Neurolex picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 RON 359 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Neurolex picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Neurolex picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 RON 359 RON

Neurolex este o aditivă sub formă de picături care a fost dezvoltată pentru a susține sănătatea creierului și a sistemului nervos.Neurolex conține o formulă unică de ingrediente naturale care contribuie la îmbunătățirea funcțiilor cognitive, a concentrării și a memoriei.

Forma de prezentare 💊 Picături
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 RON

Ce este Neurolex şi pentru ce se utilizează

Neurolex este o aditivă alimentară sub formă de picături care a fost creată pentru a sprijini sănătatea creierului și a sistemului nervos. Acesta conține o combinație specială de ingrediente naturale, precum extracte de plante și vitamine, care au fost selectate pentru proprietățile lor benefice asupra funcțiilor cognitive și a stării de bine mentale. Neurolex are scopul de a îmbunătăți memoria, concentrarea și claritatea mentală, contribuind astfel la performanță și buna funcționare a creierului.

Indicatii terapeutice

Neurolex poate fi utilizat în următoarele situații:

 • Pentru îmbunătățirea performanței cognitive: Neurolex poate fi folosit de persoanele care doresc să își sporească concentrarea, claritatea mentală și capacitatea de învățare. Este potrivit pentru studenți, profesioniști și oricine dorește să-și optimizeze performanța mentală.
 • Pentru susținerea memoriei: Neurolex poate fi utilizat de persoanele care întâmpină dificultăți în păstrarea și recuperarea informațiilor. Acesta poate fi benefic în cazul vârstnicilor sau persoanelor care doresc să-și sporească memoria și să își mențină acuitatea mentală.
 • Pentru reducerea stresului și a oboselii mentale: Neurolex poate fi util în situațiile de stres și oboseală mentală. Acesta poate contribui la relaxarea mentală și la îmbunătățirea stării generale de bine.
 • Pentru susținerea sănătății creierului în procesul de îmbătrânire: Neurolex poate fi utilizat de persoanele care doresc să-și mențină sănătatea creierului pe măsură ce îmbătrânesc. Acesta poate contribui la protejarea și îmbunătățirea funcțiilor cognitive în timp.

Dacă nu este tratată corespunzător, sănătatea creierului și a sistemului nervos pot fi afectate în diverse moduri. Conform unui studiu publicat în revista Medical News Today, ne-tratarea problemelor cognitive și a afecțiunilor nervoase poate duce la următoarele consecințe:

 • Scăderea performanței cognitive: Lipsa tratamentului adecvat pentru problemele cognitive poate duce la o scădere a capacității de concentrare, memorie și învățare. Acest lucru poate afecta performanța școlară, profesională și activitățile de zi cu zi.
 • Dezvoltarea afecțiunilor neurodegenerative: Anumite probleme neurologice, cum ar fi boala Alzheimer sau boala Parkinson, pot avea evoluție progresivă și pot cauza deteriorarea funcțiilor cognitive și a controlului motor.
 • Creșterea riscului de tulburări psihologice: Neglijarea tratamentului pentru problemele cerebrale și nervoase poate contribui la apariția și agravarea tulburărilor psihologice, cum ar fi depresia, anxietatea și tulburările de somn.
 • Impact asupra calității vieții: Neglijarea tratamentului poate afecta în mod semnificativ calitatea vieții. Simptomele neadresate pot interfere cu activitățile zilnice, relațiile interpersonale și bunăstarea generală.
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Neurolex, ca aditiv alimentar sub formă de picături, acționează în mai multe moduri pentru a sprijini sănătatea creierului și a sistemului nervos. Iată câteva moduri în care Neurolex poate influența organismul:

 • Susținerea funcțiilor cognitive: Neurolex conține ingrediente care pot spori concentrarea, atenția și memoria. Acestea pot contribui la îmbunătățirea performanței cognitive și la capacitatea de învățare.
 • Reducerea stresului și a anxietății: Unele ingrediente din Neurolex pot avea efecte relaxante asupra sistemului nervos, ajutând la reducerea stresului și a anxietății. Acest lucru poate sprijini o stare de bine mentală și emoțională.
 • Protecția celulelor cerebrale: Neurolex conține antioxidanți și alte substanțe care pot ajuta la protejarea celulelor cerebrale de daunele oxidative și inflamații. Aceste efecte pot fi benefice în menținerea sănătății creierului pe termen lung.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine cerebrale: Unele ingrediente din Neurolex pot stimula circulația sanguină în creier, asigurând un aport adecvat de oxigen și nutrienți către celulele nervoase. Acest lucru poate spori funcționarea creierului și poate contribui la menținerea sănătății acestuia.

