Easyloss capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Easyloss capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Easyloss capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
169 lei 338 lei

Easyloss sunt capsule pentru slăbit care conțin o combinație de extract de frunze de Eruca, dud alb și niacina. Aceste capsule au fost create pentru a ajuta la gestionarea greutății și la promovarea unui metabolism sănătos în procesul de pierdere în greutate.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 169 lei

Ce este Easyloss şi pentru ce se utilizează

Easyloss sunt capsule pentru slăbit care au fost dezvoltate pentru a ajuta persoanele să își gestioneze greutatea și să încurajeze un proces sănătos de pierdere în greutate. Aceste capsule conțin extract de frunze de Eruca, dud alb și niacina, ingrediente care pot contribui la susținerea metabolismului și la reducerea acumulării de grăsime în organism. Easyloss poate fi utilizat ca supliment alimentar într-un program de slăbire sau într-un regim alimentar echilibrat pentru a ajuta la atingerea obiectivelor de pierdere în greutate.

Indicatii terapeutice

Easyloss poate fi folosit în următoarele situații:

 1. Pentru a ajuta la gestionarea greutății corporale și pentru a susține eforturile de pierdere în greutate în cadrul unui program de slăbire.
 2. Pentru a promova un metabolism sănătos și a încuraja arderea grăsimilor.
 3. Ca parte a unui regim alimentar echilibrat și a unui stil de viață activ pentru a menține greutatea corporală în limite sănătoase.

Neluararea în serios a excesului de greutate poate duce la numeroase probleme de sănătate. Conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), excesul de greutate și obezitatea pot crește riscul de a dezvolta următoarele probleme de sănătate:

 • Boli de inimă: Obezitatea este un factor de risc major pentru dezvoltarea bolilor cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea arterială, boala coronariană și accidentul vascular cerebral.
 • Diabet de tip 2: Greutatea excesivă poate crește riscul de a dezvolta diabet de tip 2, o afecțiune care afectează modul în care organismul procesează zahărul din sânge.
 • Afecțiuni respiratorii: Obezitatea poate contribui la probleme respiratorii, inclusiv apnee în somn și dificultăți de respirație.
 • Probleme articulare: Excesul de greutate poate pune presiune suplimentară asupra articulațiilor, ceea ce poate duce la dureri articulare și creșterea riscului de osteoartrită.
 • Probleme de sănătate mintală: Stigmatizarea socială legată de greutatea corporală poate afecta sănătatea mentală și bunăstarea psihologică a persoanelor supraponderale.
 • Cancer: Obezitatea este asociată cu un risc crescut de dezvoltare a unor tipuri de cancer, cum ar fi cancerul de colon, de sân și de prostată.
 • Probleme de fertilitate: Excesul de greutate poate afecta fertilitatea la femei și poate contribui la complicații în timpul sarcinii.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Kapsulele pentru slăbit Easyloss acționează în mai multe moduri pentru a ajuta la pierderea în greutate și la promovarea unui metabolism sănătos. Iată câteva dintre modurile în care funcționează:

 • Accelerarea metabolismului: Extractul de frunze de Eruca și niacina pot ajuta la stimularea metabolismului, ceea ce înseamnă că organismul poate arde mai multe calorii în repaus.
 • Suprimarea apetitului: Dudul alb poate ajuta la reducerea apetitului, ceea ce poate duce la consumul mai mic de calorii și la controlul poftei de mâncare.
 • Sprijinirea eliminării grăsimilor: Ingredientele din Easyloss pot contribui la mobilizarea și arderea depozitelor de grăsime din corp, ajutând la reducerea grăsimii corporale.
 • Furnizarea de nutrienți esențiali: Produsul conține niacina, care este un nutrient important pentru sănătatea generală și pentru metabolismul carbohidraților, grăsimilor și proteinelor.
 • Menținerea nivelurilor de energie: Capsulele Easyloss pot ajuta la menținerea nivelurilor de energie, ceea ce poate încuraja o activitate fizică regulată, contribuind astfel la pierderea în greutate.
 • Promovarea unui stil de viață sănătos: Easyloss poate fi parte a unui plan global de slăbire, care include și o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate.

