Keto Coffee Premium Pudra – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Keto Coffee Premium Pudra – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Keto Coffee Premium Pudra – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 lei 358 lei

Keto Coffee Premium este un supliment sub formă de pulbere, conceput pentru a sprijini pierderea în greutate și stimularea metabolismului. Acesta conține ingrediente precum proteine izolate din soia, fibre de soia, colagen bovin și extract de cafea verde, care pot ajuta la arderea grăsimilor și la creșterea nivelului de energie.

Forma de prezentare 💊 Pudra
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 lei

Ce este Keto Coffee Premium şi pentru ce se utilizează

Keto Coffee Premium este un supliment alimentar sub formă de pulbere, special conceput pentru a susține procesul de pierdere în greutate și pentru a îmbunătăți metabolismul. Acest produs combină ingrediente precum proteine izolate din soia, fibre de soia, colagen bovin și extract de cafea verde, având potențialul de a stimula arderea grăsimilor și de a oferi un plus de energie.

Indicatii terapeutice

 • Pentru susținerea procesului de pierdere în greutate.
 • Pentru stimularea metabolismului.
 • Pentru îmbunătățirea nivelului de energie.
 • Pentru arderea grăsimilor.
 • Pentru susținerea unei diete ketogenice sau a unei diete cu conținut scăzut de carbohidrați.

Dacă nu se tratează excesul de greutate, pot apărea diverse probleme de sănătate, inclusiv:

 • Boli cardiovasculare: Excesul de greutate poate crește riscul de boli cardiace, cum ar fi hipertensiunea arterială, boala coronariană și accidentul vascular cerebral (AVC). Organizația Mondială a Sănătății (OMS) avertizează că obezitatea este un factor major de risc pentru aceste afecțiuni.
 • Diabet de tip 2: Obezitatea este strâns legată de apariția diabetului de tip 2. Grăsimea în exces poate duce la rezistența la insulină și la niveluri crescute de zahăr în sânge, creând un risc crescut pentru diabet.
 • Afecțiuni articulare: Greutatea suplimentară poate exercita o presiune suplimentară asupra articulațiilor, crescând riscul de osteoartrită și alte probleme ale articulațiilor.
 • Afecțiuni respiratorii: Obezitatea poate afecta respirația și poate duce la apariția unor afecțiuni precum apneea de somn și astmul. Astfel de probleme respiratorii pot fi amplificate în cazul unui exces de greutate.
 • Afecțiuni psihologice: Problemele de greutate pot afecta și starea emoțională și psihologică a unei persoane, contribuind la stigmatizare și la scăderea stimei de sine. Obezitatea poate fi asociată și cu tulburări precum depresia și anxietatea.

Aceste riscuri sunt confirmate de Organizația Mondială a Sănătății și de alte organizații de sănătate de renume mondial, care recunosc obezitatea ca fiind unul dintre principalele probleme de sănătate publică din lume.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Descoperă avantajele oferite de Keto Coffee Premium și ingredientele sale active. Acest produs stimulează arderea grăsimilor, îmbunătățește nivelul de energie, susține sănătatea articulațiilor și a pielii, și suprimă pofta de mâncare.

 • Stimulează arderea grăsimilor: Ingredientele active din Keto Coffee Premium, cum ar fi extractul de cafea verde și trigliceridele cu lanț mediu (MCT) din ulei de cocos, sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a stimula metabolismul și de a promova arderea grăsimilor.
 • Îmbunătățește nivelul de energie: Prin conținutul său de cafeină și L-carnitină, acest produs poate oferi un impuls de energie, ajutându-vă să vă mențineți activi și motivați în timpul procesului de pierdere în greutate.
 • Susține sănătatea articulațiilor și a pielii: Colagenul bovin, unul dintre ingredientele din compoziția Keto Coffee Premium, poate contribui la menținerea sănătății articulațiilor și la îmbunătățirea aspectului pielii, ceea ce este important în timpul procesului de slăbire, când pielea poate avea tendința de a deveni flască.
 • Suprimă pofta de mâncare: Unele ingrediente, precum fibrele de soia și proteinele izolate din soia, pot ajuta la creșterea senzației de sațietate și la reducerea poftelor de mâncare, ceea ce poate fi benefic în gestionarea greutății corporale.

Keto Coffee Premium
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Keto Coffee Premium

Află cum Keto Coffee Premium poate fi partenerul tău de încredere în călătoria ta către pierderea în greutate și sănătatea generală.