Beneficiile Neurolex

Neurolex, ca aditiv alimentar sub formă de picături, oferă o serie de beneficii pentru sănătatea creierului și a sistemului nervos. Iată câteva dintre principalele avantaje ale utilizării Neurolex:

 • Susținerea funcțiilor cognitive: Neurolex conține ingrediente care pot spori capacitatea de concentrare, memoria și claritatea mentală. Acest lucru poate fi benefic în situații care necesită o performanță mentală optimă, cum ar fi studiul sau activitățile profesionale.
 • Reducerea stresului și a anxietății: Unele componente din Neurolex pot avea efecte calmante asupra sistemului nervos, ajutând la reducerea nivelului de stres și anxietate. Acest beneficiu poate contribui la o stare de bine mentală și emoțională.
 • Protecția celulelor cerebrale: Neurolex conține antioxidanți și substanțe care pot ajuta la protejarea celulelor creierului de stresul oxidativ și inflamații. Aceasta poate fi benefică pentru menținerea sănătății creierului și prevenirea deteriorării celulare.
 • Promovarea sănătății neuronale: Unele ingrediente din Neurolex au proprietăți neuroprotectoare și pot contribui la stimularea creșterii și dezvoltării neuronale. Aceasta poate avea un impact pozitiv asupra sănătății și funcționării sistemului nervos.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine cerebrale: Neurolex poate ajuta la stimularea circulației sanguine în creier, asigurând un aport adecvat de oxigen și nutrienți către celulele nervoase. Acest lucru poate spori performanța creierului și capacitatea sa de a funcționa optim.
Neurolex
179 RON 359 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Compozitie

Neurolex, ca aditiv alimentar sub formă de picături, conține o combinație de ingrediente care își pot exercita efectele benefice asupra sănătății creierului și a sistemului nervos. Iată o listă a ingredientelor cheie din Neurolex și efectele lor:

 • Estratto di Griffonia: Acest ingredient conține 5-HTP (5-hidroxitriptofan), un precursor al neurotransmițătorului serotonină. 5-HTP poate susține reglarea stării de spirit, somnul și funcția cognitivă.
 • Extractele de mentă de piper și melisa: Aceste extracte au proprietăți calmante și pot ajuta la reducerea stresului și anxietății. Ele pot avea, de asemenea, un efect relaxant asupra mușchilor și pot promova o stare de calm și relaxare.
 • Vitaminele B: Neurolex conține un complex de vitamine B, inclusiv B1, B2, B3, B5, B6 și B12. Aceste vitamine sunt esențiale pentru metabolismul energetic și funcționarea optimă a sistemului nervos. Ele pot contribui la susținerea energiei mentale și fizice, precum și la sănătatea celulelor nervoase.
 • Florile de pasiflora: Pasiflora este cunoscută pentru proprietățile sale de calmare și relaxare. Aceasta poate ajuta la reducerea anxietății și la inducerea unui somn odihnitor, susținând astfel sănătatea sistemului nervos.
 • Frunzele și florile de păducel: Aceste ingrediente conțin flavonoide și alte compuși benefici care pot susține circulația sanguină și protejarea celulelor creierului. Ele pot avea un efect pozitiv asupra sănătății cardiovasculare și a sistemului nervos.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza Neurolex sub formă de picături, urmați instrucțiunile de mai jos:

