemului auditiv.

Există vreun risc de efecte secundare sau contraindicații asociate cu utilizarea capsulelor ORITON?

Deși capsulele ORITON sunt în general bine tolerate, anumiți indivizi ar putea experimenta reacții alergice sau alte efecte secundare.

Cât de repede pot observa rezultatele utilizând capsulele ORITON?

Rezultatele pot varia în funcție de fiecare individ, dar unele persoane ar putea observa îmbunătățiri în sănătatea auditivă după câteva săptămâni de utilizare regulată a capsulelor ORITON.

Pot lua capsulele ORITON dacă iau deja alte medicamente sau suplimente?

Acest medicament poate fi luat împreună cu alte medicamente.

Care este durata recomandată a tratamentului cu capsulele ORITON?

Durata tratamentului poate varia în funcție de nevoile individuale și de recomandările medicului.

Cum pot achiziționa capsulele ORITON și care este prețul lor?

Capsulele ORITON pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al producătorului, iar prețul lor este de 159 lei.