Keto Dual System capsule de slăbire – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Keto Dual System capsule de slăbire – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Keto Dual System capsule de slăbire – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 RON 358 RON

Capsulele de slăbire Keto Dual System sunt un supliment alimentar bazat pe principiile dietei keto, care ajută la stimularea arderii grăsimilor și la pierderea în greutate. Acestea conțin o combinație de ingrediente active, precum acidul beta-hidroxibutiric (BHBA) și uleiul de cocos, care ajută organismul să intre într-o stare de cetoză, în care grăsimile sunt folosite ca sursă de energie.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 RON

Ce este Keto Dual System şi pentru ce se utilizează

Capsulele de slăbire Keto Dual System sunt un produs conceput pentru a-i ajuta pe oameni să atingă greutatea dorită și să își îmbunătățească condiția fizică generală. Acestea se bazează pe conceptul dietei keto, care oferă un aport scăzut de carbohidrați și un aport ridicat de grăsimi pentru a accelera procesul de ardere a grăsimilor. Capsulele Keto Dual System conțin ingrediente active speciale care vă pot menține organismul într-o stare de cetoză, în care utilizează grăsimile ca principală sursă de energie, favorizând pierderea în greutate.

Indicatii terapeutice

Capsulele de slăbire Keto Dual System sunt recomandate în următoarele cazuri:

 • Dacă vă străduiți să atingeți greutatea dorită: capsulele Keto Dual System pot fi utile în atingerea obiectivelor de greutate, mai ales atunci când se construiește pe o dietă bazată pe keto.
 • Dacă doriți să vă îmbunătățiți condiția fizică generală: capsulele Keto Dual System pot ajuta la îmbunătățirea condiției fizice generale prin sprijinirea procesului de ardere a grăsimilor și reducerea nivelului de grăsime corporală.
 • Dacă doriți să accelerați procesul de ardere a grăsimilor: Utilizarea capsulelor Keto Dual System poate ajuta la accelerarea procesului metabolic prin promovarea arderii grăsimilor și creșterea energiei generale a organismului.
 • Când susțineți o dietă keto: Dacă urmați o dietă keto, utilizarea capsulelor Keto Dual System poate ajuta la menținerea organismului dumneavoastră într-o stare de cetoză, în care acesta folosește grăsimile în loc de carbohidrați ca sursă de energie.

Keto Dual System
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

O problemă de supraponderabilitate poate fi cauzată de o serie de motive diferite. Iată câteva dintre cauzele frecvent invocate, susținute de cercetări și date ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS):

 • Alimente procesate și nepotrivite: Consumul obișnuit de alimente procesate, bogate în zahăr, grăsimi și sare poate contribui la acumularea excesului de greutate.
 • Inactivitatea fizică: Un stil de viață sedentar și lipsa de activitate fizică sunt factori asociați cu creșterea în greutate și obezitatea.
 • Predispoziție genetică: Unele cercetări sugerează că factorii genetici pot juca un rol în tendința de creștere în greutate și obezitate.
 • Factori psihologici și emoționali: Stresul, anxietatea, depresia și stima de sine scăzută pot duce la supraalimentare patologică și la probleme de control al greutății.
 • Lipsa somnului: Lipsa somnului și calitatea slabă a somnului sunt asociate cu un risc crescut de creștere în greutate și obezitate.

Problemele de supraponderabilitate netratate pot avea consecințe grave asupra sănătății. Iată câteva dintre potențialele probleme asociate cu supraponderabilitatea netratată:

 • Obezitatea: Prezența prelungită a excesului de greutate poate duce la obezitate, care este o afecțiune medicală asociată cu un risc crescut de apariție a diferitelor boli, cum ar fi diabetul, bolile cardiovasculare, hipertensiunea arterială și anumite tipuri de cancer.
 • Probleme cardiovasculare: Excesul de greutate poate crește riscul de boli cardiovasculare, cum ar fi ateroscleroza, accidentul vascular cerebral și infarctul miocardic.
 • Diabetul de tip 2: O procesare deficitară a glucozei în organism din cauza excesului de greutate poate duce la apariția diabetului de tip 2, o afecțiune cronică ce necesită controlul glicemiei.
 • Probleme musculo-scheletice: Excesul de greutate poate afecta negativ articulațiile și poate duce, de asemenea, la apariția osteoartritei, a durerilor de spate și a problemelor de mobilitate.
 • Probleme psihologice și sociale: Excesul de greutate poate afecta bunăstarea psihologică și stima de sine și poate duce la excludere socială și discriminare.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Capsulele de slăbire Keto Dual System funcționează pe baza următoarelor principii

