Easy Black Latte pulbere – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

229 LEI
Reducere -50% pe site-ul oficial
Easy Black Latte pulbere – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Easy Black Latte pulbere – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
229 LEI

Easy Black Latte este un produs sub formă de pulbere sau poroșcă. Acesta este destinat utilizării în băuturi pentru a sprijini procesul de pierdere în greutate.

Forma de prezentare 💊 Pulbere
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 229 LEI

Ce este Easy Black Latte şi pentru ce se utilizează

Easy Black Latte este un produs în formă de pulbere pentru slăbit. Acesta este conceput pentru a susține procesul de pierdere în greutate și ajută la arderea grăsimilor în mod natural. Poroșcul conține ingrediente active precum cărbunele activat, extractul de cafea verde și extractul de ghimbir, care au efecte benefice asupra metabolismului și pot ajuta la reducerea poftei de mâncare. Pentru a utiliza Easy Black Latte, trebuie să amestecați o cantitate adecvată de pulbere într-un lichid cald, cum ar fi apă sau lapte vegetal, și să consumați băutura conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Este important să combinați utilizarea acestui produs cu o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos pentru a obține rezultate optime în procesul de slăbire.

Indicatii terapeutice

Easy Black Latte poate fi utilizat în următoarele cazuri:

 • Persoanele care doresc să slăbească și să reducă greutatea corporală.
 • Persoanele care doresc să își îmbunătățească metabolismul și să ardă grăsimile în mod natural.
 • Persoanele care doresc să își controleze pofta de mâncare și să reducă consumul excesiv de alimente.
 • Persoanele care doresc să obțină energie suplimentară pentru activitățile fizice și exercițiile fizice.
 • Persoanele care doresc să își detoxifice organismul și să își îmbunătățească starea generală de sănătate.
 • Persoanele care doresc să obțină un aport suplimentar de antioxidanți și substanțe benefice pentru organism.
 • Persoanele care caută o metodă simplă și convenabilă de a obține rezultate în procesul de slăbire.
 • Persoanele care doresc să adauge o băutură sănătoasă și gustată plăcut în rutina lor zilnică.

Easy Black Latte
229 LEI
Reducere -50% pe site-ul oficial

Există mai multe motive care pot contribui la apariția excesului de greutate. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și altor surse autorizate, printre principalele cauze ale creșterii în greutate se numără:

 • Consumul excesiv de calorii: Atunci când consumăm mai multe calorii decât ardem în activitățile noastre zilnice, excesul de energie este depozitat în corp sub formă de grăsime, conducând la creșterea în greutate.
 • Alimentația nesănătoasă: Dieta bogată în alimente procesate, bogate în zahăr, grăsimi saturate și săruri poate contribui la creșterea în greutate și acumularea de grăsime în organism.
 • Lipsa activității fizice: Un stil de viață sedentar, lipsa exercițiilor fizice regulate și lipsa unei rutine de fitness pot duce la creșterea în greutate și scăderea metabolismului.
 • Factori genetici: Anumite gene pot juca un rol în metabolismul și capacitatea organismului de a controla greutatea. Unele persoane pot avea o predispoziție genetică la acumularea de grăsime sau la o rată metabolică mai mică.
 • Probleme hormonale: Dezechilibrele hormonale, cum ar fi hipotiroidismul sau sindromul ovarian polichistic, pot afecta metabolismul și pot contribui la creșterea în greutate.
 • Stresul și emoțiile: Stresul cronic și emoțiile negative pot determina unii oameni să mănânce excesiv sau să apeleze la alimente nesănătoase pentru a face față emoțiilor, ceea ce poate duce la creșterea în greutate.
 • Medicamente: Anumite medicamente, cum ar fi antidepresivele, corticosteroizii și contraceptivele, pot avea efecte secundare care includ creșterea în greutate.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Portoșul pentru slăbire Easy Black Latte acționează în mai multe moduri pentru a sprijini procesul de pierdere în greutate. Iată cum acționează acest produs:

 • Arderea grăsimilor: Easy Black Latte conține ingrediente active, cum ar fi extractul de cafea verde și extractul de ceai verde, care stimulează metabolismul și ajută la arderea grăsimilor din organism. Acest lucru poate contribui la reducerea greutății corporale și la obținerea unei siluete mai suple.
 • Suprimarea apetitului: Unele ingrediente din Easy Black Latte, cum ar fi extractul de guarana și extractul de ciocolată neagră, pot ajuta la reducerea senzației de foame și la controlul apetitului. Aceasta poate ajuta la reducerea consumului excesiv de alimente și la gestionarea porțiilor.
 • Stimularea energiei: Portocala amară și extractul de ghimbir conținute în Easy Black Latte pot contribui la creșterea nivelului de energie. Acest lucru poate fi benefic în timpul procesului de slăbire, deoarece poate spori motivația și performanța în timpul exercițiilor fizice.
 • Detoxifierea organismului: Unele ingrediente, cum ar fi extractul de ganoderma și extractul de curcumină, pot avea efecte detoxifiante asupra organismului. Acestea pot ajuta la eliminarea toxinelor și a reziduurilor din corp, facilitând procesul de slăbire.
 • Îmbunătățirea stării de spirit: Unele componente ale Easy Black Latte, precum extractul de ciocolată neagră și extractul de guarana, pot avea un efect stimulant asupra sistemului nervos central. Aceasta poate îmbunătăți starea de spirit și nivelul de energie, oferind o motivație suplimentară în timpul procesului de slăbire.

Beneficiile Easy Black Latte

Portoșul pentru slăbire Easy Black Latte oferă mai multe avantaje pentru cei care doresc să slăbească. Iată câteva dintre principalele beneficii ale acestui produs:

 • Accelerarea metabolismului: Easy Black Latte conține ingrediente precum extractul de cafea verde și extractul de ceai verde, care pot stimula metabolismul și ajuta la arderea grăsimilor. Aceasta poate duce la o pierdere în greutate mai eficientă.
 • Suprimarea apetitului: Unele ingrediente din Easy Black Latte, precum extractul de guarana și extractul de ciocolată neagră, pot ajuta la reducerea apetitului și la controlul poftei de mâncare. Aceasta poate facilita menținerea unei diete echilibrate și controlul porțiilor.
 • Creșterea nivelului de energie: Portoșul Easy Black Latte conține ingrediente precum portocala amară și extractul de ghimbir, care pot stimula nivelul de energie. Aceasta poate fi benefică în timpul programului de slăbire, oferindu-vă resursele necesare pentru a vă menține active și motivați.
 • Detoxifierea organismului: Unele ingrediente din Easy Black Latte, precum extractul de ganoderma și extractul de curcumină, au proprietăți detoxifiante și pot ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Acest proces poate contribui la o bună funcționare a organismului și la o slăbire sănătoasă.
 • Îmbunătățirea stării de spirit: Extractul de ciocolată neagră și extractul de guarana conținute în Easy Black Latte pot avea un efect stimulant asupra sistemului nervos, îmbunătățind starea de spirit și reducând oboseala. Acest lucru poate fi benefic în timpul programului de slăbire, ajutându-vă să vă mențineți motivați și pozitivi.

back to menu ↑

Compozitie

Easy Black Latte conține mai mulți ingredienți, iar unul dintre aceștia sunt uleiurile MCT (trigliceride cu lanț mediu).

