Optiheart capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Optiheart capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Optiheart capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
159 lei 318 lei

Capsulele Optiheart pentru normalizarea tensiunii arteriale sunt un supliment natural formulat pentru a ajuta la menținerea unei tensiuni arteriale sănătoase. Aceste capsule conțin o combinație unică de ingrediente care pot susține funcția cardiovasculară și pot contribui la reglarea optimă a tensiunii arteriale.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 159 lei

Ce este Optiheart şi pentru ce se utilizează

Capsulele Optiheart sunt un supliment special creat pentru a ajuta la reglarea tensiunii arteriale. Acestea conțin ingrediente atent selecționate, menite să sprijine sănătatea cardiovasculară și să contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale echilibrate.

Indicatii terapeutice

Capsulele Optiheart pentru normalizarea tensiunii arteriale pot fi utilizate în următoarele situații:

 • Pentru menținerea sănătății cardiovasculare în general.
 • În cazul tensiunii arteriale crescute sau fluctuațiilor înregistrate frecvent.
 • Ca parte a unei abordări preventive pentru persoanele expuse riscului de probleme de tensiune arterială.
 • Pentru sprijinirea bunăstării sistemului cardiovascular în timpul stresului sau al perioadelor tensionate.
 • În cazul persoanelor care doresc să își monitorizeze și să își regleze tensiunea arterială în mod natural, în consultare cu profesionistul medical.

Nelucrarea asupra problemelor legate de tensiunea arterială poate conduce la complicații grave pentru sănătate. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, tensiunea arterială crescută (hipertensiunea) este un factor de risc major pentru boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, insuficiență renală și alte afecțiuni cronice. Ignorarea tratamentului sau managementului adecvat al tensiunii arteriale poate crește riscul de complicații și poate afecta calitatea vieții.

Sursă: Organizația Mondială a Sănătății (OMS) – “Tensiunea arterială crescută: fapt și cifre”

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Capsulele Optiheart acționează în mai multe moduri pentru a ajuta la normalizarea tensiunii arteriale:

 • Reglarea tonusului vascular: Unele ingrediente din compoziție pot ajuta la relaxarea pereților vaselor de sânge, ceea ce poate duce la dilatarea acestora și la scăderea presiunii arteriale.
 • Susținerea funcției endoteliale: Componentele specifice pot sprijini sănătatea endoteliului – stratul intern al vaselor de sânge – contribuind astfel la menținerea elasticității vaselor și la prevenirea depunerilor periculoase.
 • Reducerea inflamației: Unele ingrediente au proprietăți antiinflamatorii, ceea ce poate reduce inflamația în pereții arterelor și poate îmbunătăți fluxul sanguin.
 • Sprijinirea sănătății cardiace generale: Capsulele pot oferi substanțe nutritive și antioxidanți care susțin sănătatea globală a inimii și a sistemului cardiovascular.
 • Controlul stresului și relaxarea: Anumite ingrediente pot ajuta la gestionarea stresului, ceea ce poate contribui indirect la menținerea tensiunii arteriale în limite normale.
 • Optimizarea nivelului de sodiu: Unele formulări pot ajuta la menținerea unui echilibru adecvat de sodiu în organism, ceea ce poate influența tensiunea arterială.

Optiheart
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Optiheart

Capsulele pentru normalizarea tensiunii arteriale Optiheart oferă următoarele avantaje potențiale:

 • Reglarea tensiunii arteriale: Ajută la menținerea valorilor sănătoase ale tensiunii arteriale, reducând riscul afecțiunilor legate de tensiunea arterială crescută.
 • Promovarea sănătății cardiovasculare: Susțin sănătatea inimii și a vaselor de sânge prin furnizarea de nutrienți și antioxidanți esențiali.
 • Optimizarea circulației sanguine: Îmbunătățește fluxul sanguin prin susținerea vaselor de sânge sănătoase și elasticității acestora.
 • Reducerea riscului de complicații: Prin menținerea tensiunii arteriale în limite normale, capsulele pot contribui la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale, bolilor de inimă și altor afecțiuni legate de tensiunea arterială crescută.
 • Sprijinirea relaxării și gestionarea stresului: Anumite ingrediente pot ajuta la relaxare și gestionarea stresului, care pot avea un impact pozitiv asupra tensiunii arteriale.
 • Ingrediente naturale: Formulat cu ingrediente naturale și uneori cu extracte din plante, suplimentul poate oferi beneficii fără a recurge la substanțe sintetice.
 • Utilizare comodă: Prezentarea sub formă de capsule face administrarea suplimentului ușoară și convenabilă.
 • Abordare holistică: În combinație cu un stil de viață sănătos, capsulele pot face parte dintr-o abordare holistică pentru menținerea sănătății cardiovasculare.
 • Potențial pentru prevenție: Pot fi utilizate ca parte a unei strategii preventive pentru persoanele expuse riscului de afecțiuni legate de tensiunea arterială.

back to menu ↑

Compozitie

 • Extract de usturoi: Cunoscut pentru proprietățile sale de reducere a tensiunii arteriale și îmbunătățire a circulației sângelui.
 • Coenzima Q10: Susține metabolismul energetic al celulelor cardiace, contribuind la o contracție sănătoasă a mușchiului inimii.
 • Magneziu: Participă la reglarea tonusului vascular, putând contribui la relaxarea arterelor.
 • Potasiu: Menține echilibrul electroliților și poate ajuta la reducerea tensiunii pe pereții vaselor de sânge.
 • L-arginină: Poate contribui la dilatarea vaselor de sânge și îmbunătățirea circulației sanguine.
 • Acizi grași omega-3: Pot avea proprietăți antiinflamatorii și susține sănătatea cardiacă.
 • Extract de coadă-calului: Poate menține nivelul de lichide și ajuta la controlul tensiunii arteriale.
 • Vitamina C: Puternic antioxidant, poate sprijini sănătatea vaselor de sânge și întări peretele arterial.
 • Vitamina D: Participă la reglarea tensiunii arteriale și poate contribui la sănătatea cardiacă.
 • Extract de măsline: Poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol și susținerea sănătății vaselor de sânge.
 • Extract de afine: Bogat în antociani, poate sprijini sănătatea vaselor de sânge și controlul tensiunii arteriale.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Iată câteva recomandări generale privind utilizarea:

 1. Dozare: Respectați instrucțiunile de pe ambalaj cu privire la dozare. De obicei, se ia o capsulă sau mai multe pe zi.
 2. Timpul administrării: Luați capsulele conform indicațiilor. Acestea pot fi luate în timpul mesei sau pe stomacul gol, în funcție de instrucțiuni.
 3. Consistență: Încercați să luați capsulele în fiecare zi, la aceeași oră, pentru a asigura o acțiune constantă a ingredientelor.
 4. Durata utilizării: Respectați durata recomandată de utilizare, menționată pe ambalaj sau conform sfaturilor medicului.
 5. Impactul asupra obiceiurilor alimentare: În plus față de luarea capsulelor, acordați atenție unui stil de viață sănătos, inclusiv o alimentație echilibrată, activitate fizică și gestionarea stresului.
 6. Monitorizați reacția: Fiți atenți la starea dvs. și la reacția la capsule. Dacă apar simptome neobișnuite sau efecte secundare, consultați un medic.