 • Stimularea cetozei: Capsulele Keto Dual System ajută organismul să intre în starea de cetoză. În această stare, organismul folosește grăsimile în loc de carbohidrați ca principală sursă de energie. Cetoza promovează arderea eficientă a grăsimilor și pierderea în greutate.
 • Stimulează metabolismul: Ingredientele active din capsulele Keto Dual System pot ajuta la accelerarea procesului metabolic al organismului. Acest lucru înseamnă că organismul dumneavoastră va arde caloriile mai eficient, ceea ce poate contribui la pierderea în greutate.
 • Suprimarea apetitului: Capsulele Keto Dual System pot ajuta la controlul apetitului și la reducerea foamei. Acest lucru vă permite să reduceți consumul de alimente și să vă controlați aportul caloric, ceea ce este important pentru atingerea și menținerea greutății dorite.
 • Îmbunătățirea stării de spirit: Unele dintre ingredientele active din capsulele Keto Dual System pot avea un efect pozitiv asupra stării de spirit și a bunăstării psihologice. Acest lucru poate ajuta la a face față supraalimentării emoționale și stresului legat de procesul de pierdere în greutate.

Beneficiile Keto Dual System

 • Păstrarea masei musculare: Atunci când organismul se află într-o stare de cetoză, capsulele Keto Dual System ajută la păstrarea masei musculare în timp ce arde grăsimile. Acest lucru este important pentru a evita pierderea mușchilor în timpul pierderii în greutate și pentru a vă menține corpul îngrijit.
 • Îmbunătățirea nivelului de energie: Utilizarea cetonelor ca sursă de energie vă poate oferi o explozie suplimentară de energie. Capsulele Keto Dual System pot contribui la creșterea nivelului de energie, ceea ce ajută la îmbunătățirea activității fizice și a vitalității generale.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor din capsulele de slăbire Keto Dual System și posibilele efecte ale acestora:

 • Extract de ghimbir: Ghimbirul este cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și antiinflamatorii. Acesta poate ajuta la accelerarea metabolismului și la creșterea termogenezei, ceea ce ajută la arderea grăsimilor.
 • Extract de guarana: Guarana conține cofeină, care este un stimulent al sistemului nervos. Aceasta poate crește nivelul de energie, îmbunătățește concentrarea și accelerează metabolismul, ceea ce poate ajuta la arderea caloriilor și la pierderea în greutate.
 • Cofeina: Cofeina este un stimulent care poate crește energia, poate îmbunătăți rezistența fizică și poate stimula metabolismul. De asemenea, poate ajuta la suprimarea poftei de mâncare și la îmbunătățirea concentrării.
 • Magneziu: Magneziul joacă un rol important în reglarea metabolismului și a proceselor energetice din organism. Acesta poate contribui la menținerea unei funcții musculare sănătoase, la metabolismul energetic și la reglarea apetitului.
 • L-lizina: L-lizina este un aminoacid care este implicat în formarea proteinelor și în sinteza carnitinei. Aceasta poate contribui la arderea grăsimilor, la creșterea musculară și la energia generală.
 • L-Glutamina: L-Glutamina este un aminoacid care joacă un rol important în metabolismul aminoacizilor, în recuperarea musculară și în întărirea sistemului imunitar. Aceasta poate contribui la îmbunătățirea condiției fizice generale și la recuperarea după exerciții fizice.
 • Calciu: Calciul joacă un rol important în sănătatea oaselor și a mușchilor. De asemenea, poate ajuta la reglarea greutății, la gestionarea apetitului și la menținerea unui metabolism sănătos.

Keto Dual System
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Există 2 blistere cu două tipuri de capsule. Keto Dual System trebuie administrat de două ori pe zi, câte 1 capsulă din fiecare blister, de preferință cu 30 de minute înainte de mese.

Reacţii adverse posibile

Capsulele de slăbire Keto Dual System pot provoca diverse efecte secundare la unele persoane. Iată câteva dintre posibilele efecte secundare:

 • Nervozitate și neliniște: Capsulele Keto Dual System conțin ingrediente stimulante, cum ar fi cofeina, care pot provoca senzații de nervozitate, neliniște și excitabilitate crescută la unele persoane.
 • Insomnie: Datorită proprietăților stimulatoare ale cofeinei și ale altor ingrediente, capsulele Keto Dual System pot provoca insomnie sau dificultăți în a adormi. Se recomandă evitarea administrării capsulelor seara târziu, pentru a nu vă perturba somnul.
 • Tulburări gastrice: Unele persoane pot prezenta tulburări gastrice, cum ar fi diaree, gaze, balonare sau disconfort la nivelul stomacului atunci când utilizează capsule Keto Dual System. În cazul în care apar aceste simptome, este recomandabil să consultați un medic.
 • Reacții alergice: Unele persoane pot avea o reacție alergică la unul sau mai multe dintre ingredientele din capsule. Dacă observați o erupție cutanată, mâncărime, umflături sau alte semne de alergie, întrerupeți imediat utilizarea și solicitați sfatul medicului.
 • Ritmul cardiac și tensiunea arterială crescute: Datorită conținutului de ingrediente stimulatoare, cum ar fi cofeina, capsulele Keto Dual System pot provoca creșterea ritmului cardiac și a tensiunii arteriale la unele persoane. Persoanele cu tensiune arterială ridicată sau boli cardiovasculare sunt sfătuite să se consulte cu medicul înainte de a utiliza aceste capsule.

Contraindicatii / Atentionari

Capsulele de slăbire Keto Dual System pot avea contraindicații pentru unele persoane. Iată câteva dintre posibilele contraindicații:

 • Sarcina și alăptarea: În timpul sarcinii și alăptării se recomandă evitarea utilizării capsulelor Keto Dual System, deoarece siguranța acestora pentru mamă și copil nu a fost suficient de bine investigată.
 • Boli cardiovasculare: Persoanele cu boli cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea arterială, insuficiența cardiacă sau aritmia, pot fi sfătuite să nu utilizeze capsulele, deoarece acestea conțin ingrediente stimulatoare care pot crește activitatea cardiacă.
 • Sensibilitate la cofeină: Persoanele care sunt hipersensibile la cofeină sau la substanțe asemănătoare cofeinei pot fi sfătuite să nu utilizeze capsulele, deoarece conțin cofeină.
 • Alte contraindicații: Factorii individuali, cum ar fi alergia la oricare dintre ingredientele din capsule sau prezența altor afecțiuni medicale, pot constitui, de asemenea, o contraindicație pentru utilizarea capsulelor.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării capsulelor de slăbire Keto Dual System pot varia în funcție de personalitatea individului. Cu toate acestea, iată câteva dintre posibilele rezultate pe care unele persoane le pot observa atunci când utilizează aceste capsule:

 • Pierdere în greutate: Capsulele Keto Dual System sunt concepute pentru a ajuta la procesul de pierdere în greutate. Datorită compoziției și mecanismului lor de acțiune, acestea pot contribui la accelerarea metabolismului, la creșterea energiei și la arderea grăsimilor, ceea ce poate duce la o pierdere în greutate treptată și susținută, menținând în același timp un stil de viață sănătos.
 • Reducerea apetitului: Unii utilizatori pot găsi că capsulele Keto Dual System ajută la reducerea apetitului și la controlul foamei. Acest lucru îi poate ajuta să facă față gustărilor și să evite supraalimentarea prematură.
 • Energie crescută: Cu cofeină și alte ingrediente stimulatoare, capsulele Keto Dual System pot ajuta la îmbunătățirea nivelului de energie și vigilență. Acest lucru poate contribui la creșterea activității fizice și la îmbunătățirea stării generale de bine.
 • Îmbunătățirea metabolismului: Unii utilizatori au observat că utilizarea capsulelor Keto Dual System îmbunătățește metabolismul lor. Acest lucru îi poate ajuta să ardă mai eficient caloriile și grăsimile, ceea ce, la rândul său, poate contribui la pierderea în greutate.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Keto Dual System: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Keto Dual System a fost disponibil în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, produsul este în prezent în afara stocului. Prețul produsului poate fi mai mare în farmacii, iar timpul de așteptare pentru următorul transport de la producător va dura aproximativ 2-3 luni.

Keto Dual System preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Produsul are în prezent un preț de 358 RON. Cu toate acestea, producătorul oferă o reducere temporară de -50%. Pentru a beneficia de această promoție, trebuie să accesați site-ul oficial prin intermediul linkului și să plasați comanda. Nu este necesar niciun cod promoțional. Vă rugăm să rețineți că numărul de produse cu reducere este limitat.

Keto Dual System
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se face prin curierat în toată țara. Plata: fie prin numerar, fie cu cardul de credit, la recepție.

Pot cumpara Keto Dual System de pe site-ul Amazon sau Emag?

