Erexol capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

159 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Erexol capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Erexol capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
159 RON

Erexol este un supliment în formă de capsule destinat îmbunătățirii performanței sexuale și susținerii sănătății sexuale masculine. Formulat cu ingrediente naturale, Erexol promite să sporească libido-ul, să întărească erecțiile și să ofere o experiență sexuală mai satisfăcătoare.

Este important să consultați informațiile și instrucțiunile complete de pe site-ul oficial al produsului pentru a obține toate detaliile și a vă asigura că utilizați Erexol în mod corespunzător.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 159 lei

Ce este Erexol şi pentru ce se utilizează

Erexol sunt capsule destinate îmbunătățirii potenței masculine și a performanțelor sexuale. Acestea conțin o formulă specială, bazată pe ingrediente naturale, care ajută la stimularea circulației sângelui în zona genitală, susținând astfel obținerea și menținerea unei erecții puternice și de lungă durată. Erexol are ca scop îmbunătățirea dorinței sexuale, creșterea libidoului și oferirea unei experiențe sexuale mai satisfăcătoare.

Indicatii terapeutice

Erexol este recomandat în următoarele situații:

 • Disfuncție erectilă: Dacă aveți dificultăți în obținerea și menținerea unei erecții suficient de ferme pentru a avea o activitate sexuală satisfăcătoare, Erexol poate fi utilizat pentru a sprijini performanța sexuală și a îmbunătăți erecția.
 • Libidou scăzut: Dacă aveți o scădere semnificativă a dorinței sexuale sau a interesului pentru activitatea sexuală, Erexol poate ajuta la stimularea libidoului și la creșterea dorinței sexuale.
 • Performanță sexuală redusă: Dacă doriți să îmbunătățiți performanțele sexuale, să prelungiți durata actului sexual sau să aveți o experiență mai satisfăcătoare în pat, Erexol poate fi utilizat pentru a spori performanța și plăcerea sexuală.

Potrivit Societății Europene de Urologie (European Association of Urology), unele dintre cauzele comune ale disfuncției erectile includ:

 • Boli cardiovasculare: Afecțiuni precum hipertensiunea arterială, ateroscleroza și boala coronariană pot afecta fluxul sanguin către penis, contribuind la disfuncția erectilă.
 • Diabet zaharat: Persoanele cu diabet zaharat au un risc crescut de a dezvolta disfuncție erectilă din cauza deteriorării vaselor de sânge și a nervilor.
 • Tulburări hormonale: Dezechilibrele hormonale, cum ar fi nivelul scăzut de testosteron, pot influența funcționarea sistemului reproducător și pot contribui la disfuncția erectilă.
 • Stil de viață nesănătos: Fumatul, consumul excesiv de alcool, obezitatea și sedentarismul pot afecta negativ circulația sângelui și sănătatea generală, influențând astfel și performanța sexuală.
 • Tulburări psihologice: Probleme precum stresul, anxietatea, depresia și problemele de relație pot afecta dorința sexuală și pot contribui la apariția disfuncției erectile.
Erexol
159 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Iată câteva moduri în care se presupune că acționează Erexol:

 • Stimularea circulației sângelui: Anumite ingrediente din Erexol pot ajuta la dilatarea vaselor de sânge din zona genitală, facilitând astfel un flux sanguin mai bun către penis în timpul excitării sexuale. Acest lucru poate contribui la obținerea și menținerea unei erecții puternice.
 • Sprijinirea nivelului de testosteron: Unele componente ale Erexol pot susține producția de testosteron, hormonul responsabil de reglarea funcției sexuale masculine. Un nivel adecvat de testosteron poate influența pozitiv dorința sexuală și performanța sexuală.
 • Îmbunătățirea stării de spirit și a energiei: Unele ingrediente din Erexol pot avea efecte benefice asupra stării de spirit și nivelului de energie, ceea ce poate contribui la un sentiment general de bine și la o mai mare încredere în performanța sexuală.