Easyloss
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Easyloss

Easyloss oferă o serie de beneficii pentru cei care îl utilizează ca parte a programului lor de pierdere în greutate și îngrijire a sănătății. Iată câteva dintre principalele beneficii ale capsulelor Easyloss:

 • Ajută la pierderea în greutate: Easyloss poate ajuta la reducerea greutății corporale prin stimularea metabolismului și arderea grăsimilor.
 • Suprimă apetitul: Dudul alb conținut în capsulele Easyloss poate contribui la reducerea poftei de mâncare, facilitând astfel controlul asupra consumului de calorii.
 • Promovează un metabolism sănătos: Extractul de frunze de Eruca și niacina pot sprijini metabolismul sănătos, ceea ce este esențial pentru pierderea în greutate eficientă.
 • Furnizează nutrienți esențiali: Produsul oferă niacina, un nutrient important pentru funcționarea corespunzătoare a organismului.
 • Crește nivelurile de energie: Easyloss poate ajuta la menținerea nivelurilor de energie, ceea ce poate încuraja o activitate fizică mai intensă și mai regulată.
 • Sprijină controlul greutății pe termen lung: Utilizarea regulată a capsulelor Easyloss poate contribui la menținerea greutății corporale în limite sănătoase pe termen lung.
 • Poate fi integrat într-un plan global de slăbire: Easyloss poate fi folosit ca parte a unui program de slăbire mai larg, care include o dietă echilibrată și exerciții fizice.
 • Disponibil fără prescripție medicală: Produsul este disponibil fără prescripție medicală, permițându-vă să îl utilizați în confortul casei dumneavoastră.

back to menu ↑

Compozitie

Desigur, iată lista ingredientelor din capsulele Easyloss și efectele fiecărui ingredient:

 • Extract de frunze de Eruca (Extract de frunze de rucola): Extractul de frunze de Eruca poate contribui la stimularea metabolismului și la arderea grăsimilor. Acesta poate sprijini procesul de pierdere în greutate prin facilitarea descompunerii și eliminării grăsimilor din organism.
 • Dud alb (Morus alba): Dudul alb este cunoscut pentru capacitatea sa de a reduce apetitul, ceea ce poate duce la o reducere a consumului de calorii. Acest ingredient poate ajuta la controlul poftei de mâncare și la menținerea unui aport caloric sănătos.
 • Niacina (Niacina sau Vitamina B3): Niacina este un nutrient esențial care joacă un rol important în metabolismul carbohidraților, grăsimilor și proteinelor. Acesta poate ajuta la menținerea unui metabolism sănătos și poate sprijini funcționarea corectă a sistemului nervos.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze și mod de administrare

Pentru a utiliza corect capsulele Easyloss, urmați aceste recomandări:

 1. Doza recomandată este de obicei o capsulă pe zi, de preferință înainte de o masă.
 2. Capsula trebuie înghițită întreagă cu un pahar de apă.
 3. Este important să respectați instrucțiunile de pe ambalajul produsului sau recomandările specialistului în sănătate.

Reacții adverse posibile

Utilizarea capsulelor Easyloss poate fi însoțită de unele reacții adverse, care pot varia de la o persoană la alta. Acestea pot include:

 1. Disconfort gastric sau indigestie ușoară.
 2. Stări de nervozitate sau insomnie în cazul în care sunt luate seara din cauza conținutului de niacina.
 3. Reacții alergice la unul dintre ingredientele produsului.

Contraindicații / Atenționări

Există câteva situații în care utilizarea capsulelor Easyloss poate fi contraindicată sau trebuie făcută cu atenție:

Persoanele cu alergii la oricare dintre ingredientele produsului ar trebui să evite utilizarea acestuia.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării capsulelor pentru slăbit Easyloss pot varia de la o persoană la alta, în funcție de mai mulți factori, cum ar fi stilul de viață, dieta, nivelul de activitate fizică și predispoziția genetică. Cu toate acestea, pot fi obținute următoarele rezultate posibile pentru organism prin utilizarea corespunzătoare a Easyloss:

 • Pierdere în greutate: Una dintre cele mai evidente rezultate este pierderea în greutate, deoarece capsulele Easyloss sunt concepute pentru a ajuta la arderea grăsimilor și la reducerea apetitului. Cu o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate, acest produs poate contribui la scăderea în greutate.
 • Controlul apetitului: Dudul alb conținut în capsulele Easyloss poate ajuta la reducerea poftei de mâncare, ceea ce face mai ușor să vă mențineți un aport caloric sănătos și să evitați consumul excesiv de alimente.
 • Metabolism sănătos: Extractul de frunze de Eruca și niacina pot stimula metabolismul, contribuind la arderea caloriilor și la menținerea unei rate metabolice mai ridicate.
 • Energie crescută: Capsulele Easyloss pot ajuta la menținerea nivelurilor de energie, ceea ce vă poate oferi mai multă putere pentru a face exerciții fizice și a vă menține activi în timpul zilei.
 • Controlul grăsimilor și colesterolului: Utilizarea acestui produs poate ajuta la reducerea nivelului de grăsime corporală și poate contribui la menținerea unui nivel de colesterol mai sănătos în sânge.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Easyloss: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Easyloss poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, este important de menționat că în prezent produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii poate fi mai mare, iar așteptarea pentru următoarea livrare de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

Easyloss preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului Easyloss este de 169 lei, dar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pentru a beneficia de reducere, puteți vizita site-ul oficial și plasați comanda. Cantitatea de produse disponibile la prețul redus este limitată.

Easyloss
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Produsul poate fi livrat în întreaga țară prin servicii de curierat. Plata se poate efectua fie în numerar la momentul livrării, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Easyloss de pe site-ul Amazon sau Emag?

Producătorul oficial a interzis vânzarea Easyloss pe site-urile Amazon și Emag Ro din cauza numeroaselor cazuri de vânzare de produse contrafăcute și activității frauduloase. Pentru a vă asigura că achiziționați produsul autentic și sigur, este recomandat să cumpărați doar de pe site-ul oficial al producătorului.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Easyloss

Am analizat o varietate de opinii și recenzii ale consumatorilor cu privire la Easyloss de pe forumuri, site-uri de recenzii, Amazon, comentarii pe site-urile farmaciilor, grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive, iar produsul primește în general aprecieri pentru efectele sale în procesul de slăbire. Totuși, un procent foarte mic de recenzii menționează posibile reacții alergice sau sensibilitate la anumite ingrediente.

Easyloss pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Am încercat capsulele Easyloss în speranța de a ajunge la o greutate corporală mai sănătoasă și de a reduce grăsimea din zona abdominală. Am fost surprins de rezultatele obținute într-o perioadă relativ scurtă. După aproximativ 6 săptămâni de utilizare regulată, am observat o scădere semnificativă în greutate și o îmbunătățire a stării generale de sănătate. Apetitul meu s-a redus, iar energia mea a crescut, ceea ce m-a motivat să fiu mai activ fizic.

Un aspect pe care îl apreciez în mod deosebit la Easyloss este că nu a provocat reacții adverse notabile. Cu toate acestea, am fost atent la compoziția sa și am discutat cu medicul meu înainte de a începe tratamentul, ceea ce cred că este esențial pentru oricare persoană care dorește să folosească un supliment pentru slăbit.

În concluzie, sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute cu Easyloss și intenționez să continui utilizarea sa în cadrul programului meu de pierdere în greutate. Recomand cu încredere acest produs celor care doresc să își îmbunătățească sănătatea și să obțină rezultate în procesul de slăbire.”

Programator de 32 de ani, Andrei

“Am aflat despre capsulele Easyloss de la o prietenă și am decis să le încerc în speranța că îmi vor ajuta să scap de kilogramele în plus acumulate în timpul studiilor. Deși nu aveam multă experiență cu suplimentele pentru slăbit, am fost plăcut surprinsă de rezultatele pe care le-am obținut.

În primele săptămâni de utilizare, am observat că apetitul meu a scăzut semnificativ, ceea ce m-a ajutat să mă mențin pe o dietă mai sănătoasă și să consum mai puține gustări nesănătoase. În plus, am observat că nivelul meu de energie a crescut, ceea ce m-a făcut să mă simt mai activă și mai motivată să fac exerciții fizice.

Un alt aspect care m-a făcut să apreciez Easyloss a fost faptul că nu am experimentat reacții adverse notabile.

În concluzie, am fost mulțumită de rezultatele obținute cu Easyloss și cred că este un supliment care poate fi de ajutor în procesul de pierdere în greutate, mai ales pentru cei care doresc să își controleze apetitul și să obțină mai multă energie.”