Reacţii adverse posibile

Efectele secundare pot varia în funcție de reacția individuală a organismului și de compoziția capsulelor Optiheart. Iată câteva dintre posibilele efecte secundare legate de produse similare:

 1. Tulburări digestive: În unele cazuri, pot apărea dureri de stomac, flatulență, balonare sau diaree.
 2. Reacții alergice: Organismul poate reacționa alergic la unul sau mai mulți compuși din capsule, manifestând simptome precum mâncărime, erupții cutanate sau umflături.
 3. Interacțiuni cu alte medicamente: Anumite ingrediente pot interacționa cu medicamentele pe care le luați deja, putând să influențeze efectele acestora.
 4. Tensiune arterială scăzută: Datorită efectelor de reglare a tensiunii arteriale, există posibilitatea ca unele persoane să experimenteze o scădere a tensiunii arteriale sub nivelurile normale.
 5. Tulburări de coagulare: Unele ingrediente pot avea efecte asupra coagulării sângelui, ceea ce poate afecta persoanele cu tulburări de coagulare sau care iau anticoagulante.

Contraindicatii / Atentionari

 1. Alergii sau sensibilități: Dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele din compoziția capsulelor, utilizarea acestora poate fi periculoasă și contraindicată.
 2. Interacțiuni cu medicamente: Unele ingrediente din capsule pot interacționa cu medicamentele pe care le luați deja, ceea ce poate afecta eficacitatea tratamentului sau potențialul de apariție a efectelor secundare.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării capsulelor pentru normalizarea tensiunii arteriale Optiheart pot varia în funcție de caracteristicile individuale ale fiecărei persoane. Iată câteva dintre rezultatele posibile pe care utilizatorii le pot observa:

 • Scăderea tensiunii arteriale: Unul dintre principalele rezultate așteptate este reducerea tensiunii arteriale ridicate, ceea ce poate contribui la diminuarea riscului de afecțiuni cardiovasculare.
 • Îmbunătățirea circulației sângelui: Utilizatorii pot observa o mai bună perfuzie sanguină în organe și țesuturi datorită îmbunătățirii stării vaselor de sânge.
 • Reducerea stresului asupra inimii: Tensiunea arterială echilibrată poate duce la o mai mică solicitare asupra inimii, ceea ce poate îmbunătăți funcționarea generală a acesteia.
 • Creșterea stării generale: Mulți utilizatori raportează o senzație de vitalitate și energie îmbunătățită în timpul normalizării tensiunii arteriale.
 • Dureri de cap mai rare: Tensiunea arterială crescută poate fi însoțită de dureri de cap, iar reducerea acestora poate fi unul dintre rezultate.
 • Îmbunătățirea sănătății cardiace: Îngrijirea adecvată a sistemului cardiovascular poate contribui la îmbunătățirea stării generale a acestuia.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Optiheart: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Optiheart poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețurile în farmacii pot fi mai mari, iar așteptarea pentru următoarea livrare de la producător poate dura între 2-3 luni.

Optiheart preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 159 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Promoția este temporară și nu este necesar un cod promoțional. Accesați pur și simplu site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată.

Optiheart
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi făcută fie în numerar la primire, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Optiheart de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro s-au înmulțit cazurile de vânzare de produse contrafăcute și fraude. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Optiheart

Am verificat numeroasele opinii ale cumpărătorilor despre Optiheart pe forumuri, recenzii, pe Amazon, comentarii pe site-urile farmaciilor, grupuri de pe Facebook și Instagram. Majoritatea acestor opinii sunt pozitive. Un procent foarte mic din opinii sunt legate de reacții alergice.

Optiheart pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“De câțiva ani, am luptat cu tensiunea arterială ridicată, iar medicația pe care o luam nu dădea mereu rezultatele dorite. Încercând Optiheart, am fost plăcut surprins de cât de eficient a fost în stabilizarea tensiunii mele arteriale. Nu doar că am observat o scădere semnificativă a valorilor, dar mă simt și mai energic și activ în fiecare zi. Ceea ce apreciez în mod deosebit este compoziția sa naturală, deoarece am avut în trecut reacții adverse la alte medicamente. Optiheart a fost o alegere excelentă pentru mine și o recomand cu căldură tuturor celor care caută o soluție sigură pentru sănătatea inimii.”

