Earlick Forte capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Earlick Forte capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Earlick Forte capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
159 RON 318 RON

Kapsulele pentru sluh Earlick Forte sunt un supliment alimentar special formulat pentru a sprijini și menține sănătatea auditivă. Acestea conțin o combinație de ingrediente naturale, precum extract de ginkgo biloba, coenzima Q10 și vitamine, care pot contribui la îmbunătățirea funcției auditive și protecția urechilor împotriva factorilor dăunători.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 159 RON

Ce este Earlick Forte şi pentru ce se utilizează

Kapsulele pentru sluh Earlick Forte sunt un produs special conceput pentru a sprijini sanatatea auditiva. Acestea sunt formulate cu ingrediente naturale, care pot ajuta la combaterea funcției auditive și la protejarea urechilor nocivi. Kapsulele conțin extract de plante și alte substanțe benefice, care au fost selectate pentru proprietățile lor potențiale de a susține sănătatea urechilor și a auzului.

Indicatii terapeutice

Kapsulele pentru îmbunătățirea sluhului Earlick Forte pot fi utilizate în următoarele situații:

 • Reducerea acuității auditive: Dacă aveți probleme cu auzul și experimentați o scădere a acuității auditive, kapsulele Earlick Forte vă pot ajuta să îmbunătățiți capacitatea de a auzi sunetele.
 • Tulburări ale urechii interne: Dacă aveți tulburări ale urechii interne, cum ar fi vertijul sau amețelile, utilizarea kapsulelor Earlick Forte poate ajuta la menținerea echilibrului și la reducerea simptomelor neplăcute.
 • Expunere la zgomote puternice: Dacă sunteți expus frecvent la zgomote puternice, cum ar fi în cazul lucrului într-un mediu zgomotos sau practicării unor activități care implică zgomot intens, kapsulele Earlick Forte pot contribui la protejarea urechilor și la reducerea riscului de deteriorare a auzului.
 • Îmbătrânirea: Pe măsură ce înaintăm în vârstă, este posibil să observăm o scădere a calității auditive. Utilizarea kapsulelor Earlick Forte poate ajuta la menținerea sănătății auditive și la ameliorarea simptomelor legate de îmbătrânirea auzului.

Problemele de auz pot avea diverse cauze, iar unele dintre acestea pot include:

 • Îmbătrânirea: Pe măsură ce înaintăm în vârstă, auzul poate să se deterioreze treptat, fiind un proces natural al îmbătrânirii. Acest lucru poate afecta capacitatea de a percepe sunetele și de a înțelege vorbirea.
 • Expunerea la zgomote puternice: Experiența frecventă sau prelungită a zgomotelor puternice poate cauza daune auditive permanente. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), zgomotele la niveluri de peste 85 de decibeli pot duce la pierderea auzului.
 • Infecții ale urechii: Infecțiile urechii, cum ar fi otita medie sau externă, pot afecta funcționarea corectă a urechii și pot cauza pierderea temporară sau permanentă a auzului.
 • Traumatismul acustic: Experiența unui zgomot brusc și puternic, precum o explozie sau un sunet puternic, poate provoca traumatisme auditive și poate duce la pierderea sau deteriorarea auzului.
Cystenon
159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Kapsulele Earlick Forte acționează asupra funcției auditive prin următoarele mecanisme:

 • Protecția și regenerarea celulelor auditive: Ingredientele active din compoziția kapsulelor pot avea efecte antioxidante și neuroprotectoare, contribuind la protejarea celulelor auditive împotriva stresului oxidativ și susținând regenerarea acestora.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine: Unele componente ale kapsulelor pot ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine în zona urechii interne, asigurând astfel o mai bună oxigenare și nutriție a structurilor auditive.
 • Reducerea inflamației: Unele substanțe active conținute în kapsule pot avea proprietăți antiinflamatorii, contribuind la reducerea inflamației din urechea internă și la ameliorarea simptomelor asociate.
 • Susținerea funcției nervului auditiv: Anumite ingrediente din compoziție pot avea un efect benefic asupra funcției nervului auditiv, ajutând la transmiterea semnalelor sonore către creier și la îmbunătățirea procesării acestora.

Beneficiile Earlick Forte

 • Sprijină sănătatea auditivă: Ingredientele active din compoziția kapsulelor sunt selectate pentru a susține sănătatea generală a urechii și funcția auditivă, contribuind la îmbunătățirea calității auzului.
 • Protecție împotriva deteriorărilor: Unele ingrediente pot avea proprietăți antioxidante și neuroprotectoare, ajutând la protejarea celulelor auditive împotriva stresului oxidativ și a factorilor nocivi care pot duce la deteriorarea auzului.
 • Îmbunătățirea clarității sonore: Prin susținerea sănătății urechii interne și a nervului auditiv, kapsulele Earlick Forte pot contribui la o mai bună percepție a sunetelor, îmbunătățind astfel claritatea și înțelegerea vorbirii.
 • Susținerea regenerării celulare: Anumite ingrediente active pot avea un efect benefic asupra regenerării celulelor auditive, ajutând la înlocuirea celulelor deteriorate și menținerea sănătății structurilor auditive.
 • Stimularea circulației sanguine: Unele componente pot contribui la îmbunătățirea circulației sanguine în zona urechii interne, asigurând o mai bună oxigenare și nutriție a țesuturilor auditive.
 • Utilizare convenabilă: Kapsulele Earlick Forte sunt ușor de administrat, fiind o opțiune comodă pentru persoanele care doresc să își sprijine sănătatea auditivă.
back to menu ↑

