Flexicoldin Gel – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Flexicoldin Gel – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Flexicoldin Gel – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
149 lei 298 lei

Flexicoldin este un gel special formulat pentru a ajuta la ameliorarea disconfortului și durerilor articulare. Acest produs conține ingrediente active cu proprietăți antiinflamatoare și de relaxare musculară, conceput pentru a oferi alinare rapidă în caz de probleme articulare.

Forma de prezentare 💊 Gel
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 149 lei

Ce este Flexicoldin şi pentru ce se utilizează

Flexicoldin este un gel destinat pentru aplicarea externă, creat pentru a ajuta la ameliorarea disconfortului asociat problemelor articulare și musculare. Acest produs a fost dezvoltat pentru a oferi alinare și relaxare în cazul durerilor articulare, inflamațiilor și tensiunii musculare.

Indicatii terapeutice

Flexicoldin poate fi utilizat în următoarele situații:

 • Pentru ameliorarea durerilor articulare cauzate de artrită sau reumatism.
 • În cazul disconfortului articular asociat efortului fizic intens sau leziunilor sportive.
 • Pentru reducerea inflamației și a umflăturilor în zona articulațiilor.
 • Pentru relaxarea mușchilor în caz de tensionare musculară.
 • Pentru ameliorarea durerilor de spate sau a celor lombare.
 • Pentru a îmbunătăți mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor.
 • Ca parte a unei terapii complementare pentru gestionarea durerii cronice sau a simptomelor asociate problemelor articulare.

Neglijarea problemelor articulare poate duce la complicații serioase ale sănătății. Potrivit Societății Române de Reumatologie, dacă nu se tratează corect afecțiunile articulare, pot apărea următoarele probleme:

 • Dezvoltarea unei forme mai severe de boală articulară, cum ar fi artrita reumatoidă sau osteoartrita.
 • Pierderea funcționalității articulațiilor și a mobilității, ceea ce poate afecta calitatea vieții.
 • Creșterea riscului de deteriorare a cartilajului articular și de deteriorare a oaselor.
 • Agravarea durerii și a inflamației în timp, cu dificultatea controlului simptomelor.
 • Posibilitatea dezvoltării complicațiilor sistemice, care pot afecta alte organe și sisteme din corp.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Flexicoldin acționează prin intermediul mai multor mecanisme pentru a oferi beneficii în cazul problemelor articulare și musculare. Iată cum funcționează acest gel:

 • Reducerea inflamației: Flexicoldin conține ingrediente cu proprietăți antiinflamatoare, care ajută la scăderea inflamației din jurul articulațiilor.
 • Alinarea durerii: Gelul are efect analgezic și anestezic local, ceea ce ajută la reducerea durerilor articulare și musculare.
 • Relaxarea musculară: Prin acțiunea sa relaxantă asupra mușchilor, Flexicoldin poate ajuta la reducerea tensiunii musculare și la ameliorarea disconfortului.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine: Produsul poate contribui la creșterea fluxului sanguin în zona aplicării, favorizând vindecarea și recuperarea.
 • Hidratarea și hrănirea pielii: Gelul are unele componente care ajută la hidratarea și hrănirea pielii din jurul articulațiilor, contribuind la menținerea sănătății acesteia.
 • Furnizarea unui efect de răcire: Flexicoldin poate oferi o senzație plăcută de răcire și confort în zona aplicării, contribuind la ameliorarea senzației de arsură sau de căldură.

Flexicoldin
149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Flexicoldin

Flexicoldin oferă o serie de beneficii importante pentru utilizatorii săi. Iată o listă cu principalele avantaje ale acestui gel pentru articulații:

 • Alinare rapidă a durerii: Flexicoldin acționează eficient pentru a reduce durerea articulară și musculară într-un timp scurt.
 • Scăderea inflamației: Proprietățile antiinflamatoare ale gelului ajută la reducerea inflamației și a umflăturilor din jurul articulațiilor.
 • Relaxarea musculară: Gelul contribuie la relaxarea mușchilor tensionați sau contractați, ceea ce poate îmbunătăți mobilitatea și flexibilitatea.
 • Ușor de aplicat: Flexicoldin are o textură plăcută și se aplică ușor pe piele, fără a lăsa senzația de lipici sau reziduuri grase.
 • Efect de răcire reconfortant: Produsul oferă o senzație plăcută de răcire în zona aplicării, ajutând la reducerea disconfortului și a senzației de căldură.
 • Hidratare și îngrijire a pielii: Flexicoldin conține ingrediente care pot hidrata și hrăni pielea, contribuind la menținerea sănătății acesteia în zona articulațiilor.
 • Utilizare comodă și portabilă: Ambalajul gelului permite o aplicare ușoară și poate fi transportat cu ușurință pentru utilizare la nevoie.
 • Potrivit pentru diverse afecțiuni: Flexicoldin poate fi utilizat pentru o gamă variată de probleme articulare și musculare, de la artrită la leziuni sportive.
 • Opțiune non-invazivă: Utilizarea gelului este o alternativă non-invazivă la tratamentele medicamentoase sau la procedurile chirurgicale pentru problemele articulare.
 • Fără prescripție medicală: Flexicoldin poate fi achiziționat fără prescripție medicală, facilitând accesul la un produs eficient pentru gestionarea disconfortului articular.