Pensionar 70 de ani, Nicolae

“În calitate de bancher, stresul și presiunea zilnică sunt la ordinea zilei. Acest lucru a dus la creșterea tensiunii arteriale și la o stare generală de disconfort. Când am aflat de capsulele Optiheart, am decis să le încerc și să văd dacă pot face o diferență în starea mea. Sunt încântat să spun că rezultatele au fost notabile. Tensiunea mea arterială a revenit la niveluri normale, iar senzația mea de calm și relaxare s-a îmbunătățit semnificativ. Cu o formulă naturală și eficacitatea sa, Optiheart a devenit o parte importantă a rutinei mele zilnice. Acum mă simt mai în control asupra sănătății mele cardiovasculare și sunt recunoscător pentru această descoperire.”

Banacher 52 de ani, Alexandru

“În calitate de profesoară, am mereu grijă de binele elevilor mei, dar nu întotdeauna îmi acord timpul și atenția necesare propriei sănătăți. După o vizită la medic, am aflat că tensiunea arterială a început să fie o problemă. După recomandarea medicului, am încercat capsulele Optiheart și am fost surprinsă de rezultate. Tensiunea arterială s-a stabilizat, iar senzația de palpitații și neliniște a dispărut. Am mai multă energie pentru a mă ocupa de elevi și pentru a mă bucura de activitățile zilnice. Este un sentiment minunat să știu că iau ceva ce sprijină sănătatea inimii mele, mai ales într-o perioadă atât de solicitantă. Sunt recunoscătoare pentru acest produs excelent!”

Profesoară 46 de ani, Elena

Optiheart este o înșelătorie? Există păreri negative?

Optiheart nu este o înșelătorie. Câteva dintre puținele recenzii negative legate de acest produs sunt legate de reacții alergice izolate. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele sale, nu s-au înregistrat reacții negative la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Ca medic cardiolog, sunt adesea rezervat în ceea ce privește produsele suplimentare pentru sănătatea inimii. Cu toate acestea, când am examinat mai îndeaproape compoziția și cercetările din spatele capsulelor Optiheart, am fost plăcut surprins. Această formulă bine echilibrată conține ingrediente care au demonstrat potențial în sprijinirea sănătății cardiovasculare. Recomand cu încredere Optiheart ca o opțiune adjuvantă pentru persoanele interesate de menținerea sănătății inimii și a tensiunii arteriale în limite normale.”

Dr. Matthias Becker, Cardiolog, Germania
Optiheart
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce ingrediente sunt incluse în compoziția capsulelor Optiheart?

Optiheart conține ingrediente naturale precum extract de ashwagandha, coenzima Q10, extract de ceai verde și altele, toate cu potențial de a susține sănătatea cardiovasculară.

Cât timp trebuie să iau capsulele pentru a observa rezultate?

Perioada de timp în care veți observa rezultate poate varia în funcție de individ. Mulți oameni observă îmbunătățiri în câteva săptămâni, dar rezultatele pot fi mai evidente în câteva luni de utilizare constantă.

Pot lua Optiheart dacă am alte afecțiuni medicale sau iau deja medicamente?

Înainte de a începe să luați orice supliment, este recomandat să discutați cu medicul dumneavoastră, mai ales dacă aveți alte afecțiuni medicale sau luați medicamente, pentru a evita interacțiunile nedorite.

Există efecte secundare asociate cu utilizarea capsulelor Optiheart?

Majoritatea utilizatorilor nu raportează efecte secundare. Cu toate acestea, în unele cazuri, pot apărea reacții alergice izolate sau simptome gastrointestinale minore.

Optiheart este potrivit pentru femeile însărcinate sau care alăptează?

În timpul sarcinii și alăptării, este important să evitați utilizarea de suplimente fără acordul medicului, deoarece pot exista riscuri pentru dumneavoastră și copil.

De unde pot achiziționa capsulele Optiheart?

Optiheart poate fi achiziționat din diverse farmacii sau de pe site-ul oficial al produsului. Asigurați-vă că achiziționați produsul de la surse de încredere pentru a evita falsurile sau produsele contrafăcute.