Compozitie

 • Ginseng: Ginsengul este cunoscut pentru proprietățile sale adaptogene și poate ajuta la stimularea circulației sanguine și la îmbunătățirea oxigenării țesuturilor auditive. De asemenea, poate susține funcția imunitară și poate contribui la reducerea riscului de infecții ale urechii.
 • Astaxantină: Astaxantina este un puternic antioxidant care poate ajuta la protejarea celulelor auditive împotriva stresului oxidativ și a deteriorării cauzate de radicalii liberi. De asemenea, poate sprijini sănătatea vaselor de sânge și poate contribui la circulația sănătoasă în urechea internă.
 • Vitamina C: Vitamina C este esențială pentru sănătatea generală a organismului și poate avea un efect benefic asupra sănătății auditive. Aceasta poate sprijini producția de colagen, un element structural important în țesuturile auditive. De asemenea, vitamina C poate avea proprietăți antioxidante și poate susține funcția imunitară.
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru utilizarea corectă a kapsulelor pentru îmbunătățirea auzului Earlick Forte, urmați următoarele recomandări:

 1. Luați o kapsulă de Earlick Forte pe zi, de preferat în timpul mesei, cu un pahar de apă.
 2. Respectați indicațiile de pe ambalaj și nu depășiți doza recomandată.
 3. Este recomandat să utilizați kapsulele în mod regulat, pe o perioadă mai lungă de timp, pentru a obține rezultatele dorite.
 4. Păstrați produsul într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

Reacţii adverse posibile

Kapsulele pentru îmbunătățirea auzului Earlick Forte sunt în general bine tolerate și au un profil de siguranță ridicat. Cu toate acestea, în unele cazuri rare, pot apărea anumite reacții adverse minore. Iată câteva dintre posibilele efecte secundare asociate cu utilizarea kapsulelor Earlick Forte:

 • Tulburări digestive minore, cum ar fi greața, disconfortul abdominal sau diareea. Aceste simptome sunt de obicei temporare și se remit de la sine.
 • Reacții alergice minore, cum ar fi mâncărimea, roșeața sau umflarea pielii.

Contraindicatii / Atentionari

Kapsulele pentru îmbunătățirea auzului Earlick Forte sunt în general sigure și bine tolerate, însă există anumite situații în care utilizarea lor poate fi contraindicată. Este important să luați în considerare următoarele precauții și posibile contraindicații:

 • Alergie sau sensibilitate la oricare dintre ingredientele active sau inactive ale produsului. Este recomandat să verificați lista de ingrediente și să evitați utilizarea kapsulelor în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre componente.
 • Unele medicamente sau afecțiuni medicale pot interacționa cu ingredientele din produs.
 • Copiii sub vârsta de 18 ani ar trebui să evite utilizarea kapsulelor Earlick Forte, deoarece siguranța și eficacitatea în cazul acestui grup de vârstă nu au fost încă stabilite.

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Îmbunătățirea clarității și acuității auditive: Unii utilizatori au remarcat o îmbunătățire a calității sunetelor și o mai bună capacitate de a percepe sunetele mai subtile.
 • Reducerea zgomotelor în urechi: Persoanele care au experimentat zgomote sau sunete în urechi (tinitus) pot observa o reducere a intensității sau frecvenței acestor simptome neplăcute.
 • Susținerea sănătății auditive: Ingredientele active din kapsulele Earlick Forte pot ajuta la susținerea sănătății și funcției auditive, contribuind la menținerea unei auzului sănătos pe termen lung.
Cystenon
159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

De unde pot cumpăra Earlick Forte: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Earlick Forte nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Earlick Forte preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 159 RON, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Earlick Forte de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Earlick Forte

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Earlick Forte pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Earlick Forte pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Am încercat kapsulele pentru îmbunătățirea auzului Earlick Forte și sunt extrem de mulțumită de rezultatele obținute. În calitate de persoană în vârstă, am avut dificultăți în a percepe sunetele mai subtile și în a înțelege conversațiile în medii zgomotoase.

După utilizarea regulată a kapsulelor Earlick Forte, am observat o îmbunătățire semnificativă a auzului meu. Sunetele sunt mai clare și pot percepe cu ușurință conversațiile și sunetele din jur. De asemenea, am observat o reducere a zgomotelor în urechi, ceea ce mă ajută să mă concentrez mai bine și să mă bucur de activitățile zilnice.