Studentă de 20 de ani, Elena

“Am încercat capsulele Easyloss cu speranța că mă vor ajuta să scap de kilogramele în plus acumulate în ultimii ani. Fiind o casieră, petrec mult timp în picioare și am avut dificultăți în a mă menține în formă. Am decis să încerc acest produs după ce am citit câteva recenzii pozitive.

După aproximativ două luni de utilizare regulată a Easyloss, am observat o îmbunătățire semnificativă în greutatea mea corporală. Apetitul meu a scăzut considerabil, ceea ce m-a ajutat să mănânc mai puțin și să evit gustările nesănătoase din timpul zilei. În plus, nivelul meu de energie a crescut, ceea ce m-a făcut să mă simt mai activă și mai energică în timpul serviciului și în afara lui.

Ceea ce m-a impresionat în mod special a fost faptul că nu am experimentat reacții adverse notabile în timpul utilizării Easyloss.

În concluzie, Easyloss mi-a depășit așteptările și a fost de mare ajutor în procesul meu de pierdere în greutate. Recomand cu încredere acest produs celor care doresc să își controleze apetitul și să obțină rezultate pozitive în procesul de slăbire.”

Casieră de 38 de ani, Ana Maria

Easyloss este o înșelătorie? Există păreri negative?

Easyloss nu este o înșelătorie. Majoritatea părerilor negative legate de acest produs sunt asociate cu anumite reacții alergice în cazul unor utilizatori. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele produsului, nu ar trebui să experimentați reacții negative la acest supliment pentru slăbit.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Am avut ocazia să studiez compoziția și efectele capsulelor pentru slăbit Easyloss și să discut cu pacienții mei care le-au utilizat. Din punctul meu de vedere profesional, acest produs pare să ofere unele beneficii în procesul de pierdere în greutate. Ingredientele sale, precum extractul de frunze de Eruca și dudul alb, au fost asociate cu stimularea metabolismului și reducerea apetitului, ceea ce poate fi util pentru cei care doresc să slăbească.

Cu toate acestea, aș dori să subliniez că nu există nicio “soluție magică” pentru pierderea în greutate și că orice supliment trebuie utilizat cu grijă și în combinație cu o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate.

Easyloss pare să fie bine tolerat de majoritatea utilizatorilor, cu puține reacții adverse raportate. Cu toate acestea, fiecare individ este diferit, iar rezultatele pot varia. Recomand pacienților să își monitorizeze reacțiile la produs și să îl utilizeze în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj sau sub supravegherea unui specialist în sănătate.”

Dr. Klaus Becker, Medic Dietolog
Easyloss
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce sunt capsulele Easyloss și cum funcționează?

Easyloss sunt suplimente pentru slăbit care conțin extract de frunze de Eruca, dud alb și niacina. Ele funcționează prin stimularea metabolismului, reducerea apetitului și facilitarea procesului de pierdere în greutate.

Care sunt ingredientele cheie ale Easyloss și cum contribuie acestea la pierderea în greutate?

Ingredientele principale ale Easyloss sunt extractul de frunze de Eruca, dudul alb și niacina. Extractul de Eruca stimulează metabolismul și arderea grăsimilor, dudul alb reduce apetitul, iar niacina susține metabolismul sănătos.

Cât timp durează până când pot vedea rezultate notabile în procesul de slăbire cu Easyloss?

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, dar mulți utilizatori raportează observarea unor schimbări în câteva săptămâni. Cu toate acestea, este important să combinați utilizarea capsulelor Easyloss cu o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate pentru cele mai bune rezultate.

Există efecte secundare asociate cu utilizarea capsulelor Easyloss?

Efectele secundare pot apărea în cazul unor persoane și pot include disconfort gastric sau reacții alergice.

Cum pot cumpăra Easyloss și care este prețul?

Easyloss poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al producătorului. Prețul produsului este de 169 lei, iar producătorul oferă o reducere temporară de 50%. Cantitatea de produse la preț redus este limitată.

Cum se compară Easyloss cu alte produse pentru slăbit disponibile pe piață?

Easyloss oferă o combinație de ingrediente naturale, precum extractul de frunze de Eruca, dudul alb și niacina, care au fost asociate cu pierderea în greutate. Comparativ cu alte produse, eficacitatea poate varia în funcție de nevoile individuale.