 1. Agitați flaconul înainte de utilizare pentru a asigura omogenizarea ingredientelor.
 2. Măsurați doza recomandată de picături utilizând picurătorul inclus în ambalaj.
 3. Adăugați numărul de picături necesar într-un pahar cu apă sau altă băutură potrivită.
 4. Amestecați bine lichidul pentru a asigura dispersia uniformă a picăturilor în băutură.
 5. Consumați soluția astfel obținută imediat

Reacţii adverse posibile

Ca orice supliment alimentar, Neurolex sub formă de picături poate avea potențiale efecte secundare, deși acestea pot fi rare și în general minore. Iată câteva dintre efectele secundare raportate asociate cu utilizarea Neurolex:

 1. Tulburări digestive: Unele persoane pot prezenta simptome gastrointestinale, cum ar fi greață, vărsături, diaree sau disconfort abdominal. Aceste reacții pot fi temporare și pot dispărea pe măsură ce organismul se adaptează la supliment.
 2. Somnolență sau sedare: Unele ingrediente din Neurolex pot avea efecte relaxante asupra sistemului nervos central, ceea ce poate duce la senzația de somnolență sau sedare. Dacă experimentați aceste simptome, este recomandat să evitați conducerea autovehiculelor sau să desfășurați activități care necesită concentrare.
 3. Reacții alergice: Persoanele cu sensibilitate sau alergii la anumite ingrediente din Neurolex pot prezenta reacții alergice, cum ar fi erupții cutanate, mâncărime, umflături sau dificultăți respiratorii.
 4. Interacțiuni medicamentoase: Unele ingrediente din Neurolex pot interacționa cu anumite medicamente, ceea ce poate influența eficacitatea acestora sau potența apariției unor efecte secundare.

Contraindicatii / Atentionari

Neurolex sub formă de picături poate prezenta anumite contraindicații sau precauții în utilizare. Iată câteva dintre contraindicațiile potențiale asociate cu Neurolex:

 1. Hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele din Neurolex: Dacă sunteți alergic sau aveți o sensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele Neurolex, este contraindicată utilizarea acestuia.
 2. Interacțiuni cu medicamente: Anumite ingrediente din Neurolex pot interacționa cu anumite medicamente, ceea ce poate afecta eficacitatea acestora sau potența apariției unor efecte secundare.
 3. Afecțiuni medicale preexistente: Dacă aveți anumite afecțiuni medicale, cum ar fi afecțiuni hepatice, renale sau endocrine, epilepsie sau alte probleme de sănătate, utilizarea Neurolex poate fi contraindicată sau poate necesita monitorizare și ajustarea dozelor.
 4. Femeile însărcinate sau care alăptează: Siguranța și eficacitatea Neurolex în timpul sarcinii sau alăptării nu au fost suficient evaluate.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării Neurolex sub formă de picături pot varia în funcție de persoană și de circumstanțele individuale. Efectele și beneficiile acestui supliment alimentar pot fi resimțite diferit de către fiecare utilizator. În urma utilizării Neurolex, unii oameni pot experimenta următoarele rezultate:

 • Susținerea stării de relaxare: Neurolex conține ingrediente naturale care pot contribui la menținerea unei stări de relaxare și calm mental. Acest lucru poate ajuta la reducerea nivelului de stres și anxietate.
 • Promovarea somnului sănătos: Unele persoane pot observa o îmbunătățire a calității somnului după utilizarea Neurolex. Ingredientele precum extractul de melisă și pasiflora pot ajuta la inducerea unui somn odihnitor și la reducerea tulburărilor de somn.
 • Susținerea sănătății sistemului nervos: Neurolex conține vitamine din complexul B, care pot avea un rol esențial în funcționarea optimă a sistemului nervos. Aceasta poate contribui la îmbunătățirea stării de spirit și a nivelului de energie.
 • Îmbunătățirea stării de bine generală: Utilizatorii Neurolex pot observa o creștere a vitalității și a stării de bine generală. Aceasta poate fi rezultatul combinației de ingrediente care susțin echilibrul și funcționarea normală a organismului.