Recomand cu căldură kapsulele Earlick Forte tuturor celor care se confruntă cu probleme de auz. Este un produs eficient și sigur, iar rezultatele mele personale m-au convins că merită fiecare investiție în sănătatea auditivă. Mulțumesc, Earlick Forte!

Maria, 60 ani

Ca muzician, sănătatea auditivă este esențială pentru mine. Am încercat multe produse pentru îmbunătățirea auzului, dar kapsulele Earlick Forte au făcut o diferență semnificativă în performanța mea muzicală.

Înainte de a utiliza Earlick Forte, am avut dificultăți în a percepe sunetele subtile și în a discerne detaliile muzicale. Cu toate acestea, după utilizarea constantă a kapsulelor, am observat o îmbunătățire semnificativă a auzului meu. Pot percepe acum sunetele cu mai multă claritate și precizie, ceea ce a îmbunătățit în mod semnificativ performanța mea muzicală.

Recomand cu încredere kapsulele Earlick Forte tuturor muzicienilor și celor pasionați de muzică. Este un produs de înaltă calitate, eficient și sigur, care poate contribui la îmbunătățirea performanței auditive și la o experiență muzicală mai plină și satisfăcătoare.

Adrian, 42 ani

Ca și cântăreață, sănătatea auditivă este esențială pentru cariera mea. Am fost încântată să descopăr kapsulele Earlick Forte, care s-au dovedit a fi o alegere excelentă pentru a îmbunătăți sănătatea și performanța auditivă.

După utilizarea regulată a kapsulelor Earlick Forte, am observat o îmbunătățire semnificativă a auzului meu. Vocea mea sună mai clar și pot percepe cu mai multă acuratețe tonurile și nuanțele muzicale. De asemenea, am observat o reducere a zgomotelor în urechi și o mai bună rezistență în fața oboselii auditive.

Recomand cu entuziasm kapsulele Earlick Forte tuturor cântăreților și artiștilor care își doresc să aibă un auz sănătos și o performanță vocală mai bună. Este un produs remarcabil, care mi-a îmbunătățit în mod semnificativ experiența muzicală și m-a ajutat să-mi îndeplinesc potențialul vocal.

Gabriela, 26 ani

Earlick Forte este o înșelătorie? Există păreri negative?

Earlick Forte nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

Cystenon
159 RON 318 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Părerile medicilor

Am avut ocazia să încerc kapsulele pentru îmbunătățirea auzului Earlick Forte și vreau să împărtășesc impresiile mele despre acest produs inovator. În calitate de medic specialist ORL, am întâlnit mulți pacienți cu probleme auditive și am căutat întotdeauna soluții eficiente pentru a îmbunătăți sănătatea lor auditivă.

Earlick Forte s-a dovedit a fi o alegere excelentă în tratamentul deficiențelor auditive. Compoziția sa unică și ingrediențele de înaltă calitate acționează sinergic pentru a sprijini și îmbunătăți funcționarea sistemului auditiv. Am observat rezultate remarcabile la pacienții mei care au utilizat kapsulele în mod regulat.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui produs este capacitatea sa de a reduce zgomotele și tinitusul, oferind pacienților un confort auditiv sporit. De asemenea, am observat o îmbunătățire semnificativă a clarității sunetelor și a percepției vorbirii în medii zgomotoase.

Recomand cu încredere kapsulele Earlick Forte pacienților mei și tuturor celor care doresc să îmbunătățească sănătatea auditivă. Este un produs sigur și eficient, dezvoltat cu grijă pentru a aduce beneficii reale persoanelor cu probleme auditive. Earlick Forte reprezintă o soluție valoroasă în domeniul îmbunătățirii auzului și merită toată atenția și recomandarea noastră profesională.

Dr. Markus Müller
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează kapsulele Earlick Forte?

Kapsulele Earlick Forte acționează prin combinația de ingrediente naturale care susțin sănătatea și funcționarea sistemului auditiv.

Cât timp durează până când observ rezultatele utilizării kapsulelor Earlick Forte?

Rezultatele pot varia de la persoană la persoană, dar mulți utilizatori raportează îmbunătățiri semnificative după câteva săptămâni de utilizare regulată.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea kapsulelor Earlick Forte?

Kapsulele Earlick Forte sunt formulate cu ingrediente naturale și nu sunt cunoscute efecte secundare majore. Cu toate acestea, este recomandat să citiți cu atenție prospectul și să respectați doza recomandată.

Pot continua să utilizez kapsulele Earlick Forte pe termen lung?

Kapsulele Earlick Forte sunt concepute ca supliment alimentar pe termen lung pentru susținerea sănătății auditive.

Există vreo limită de vârstă pentru a utiliza kapsulele Earlick Forte?

Kapsulele Earlick Forte pot fi utilizate de către adulți de orice vârstă.

Cât timp trebuie să iau kapsulele Earlick Forte pentru a obține beneficii durabile?

Pentru a obține beneficii durabile, se recomandă utilizarea regulată a kapsulelor Earlick Forte conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Este important să fiți consecvent în administrarea suplimentului pentru a obține rezultate optime.