 • Cafea instant arabica-robusta: Cafeaua instant arabica-robusta este o combinație de boabe de cafea arabica și robusta, care oferă o aromă bogată și un nivel moderat de cofeină. Cofeina stimulează metabolismul și ajută la creșterea nivelului de energie, contribuind astfel la arderea grăsimilor.
 • Aromă de ciocolată: Aroma de ciocolată adaugă un gust bogat și delicios băuturii. Aceasta poate satisface pofta de dulce și poate ajuta la evitarea consumului excesiv de alimente bogate în calorii.
 • Cărbune activ (din nucă de cocos): Cărbunele activ este utilizat în băuturile de slăbit datorită proprietăților sale de absorbție a toxinelor și substanțelor nocive din organism. Acesta poate contribui la detoxifierea organismului și la îmbunătățirea digestiei, susținând astfel procesul de pierdere în greutate.
 • Uleiuri MCT sub formă de praf care conțin acizi grași cu lanțul mediu: Uleiurile MCT (trigliceride cu lanț mediu) sunt grăsimi sănătoase, care sunt ușor de digerat și absorbite de organism. Acestea furnizează energie rapidă și ajută la stimularea metabolismului, ceea ce poate sprijini arderea grăsimilor și reducerea greutății corporale.

Uleiurile MCT au și alte beneficii, cum ar fi:

 1. Satisfacerea rapidă a senzației de foame: Uleiurile MCT sunt digerate rapid și pot oferi o senzație de sațietate, reducând astfel pofta de mâncare și controlând consumul excesiv de alimente.
 2. Aport crescut de energie: Uleiurile MCT sunt transformate în cetone în ficat, care sunt utilizate ca sursă rapidă de energie pentru organism. Aceasta poate ajuta la îmbunătățirea performanței fizice și mentale în timpul programului de slăbire.
 3. Susținerea sănătății creierului: Uleiurile MCT pot avea un efect benefic asupra sănătății creierului, deoarece cetonele generate în urma metabolismului acestor uleiuri pot furniza energie suplimentară celulelor creierului și pot îmbunătăți funcția cognitivă.
Easy Black Latte
229 LEI
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect porția de Easy Black Latte pentru slăbire, urmați aceste instrucțiuni simple:

 • Pregătiți o cană mare: Luați o cană și asigurați-vă că este curată și uscată.
 • Adăugați porția recomandată: Consultați instrucțiunile de pe ambalaj pentru a afla cantitatea exactă de Easy Black Latte pe care trebuie să o utilizați. De obicei, este recomandată o linguriță de pulbere pentru o cană.
 • Adăugați apă caldă sau lapte: Puteți alege între a adăuga apă caldă sau lapte în cană, în funcție de preferințele dvs. Se recomandă utilizarea apei calde sau a laptelui călduț pentru a se amesteca mai bine cu pulberea.
 • Amestecați bine: Folosiți o lingură pentru a amesteca bine conținutul canăi, asigurându-vă că pulberea se dizolvă complet și nu rămân cocoloașe.
 • Consumați: Savurați încet Easy Black Latte, bucurându-vă de aroma și gustul său. Puteți bea în orice moment al zilei, dar este recomandat să-l consumați înainte de masă pentru a vă ajuta să vă simțiți mai sătui și a reduce pofta de mâncare.

Reacţii adverse posibile

Utilizarea porții recomandate de Easy Black Latte pentru slăbire poate fi în general sigură, însă în unele cazuri pot apărea și pote avea loc unele efecte secundare. Este important să fiți conștient de posibilele reacții adverse. Iată câteva posibile efecte secundare ale Easy Black Latte:

 • Tulburări gastrointestinale: În unele cazuri, Easy Black Latte poate cauza disconfort abdominal, flatulență, diaree sau constipație. Aceste reacții pot fi cauzate de unele ingrediente din compoziție sau de adaptarea organismului la noul produs.
 • Insomnie sau agitație: Datorită conținutului de cafeină sau a altor stimulente din Easy Black Latte, pot apărea dificultăți în a adormi sau senzația de agitație în timpul zilei.
 • Reacții alergice: În cazul în care sunteți alergic la unul dintre ingredientele din Easy Black Latte, puteți prezenta reacții alergice precum erupții cutanate, mâncărime sau umflături. Este important să citiți cu atenție eticheta și să verificați dacă există ingrediente la care sunteți alergic.
 • Interacțiuni cu medicamente: Easy Black Latte poate interacționa cu anumite medicamente, cum ar fi cele pentru tratarea tensiunii arteriale, diabetului sau anxioliticelor.

