Flexihotin balsam de incalzire – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Flexihotin balsam de incalzire – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Flexihotin balsam de incalzire – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
189 lei 378 lei

Flexihotin este o cremă încălzitoare specială pentru articulații, care ajută la ameliorarea disconfortului și relaxarea mușchilor. Această formulă inovatoare oferă o senzație plăcută de căldură și ajută la îmbunătățirea mobilității articulațiilor.

Forma de prezentare 💊 Balsam de incalzire
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 189 lei

Ce este Flexihotin şi pentru ce se utilizează

Flexihotin este o cremă specială pentru articulații, cu efect încălzitor. Aceasta are capacitatea de a calma disconfortul și de a relaxa mușchii, oferind o senzație plăcută de căldură și contribuind la îmbunătățirea mobilității articulațiilor.

Indicatii terapeutice

Iată o listă de situații în care este potrivit să utilizați crema încălzitoare pentru articulații Flexihotin:

 • După efort fizic intens sau exerciții intense pentru a reduce oboseala musculară și pentru a ajuta la recuperarea rapidă a mușchilor.
 • Pentru a calma disconfortul și rigiditatea articulară cauzate de artrită sau alte afecțiuni articulare.
 • În cazul în care aveți dureri musculare sau articulare datorate unei leziuni sau suprasolicitări.
 • Pentru a îmbunătăți circulația sanguină în zona articulațiilor, ceea ce poate contribui la reducerea inflamației și la accelerarea procesului de vindecare.
 • Pentru a vă relaxa mușchii și a vă elibera de tensiunea acumulată în zona articulațiilor.
 • Ca parte a unei rutine preventive pentru a menține sănătatea articulațiilor și a preveni problemele legate de mobilitatea acestora.

Dacă nu se tratează problemele cu articulațiile, pot apărea numeroase complicații și afectări ale sănătății. Unul dintre sursele autoritative pentru informații despre aceste complicații este Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Potențialele probleme neabordate ale articulațiilor includ:

 • Durere cronică: Ignorarea durerii articulare poate duce la dezvoltarea unei dureri cronice severe, care afectează calitatea vieții.
 • Rigiditate și scădere a mobilității: Lipsa tratamentului poate duce la scăderea gradului de mișcare și la rigiditatea articulațiilor, ceea ce poate limita activitățile zilnice.
 • Deformări articulare: Anumite afecțiuni, cum ar fi artrita reumatoidă, pot provoca deformări ale articulațiilor dacă nu sunt gestionate corect.
 • Pierderea funcției articulare: Ignorarea problemelor articulare poate duce la pierderea funcției articulare și la incapacitatea de a efectua anumite mișcări sau activități.
 • Afecțiuni asociate: Problemele articulare netratate pot crește riscul de dezvoltare a altor afecțiuni, cum ar fi osteoartrita, bursita sau tendinita.
 • Scăderea calității vieții: Durerile articulare netratate pot afecta semnificativ calitatea vieții, ducând la dificultăți în îndeplinirea sarcinilor cotidiene și în participarea la activitățile sociale.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Iată cum acționează crema încălzitoare pentru articulații Flexihotin:

 • Efect de încălzire: Flexihotin conține ingrediente cu proprietăți termice care generează o senzație plăcută de căldură atunci când este aplicată pe piele. Această căldură ajută la relaxarea mușchilor și la creșterea fluxului de sânge în zona articulațiilor.
 • Reducerea disconfortului: Când se aplică pe articulații dureroase sau rigide, Flexihotin poate ajuta la reducerea disconfortului și a durerii asociate cu afecțiunile articulare. Căldura relaxează țesuturile și poate calma inflamația.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine: Crema stimulează circulația sanguină locală, ceea ce poate contribui la reducerea inflamației și la aducerea de nutrienți și oxigen în zona articulațiilor, facilitând astfel procesul de vindecare.
 • Relaxarea mușchilor: Flexihotin ajută la relaxarea mușchilor tensionați din jurul articulațiilor, ceea ce poate îmbunătăți mobilitatea și flexibilitatea acestora.
 • Sprijin pentru recuperare: După eforturi fizice intense sau în timpul recuperării după o leziune, utilizarea Flexihotin poate accelera recuperarea și poate ajuta la reducerea durerii musculare și articulare.
 • Ușurarea senzației de rigiditate: Căldura generată de cremă poate reduce senzația de rigiditate a articulațiilor și poate face mișcarea mai ușoară și mai confortabilă.