Beneficiile Erexol

Iată câteva dintre principalele avantaje asociate cu utilizarea kapsulelor Erexol pentru potență:

 • Îmbunătățirea erecțiilor: Erexol poate contribui la obținerea și menținerea erecțiilor mai puternice și de durată. Ingredientele sale active pot sprijini circulația sângelui în zona genitală, favorizând astfel o erecție mai solidă.
 • Creșterea libidoului: Erexol poate stimula dorința sexuală și libido-ul masculin. Prin susținerea nivelului optim de testosteron și prin efectele sale asupra sistemului nervos și hormonal, acest supliment poate contribui la sporirea apetitului sexual.
 • Sprijinirea performanței sexuale: Erexol poate ajuta la creșterea rezistenței sexuale și la ameliorarea disfuncțiilor erectile. Acest supliment poate oferi un impuls suplimentar de energie și vitalitate, permițând astfel o performanță sexuală mai satisfăcătoare.
 • Promovarea sănătății sexuale: Erexol conține ingrediente naturale cu proprietăți benefice pentru sănătatea sexuală masculină. Acestea pot contribui la menținerea sănătății prostatei și la îmbunătățirea funcțiilor sexuale generale.
 • Comoditate și confidențialitate: Erexol este disponibil sub formă de capsule, ceea ce face utilizarea sa comodă și ușor de administrat. De asemenea, cumpărarea online a acestui supliment oferă confidențialitate și discreție.
back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor din kapsulele Erexol pentru potență și efectul fiecărui ingredient:

 • Extract din frunze Epilobium parviflorum: Acest extract are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, putând contribui la menținerea sănătății prostatei și la stimularea funcției erectile.
 • Extract de rădăcină de urzică: Acest ingredient poate ajuta la creșterea nivelului de testosteron în organism, susținând astfel dorința sexuală și potența masculină.
 • Extract din fructe de palmier pitic: Acest extract este cunoscut pentru capacitatea sa de a sprijini sănătatea prostatei și de a ameliora simptomele asociate cu disfuncțiile erectile.
 • Maca peruană: Maca este o plantă cu proprietăți afrodisiace și energizante. Consumul de maca poate spori performanța sexuală, susținând potența și vitalitatea masculină.
 • Extract din rădăcină de ginseng: Acest ingredient are efecte tonifiante și stimulante asupra sistemului nervos și hormonal. Consumul de ginseng poate contribui la creșterea energiei, rezistenței și performanței sexuale.
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect kapsulele pentru potență Erexol, urmați instrucțiunile de utilizare de mai jos:

 • Luați o kapsulă pe zi, de preferat înainte de masă.
 • Înghițiți kapsula cu o cantitate suficientă de apă.
 • Respectați doza recomandată și nu depășiți cantitatea indicată pe ambalaj.
 • Pentru obținerea rezultatelor optime, utilizați kapsulele în mod regulat și pe o perioadă îndelungată, conform indicațiilor.
 • Este important să aveți o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos în general, care să includă exerciții fizice regulate și reducerea stresului.
Erexol
159 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Reacţii adverse posibile

Kapsulele pentru potență Erexol sunt concepute să fie sigure și bine tolerate, însă în cazuri rare pot apărea unele reacții adverse. În timpul utilizării kapsulelor Erexol, unele persoane pot experimenta următoarele efecte secundare posibile:

 • Tulburări gastrointestinale ușoare, cum ar fi greață, disconfort abdominal sau diaree.
 • Reacții alergice, cum ar fi mâncărime, erupții cutanate sau umflarea feței.
 • Dureri de cap sau amețeli.
 • Tulburări ale somnului, cum ar fi insomnie sau somn agitat.

Contraindicatii / Atentionari

Kapsulele pentru potență Erexol sunt concepute să fie sigure și bine tolerate, dar există câteva situații în care utilizarea acestora este contraindicată. Persoanele cu următoarele condiții ar trebui să evite utilizarea kapsulelor Erexol:

 • Hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre ingredientele active sau inactivă conținute în produs.
 • Persoanele care urmează tratament cu medicamente care conțin nitrați sau alte medicamente pentru disfuncția erectilă.
 • Persoanele cu afecțiuni cardiace grave sau recente probleme de sănătate cardiovasculară.
 • Persoanele care suferă de hipertensiune arterială necontrolată sau hipotensiune arterială.
 • Persoanele cu afecțiuni hepatice sau renale severe.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării kapsulelor pentru potență Erexol pot varia în funcție de fiecare individ și de factorii specifici. Cu toate acestea, utilizatorii raportează următoarele rezultate benefice:

 • Îmbunătățirea performanței sexuale: Utilizatorii Erexol observă o creștere a potenței și a virilității, ceea ce le permite să obțină și să mențină erecții mai puternice și mai durabile.
 • Creșterea libidoului: Kapsulele Erexol pot stimula dorința sexuală, crescând astfel interesul și plăcerea în activitatea sexuală.
 • Sporirea energiei și rezistenței: Un alt beneficiu raportat este creșterea nivelului de energie și a rezistenței fizice, ceea ce poate conduce la performanțe sexuale mai bune și mai îndelungate.
 • Îmbunătățirea stării generale de bine: Mulți utilizatori raportează o îmbunătățire a stării de spirit și a încrederii în sine ca rezultat al îmbunătățirii funcției sexuale.
back to menu ↑