Vă rugăm să rețineți că a existat o creștere a vânzărilor contrafăcute și frauduloase pe Amazon și Emag Ro, astfel încât producătorul oficial a interzis vânzările pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Keto Dual System

Am analizat multe recenzii ale clienților despre Keto Dual System pe diverse forumuri, în recenzii, pe Amazon, în comentarii pe site-urile farmaciilor, precum și în grupurile de Facebook și Instagram. Majoritatea recenziilor au fost pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Cu toate acestea, am găsit un mic procent de recenzii legate de reacții alergice, așa că vă recomandăm să studiați cu atenție compoziția produsului înainte de a-l cumpăra.

Keto Dual System pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am fost sceptică în privința suplimentelor pentru slăbire, dar Keto Dual System m-a surprins în mod plăcut. Am observat că am avut o energie crescută și o senzație de sațietate mai mare după ce am început să le iau. Pe parcursul a câteva săptămâni, am reușit să scad în greutate și să obțin o siluetă mai definată. Mă bucur că am ales aceste capsule și le recomand cu încredere!

model, în vârstă de 30 de ani, Bianca

După nașterea celor doi copii, am avut dificultăți în a reveni la forma de dinainte de sarcină. Keto Dual System a fost un sprijin excelent în procesul meu de slăbire. Capsulele m-au ajutat să-mi reglez apetitul și să obțin rezultate vizibile într-un timp relativ scurt. Mă simt mai energică și mai încrezătoare acum, iar acest produs mi-a dat un impuls în procesul meu de revenire la formă. Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute și recomand cu căldură Keto Dual System!

mamă a 2 copii, 45 de ani, Elena

Ca ploviță, am nevoie de un nivel ridicat de energie și o rezistență excelentă în timpul antrenamentelor. Keto Dual System a fost un supliment perfect pentru mine. Am observat o creștere semnificativă a nivelului de energie și o recuperare mai rapidă după antrenamente intense. În plus, am observat și o scădere a procentului de grăsime corporală și o definire mai bună a musculaturii. Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute cu ajutorul Keto Dual System și îl recomand cu încredere sportivilor și plovițelor deopotrivă!

ploviței, 22 de ani, Andreea

Keto Dual System este o înșelătorie? Există păreri negative?

În ciuda avertismentelor privind vânzările contrafăcute pe unele site-uri web, Keto Dual System în sine nu este o înșelătorie. Dimpotrivă, majoritatea recenziilor clienților sunt pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Unele recenzii negative sunt legate de reacții alergice la ingredientele produsului. Dacă nu sunteți alergic la ingrediente, nu există reacții negative la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

În calitate de medic generalist, văd mulți pacienți cu probleme de greutate și sunt mereu în căutarea unor soluții sigure și eficiente. Keto Dual System mi-a atras atenția și am decis să mă interesez mai mult de el. După o cercetare amănunțită și verificarea ingredientelor, am fost plăcut surprins de calitatea și efectul acestor capsule.

Keto Dual System conține un amestec echilibrat de ingrediente naturale, cum ar fi ghimbir și extract de guarana, cofeină și nutrienți importanți, cum ar fi magneziu, L-lizină și L-glutamină. Această combinație are un efect pozitiv asupra metabolismului și sprijină organismul în arderea grăsimilor.

Am recomandat Keto Dual System unora dintre pacienții mei, iar feedback-ul lor a fost copleșitor de pozitiv. Mulți dintre ei au raportat o creștere a energiei, o scădere a apetitului și o pierdere susținută în greutate.

Dr. Markus Weber, medic generalist
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cât timp ar trebui să iau capsulele Keto Dual System pentru a obține rezultate?

Se recomandă să luați capsule Keto Dual System timp de cel puțin 4-6 săptămâni pentru a obține rezultate vizibile. Cu toate acestea, rezultatele individuale pot varia și unele persoane pot avea nevoie de mai mult timp.

Există efecte secundare în urma utilizării capsulelor Keto Dual System?

În cazuri rare, unele persoane pot avea efecte secundare atunci când utilizează capsule Keto Dual System, cum ar fi insomnie, nervozitate crescută sau tulburări de stomac.

Pot să iau capsule Keto Dual System dacă sunt însărcinată sau dacă alăptez?

Pentru a evita riscurile potențiale pentru femeile însărcinate și cele care alăptează, se recomandă să vă consultați medicul înainte de a utiliza capsulele Keto Dual System.

Câte capsule ar trebui să iau pe zi?

Se recomandă să luați 2 capsule Keto Dual System pe zi.

Pot să iau capsule Keto Dual System dacă nu sunt supraponderal, dar vreau să îmi mențin forma actuală?

Da, capsulele Keto Dual System pot fi utile pentru a vă menține forma actuală.

De unde să cumpărați?

Pe site-ul oficial.