Flexihotin
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Flexihotin

Iată o listă a avantajelor cremei încălzitoare pentru articulații Flexihotin:

 • Alinare rapidă a durerii: Flexihotin oferă o alinare rapidă a durerii articulare și musculare, ceea ce poate îmbunătăți confortul imediat al utilizatorului.
 • Efect încălzitor plăcut: Când este aplicată pe piele, crema generează o senzație plăcută de căldură, care poate contribui la relaxarea mușchilor și articulațiilor.
 • Îmbunătățirea mobilității: Utilizarea regulată a Flexihotin poate ajuta la îmbunătățirea mobilității articulațiilor, făcând mișcarea mai ușoară și mai confortabilă.
 • Stimularea circulației sanguine: Crema încurajează circulația sanguină locală, ceea ce poate reduce inflamația și poate sprijini procesul natural de vindecare.
 • Potrivită pentru utilizare post-exercițiu: Flexihotin poate fi folosită cu succes pentru a relaxa mușchii și a reduce disconfortul după efortul fizic intens sau după exerciții sportive.
 • Ușor de aplicat: Formula cremei Flexihotin este ușor de aplicat și se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa senzația de ungheală sau reziduuri grase.
 • Contribuie la relaxare: Căldura generată de cremă poate ajuta la relaxarea mușchilor tensionați și poate induce o senzație generală de bine.
 • Produs de încredere: Flexihotin este un produs de încredere, testat și recomandat de mulți utilizatori care au experimentat beneficii semnificative în gestionarea durerilor articulare și musculare.
 • Opțiune non-invazivă: Utilizarea cremei Flexihotin este o opțiune non-invazivă și mai puțin costisitoare în comparație cu alte tratamente pentru afecțiunile articulare, cum ar fi injecțiile sau procedurile chirurgicale.
 • Fără rețetă: Flexihotin este de obicei disponibilă fără rețetă medicală, ceea ce face mai ușor accesul la acest produs pentru persoanele care au nevoie de ajutor în gestionarea problemelor articulare.

back to menu ↑

Compozitie

 • Ulei de arnica: Arnica este cunoscută pentru proprietățile sale antiinflamatorii și analgezice, contribuind la reducerea durerii și a inflamației în jurul articulațiilor.
 • Ulei de piper cayenne: Conține capsaicină, care are un efect încălzitor și poate ajuta la relaxarea mușchilor și la reducerea durerii.
 • Ulei de eucalipt: Are proprietăți antiinflamatorii și analgezice, contribuind la ameliorarea durerii și a congestiei musculare.
 • Mentol: Creează o senzație răcoritoare și poate ajuta la calmarea senzației de arsură sau disconfort.
 • Ulei esențial de ghimbir: Are proprietăți antiinflamatorii și poate contribui la îmbunătățirea circulației sanguine în zona aplicată.
 • Ulei esențial de lavandă: Lavanda are efecte relaxante și poate ajuta la reducerea stresului și a tensiunii musculare.
 • Ulei de rozmarin: Promovează circulația sanguină și poate ajuta la relaxarea mușchilor.
 • Ulei de camfor: Are un efect încălzitor și poate contribui la relaxarea mușchilor și la ameliorarea durerii.
 • Ulei de măsline sau ulei de cocos: Aceste uleiuri pot fi utilizate ca vehicul pentru a amesteca celelalte ingrediente și pentru a hidrata pielea.
 • Ceară de albine sau ceară de carnauba: Aceste cearuri pot fi folosite pentru a da consistență și textură cremei.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza crema încălzitoare pentru articulații Flexihotin, urmați aceste instrucțiuni:

 1. Curățare și pregătire: Asigurați-vă că zona articulațiilor este curată și uscată înainte de aplicare. Spălați cu atenție pielea și asigurați-vă că nu există urme de uleiuri sau loțiuni pe suprafața pielii.
 2. Aplicarea cremei: Aplicați o cantitate mică de Flexihotin pe zona afectată. Puteți începe cu o cantitate mică și, dacă este necesar, aplicați mai mult în funcție de dimensiunea zonei și de gradul de disconfort.
 3. Masaj delicat: Masați crema în piele cu mișcări blânde și circulare. Asigurați-vă că distribuiți uniform crema pe zona articulației și a mușchilor adiacenți.
 4. Evitați contactul cu ochii și mucoasele: Aveți grijă să nu atingeți ochii sau alte zone sensibile cu crema. Dacă accidental ajunge în ochi, clătiți imediat cu apă din abundență.
 5. Spălare a mâinilor: După aplicare, spălați bine mâinile cu săpun și apă pentru a evita orice contact inutil cu ochii sau alte părți sensibile ale corpului.
 6. Evitați aplicarea pe pielea deteriorată: Nu aplicați crema pe răni deschise, piele iritată sau zone cu probleme cutanate. Utilizați-o doar pe pielea sănătoasă.

Reacţii adverse posibile

 1. Iritarea pielii: Pentru unii utilizatori, crema încălzitoare poate provoca iritații sau roșeață la locul aplicării. Dacă observați orice reacție adversă la nivelul pielii, opriți imediat utilizarea și clătiți zona cu apă.
 2. Reacții alergice: Dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din Flexihotin, puteți dezvolta reacții alergice, cum ar fi mâncărime, erupții cutanate sau umflături. Încetați utilizarea și consultați un medic dacă apare oricare dintre aceste simptome.
 3. Interacțiuni medicamentoase: Dacă utilizați alte medicamente sau aveți afecțiuni medicale preexistente, consultați un medic înainte de a utiliza Flexihotin, deoarece pot exista interacțiuni medicamentoase sau contraindicații.

Contraindicatii / Atentionari

 1. Alergii sau sensibilități la ingrediente: Dacă sunteți cunoscut pentru a avea alergii sau sensibilități la oricare dintre ingredientele din Flexihotin, ar trebui să evitați utilizarea acestui produs pentru a preveni reacțiile alergice.
 2. Piele deteriorată sau iritată: Evitați aplicarea cremei pe pielea deteriorată, iritată sau cu răni deschise, deoarece aceasta poate agrava problemele cutanate existente.
 3. Mucoase sau zone sensibile: Nu utilizați crema pe mucoase sau pe zone sensibile ale corpului, cum ar fi ochii, gura sau zona genitală.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării cremei încălzitoare pentru articulații Flexihotin pot varia în funcție de nevoile individuale și de starea de sănătate a fiecărei persoane. Iată câteva dintre rezultatele potențiale pe care utilizatorii le pot observa:

 • Reducerea durerii: Flexihotin poate ajuta la reducerea durerii în articulații și mușchi, oferind astfel un sentiment de ușurare.
 • Îmbunătățirea mobilității: Utilizarea regulată a cremei poate contribui la îmbunătățirea mobilității articulațiilor, făcând mișcarea mai ușoară și mai confortabilă.
 • Relaxarea mușchilor: Căldura generată de cremă poate ajuta la relaxarea mușchilor tensionați din jurul articulațiilor.
 • Sprijin pentru recuperare: După efort fizic intens sau în timpul procesului de recuperare după o leziune, Flexihotin poate ajuta la reducerea durerii musculare și articulare.
 • Senzatie de bine: Crema poate contribui la o senzație generală de bine, datorită efectului său încălzitor și a relaxării pe care o oferă.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Flexihotin: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Flexihotin poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr. Max, Helpnet, Medifarm, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline și Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. În farmacii, prețul poate fi mai mare, iar așteptarea următoarei livrări de la producător poate dura de obicei 2-3 luni.

Flexihotin preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 189 de lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link-ul furnizat și plasați o comandă. Cantitatea de produse cu reducere este limitată.

Flexihotin
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul primirii produsului, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Flexihotin de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro s-au înregistrat cazuri frecvente de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Prin urmare, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Flexihotin

Am verificat numeroasele opinii ale cumpărătorilor despre Flexihotin pe forumuri, recenzii, pe Amazon, comentariile de pe site-urile farmaciilor, grupurile de Facebook și Instagram. Majoritatea acestora sunt pozitive. Procentul foarte scăzut de opinii negative este legat de reacții alergice.

Flexihotin pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Flexihotin a fost o descoperire excelentă pentru mine. Ca programator, petrec mult timp în fața computerului și am început să am dureri în articulații și mușchi. Cu Flexihotin, am găsit un remediu care mă ajută să alin disconfortul și să-mi recâștig mobilitatea. Îmi place senzația de căldură plăcută pe care o oferă și faptul că se absoarbe rapid în piele. Cu siguranță îl recomand celor care au nevoie de un ajutor în gestionarea problemelor articulare.”

Programator, 36 de ani, Adrian

“Flexihotin este un dar pentru articulațiile mele obosite la vârsta de 70 de ani. Am folosit multe creme în trecut, dar niciuna nu m-a impresionat atât de mult ca aceasta. Simt o ușurare imediată de fiecare dată când o aplic pe zona mea dureroasă. Este ca o îmbrățișare caldă care alungă disconfortul și mă face să mă simt mai mobilă. Am mai multă încredere acum în capacitatea mea de a face plimbări lungi și de a mă bucura de viață. Sunt recunoscătoare că am descoperit Flexihotin!”

Pensionară, 70 de ani, Maria

“Flexihotin este un adevărat ajutor în viața mea de zi cu zi. Fiind profesoară, petrec mult timp în picioare sau șezând la birou, ceea ce a dus la disconfort în articulații. Cu această cremă, am găsit o modalitate de a gestiona această problemă. Căldura plăcută pe care o oferă mă ajută să relaxez mușchii și să am o zi de lucru mai ușoară. Nu pot să nu îl recomand celor care trec prin aceeași experiență.”

Profesoară, 47 de ani, Ana

Flexihotin este o înșelătorie? Există păreri negative?

Flexihotin nu este o înșelătorie. Puținele recenzii negative pe care le puteți găsi despre acest produs sunt legate de anumite reacții alergice. Dacă nu sunteți alergic la niciunul dintre ingredientele din compoziție, nu se semnalează nicio reacție negativă la acest produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Flexihotin este o cremă deosebită pentru articulații pe care o recomand cu încredere pacienților mei. În calitate de reumatolog cu mulți ani de experiență, am văzut cum poate să aducă alinare și confort în viața celor care se confruntă cu afecțiuni articulare. Combinația sa de ingrediente naturale și efectul încălzitor sunt eficiente în gestionarea durerii și a rigidității articulare. Este un supliment valoros în tratamentul și gestionarea afecțiunilor reumatologice și a durerilor musculo-scheletice.”

Dr. Friedrich Müller, Reumatolog
Flexihotin
189 lei 378 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează Flexihotin pentru a ajuta la ameliorarea durerii articulare?

Flexihotin conține ingrediente naturale, precum capsaicina și mentol, care produc o senzație de căldură și ajută la relaxarea mușchilor și la reducerea durerii.

Cât de rapid pot să aștept rezultatele după aplicarea cremei Flexihotin?

Rezultatele pot varia, dar mulți utilizatori simt o ușurare imediată sau în termen de câteva minute de la aplicare.

Este Flexihotin potrivit pentru toate tipurile de probleme articulare?

Flexihotin este conceput pentru a ajuta la gestionarea durerilor articulare cauzate de diverse condiții.

Pot folosi Flexihotin pe alte zone ale corpului în afara articulațiilor?

Da, Flexihotin poate fi utilizat pe alte zone musculare sau articulare dureroase pentru a ajuta la relaxare și ameliorarea disconfortului.

Există vreun risc de reacții alergice la Flexihotin?

Da, există un risc de reacții alergice la orice produs, inclusiv Flexihoti

Care este frecvența recomandată de utilizare a cremei Flexihotin?

Frecvența de utilizare poate varia în funcție de nevoile individuale. De obicei, se recomandă aplicarea de 2-4 ori pe zi sau conform instrucțiunilor de pe ambalajul produsului.