De unde pot cumpăra Erexol: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Erexol nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Erexol preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 159 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Erexol
159 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Erexol de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Erexol

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Erexol pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Erexol pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Am încercat kapsulele Erexol pentru potență și sunt foarte încântat de rezultatele obținute. În ciuda vârstei mele înaintate, am observat o îmbunătățire semnificativă a performanței mele sexuale. Erețiile mele sunt mai puternice și mai stabile, iar viața mea sexuală s-a îmbunătățit considerabil. Sunt recunoscător că am descoperit acest produs minunat și îl recomand cu încredere tuturor celor care se confruntă cu probleme de potență.”

Michael, 60 ani

“Am fost încântat de rezultatele obținute cu kapsulele Erexol pentru potență. Ca voditor, stresul și oboseala m-au afectat în mod negativ, iar viața mea sexuală a suferit din cauza acestui aspect. Cu toate acestea, după utilizarea regulată a kapsulelor Erexol, am observat o îmbunătățire semnificativă a performanței mele sexuale. Am avut erecții mai puternice și mai durabile, iar rezistența mea sexuală s-a îmbunătățit considerabil. Mă simt mai încrezător și mai mulțumit în timpul actului sexual. Recomand cu căldură acest produs tuturor voditorilor care doresc să-și îmbunătățească potența și să aibă o viață sexuală mai satisfăcătoare.”

Adrian, 41 ani

“Ca sportiv, performanța mea este foarte importantă pentru mine, inclusiv performanța sexuală. Kapsulele Erexol s-au dovedit a fi o alegere excelentă pentru mine. Acestea m-au ajutat să obțin erecții mai puternice și să am o rezistență sexuală îmbunătățită. De asemenea, am observat o creștere a energiei și a încrederii în sine în timpul actului sexual. Recomand cu încredere acest produs tuturor sportivilor care doresc să-și îmbunătățească performanța sexuală.”

Alex, 29 ani

Erexol este o înșelătorie? Există păreri negative?

Erexol nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

Erexol
159 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Părerile medicilor

“Ca medic specialist în urologie, am fost impresionat de eficacitatea kapsulelor Erexol în tratamentul disfuncției erectile. Am recomandat acest supliment pacienților mei cu probleme de potență și am observat rezultate remarcabile. Ingredientele naturale din compoziția produsului au un efect benefic asupra circulației sanguine și a funcției erectile, contribuind la obținerea și menținerea unei erecții de calitate. Mulți pacienți au raportat o îmbunătățire semnificativă a performanței sexuale și o creștere a încrederii în sine. În plus, kapsulele Erexol sunt bine tolerate și nu au provocat efecte secundare semnificative. Recomand cu încredere acest produs ca opțiune terapeutică pentru bărbații cu probleme de potență.”

Dr. Hans Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

În cât timp pot observa rezultatele utilizând capsulele Erexol?

Răspuns: Efectele pot varia de la o persoană la alta, dar mulți utilizatori raportează îmbunătățiri semnificative în primele săptămâni de utilizare regulată a capsulelor Erexol.

Sunt capsulele Erexol sigure de utilizat?

Răspuns: Da, capsulele Erexol sunt formulate cu ingrediente naturale și au fost testate pentru siguranță și eficacitate.

Cât timp trebuie să iau capsulele Erexol?

Răspuns: Durata recomandată a utilizării capsulelor Erexol poate varia în funcție de nevoile individuale. Este recomandat să respectați instrucțiunile de pe ambalaj.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea capsulelor Erexol?

Răspuns: În general, capsulele Erexol sunt bine tolerate și nu au provocat efecte secundare semnificative.

Pot utiliza capsulele Erexol dacă am alergii alimentare?

Răspuns: În general, capsulele Erexol nu conțin alergeni alimentari comuni.

Ce diferențiază capsulele Erexol de alte produse pentru potență de pe piață?

Răspuns: Erexol este formulat cu o combinație unică de ingrediente naturale care au fost selectate pentru a sprijini sănătatea sexuală masculină. De asemenea, capsulele Erexol sunt fabricate conform standardelor de calitate și sunt susținute de experiența și cercet