 • Sprijină pierderea în greutate: Keto Coffee Premium conține ingrediente care au fost asociate cu arderea grăsimilor și pierderea în greutate, oferind un suport eficient pentru obținerea obiectivelor de slăbire.
 • Îmbunătățește metabolismul: Prin conținutul său de cafeină și alte ingrediente active, acest supliment poate stimula metabolismul, ajutând la arderea caloriilor și la creșterea ratei metabolice.
 • Oferă un plus de energie: Datorită prezenței cafeinei și a L-carnitinei, Keto Coffee Premium poate oferi un impuls de energie, ajutându-vă să vă mențineți active și concentrate pe parcursul zilei.
 • Contribuie la sănătatea articulațiilor și a pielii: Colagenul bovin din compoziție poate susține sănătatea articulațiilor și poate îmbunătăți aspectul pielii, oferind beneficii adiționale în timpul procesului de pierdere în greutate.
 • Are gust delicios de cafea: Aromă de cafea a acestui produs face consumul să fie plăcut și satisfăcător, fără a compromite obiectivele dvs. de slăbire.

back to menu ↑

Compozitie

Descoperă puterea ingredientelor din compoziția Keto Coffee Premium și cum acestea contribuie la sănătatea și bunăstarea ta. De la proteinele izolate din soia și fibrele de soia până la colagenul bovin și vitaminele esențiale, fiecare element aduce beneficii specifice, ajutând la susținerea metabolismului, a sănătății articulațiilor și a pielii, și la îmbunătățirea performanței generale a organismului.

 • Proteine izolate din soia: Ajută la menținerea masei musculare și la creșterea senzației de sațietate, susținând astfel procesul de pierdere în greutate.
 • Fibre de soia: Contribuie la reglarea tranzitului intestinal și la creșterea senzației de sațietate, ajutând la controlul apetitului și la gestionarea greutății corporale.
 • Colagen (bovin): Susține sănătatea articulațiilor și a pielii, oferind beneficii suplimentare în timpul procesului de pierdere în greutate.
 • Magneziu (sub formă de carbonat de magneziu): Susține funcționarea normală a sistemului nervos și a mușchilor, contribuind la menținerea unei stări de sănătate optime.
 • Aromă de cafea: Oferă un gust plăcut și satisfăcător, îmbunătățind experiența de consum a produsului.
 • Pudră de trigliceride cu lanț mediu (MCT) din ulei de cocos: Stimulează arderea grăsimilor și poate oferi un impuls de energie, contribuind la procesul de slăbire.
 • Extract de boabe de cafea verde (Coffea arabica L.) (45% acizi clorogenici) (1%): Promovează arderea grăsimilor și ajută la gestionarea greutății corporale, datorită conținutului său de acizi clorogenici.
 • Cafeină: Stimulează metabolismul și oferă un impuls de energie, sprijinind astfel procesul de pierdere în greutate și creșterea performanței fizice.
 • L-carnitină: Ajută la transportul acizilor grași în celule, unde pot fi arși pentru a produce energie, susținând astfel procesul de ardere a grăsimilor.
 • Vitamina C (acid ascorbic): Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la sinteza normală a colagenului, având beneficii suplimentare pentru sănătatea pielii.
 • Îndulcitor: sucraloză: Oferă un gust dulce fără a adăuga calorii suplimentare, fără a afecta nivelul de zahăr din sânge.
 • Vitamina B3 (nicotinamidă): Susține funcționarea normală a sistemului nervos și a metabolismului energetic, contribuind la menținerea unei stări de sănătate optime.
 • Zinc (sub formă de citrat de zinc): Susține funcționarea normală a sistemului imunitar și a metabolismului macronutrienților, având roluri importante în procesele metabolice din organism.
 • Sare: Contribuie la menținerea echilibrului electrolitic și hidric al organismului, având un rol esențial în funcționarea normală a sistemului nervos și a mușchilor.
 • Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină): Susține metabolismul energetic normal și funcționarea normală a sistemului imunitar, având beneficii pentru sănătatea generală.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza pulberea pentru slăbire Keto Coffee Premium, urmați aceste instrucțiuni:

 1. Amestecați o porție (o măsură) din pulbere în 200-250 ml de apă caldă sau lapte de plante, într-un recipient sau shaker.
 2. Agitați bine pentru a asigura dizolvarea completă a pulberii.
 3. Consumați amestecul obținut dimineața, în locul micului dejun sau în timpul zilei, ca înlocuitor pentru o băutură de cafea obișnuită.
 4. Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea produsului în cadrul unei diete echilibrate și a unui program de exerciții fizice regulate.

Reacţii adverse posibile

Keto Coffee Premium este un supliment alimentar care poate fi bine tolerat de majoritatea persoanelor. Cu toate acestea, în unele cazuri, pot apărea unele reacții adverse posibile, care includ:

 1. Alergii sau intoleranțe alimentare: Persoanele care sunt sensibile la unul sau mai mulți dintre ingredientele din compoziție pot dezvolta reacții alergice sau intoleranțe alimentare.
 2. Tensiune arterială crescută: Consumul excesiv de cafeină poate duce la creșterea tensiunii arteriale, mai ales în cazul persoanelor cu predispoziție la hipertensiune.

Contraindicatii / Atentionari

Există anumite situații în care utilizarea pulberii pentru slăbire Keto Coffee Premium poate fi contraindicată sau necesită atenție specială. Acestea includ:

 1. Sensibilitate la cafeină: Persoanele care sunt sensibile la cafeină ar trebui să evite sau să limiteze consumul acestui produs, deoarece conține o cantitate semnificativă de cafeină.
 2. Interacțiuni medicamentoase: Anumite medicamente pot interacționa cu ingredientele din Keto Coffee Premium.
 3. Vârsta copiilor: Keto Coffee Premium nu este destinat copiilor și tinerilor sub 18 ani, iar utilizarea sa în această categorie de vârstă ar trebui evitată.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea pulberii pentru slăbire Keto Coffee Premium poate avea următoarele rezultate pentru organism:

 • Pierdere în greutate: Prin stimularea metabolismului și promovarea arderea grăsimilor, acest produs poate contribui la pierderea în greutate și la reducerea grăsimii corporale.
 • Creșterea nivelului de energie: Datorită conținutului de cafeină și L-carnitină, Keto Coffee Premium poate oferi un impuls de energie, ajutându-vă să vă mențineți active și motivați în timpul procesului de slăbire.
 • Susținerea sănătății articulațiilor și a pielii: Colagenul bovin din compoziție poate susține sănătatea articulațiilor și poate îmbunătăți aspectul pielii, oferind beneficii suplimentare în timpul procesului de pierdere în greutate.
 • Controlul apetitului: Fibrele de soia și proteinele izolate din soia pot ajuta la creșterea senzației de sațietate și la reducerea poftelor de mâncare, ceea ce poate facilita menținerea unei diete sănătoase și echilibrate.
 • Îmbunătățirea performanței fizice: Prin susținerea metabolismului și oferirea unui plus de energie, acest supliment poate contribui la îmbunătățirea performanței fizice în timpul antrenamentelor și activităților fizice.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Keto Coffee Premium: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Keto Coffee Premium este disponibil pentru achiziție în farmaciile din România, inclusiv Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline și Springfarma.com. Totuși, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii poate fi mai mare, iar așteptarea următoarei livrări de la producător poate dura 2-3 luni.

Keto Coffee Premium preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul oficial al Keto Coffee Premium pe site-ul producătorului este 179 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial folosind linkul și plasați comanda. Cantitatea de produse disponibile la preț redus este limitată.

Keto Coffee Premium
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la primirea coletului, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Keto Coffee Premium de pe site-ul Amazon sau Emag?

În ceea ce privește site-urile Amazon și Emag Ro, trebuie să vă avertizez că au apărut tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea Keto Coffee Premium pe aceste site-uri. Este recomandabil să cumpărați produsul doar de pe site-ul oficial al producătorului pentru a vă asigura că primiți un produs autentic și de încredere.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Keto Coffee Premium

Am examinat numeroasele opinii ale consumatorilor despre Keto Coffee Premium pe forumuri, recenzii, pe Amazon, în comentariile site-urilor de farmacii, în grupurile de pe Facebook și Instagram. Majoritatea acestora sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii menționează reacții alergice.

Keto Coffee Premium pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Sunt extrem de încântată de rezultatele obținute cu ajutorul Keto Coffee Premium! Fiind studentă și având un program încărcat, adesea mă simțeam epuizată și fără energie. După ce am început să folosesc acest produs, am observat o creștere semnificativă a nivelului meu de energie și o îmbunătățire a concentrării mele în timpul studiului. În plus, am observat că pofta mea de mâncare s-a redus, ceea ce m-a ajutat să mă mențin pe drumul către obiectivele mele de pierdere în greutate. Îmi place gustul plăcut de cafea și faptul că este atât de ușor de pregătit. Recomand cu încredere Keto Coffee Premium tuturor celor care caută un impuls de energie și sprijin în procesul de slăbire!”

Studentă de 21 de ani, Andreea

“De când am început să folosesc Keto Coffee Premium, am observat o schimbare semnificativă în stilul meu de viață și în gestionarea greutății. Ca profesor, mă confrunt adesea cu stres și oboseală, iar acest produs mi-a oferit un impuls de energie necesar pentru a face față zilelor agitate. Gustul bogat de cafea m-a cucerit de la prima înghițitură, iar faptul că este atât de ușor de preparat face din el alegerea ideală pentru o persoană ocupată precum mine. În plus, am observat că pofta mea de mâncare s-a redus, ceea ce m-a ajutat să mă mențin pe drumul către obiectivele mele de sănătate și fitness. Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute și recomand cu încredere Keto Coffee Premium tuturor colegilor mei care caută un sprijin în procesul de slăbire și un impuls de energie în viața lor cotidiană!”

Profesoară de 45 de ani, Elena

“De când am descoperit Keto Coffee Premium, viața mea s-a schimbat complet. Ca designer, sunt mereu în căutare de inspirație și energie pentru a-mi realiza proiectele. Acest produs mi-a oferit exact impulsul de care aveam nevoie pentru a mă simți revigorată și concentrată în timpul zilei. Gustul delicios de cafea m-a cucerit imediat, iar faptul că este atât de simplu de preparat îl face parte integrantă a rutinei mele zilnice. În plus, am observat că pofta mea de mâncare s-a redus, ceea ce m-a ajutat să mă mențin în formă și să mă simt mai bine în propria piele. Sunt extrem de mulțumită de rezultatele obținute și recomand cu căldură Keto Coffee Premium tuturor colegilor mei de profesie și tuturor celor care caută un stimulent natural pentru energie și un sprijin în procesul de slăbire!”

Designer de 32 de ani, Ana

Keto Coffee Premium este o înșelătorie? Există păreri negative?

Keto Coffee Premium nu este o înșelătorie. Eventualele opinii negative despre acest supliment sunt rare și, de obicei, sunt legate de reacții alergice la anumite ingrediente. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele sale, nu există motive să vă așteptați la reacții adverse sau negative în urma utilizării acestui produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Keto Coffee Premium este un supliment alimentar care conține o varietate de ingrediente care au fost asociate cu pierderea în greutate și îmbunătățirea metabolismului. Cu toate acestea, este important să subliniem că niciun supliment nu poate înlocui o dietă sănătoasă și echilibrată, împreună cu un program regulat de exerciții fizice.”

Dr. Markus Schneider, Dietolog
Keto Coffee Premium
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Keto Coffee Premium poate fi folosit de către oricine?

Da, Keto Coffee Premium poate fi utilizat de către oricine dorește să obțină beneficiile sale în ceea ce privește pierderea în greutate și sprijinul pentru metabolism.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea Keto Coffee Premium?

În general, Keto Coffee Premium este bine tolerat, dar în unele cazuri pot apărea reacții adverse minore, cum ar fi palpitațiile sau disconfortul gastric.

Cât timp durează până când se observă rezultatele utilizării Keto Coffee Premium?

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, dar în general, primele schimbări pot fi observate în câteva săptămâni de utilizare regulată, în combinație cu o dietă sănătoasă și exerciții fizice regulate.

Cum ar trebui să folosesc Keto Coffee Premium pentru a obține cele mai bune rezultate?

Se recomandă amestecarea unei porții de Keto Coffee Premium în apă sau lapte de plante și consumul amestecului în loc de micul dejun sau în timpul zilei, însoțit de o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate.

Pot continua să consum cafea obișnuită în timp ce folosesc Keto Coffee Premium?

Da, puteți continua să consumați cafea obișnuită, dar este important să monitorizați consumul total de cafeină pentru a evita consumul excesiv.

Cum pot comanda Keto Coffee Premium și cât durează livrarea?

Puteți comanda Keto Coffee Premium de pe site-ul oficial al producătorului. Livrarea se efectuează de obicei în câteva zile lucrătoare de la plasarea comenzii.