Neurolex
179 RON 359 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

De unde pot cumpăra Neurolex: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Neurolex nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Neurolex preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 179 RON, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Neurolex de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Neurolex

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Neurolex pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Neurolex pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am încercat Neurolex timp de câteva luni și sunt încântată de rezultatele obținute. Ca pensionară, am avut adesea probleme cu somnul și cu starea generală de bine. După ce am început să iau Neurolex, am observat o îmbunătățire semnificativă. Mă simt mai relaxată, am o stare de spirit mai bună și am observat o creștere a nivelului meu de energie. Somnul meu s-a îmbunătățit și mă trezesc mai odihnită dimineața. Sunt foarte mulțumită de acest supliment și îl recomand cu încredere!

Elena Popescu, 67 ani

Fiind șofer de camion, am experimentat adesea oboseală și stres constant din cauza programului aglomerat și a presiunilor profesionale. După ce am început să utilizez Neurolex, am observat o diferență semnificativă. Mă simt mai calm și mai relaxat în timpul zilei, iar somnul meu s-a îmbunătățit considerabil. Nu mai am aceeași senzație de epuizare și am remarcat o creștere a nivelului meu de concentrare și energie. Neurolex a devenit un supliment esențial în rutina mea zilnică, iar rezultatele sunt remarcabile!

Adrian Mihai, 47 ani

Ca student, am avut deseori perioade de stres intens și oboseală mentală. Am decis să încerc Neurolex pentru a susține sănătatea mea mentală și am fost plăcut surprins de rezultate. M-am simțit mai relaxat și mai echilibrat, iar starea mea de spirit s-a îmbunătățit. Am observat o creștere a capacității mele de concentrare și am avut mai multă energie pentru a face față cerințelor academice. Neurolex a devenit un ajutor de încredere în viața mea de student și îl recomand cu căldură colegilor mei!

Andrei, 22 ani

Neurolex este o înșelătorie? Există păreri negative?

Neurolex nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

Neurolex
179 RON 359 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Părerile medicilor

Neurolex este un supliment excepțional pe care îl recomand cu încredere pacienților mei. Ca medic neurolog, văd frecvent pacienți cu probleme de somn, anxietate și dificultăți de concentrare. Neurolex s-a dovedit a fi o opțiune eficientă pentru îmbunătățirea sănătății cognitive și a stării generale de bine. Compoziția sa bogată în extracte naturale și vitamine esențiale are un efect calmant și relaxant asupra sistemului nervos. Am observat o reducere a anxietății și o îmbunătățire semnificativă a somnului la pacienții mei care au utilizat Neurolex. Este un supliment sigur și eficient, care completează terapia convențională într-un mod excelent. Recomand cu căldură Neurolex tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească sănătatea mentală și să aibă un somn odihnitor.

Dr. Hans Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Neurolex și cum funcționează?

R: Neurolex este un supliment sub formă de picături care susține sănătatea mentală și starea de bine. Ingredientele sale naturale au un efect calmant asupra sistemului nervos, promovând relaxarea și concentrarea.

Cum să iau Neurolex?

R: Se recomandă administrarea a 15-20 de picături de Neurolex de două ori pe zi. Adăugați picăturile într-un pahar de apă sau sucuri naturale și amestecați bine înainte de utilizare.

Cât de rapid pot observa rezultatele utilizării Neurolex?

R: Rezultatele pot varia în funcție de fiecare persoană. Mulți utilizatori raportează îmbunătățiri semnificative în somn, anxietate și concentrare în primele săptămâni de utilizare regulată.

Are Neurolex efecte secundare?

R: Neurolex este formulat din ingrediente naturale și, de obicei, este bine tolerat. Cu toate acestea, în cazuri rare, pot apărea reacții alergice minore.

Cât timp trebuie să iau Neurolex pentru a obține beneficii maxime?

R: Neurolex este un supliment pe termen lung, iar beneficiile sale pot fi observate pe măsură ce îl utilizați în mod regulat. Pentru a obține rezultate maxime, se recomandă utilizarea continuă pe o perioadă mai lungă de timp.

Există vreo contraindicație pentru utilizarea Neurolex?

R: Neurolex este în general bine tolerat, dar în unele cazuri pot exista contraindicații. Nu este recomandat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează.