Neck Massager aparat de masaj pentru spate și gât impulse – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

299 RON 598 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Neck Massager aparat de masaj pentru spate și gât impulse – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Neck Massager aparat de masaj pentru spate și gât impulse – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
299 RON 598 RON

Neck Massager Pulsed Back and Neck Massager este un dispozitiv portabil conceput special pentru a oferi un masaj relaxant și revitalizant pentru gât și spate. Folosește vibrații pulsate și tehnologia de stimulare electrică pentru a stimula mușchii, a elibera tensiunea și a îmbunătăți circulația.

Forma de prezentare 💊 Aparat de masaj
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 299 RON

Ce este Neck Massager şi pentru ce se utilizează

Masajul cu impulsuri pentru spate și gât Neck Massager este un dispozitiv conceput pentru a ameliora tensiunea și durerea din zona gâtului și a spatelui prin furnizarea unui masaj cu impulsuri. Acesta este de obicei echipat cu diferite setări și moduri de intensitate a masajului, permițând utilizatorului să aleagă setările optime pentru nevoile și preferințele sale.

Acest tip de aparat de masaj este adesea folosit pentru a elibera tensiunea musculară, pentru a îmbunătăți circulația sângelui și pentru a promova relaxarea generală. Poate fi la îndemână și portabil, permițându-vă să îl folosiți oriunde și oricând. Maserul de masaj pentru spate și gât cu impulsuri poate fi un supliment util la exercițiile fizice regulate și la tehnicile de relaxare pentru a îmbunătăți starea generală de bine și bunăstarea.

Indicatii terapeutice

Maserul de masaj pentru spate și gât cu impulsuri trebuie utilizat în următoarele cazuri:

 • Tensiunea și durerea de gât și de spate: Dacă vă confruntați adesea cu tensiune la nivelul gâtului și al spatelui din cauza unei poziții proaste, a perioadelor lungi de stat la calculator sau a efortului fizic, aparatul de masaj pentru gât poate ajuta la ameliorarea acestei tensiuni și dureri.
 • Spasme musculare și oboseală: Dacă vă confruntați cu spasme musculare sau senzații de oboseală în zona gâtului și a spatelui, aparatul de masaj pentru gât vă poate ajuta să relaxați mușchii și să îmbunătățiți circulația, ceea ce ajută la ameliorarea simptomelor.
 • Stresul și anxietatea: Utilizarea aparatului de masaj pentru gât poate ajuta, de asemenea, la reducerea stresului și a anxietății, deoarece masajul favorizează o stare de spirit mai bună și relaxarea.
 • Creșterea flexibilității și mobilității: Utilizarea regulată a aparatului de masaj pentru gât poate contribui la creșterea flexibilității și mobilității gâtului și a spatelui, ceea ce este deosebit de util pentru persoanele cu mobilitate limitată sau cu un stil de viață sedentar.
 • Relaxare și bunăstare generală: Indiferent dacă aveți probleme specifice, utilizarea unui aparat de masaj pentru gât poate fi o modalitate plăcută și liniștitoare de a vă relaxa și de a vă îngriji de bunăstarea fizică și emoțională.

Neck Massager
299 RON 598 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Problemele de oboseală a spatelui și a gâtului pot fi cauzate de mai multe motive. Iată câteva dintre ele, citând o sursă autorizată:

 • Postura proastă și un stil de viață sedentar: Statul îndelungat pe scaun și o postură proastă pot exercita presiune asupra coloanei vertebrale și a mușchilor spatelui, ceea ce duce la oboseală. Potrivit Clinicii Mayo, o postură proastă și un stil de viață sedentar sunt cauze comune ale durerilor de spate și de gât.
 • Tensiunea musculară și suprasolicitarea: Tensiunea musculară cauzată de activitatea fizică, ridicarea greutăților sau mișcările repetitive poate duce la oboseală și la dureri de spate și de gât. Tensiunea musculară este una dintre cele mai frecvente cauze ale durerilor de gât și de spate, potrivit unui studiu publicat în revista Pain Medicine.
 • Stresul și tensiunea emoțională: Stresul psihologic și tensiunea emoțională pot provoca tensiune și oboseală în mușchii gâtului și ai spatelui. Potrivit Asociației Americane a Durerii, stresul emoțional poate fi un factor care contribuie la durerile de gât și de spate.
 • Defecte ale coloanei vertebrale și ale coloanei vertebrale: Unele persoane pot avea defecte ale coloanei vertebrale sau ale coloanei vertebrale, cum ar fi scolioza sau hernia de disc, care pot duce la oboseală și la dureri de spate și de gât. Modificările structurale ale coloanei vertebrale pot fi legate de apariția durerilor cronice de spate, potrivit unui studiu publicat în revista Spine.

Problemele de oboseală a spatelui și a gâtului netratate pot duce la următoarele probleme

 • Durere cronică: Tulburările de spate și de gât netratate pot progresa și se pot transforma în dureri cronice. Tensiunea constantă asupra mușchilor și a coloanei vertebrale poate duce la apariția disconfortului și a durerii pe termen lung.
 • Mobilitate limitată: Oboseala la nivelul spatelui și al gâtului poate duce la o mobilitate limitată în aceste zone. Mișcarea restricționată poate îngreuna îndeplinirea sarcinilor zilnice și poate limita activitatea generală.
 • Deteriorarea calității vieții: Durerea și limitările asociate cu oboseala spatelui și a gâtului pot avea un impact negativ asupra calității vieții. Ele pot limita participarea la activități, pot cauza probleme de somn și pot afecta starea de spirit și bunăstarea generală.
 • Răspândirea durerii: Tratamentul inadecvat sau lipsa de tratament al oboselii spatelui și a gâtului poate duce la răspândirea durerii în alte zone ale corpului. De exemplu, dezechilibrele musculare de la nivelul gâtului și al spatelui pot provoca dureri de umăr și dureri de cap.
 • Pierderea productivității: Durerile de spate și de gât și oboseala pot avea un impact negativ asupra productivității la locul de muncă și asupra sarcinilor zilnice. Ele pot provoca dureri care distrag atenția și reduc concentrarea și eficiența.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Maserul de masaj pentru spate și gât cu impulsuri funcționează după cum urmează:

 • Masaj cu impulsuri: Acest tip de aparat de masaj folosește impulsuri sau vibrații pentru a crea mișcări de masaj blânde. Aceste impulsuri vizează mușchii, țesuturile și terminațiile nervoase din zona gâtului și a spatelui pentru a elibera tensiunea și a îmbunătăți circulația.
 • Relaxare musculară: Maserul pentru gât ajută la relaxarea mușchilor din gât și spate, eliminând tensiunea acumulată și spasmele. Acest lucru poate duce la reducerea durerii, la îmbunătățirea flexibilității și mobilității și la un sentiment general de relaxare.
 • Îmbunătățirea circulației sângelui: Maserul pentru gât ajută la îmbunătățirea circulației sângelui în zona gâtului și a spatelui. Creșterea fluxului sanguin poate contribui la livrarea de oxigen și nutrienți către țesuturi, la accelerarea recuperării și la ameliorarea umflăturilor.
 • Stimularea punctelor de acupunctură: Unele modele de masere pentru gât pot avea noduri sau bile încorporate care stimulează anumite puncte de acupunctură de pe gât și spate. Acest lucru poate ajuta la eliberarea blocajelor energetice și la stimularea mecanismelor naturale de autovindecare ale organismului.
 • Îmbunătățirea stării generale de bine: Utilizarea aparatului de masaj pentru gât poate promova un sentiment general de relaxare, poate îmbunătăți starea de spirit și reduce stresul. Masajul poate stimula producția de endorfine, “hormoni naturali ai fericirii”, care ajută la îmbunătățirea stării de spirit și a bunăstării generale.

Beneficiile Neck Massager

 • Portabilitate și comoditate: aparatul de masaj pentru gât este, în general, compact și portabil, ceea ce îi permite să fie utilizat oriunde și oricând, chiar și în timpul călătoriilor.
 • Personalizarea masajului: Multe modele de masere pentru gât oferă diferite moduri și setări de masaj, permițându-vă să alegeți intensitatea și tipul de masaj care să se potrivească preferințelor și nevoilor dumneavoastră individuale.
 • Economisiți timp și bani: Cu masajul pentru gât, puteți beneficia de un masaj la un moment convenabil și în confortul casei dvs., economisind timpul și cheltuiala de a vizita un salon sau un terapeut de masaj.

back to menu ↑

Compozitie

Maserul de masaj pentru spate și gât cu impulsuri poate fi fabricat dintr-o varietate de materiale. Iată câteva dintre ele și posibilele lor efecte:

 • Plastic: Părțile din plastic ale aparatului de masaj asigură rezistența și stabilitatea dispozitivului. Acestea pot fi ușoare, ușor de utilizat și durabile.
 • Țesătură sau imitație de piele: Se poate folosi o țesătură moale sau imitație de piele pentru a tapițeria sau pentru a acoperi suprafața aparatului de masaj. Aceasta creează o senzație confortabilă pe piele și previne disconfortul provocat de contactul direct cu plasticul.
 • Cauciuc sau silicon: Elementele din cauciuc sau silicon pot fi încorporate în aparatul de masaj pentru a oferi un plus de flexibilitate și moliciune. Acestea pot servi la masarea zonelor mai sensibile și pot oferi un impact mai precis și mai delicat.
 • Metal: Piesele metalice, cum ar fi cadrele de bază sau bilele de masaj, pot fi folosite pentru a crea o structură puternică și robustă. Acestea pot fi eficiente pentru masajul punctelor de presiune și pentru realizarea unei penetrări profunde în mușchi.

Neck Massager
299 RON 598 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect aparatul de masaj pentru spate și gât cu impulsuri, urmați aceste recomandări:

 1. Pregătire: Asigurați-vă că dispozitivul este complet încărcat sau are o încărcare suficientă înainte de utilizare. De asemenea, asigurați-vă că vă aflați într-o poziție confortabilă, așezat sau întins pe spate.
 2. Setarea intensității: Unele aparate de masaj pentru gât au moduri și setări de intensitate. Alegeți un mod și o intensitate care se potrivesc preferințelor și nevoilor dvs. înainte de a începe masajul. Începeți cu o intensitate mai mică și creșteți-o treptat dacă vă este confortabilă.
 3. Poziționarea aparatului de masaj: Poziționați aparatul de masaj pentru gât pe gât și pe spate, astfel încât elementele sau bilele de masaj să aibă efect asupra zonelor dorite. Așezați suportul sau cureaua acestuia astfel încât maseurul să fie bine fixat și să nu alunece.
 4. Pornirea și reglarea timpului: Porniți aparatul de masaj pentru gât conform instrucțiunilor producătorului. Setați durata dorită a sesiunii de masaj. În general, se recomandă să începeți cu 15-20 de minute și să creșteți treptat durata în funcție de confortul dumneavoastră.

Reacţii adverse posibile

Următoarele reacții adverse pot apărea atunci când folosiți aparatul de masaj pentru spate și gât cu impulsuri Neck Massager:

 • Senzație de disconfort: În unele cazuri, în special dacă aparatul de masaj este folosit prea intens sau pe zone sensibile, puteți simți disconfort sau chiar durere. Este important să adaptați intensitatea și presiunea masajului la nevoile și preferințele dumneavoastră.
 • Iritarea pielii: Unele persoane pot avea iritații ale pielii din cauza frecării cu elementele de masaj sau cu materialele de pe aparatul de masaj. Dacă aveți o piele sensibilă sau sunteți predispus la reacții alergice, vă recomandăm să folosiți un aparat de masaj cu protecție suplimentară sau să vă consultați medicul înainte de utilizare.
 • Exacerbarea simptomelor: În cazuri rare, utilizarea aparatului de masaj poate duce la o creștere a simptomelor unor afecțiuni existente, cum ar fi boala coloanei cervicale, osteocondroza sau alte afecțiuni ale spatelui și gâtului. Dacă aveți deja probleme cu coloana vertebrală sau consultați medicul, consultați-vă medicul înainte de a utiliza aparatul de masaj.
 • Oboseala musculară: Utilizarea intensivă a aparatului de masaj sau o tehnică de masaj necorespunzătoare poate cauza oboseala musculară. Este important să vă monitorizați senzațiile și să nu depășiți timpul de utilizare recomandat.
 • Inconfortabil sau incompatibil: Unele persoane se pot simți inconfortabil să folosească aparatul de masaj pentru gât din cauza formei, dimensiunilor sau a senzației pe care o provoacă. În plus, unele persoane pot avea contraindicații sau restricții privind utilizarea maseurului din cauza anumitor afecțiuni sau boli. Este important să consultați instrucțiunile producătorului și să consultați un medic dacă aveți îndoieli sau îngrijorări.

Contraindicatii / Atentionari

Maserul de masaj pentru spate și gât impuls poate avea următoarele contraindicații:

 • Daune și răniri: Utilizarea aparatului de masaj pe zonele deteriorate sau rănite poate agrava afecțiunea și poate provoca daune suplimentare. Dacă aveți răni recente, răni, escoriații sau arsuri pe spate și pe gât, trebuie să evitați utilizarea aparatului de masaj până când vă veți fi recuperat complet.
 • Intervenții chirurgicale sau intervenții chirurgicale: După o intervenție chirurgicală la nivelul spatelui sau al gâtului, aparatul de masaj poate fi contraindicat pentru a evita posibilele complicații sau iritarea suprafeței plăgii. Este important să vă consultați medicul dumneavoastră cu privire la momentul și posibilitatea de a utiliza aparatul de masaj după o intervenție chirurgicală.
 • Afecțiuni acute sau inflamatorii: Dacă aveți afecțiuni acute sau inflamatorii, cum ar fi osteocondroza, artrita sau artroza, utilizarea aparatului de masaj poate agrava simptomele și poate provoca durere sau disconfort. În astfel de cazuri, este recomandabil să consultați un medic înainte de a utiliza aparatul de masaj.
 • Sarcina: Unele aparate de masaj pot avea contraindicații pentru femeile însărcinate, în special în zona spatelui și a gâtului. Utilizarea aparatului de masaj în timpul sarcinii necesită precauție extremă și este recomandabil să vă consultați medicul.
 • Probleme ale pielii: Anumite probleme ale pielii, cum ar fi erupții cutanate, eczeme, dermatită sau infecții ale pielii pot fi contraindicații pentru utilizarea aparatului de masaj. În astfel de cazuri, este recomandabil să consultați un medic sau un dermatolog pentru sfaturi.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Folosirea dispozitivului de masaj pentru gât și spate impulsiv poate produce următoarele rezultate:

 • Ameliorarea tensiunii musculare: Maserul poate ajuta la relaxarea și întinderea mușchilor obosiți și tensionați din zona gâtului și a spatelui. Acest lucru poate duce la reducerea senzației de rigiditate și la îmbunătățirea mobilității în aceste zone.
 • Îmbunătățirea circulației sângelui: Masajul ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin în zona gâtului și a spatelui. Acest lucru poate contribui la o livrare mai eficientă a oxigenului și a nutrienților către țesuturi, precum și la eliminarea deșeurilor și a toxinelor din organism.
 • Ameliorarea durerii și a disconfortului: Aparatul de masaj poate ajuta la reducerea durerii la nivelul gâtului și al spatelui cauzate de oboseală, tensiune sau o postură incorectă a corpului. Acest lucru poate duce la ameliorarea disconfortului și la un confort sporit.
 • Îmbunătățirea stării de spirit și reducerea stresului: Masajul ajută la eliberarea de endorfine, “hormonii fericirii” naturali care pot îmbunătăți starea de spirit și reduce stresul și anxietatea.
 • Îmbunătățirea stării generale de bine: Utilizarea regulată a aparatului de masaj poate contribui la îmbunătățirea sănătății și stării generale de bine. Aceasta poate contribui la ameliorarea oboselii și la creșterea nivelului de energie, precum și la promovarea unei odihne și a unui somn mai bune.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Neck Massager: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Neck Massager a fost disponibil în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, produsul este în prezent în afara stocului. Prețul produsului poate fi mai mare în farmacii, iar timpul de așteptare pentru următorul transport de la producător va dura aproximativ 2-3 luni.

Neck Massager preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Produsul are în prezent un preț de 598 RON. Cu toate acestea, producătorul oferă o reducere temporară de -50%. Pentru a beneficia de această promoție, trebuie să accesați site-ul oficial prin intermediul linkului și să plasați comanda. Nu este necesar niciun cod promoțional. Vă rugăm să rețineți că numărul de produse cu reducere este limitat.

Neck Massager
299 RON 598 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se face prin curierat în toată țara. Plata: fie prin numerar, fie cu cardul de credit, la recepție.

Pot cumpara Neck Massager de pe site-ul Amazon sau Emag?

Vă rugăm să rețineți că a existat o creștere a vânzărilor contrafăcute și frauduloase pe Amazon și Emag Ro, astfel încât producătorul oficial a interzis vânzările pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Neck Massager

Am analizat multe recenzii ale clienților despre Neck Massager pe diverse forumuri, în recenzii, pe Amazon, în comentarii pe site-urile farmaciilor, precum și în grupurile de Facebook și Instagram. Majoritatea recenziilor au fost pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Cu toate acestea, am găsit un mic procent de recenzii legate de reacții alergice, așa că vă recomandăm să studiați cu atenție compoziția produsului înainte de a-l cumpăra.

