Insulinol capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Insulinol capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Insulinol capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
159 RON 318 RON

Insulinol este un supliment alimentar sub formă de capsule, conceput pentru a sprijini sănătatea și funcționarea normală a sistemului endocrin și a nivelului de zahăr din sânge. Aceste capsule conțin ingrediente naturale, care pot contribui la reglarea metabolismului glucozei și la îmbunătățirea sensibilității la insulină.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 159 RON

Ce este Insulinol şi pentru ce se utilizează

Insulinol reprezintă un supliment alimentar sub formă de capsule, special conceput pentru a susține persoanele cu diabet zaharat în menținerea unui nivel optim de zahăr în sânge. Aceste capsule conțin o combinație de ingrediente naturale, cum ar fi extracte din plante și vitamine, care pot ajuta la reglarea glicemiei, la îmbunătățirea metabolismului glucozei și la susținerea funcționării sistemului endocrin.

Indicatii terapeutice

Insulinol este recomandat în următoarele situații:

 • Persoanele diagnosticate cu diabet zaharat de tip 2, în special în cazul în care nivelul glicemiei nu poate fi controlat prin dietă și exerciții fizice.
 • Persoanele cu rezistență la insulină sau prediabet, care doresc să își mențină echilibrul glicemic și să prevină progresia către diabetul zaharat.
 • Persoanele cu istoric familial de diabet zaharat, care doresc să își reducă riscul de dezvoltare a afecțiunii.
 • Persoanele cu dificultăți în controlul nivelului glicemiei și care au nevoie de susținere suplimentară pentru a menține un metabolism adecvat al glucozei.
 • Persoanele care doresc să își îmbunătățească funcția sistemului endocrin și să promoveze o sănătate generală mai bună în contextul diabetului zaharat.

Neglijarea tratamentului diabetului poate duce la apariția următoarelor probleme de sănătate, conform Institutului Național al Diabetului și Bolilor Digestive și Renale (National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases):

 • Complicații ale inimii și vaselor de sânge: Diabetul netratat poate crește riscul de boli cardiovasculare, cum ar fi boli de inimă, atacuri de cord, hipertensiune arterială și accident vascular cerebral.
 • Neuropatie diabetică: Nivelele ridicate de zahăr din sânge pot deteriora nervii, ceea ce poate provoca furnicături, amorțeală sau durere în picioare și mâini. De asemenea, poate afecta sistemul digestiv, sistemul urinar și alte părți ale corpului.
 • Retinopatie diabetică: Diabetul netratat poate afecta retina ochiului, ceea ce poate duce la probleme de vedere și chiar la pierderea vederii.
 • Probleme renale: Diabetul poate afecta rinichii și funcția lor de filtrare a sângelui, ceea ce poate duce la apariția insuficienței renale.
 • Probleme de digestie: Diabetul poate afecta digestia și absorbția nutrienților în organism, ceea ce poate duce la probleme digestive, cum ar fi gastropareza (întârzierea golirii stomacului) și diareea diabetică.

Insulinol
159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Insulinol acționează în mai multe moduri pentru a ajuta la gestionarea diabetului:

 • Reglarea nivelului de zahăr din sânge: Insulinol conține ingrediente care pot ajuta la reglarea nivelului de glucoză din sânge, cum ar fi extracte de plante cu potențial hipoglicemiant.
 • Stimularea secreției de insulină: Unele ingrediente din Insulinol pot stimula producția și eliberarea de insulină în organism, ajutând astfel la metabolizarea glucozei din sânge.
 • Protecția celulelor pancreatice: Kapsulele Insulinol pot conține antioxidanți și alte substanțe nutritive care ajută la protejarea celulelor pancreatice responsabile de producerea de insulină.
 • Controlul apetitului și greutății: Anumite ingrediente din Insulinol pot avea un efect de scădere a apetitului și de reglare a greutății corporale, ceea ce este benefic pentru persoanele cu diabet.
 • Susținerea metabolismului carbohidraților: Unele componente din Insulinol pot ajuta la îmbunătățirea metabolismului carbohidraților și la optimizarea utilizării acestora în organism.

Beneficiile Insulinol

Iată câteva dintre principalele beneficii ale acestor capsule, conform informațiilor disponibile:

 • Reglarea nivelului de zahăr din sânge: Insulinol poate ajuta la menținerea nivelului optim de glucoză în sânge, contribuind la controlul glicemiei.
 • Sprijin pentru funcția pancreatică: Capsulele Insulinol conțin ingrediente naturale care pot ajuta la susținerea sănătății pancreasului și la promovarea unei secreții adecvate de insulină.
 • Scăderea rezistenței la insulină: Unele componente din Insulinol pot ajuta la reducerea rezistenței la insulină, facilitând astfel absorbția și utilizarea glucozei de către celule.
 • Controlul apetitului și greutății corporale: Unele ingrediente din Insulinol pot contribui la reducerea apetitului excesiv și la reglarea greutății corporale, ceea ce poate fi benefic în cazul persoanelor cu diabet.
 • Susținerea sănătății vasculare: Insulinol poate oferi beneficii în ceea ce privește sănătatea vasculară, contribuind la menținerea unui flux sanguin adecvat și la reducerea riscului de complicații asociate diabetului.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista de ingrediente ale capsulelor Insulinol pentru diabet și efectul fiecărui ingredient:

 • GLUCOMANNAN: Glucomannanul este o fibră solubilă care poate contribui la controlul nivelului de zahăr din sânge, menținându-l în limite normale. De asemenea, poate sprijini gestionarea greutății corporale prin creșterea senzației de sațietate.
 • BETA-GLUCANE DIN CIUPERCI SHIITAKE: Beta-glucanele din ciuperci Shiitake sunt compuși biologic activi care pot susține sistemul imunitar și sănătatea generală. De asemenea, acestea pot ajuta la reglarea nivelului de glucoză din sânge și la îmbunătățirea sensibilității la insulină.
 • EXTRACT DE FRUNZE DE CEAI VERDE: Extractul de frunze de ceai verde este bogat în antioxidanți și poate contribui la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. De asemenea, poate fi util în controlul glicemiei și la menținerea sănătății vasculare.
 • CROM: Cromul este un mineral esențial care poate ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge și la îmbunătățirea sensibilității la insulină. De asemenea, poate sprijini metabolismul normal al carbohidraților și grăsimilor.
 • EXTRACT DE SCOARȚĂ DE ZMEURĂ: Extractul de scoarță de zmeură conține compuși bioactivi care pot ajuta la reglarea nivelului de glucoză din sânge și la îmbunătățirea sensibilității la insulină. De asemenea, poate avea efecte benefice asupra metabolismului și controlului greutății corporale.
 • EXTRACT DE SCOARȚĂ DE SCORȚIȘOARĂ: Extractul de scoarță de scorțișoară poate contribui la reglarea nivelului de zahăr din sânge prin îmbunătățirea sensibilității la insulină. De asemenea, are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, fiind benefic pentru sănătatea generală.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect capsulele Insulinol pentru diabet, urmați instrucțiunile de utilizare de mai jos:

 • Doza recomandată: Luați 2 capsule de Insulinol pe zi, de preferat în timpul mesei principale.
 • Administrare: Înghițiți capsulele întregi cu un pahar de apă. Nu deschideți sau mestecați capsulele.
 • Respectați programul: Luați capsulele în mod regulat, în fiecare zi, la aceeași oră. Aceasta vă ajută să mențineți un nivel constant al substanțelor active în organism.
 • Stil de viață sănătos: Pe lângă utilizarea capsulelor Insulinol, este recomandat să adoptați un stil de viață sănătos, care include o alimentație echilibrată, exerciții fizice regulate și gestionarea stresului.

Reacţii adverse posibile

Iată câteva dintre posibilele efecte secundare ale capsulelor Insulinol:

 • Tulburări digestive: Unele persoane pot experimenta disconfort abdominal, balonare, diaree ușoară sau constipație.
 • Reacții alergice: În cazuri rare, unele persoane pot prezenta reacții alergice la unul sau mai mulți dintre ingredientele din Insulinol.
 • Interacțiuni cu medicamentele: Este posibil ca anumite componente din Insulinol să interacționeze cu medicamentele pe care le utilizați deja.

Contraindicatii / Atentionari

Iată câteva posibile contraindicații pentru capsulele Insulinol:

 • Hipersensibilitate la ingrediente: Dacă sunteți alergic sau aveți o sensibilitate cunoscută la oricare dintre ingredientele din Insulinol, nu ar trebui să utilizați acest supliment.
 • Interacțiuni cu medicamentele: Anumite componente din Insulinol pot interacționa cu medicamentele pe care le utilizați deja pentru controlul diabetului sau alte afecțiuni.
 • Afecțiuni medicale preexistente: Dacă aveți anumite afecțiuni medicale, cum ar fi afecțiuni renale sau hepatice severe, sau suferiți de boli cronice.
 • Femei însărcinate și care alăptează: Siguranța utilizării capsulelor Insulinol în timpul sarcinii și alăptării nu a fost stabilită în mod clar, prin urmare, este mai bine să evitați utilizarea acestora în aceste perioade.

Insulinol
159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Controlul nivelului de zahăr din sânge: Capsulele Insulinol pot contribui la menținerea unui nivel normal al glicemiei, ajutând la controlul diabetului.
 • Reglarea metabolismului carbohidraților: Prin acțiunea ingredientelor active, Insulinol poate sprijini metabolismul carbohidraților, contribuind la gestionarea mai eficientă a zahărului din sânge.
 • Susținerea funcției pancreasului: Anumite ingrediente din Insulinol au proprietăți benefice asupra pancreasului, ajutând la stimularea producției de insulină sau la protejarea celulelor pancreatice.
 • Controlul poftei de dulce: Unii utilizatori au remarcat o reducere a poftelor excesive de dulce sau a apetitului necontrolat pentru carbohidrați, ceea ce poate contribui la menținerea unui regim alimentar echilibrat în cazul diabetului.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Insulinol: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Insulinol nu este disponibil în stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Deși acestea sunt farmacii partenere, stocul a fost epuizat și se așteaptă o nouă livrare de la producător într-un interval de 2-3 luni.

Insulinol preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului Insulinol este de 159 RON. Avem o veste bună pentru dvs.! Producătorul oferă o reducere de 50% pentru o perioadă limitată de timp. Nu este nevoie de un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link-ul furnizat și plasați comanda. Vă rugăm să rețineți că numărul de produse disponibile la preț redus este limitat, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a profita de această ofertă specială.

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier în toată țara. Aveți opțiunea de a plăti la primire, fie în numerar, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Insulinol de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro s-au înregistrat în ultima perioadă tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de escrocherie. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Insulinol

Am verificat o multitudine de recenzii ale cumpărătorilor despre Insulinol pe forumuri, recenzii, comentarii pe Amazon, site-uri de farmacii, grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Procentul de recenzii legate de reacții alergice este foarte scăzut.

Insulinol pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le-am obținut cu Insulinol. În calitate de diabetica de mai mulți ani, am încercat diferite tratamente, dar acesta este cu adevărat eficient. Nivelul meu de zahăr în sânge s-a stabilizat, iar energia mea și starea generală de sănătate s-au îmbunătățit semnificativ. Recomand cu încredere aceste capsule tuturor celor care se luptă cu diabetul.”

Elena, 60 ani

“Insulinol mi-a adus o mare schimbare în viața mea. De când am început să le iau, am observat o scădere semnificativă a nivelului meu de zahăr în sânge și o mai bună gestionare a diabetului meu. Simt că am mai multă energie și pot fi mai implicată în viața copiilor mei. Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute și recomand cu căldură Insulinol tuturor mamelor care se confruntă cu diabetul.”

Ana, 45 ani

“Ca sportiv, să am diabet a fost o provocare reală pentru mine. Insulinol a fost o binecuvântare în viața mea. Acest produs m-a ajutat să-mi mențin nivelul de zahăr în sânge sub control și să îmi maximizez performanțele sportive. Mă simt mai puternic și mai energic, iar gestionarea diabetului meu este acum mult mai ușoară. Recomand cu încredere Insulinol tuturor celor care doresc să trăiască o viață activă și sănătoasă, indiferent de vârstă.”

Andrei, 24 ani

Insulinol este o înșelătorie? Există păreri negative?

Insulinol nu este o înșelătorie. Acele câteva opinii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de anumite reacții alergice. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele acestuia, nu se raportează nicio reacție negativă la produs.

Insulinol
159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Părerile medicilor

“Am recomandat pacienților mei care suferă de diabet capsulele Insulinol și am observat rezultate remarcabile. Formula sa unică, bazată pe ingrediente naturale, contribuie la menținerea nivelului normal de glucoză din sânge și la îmbunătățirea sensibilității la insulină. Pacienții mei au raportat o scădere semnificativă a nivelului zahărului din sânge, o reducere a simptomelor diabetului și o îmbunătățire a stării generale de sănătate. Insulinol este o alegere excelentă pentru persoanele cu diabet și recomand cu încredere acest produs.”

Dr. Markus Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Insulinol și cum funcționează?

R: Insulinol este un supliment alimentar sub formă de capsule, creat pentru a susține sănătatea persoanelor cu diabet. Acționează prin echilibrarea nivelului de glucoză din sânge și îmbunătățirea sensibilității la insulină.

Ce ingrediente active conține Insulinol?

R: Insulinol conține ingrediente precum glucomannan, beta-glucani din ciuperci shiitake, extract de frunze de ceai verde, crom, extract de scoarță de barbă de porc și extract de scoarță de scorțișoară.

Cum se utilizează Insulinol?

R: Se recomandă administrarea a 2 capsule de Insulinol pe zi, cu un pahar de apă, de preferabil în timpul mesei.

Are Insulinol efecte secundare?

R: Insulinol este formulat din ingrediente naturale și, în general, este bine tolerat. Cu toate acestea, în cazuri rare, pot apărea reacții alergice la anumite componente ale produsului.

Cât timp este necesar pentru a observa rezultatele utilizării Insulinol?

R: Timpul necesar pentru a observa rezultatele poate varia de la o persoană la alta. Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea constantă a produsului, alături de un stil de viață sănătos.

Insulinol este un substitut pentru tratamentul medical pentru diabet?

R: Insulinol este un supliment alimentar și nu trebuie considerat un substitut pentru tratamentul medical pentru diabet.