Contraindicatii / Atentionari

Utilizarea poroșokului pentru slăbire Easy Black Latte poate fi contraindicată în anumite situații și pentru anumite persoane. Este important să fiți conștient de posibilele contraindicații ale produsului. Iată câteva dintre principalele situații în care utilizarea Easy Black Latte poate fi contraindicată:

 • Sensibilitate sau alergie la unul dintre ingredientele produsului: Dacă sunteți alergic sau aveți o sensibilitate cunoscută la oricare dintre ingredientele din Easy Black Latte, este recomandat să evitați utilizarea acestuia.
 • Medicamente și interacțiuni: Dacă sunteți sub tratament cu anumite medicamente sau suplimente alimentare, este posibil să existe interacțiuni cu ingredientele din Easy Black Latte.
 • Femeile însărcinate sau care alăptează: În perioada sarcinii și alăptării, este recomandat să evitați utilizarea produselor pentru slăbire, inclusiv Easy Black Latte, deoarece pot avea un impact asupra sănătății dumneavoastră și a copilului.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării poroșokului pentru slăbire Easy Black Latte pot varia de la persoană la persoană și pot fi influențate de mai mulți factori, inclusiv stilul de viață, dieta și nivelul de activitate fizică. În general, însă, utilizatorii pot observa următoarele rezultate:

 • Scădere în greutate: Easy Black Latte este conceput pentru a sprijini procesul de slăbire și poate contribui la arderea grăsimilor și reducerea greutății corporale. Cu utilizarea regulată și corectă, este posibil să observați o scădere în greutate treptată și să vă atingeți obiectivele de slăbire.
 • Reducerea poftei de mâncare: Unele persoane raportează că utilizarea Easy Black Latte le ajută să-și controleze mai bine poftele alimentare și să reducă consumul excesiv de alimente. Acest efect poate fi benefic în procesul de slăbire și menținerea unei diete sănătoase.
 • Creșterea nivelului de energie: Poroșokul Easy Black Latte conține ingrediente care pot oferi un impuls de energie, ceea ce vă poate ajuta să vă mențineți activi și motivați în timpul programului de slăbire. Acest lucru poate contribui la o mai mare ardered a caloriilor și îmbunătățirea performanțelor fizice.
 • Îmbunătățirea stării de spirit: Unele ingrediente din Easy Black Latte pot avea un efect pozitiv asupra stării de spirit și pot ajuta la reducerea stresului și anxietății asociate cu procesul de slăbire. Aceasta poate contribui la o abordare mai pozitivă și mai echilibrată a programului de slăbire.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Easy Black Latte: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Easy Black Latte nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Easy Black Latte preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 229 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Easy Black Latte
229 LEI
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Easy Black Latte de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Easy Black Latte

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Easy Black Latte pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Easy Black Latte pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Am fost sceptică în privința acestui poroșok pentru slăbire, dar am hotărât să-i dau o șansă. După utilizarea regulată a Easy Black Latte timp de câteva săptămâni, am observat rezultate surprinzătoare. Am reușit să scad în greutate și să îmi reduc pofta excesivă de mâncare. Îmi place că acest poroșok este ușor de preparat și are un gust plăcut. De asemenea, am observat că am mai multă energie și că mă simt mai bine în general. Recomand cu încredere Easy Black Latte celor care își doresc să slăbească într-un mod sănătos și eficient.”