back to menu ↑

Compozitie

Flexicoldin este formulat cu o serie de ingrediente naturale, care pot avea diferite efecte benefice pentru articulații și mușchi. Iată lista ingredientelor și efectele lor:

 • Mentol: Mentolul are un efect de răcire asupra pielii, oferind o senzație reconfortantă și ajutând la reducerea senzației de arsură sau de căldură.
 • Extract de Arnica: Arnica este cunoscută pentru proprietățile sale antiinflamatoare și analgezice, ajutând la reducerea inflamației și a durerii.
 • Ulei de lavandă: Uleiul de lavandă are efecte calmante și relaxante asupra mușchilor, contribuind la relaxarea acestora.
 • Extract de gălbenele: Extractul de gălbenele are proprietăți antiinflamatoare și poate ajuta la vindecarea pielii și a țesuturilor.
 • Ulei de eucalipt: Uleiul de eucalipt poate contribui la îmbunătățirea circulației sanguine în zona aplicării și la reducerea durerii.
 • Glucosamină și condroitină: Aceste substanțe sunt componente esențiale ale cartilajului articular și pot ajuta la susținerea sănătății articulațiilor.
 • Colagen hidrolizat: Colagenul este important pentru structura și flexibilitatea articulațiilor și a țesuturilor conjunctive.
 • Extract de Boswellia serrata: Acest extract are proprietăți antiinflamatoare și poate contribui la ameliorarea simptomelor artritei.
 • Hialuronat de sodiu: Hialuronatul de sodiu este un lubrifiant natural al articulațiilor și poate ajuta la menținerea mobilității acestora.
 • Camfor: Camforul are un efect de răcire și poate ajuta la reducerea inflamației și a durerii.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze și mod de administrare

Flexicoldin trebuie utilizat conform instrucțiunilor de pe ambalaj. În general, modul de aplicare este următorul:

 1. Curățați zona: Asigurați-vă că zona în care intenționați să aplicați gelul este curată și uscată.
 2. Aplicare: Aplicați o cantitate mică de gel Flexicoldin pe zona afectată. Masați ușor cu mișcări circulare până când gelul este complet absorbit în piele.
 3. Frecvență: De obicei, se aplică de 2-3 ori pe zi sau conform recomandărilor medicului sau instrucțiunilor de pe ambalaj.
 4. Spălați-vă pe mâini: După aplicare, spălați-vă pe mâini cu atenție pentru a evita contactul cu ochii sau alte zone sensibile.

Este important să respectați doza și frecvența de utilizare indicate pe ambalajul produsului sau conform recomandărilor medicului. Nu utilizați o cantitate mai mare decât cea recomandată și evitați aplicarea pe pielea lezată sau pe răni deschise.

Reacții adverse posibile

Deși Flexicoldin este, în general, bine tolerat, pot apărea unele reacții adverse rare. Acestea pot include:

 1. Iritarea pielii: La unele persoane, gelul poate provoca iritații ale pielii sau roșeață în zona aplicării.
 2. Alergii cutanate: Persoanele cu sensibilitate la anumite ingrediente ale gelului pot dezvolta reacții alergice, cum ar fi mâncărime sau erupții cutanate.
 3. Senzatie de arsura sau furnicaturi: Unele persoane pot simți o ușoară senzație de arsură sau furnicături în zona aplicării.

Contraindicații / Atenționări

Flexicoldin ar putea să nu fie potrivit pentru toate persoanele. Iată câteva contraindicații și atenționări posibile:

 1. Alergii sau sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
 2. Piele deteriorată sau răni deschise în zona de aplicare.
 3. Evitați contactul cu ochii și membranele mucoase. În caz de contact accidental, clătiți cu apă din abundență.
 4. Nu înghițiți produsul.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele tratamentului cu gelul pentru articulații Flexicoldin pot varia de la o persoană la alta și depind de severitatea problemei articulare, modul de aplicare și respectarea recomandărilor. Cu toate acestea, iată câteva dintre rezultatele potențiale pe care le puteți obține din utilizarea Flexicoldin:

 • Alinare rapidă a durerii: Unul dintre efectele cele mai notabile ale Flexicoldin este alinarea rapidă a durerii articulare și musculare, ceea ce poate îmbunătăți semnificativ calitatea vieții.
 • Reducerea inflamației: Gelul ajută la scăderea inflamației în jurul articulațiilor, ceea ce poate duce la reducerea umflăturilor și a roșeții.
 • Relaxarea mușchilor: Flexicoldin contribuie la relaxarea mușchilor tensionați sau contractați, ceea ce poate îmbunătăți mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine: Unele dintre ingredientele din Flexicoldin pot ajuta la creșterea fluxului sanguin în zona aplicării, ceea ce poate contribui la vindecarea și recuperarea mai rapidă.
 • Hidratarea și îngrijirea pielii: Gelul poate oferi hidratare și nutriție pielii din jurul articulațiilor, menținând sănătatea acesteia.
 • Gestionarea pe termen lung a simptomelor: Prin utilizarea regulată și corectă a Flexicoldin, puteți obține rezultate pe termen lung în ceea ce privește controlul și gestionarea simptomelor problemelor articulare și musculare.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Flexicoldin: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Flexicoldin poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr. Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, la momentul actual, produsul nu este disponibil în stoc. Prețurile în farmacii pot fi mai ridicate, iar așteptarea pentru următoarea livrare de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

Flexicoldin preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Pe site-ul oficial al producătorului, prețul produsului Flexicoldin este de 149 lei. În prezent, există o reducere specială de 50%, iar această ofertă este valabilă pentru o perioadă limitată. Nu este necesar niciun cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, puteți accesa site-ul oficial. Cu toate acestea, numărul de produse disponibile la preț redus este limitat.

Flexicoldin
149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea produsului Flexicoldin se efectuează prin curierat în toată țara. Puteți opta pentru plata la livrare în numerar sau cu cardul de credit.

Pot cumpara Flexicoldin de pe site-ul Amazon sau Emag?

Nu, Flexicoldin nu poate fi cumpărat de pe site-urile Amazon sau Emag Ro. Acest lucru se datorează faptului că au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare de produse contrafăcute și frauduloase pe aceste platforme. Ca urmare, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste site-uri pentru a proteja consumatorii de riscuri și pentru a asigura că produsul autentic este disponibil doar pe site-ul său oficial.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Flexicoldin

Am efectuat o analiză a numeroaselor opinii și recenzii ale consumatorilor referitoare la Flexicoldin pe forumuri, site-uri de recenzii, platforme precum Amazon, comentariile de pe site-urile farmaciilor, grupurile de Facebook și Instagram. Rezultatele arată că majoritatea acestor opinii sunt pozitive și reflectă experiențe satisfăcătoare cu produsul. Totuși, un procent foarte mic de recenzii menționează apariția unor reacții alergice.

Flexicoldin pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Flexicoldin a fost o binecuvântare pentru mine. La vârsta de 72 de ani, articulațiile mele începuseră să mă deranjeze mai mult și nu puteam face activitățile zilnice fără dureri constante. Am aflat despre Flexicoldin de la un prieten și am decis să îl încerc.

După câteva săptămâni de utilizare regulată, am observat o îmbunătățire semnificativă a stării mele de sănătate. Durerea din articulații s-a diminuat considerabil, iar mobilitatea mea s-a îmbunătățit. Acum pot să merg pe distanțe mai lungi și să mă bucur de plimbările mele zilnice fără disconfort.

Un alt aspect pe care l-am apreciat a fost ușurința de aplicare a gelului. Nu lasă pielea lipicioasă sau grasă și are o miros plăcut. De asemenea, am fost bucuros să aflu că este fabricat din ingrediente naturale, ceea ce m-a făcut să mă simt mai în siguranță în ceea ce privește utilizarea pe termen lung.

Cu toate acestea, trebuie să menționez că, în primele zile, am experimentat o ușoară senzație de arsură după aplicare, dar acest disconfort a dispărut pe măsură ce am continuat să folosesc produsul.

În concluzie, Flexicoldin mi-a îmbunătățit calitatea vieții și m-a ajutat să duc un stil de viață mai activ și mai fără dureri. Sunt recunoscător pentru acest produs și îl recomand cu încredere celor care suferă de probleme articulare.”

Pensionar de 72 de ani, Gheorghe

“Flexicoldin este un adevărat ajutor pentru mine, mai ales că sunt mecanic și petrec mult timp în picioare. La vârsta de 56 de ani, am început să simt disconfort și durere în articulații, mai ales în zona genunchilor și a spatelui. Am decis să încerc Flexicoldin după ce am citit despre el pe internet și am auzit despre el de la colegii mei de muncă.

De la prima aplicare, am simțit o ușurare a durerii și o senzație plăcută de răcire în zona articulațiilor mele. M-a impresionat faptul că gelul s-a absorbit rapid în piele și nu a lăsat o senzație lipicioasă sau neplăcută. Acest lucru mi-a permis să îl aplic chiar și înainte de a merge la muncă.

Cu timpul, am observat o îmbunătățire semnificativă a mobilității mele. Pot să mă aplec și să ridic obiecte fără disconfort și să merg mai ușor pe treptele locomotivei. De asemenea, am apreciat că nu am avut nicio reacție adversă sau alergie la Flexicoldin.

Sunt recunoscător pentru acest produs care mi-a permis să continui să muncesc fără a fi afectat de durerile articulare. Îl recomand cu încredere și altor colegi de muncă care se confruntă cu probleme similare.”

Mecanic de 56 de ani, Ion

“Flexicoldin a fost o adevărată salvare pentru mine, mai ales că profesia mea implică mult timp petrecut în picioare și ședințe prelungite la birou. La vârsta de 45 de ani, am început să simt disconfort și dureri în articulații, în special în zona umerilor și a gâtului. Din fericire, am aflat despre Flexicoldin și am decis să îl încerc.

Încă de la prima aplicare, am simțit o senzație de răcorire și ameliorare a disconfortului meu. Gelul se absoarbe ușor în piele și nu lasă senzația de lipici sau grăsime. Astfel, îl pot aplica cu ușurință înainte de a merge la școală sau în timpul pauzelor.

Cu timpul, am observat o reducere semnificativă a durerilor de gât și a tensiunii din zona umerilor. Acest lucru mi-a permis să predau mai eficient și să mă simt mai confortabil în timpul orelor. De asemenea, am apreciat faptul că Flexicoldin nu a cauzat niciun efect secundar negativ sau reacții alergice.

Flexicoldin a devenit un aliat de încredere pentru mine în gestionarea durerilor articulare și a disconfortului muscular. Este un produs care mi-a îmbunătățit calitatea vieții și pe care îl recomand cu căldură tuturor colegilor mei de muncă din domeniul educației.”

Profesoară de 45 de ani, Ana

Flexicoldin este o înșelătorie? Există păreri negative?

Flexicoldin nu este o înșelătorie. Majoritatea recenziilor și părerilor negative legate de acest produs se datorează unor reacții alergice individuale la anumite ingrediente din compoziția sa. Dacă nu aveți alergii sau sensibilități la niciunul dintre ingredientele din Flexicoldin, atunci nu ar trebui să vă faceți griji în privința unor reacții adverse negative. Este important să citiți eticheta produsului și să verificați lista de ingrediente înainte de utilizare, pentru a vă asigura că sunteți în siguranță în ceea ce privește potențialele alergii. În general, produsul a fost conceput pentru a oferi alinare eficientă a durerii articulare și musculare și a primit feedback pozitiv din partea multor utilizatori.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Am avut ocazia să studiez și să recomand produsul Flexicoldin pacienților mei cu diverse afecțiuni ale sistemului musculoscheletal. După analiza atentă a compoziției sale și a rezultatelor obținute de pacienții mei, pot spune că Flexicoldin este un produs promițător în domeniul gestionării durerilor articulare și musculare.

Flexicoldin conține o serie de ingrediente naturale care au potențialul de a reduce inflamația și de a alina durerea. Aceasta face din el o opțiune interesantă pentru persoanele care se confruntă cu artrită, osteoartrită și alte afecțiuni reumatice.

În timp ce produsul a primit în principal feedback pozitiv, este important să se țină cont de posibilele reacții alergice la unele dintre ingrediente.”

Dr. Klaus Müller, Reumatolog
Flexicoldin
149 lei 298 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

În cât timp începe să acționeze Flexicoldin pentru durerile articulare?

Flexicoldin oferă adesea alinare rapidă a durerilor articulare și musculare. Majoritatea persoanelor observă îmbunătățiri în primele zile de utilizare.

Care sunt principalele indicații pentru utilizarea Flexicoldin?

Flexicoldin este recomandat pentru persoanele care suferă de dureri articulare, inflamații, artrită sau alte probleme musculoscheletale.

Pot utiliza Flexicoldin pe termen lung?

Flexicoldin poate fi utilizat pe termen lung.

Există contraindicații pentru Flexicoldin?

Da, există contraindicații. De exemplu, persoanele cu alergii la oricare dintre ingredientele produsului sau cu leziuni deschise în zona de aplicare ar trebui să evite utilizarea sa.

Care este modul corect de aplicare a Flexicoldin?

Aplicați Flexicoldin pe zona afectată și masați ușor până când este complet absorbit în piele. Se recomandă să urmați instrucțiunile de pe ambalaj.

Există reacții adverse comune asociate cu utilizarea Flexicoldin?

Reacțiile adverse sunt rare, dar pot include iritații ale pielii sau senzații de arsură în zona aplicării.