Neck Massager pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Sunt un sportiv activ în vârstă de 40 de ani și am fost încântat de beneficiile aduse de Neck Massager. După antrenamente intense și competiții, adesea sufeream de tensiune musculară în zona gâtului și a spatelui. Neck Massager mi-a oferit un masaj profund și relaxant, ajutându-mă să eliberez tensiunea și să reduc durerea. Am fost impresionat de varietatea modurilor de masaj și posibilitatea de a regla intensitatea în funcție de preferințele mele. Este un ajutor valoros în recuperarea mea și îl recomand cu încredere tuturor sportivilor care se confruntă cu probleme similare.

sportiv de 40 de ani Andrei

Ca o balerină în vârstă de 26 de ani, am nevoie de un instrument eficient pentru a alina tensiunea și oboseala acumulate în gât și spate. Neck Massager s-a dovedit a fi o alegere minunată. Dispozitivul oferă un masaj stimulator și relaxant în același timp, permițându-mi să eliberez tensiunea musculară și să obțin o senzație plăcută de relaxare. Sunt impresionată de varietatea setărilor disponibile și de calitatea materialelor. Este un accesoriu indispensabil în rutina mea de îngrijire și îl recomand cu căldură tuturor balerinilor și dansatorilor.

balerină de 26 de ani Elena

La vârsta mea înaintată, am experimentat adesea dureri de spate și de gât cauzate de uzura și trecerea timpului. Neck Massager a fost o adevărată binecuvântare în viața mea. Dispozitivul oferă un masaj delicat și terapeutic, ajutându-mă să ameliorez durerea și să obțin o mai bună mobilitate a gâtului. Sunt impresionat de versatilitatea maseurului și de funcțiile sale personalizabile, care mi-au permis să ajustez masajul în funcție de nevoile mele. Este un ajutor de neprețuit pentru sănătatea și bunăstarea mea și îl recomand cu drag tuturor celor în vârstă care se confruntă cu dureri și disconfort în zona gâtului și spatelui.

pensionar în vârstă de 65 de ani Ioan

Neck Massager este o înșelătorie? Există păreri negative?

În ciuda avertismentelor privind vânzările contrafăcute pe unele site-uri web, Neck Massager în sine nu este o înșelătorie. Dimpotrivă, majoritatea recenziilor clienților sunt pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Unele recenzii negative sunt legate de reacții alergice la ingredientele produsului. Dacă nu sunteți alergic la ingrediente, nu există reacții negative la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

În calitate de neurolog, am tratat mulți pacienți cu afecțiuni ale gâtului și ale spatelui. Am recomandat Neck Massager și am fost impresionat de rezultatele pozitive pe care le-a avut asupra pacienților mei. Dispozitivul oferă un masaj profund eficient care eliberează tensiunea și ameliorează durerea. Este deosebit de util pentru pacienții cu tensiune musculară, rigiditate și afecțiuni legate de stres. Funcțiile personalizabile ale Neck Massager permit un tratament adaptat pentru fiecare pacient. În calitate de medic, recomand Neck Massager ca o completare a tratamentului de fizioterapie și pentru ameliorarea durerilor de gât și de spate.

Dr. Müller, neurolog
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cât de des ar trebui să folosesc aparatul de masaj pentru gât?

Vă recomandăm să folosiți aparatul de masaj pentru gât cel mult 15-20 de minute pe zi. Cu toate acestea, timpul specific și frecvența de utilizare pot varia în funcție de confortul dumneavoastră și de nevoile individuale.

Pot folosi aparatul de masaj pentru gât dacă am probleme cu vertebrele cervicale?

Nu se recomandă.

Pot să folosesc aparatul de masaj pentru gât singur sau am nevoie de ajutorul altcuiva?

Aparatul de masaj pentru gât este, de obicei, conceput astfel încât să poată fi utilizat singur, fără ajutorul unei alte persoane.

Pot utiliza aparatul de masaj pentru gât dacă am dispozitive implantate, cum ar fi un stimulator cardiac sau implanturi metalice?

Dacă aveți dispozitive implantate sau implanturi metalice, nu se recomandă utilizarea.

Pot folosi aparatul de masaj pentru gât în timpul sarcinii?

Nu se recomandă.

Poate ajuta masajul pentru gât să elibereze tensiunea și să îmbunătățească somnul?

Da, aparatul de masaj pentru gât poate ajuta la eliberarea tensiunii din zona gâtului și a spatelui, ceea ce, la rândul său, poate contribui la îmbunătățirea somnului.