Elena Popescu, 62 ani

“Fiind un șofer de autobuz și petrecând mult timp la volan, am avut dificultăți în menținerea unei greutăți sănătoase. După ce am început să folosesc Easy Black Latte, am observat că pofta mea de mâncare s-a redus semnificativ, ceea ce mi-a permis să controlez mai bine porțiile și să evit tentațiile alimentare nesănătoase. De asemenea, am observat o creștere a nivelului meu de energie, ceea ce m-a ajutat să rămân activ pe parcursul zilei și să mă implic într-o rutină de exerciții regulate. Easy Black Latte a devenit o parte importantă a programului meu de slăbire și sunt mulțumit de rezultatele obținute.”

Adrian Mihăescu, 47 ani

“Ca boxer profesionist, menținerea greutății ideale este esențială pentru performanța mea sportivă. Am încercat multe produse pentru slăbire în trecut, dar Easy Black Latte m-a impresionat cu adevărat. Acest poroșok nu doar că m-a ajutat să scap de excesul de grăsime corporală, ci mi-a oferit și un impuls de energie necesar în antrenamentele mele intense. Îmi place gustul său și faptul că este ușor de preparat. De asemenea, am observat că mi-a îmbunătățit starea de spirit și concentrarea. Easy Black Latte este un aliat de încredere în lupta mea pentru o greutate optimă și recomand cu căldură acest produs tuturor sportivilor și pasionaților de fitness.”

Alexandru Negoiță, 28 ani

Easy Black Latte este o înșelătorie? Există păreri negative?

Easy Black Latte nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“În calitate de medic specialist în nutriție, am fost impresionat de eficacitatea poroșokului pentru slăbire Easy Black Latte. Acest produs inovator conține ingrediente naturale cu proprietăți benefice asupra metabolismului și controlului greutății. Am recomandat Easy Black Latte pacienților mei cu probleme de greutate și am observat rezultate remarcabile. Poroșokul ajută la reducerea poftelor alimentare, la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor și la susținerea metabolismului. De asemenea, conține ingrediente cu potențial de reducere a nivelului de stres și de îmbunătățire a stării de spirit. Recomand cu încredere Easy Black Latte ca parte a unui program de slăbire sănătos și echilibrat.”

Dr. Markus Weber
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează Easy Black Latte în procesul de pierdere în greutate?

R: Easy Black Latte acționează în mai multe moduri pentru a ajuta la pierderea în greutate. Ingredientele sale active stimulează metabolismul, suprimă pofta de mâncare și susțin arderea grăsimilor, contribuind astfel la reducerea excesului de greutate.

Este sigur să folosesc Easy Black Latte pentru a slăbi?

R: Da, Easy Black Latte este un produs sigur și natural, formulat cu ingrediente atent selecționate.

Cât timp durează până când încep să văd rezultatele utilizând Easy Black Latte?

R: Rezultatele pot varia în funcție de metabolismul individual și de obiceiurile de viață. Cu toate acestea, mulți utilizatori raportează că observă primele rezultate pozitive în câteva săptămâni de utilizare regulată a Easy Black Latte.

Există restricții alimentare în timpul utilizării Easy Black Latte?

R: Easy Black Latte nu impune restricții alimentare specifice. Cu toate acestea, pentru a obține cele mai bune rezultate în procesul de slăbire, este recomandat să adopti o alimentație echilibrată și sănătoasă, bogată în legume, fructe și proteine slabe.

Pot continua să iau Easy Black Latte după ce am atins greutatea dorită?

R: Da, Easy Black Latte poate fi continuat și după atingerea greutății dorite. Acesta poate fi folosit ca parte a unui stil de viață sănătos și echilibrat, pentru a menține rezultatele obținute și a susține controlul greutății pe termen lung.

Este nevoie de exerciții fizice în timp ce folosesc Easy Black Latte?

R: Exercițiile fizice pot fi benefice în procesul de pierdere în greutate și pot completa efectul Easy Black Latte. Cu toate acestea, nu este obligatoriu să faci exerciții fizice intense pentru a obține rezultatele dorite. Activități moderate, cum ar fi mersul pe jos sau practicarea unui sport preferat, pot fi suficiente în combinație cu utilizarea regulată a Easy Black Latte.