Cardiotonus capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Cardiotonus capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Cardiotonus capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
159 lei 318 lei

Cardiotonus sunt capsule special create pentru normalizarea tensiunii arteriale. Aceste capsule conțin ingrediente naturale ce pot ajuta la reglarea presiunii arteriale și la menținerea sănătății inimii.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 159 lei

Ce este Cardiotonus şi pentru ce se utilizează

Capsulele Cardiotonus sunt suplimente concepute pentru a ajuta la reglarea tensiunii arteriale. Aceste capsule conțin ingrediente naturale care pot contribui la menținerea unei tensiuni arteriale sănătoase și a funcției inimii.

Indicatii terapeutice

Este important să utilizați capsulele Cardiotonus pentru normalizarea tensiunii arteriale în următoarele situații:

 • Hipertensiune arterială: Dacă aveți tensiune arterială ridicată sau prezentati simptome precum dureri de cap, amețeli sau tulburări de vedere din cauza hipertensiunii arteriale.
 • Prevenție: Pentru a menține tensiunea arterială la niveluri sănătoase și pentru a preveni riscul de hipertensiune sau afecțiuni cardiace, mai ales dacă sunteți predispus la astfel de probleme de sănătate.
 • Sănătate cardiovasculară: Dacă doriți să vă îngrijiți sănătatea inimii și a vaselor de sânge, chiar și în absența simptomelor, capsulele Cardiotonus pot fi o opțiune benefică.
 • Stres și anxietate: Dacă stresul și anxietatea afectează tensiunea arterială, capsulele pot ajuta la menținerea nivelurilor de stres sub control.

Neîngrijirea hipertensiunii arteriale poate duce la o serie de probleme de sănătate serioase. Conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), iată câteva dintre complicațiile posibile ale hipertensiunii arteriale netratate:

 • Boli de inimă: Hipertensiunea arterială cronică crește riscul de boli de inimă, inclusiv insuficiență cardiacă, atac de cord și boli de artere coronariene.
 • Accidente vasculare cerebrale (AVC): Persoanele cu hipertensiune arterială au un risc crescut de a suferi accidente vasculare cerebrale, ceea ce poate duce la daune cerebrale semnificative sau chiar deces.
 • Afecțiuni renale: Hipertensiunea arterială poate afecta rinichii și poate contribui la dezvoltarea insuficienței renale cronice.
 • Probleme de vedere: Presiunea arterială crescută poate deteriora vasele de sânge ale ochilor și poate duce la probleme de vedere sau chiar la orbire.
 • Probleme vasculare periferice: Acest lucru poate duce la tulburări circulatorii în membrele inferioare, ceea ce crește riscul de boli vasculare periferice.
 • Demence: Hipertensiunea arterială netratată poate crește riscul de demență și tulburări cognitive.
 • Probleme de sănătate sexuală: Pot apărea disfuncții erectile la bărbați și probleme legate de libidou la femei.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Capsulele Cardiotonus acționează în mai multe moduri pentru a ajuta la normalizarea tensiunii arteriale. Iată o listă a modurilor principale în care aceste capsule acționează:

 • Relaxarea vaselor de sânge: Ingredientele din Cardiotonus pot ajuta la relaxarea peretelui vascular, ceea ce duce la dilatarea vaselor de sânge și la scăderea rezistenței vasculare, ceea ce poate contribui la reducerea tensiunii arteriale.
 • Reducerea volumului sângelui: Unele ingrediente pot avea un efect diuretic ușor, ajutând astfel la eliminarea excesului de lichide din organism și la scăderea volumului sângelui, ceea ce poate reduce presiunea asupra vaselor de sânge.
 • Scăderea stresului și a anxietății: Anumite componente pot avea un efect calmant asupra sistemului nervos, ceea ce poate contribui la reducerea stresului și anxietății, cunoscute ca factori care pot crește tensiunea arterială.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine: Prin promovarea circulației sanguine mai bune, capsulele pot ajuta la furnizarea de oxigen și nutrienți esențiali în tot corpul, menținând astfel sănătatea inimii și a vaselor de sânge.
 • Protecția împotriva stresului oxidativ: Unele ingrediente pot avea proprietăți antioxidante, ajutând la protejarea celulelor și vaselor de sânge de efectele negative ale radicalilor liberi și a stresului oxidativ.

Cardiotonus
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Cardiotonus

Iată o listă de avantaje ale capsulelor Cardiotonus pentru normalizarea tensiunii arteriale:

 • Ingrediente naturale: Capsulele Cardiotonus conțin ingrediente naturale, ceea ce le face o opțiune mai sigură pentru gestionarea tensiunii arteriale în comparație cu medicamentele cu rețetă.
 • Normalizarea tensiunii arteriale: Capsulele sunt concepute pentru a ajuta la normalizarea tensiunii arteriale, contribuind astfel la menținerea sănătății sistemului cardiovascular.
 • Reduzerea riscului de complicații: Prin menținerea unei tensiuni arteriale sănătoase, Cardiotonus poate ajuta la reducerea riscului de boli de inimă, accidente vasculare cerebrale și alte complicații asociate hipertensiunii arteriale.
 • Fără efecte secundare majore: Datorită compoziției naturale, capsulele au tendința de a avea mai puține efecte secundare în comparație cu medicamentele convenționale pentru tensiune arterială.
 • Ușor de administrat: Administrarea capsulelor Cardiotonus este simplă și comodă, ceea ce facilitează urmarea tratamentului.
 • Potrivit pentru prevenție: Capsulele pot fi utilizate nu numai pentru tratarea hipertensiunii arteriale existente, ci și pentru prevenirea acesteia, în special dacă sunteți predispus la probleme de tensiune arterială.
 • Suport cardiovascular general: Ele pot contribui la menținerea sănătății inimii și a vaselor de sânge în general.

back to menu ↑

Compozitie

 • Extract de boyașnic (Crataegus):

Efect: Boydășnicul este cunoscut pentru capacitatea sa de a îmbunătăți circulația sângelui și de a relaxa vasele de sânge. Acest lucru poate ajuta la scăderea presiunii arteriale și la îmbunătățirea fluxului de sânge către inimă și mușchii săi.

 • Vitamina B2 (Riboflavina):

Efect: Vitamina B2 este esențială pentru sănătatea cardiovasculară, ajutând la menținerea funcției inimii și la producerea de energie. Ea poate contribui la reducerea riscului de boli de inimă.

 • Extract de lukovitsa de usturoi (Allium sativum):

Efect: Usturoiul are proprietăți hipotensive, ceea ce înseamnă că poate contribui la reducerea tensiunii arteriale. De asemenea, are efecte antioxidante și antiinflamatoare benefice pentru sănătatea cardiovasculară.

 • Extract de rădăcină de valeriană (Valeriana officinalis):

Efect: Valeriana are proprietăți calmante și de reducere a stresului, ceea ce poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale în cazul în care stresul contribuie la hipertensiunea arterială.

 • Extract de omelă (Crataegus):

Efect: Omela are acțiune hipotensivă și poate contribui la normalizarea tensiunii arteriale. De asemenea, poate ajuta la relaxarea vaselor de sânge.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Administrarea recomandată a capsulelor Cardiotonus este de 1 pastilă de două ori pe zi.

Reacţii adverse posibile

Iată o listă de posibile efecte secundare asociate cu capsulele Cardiotonus pentru normalizarea tensiunii arteriale:

 1. Reacții alergice: Persoanele cu alergii la oricare dintre ingredientele din Cardiotonus pot experimenta reacții alergice, cum ar fi erupții cutanate, mâncărime sau umflături.
 2. Interacțiuni medicamentoase: Anumite ingrediente din Cardiotonus pot interacționa cu alte medicamente pe care le luați.

Contraindicatii / Atentionari

 1. Alergii sau intoleranțe: Dacă sunteți alergic sau aveți intoleranță la oricare dintre ingredientele din Cardiotonus, ar trebui să evitați administrarea acestui supliment.
 2. Interacțiuni medicamentoase: Anumite ingrediente pot interacționa cu alte medicamente.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării capsulelor Cardiotonus pentru normalizarea tensiunii arteriale pot varia de la o persoană la alta, deoarece acestea depind de starea de sănătate individuală, de severitatea hipertensiunii arteriale și de modul în care corpul reacționează la supliment. Cu toate acestea, posibilele rezultate ale utilizării Cardiotonus includ:

 • Normalizarea tensiunii arteriale: Una dintre principalele beneficii ale capsulelor Cardiotonus este reducerea tensiunii arteriale la niveluri sănătoase, ceea ce poate contribui la prevenirea complicațiilor legate de hipertensiune.
 • Îmbunătățirea sănătății cardiovasculare: Cardiotonus poate ajuta la menținerea sănătății inimii și a vaselor de sânge, contribuind la reducerea riscului de boli de inimă și accidente vasculare cerebrale.
 • Reducerea simptomelor: Persoanele cu hipertensiune arterială pot observa o scădere a simptomelor precum dureri de cap, amețeli sau palpitații odată cu utilizarea regulată a capsulelor.
 • Scăderea stresului și anxietății: Dacă stresul și anxietatea au contribuit la creșterea tensiunii arteriale, Cardiotonus poate ajuta la reducerea acestor factori de stres.
 • Protecția împotriva complicațiilor: Utilizarea regulată a Cardiotonus poate contribui la protejarea inimii și a vaselor de sânge împotriva complicațiilor legate de hipertensiune, precum boli de inimă, accidente vasculare cerebrale și insuficiență renală.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Cardiotonus: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Cardiotonus poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețurile în farmacii pot fi mai mari, iar așteptarea următoarei livrări de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

Cardiotonus preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 159 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse disponibile cu reducere este limitată.

Cardiotonus
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea este efectuată prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la primire, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Cardiotonus de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au devenit tot mai frecvente cazurile de vânzare de produse contrafăcute și infracțiuni de tip fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produselor sale pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Cardiotonus

Am verificat numeroasele recenzii ale cumpărătorilor despre Cardiotonus pe forumuri, în recenzii, pe Amazon, în comentariile de pe site-urile farmaciilor, în grupurile de pe Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din ele se referă la reacții alergice.

Cardiotonus pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Cardiotonus este cu adevărat minunat! De-a lungul anilor, am avut probleme cu tensiunea arterială, și am încercat multe medicamente diferite, dar fără rezultate notabile. Cu Cardiotonus, am observat o îmbunătățire semnificativă. Tensiunea arterială s-a stabilizat, am mai multă energie și mă simt mult mai bine în general. Nu am experimentat niciun efect secundar și, după o lună de utilizare, pot spune că acest supliment și-a făcut treaba minunat. Sunt bucuros că am dat șansa Cardiotonus și îl recomand cu încredere tuturor celor care se confruntă cu probleme de tensiune arterială.”

Pensionar, 69 de ani, Ion

“Sunt extrem de încântat de Cardiotonus! Având o carieră aglomerată și o viață plină de stres, tensiunea arterială a devenit o problemă pentru mine. Am încercat diverse medicamente, dar adesea mă simțeam obosit și lipsit de energie. Cu Cardiotonus, lucrurile s-au schimbat în bine. Tensiunea arterială este acum în limite normale, iar nivelul meu de energie a crescut semnificativ. Nu mă simt obosit și nu am experimentat niciun efect secundar. Este uimitor cât de mult a ajutat acest supliment. Recomand cu încredere Cardiotonus tuturor celor care au nevoie de o soluție eficientă pentru tensiunea arterială crescută.”

Inginer, 42 de ani, Adrian

“Cardiotonus este o adevărată binecuvântare pentru mine. Munca mea de buhgaltar implică adesea ore lungi de lucru și presiunea pentru a face totul corect este constantă. Acest nivel de stres a afectat negativ tensiunea mea arterială. După ce am început să iau Cardiotonus, am observat o schimbare semnificativă. Tensiunea mea arterială este acum stabilă și în limite normale. Mă simt mai relaxată și mai concentrată la locul de muncă. Nu am experimentat niciun efect secundar neplăcut. Sunt foarte recunoscătoare pentru acest produs și îl recomand cu încredere celor care se confruntă cu probleme de tensiune arterială din cauza stresului și a muncii intense.”

Buhgaltar, 37 de ani, Elena

Cardiotonus este o înșelătorie? Există păreri negative?

Cardiotonus nu este o înșelătorie. Puținele recenzii negative pe care le puteți găsi despre acest produs sunt legate de anumite reacții alergice. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele sale, nu există nicio indicație de reacții adverse la acest produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Cardiotonus este un supliment excelent pentru gestionarea tensiunii arteriale. În calitate de cardiolog cu experiență, am avut ocazia să analizez eficacitatea acestui produs în tratarea hipertensiunii arteriale la pacienții mei. Am observat îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește tensiunea arterială și sănătatea cardiovasculară a pacienților care au ales să folosească Cardiotonus. Ingredientele naturale și formula sa specială au un efect pozitiv asupra tensiunii arteriale și, în general, asupra sănătății sistemului cardiovascular.”

Dr. Klaus Schneider, Cardiolog
Cardiotonus
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce sunt capsulele Cardiotonus?

Capsulele Cardiotonus sunt un supliment alimentar formulat pentru a ajuta la normalizarea tensiunii arteriale și la menținerea sănătății sistemului cardiovascular.

Cum funcționează Cardiotonus pentru a normaliza tensiunea arterială?

Cardiotonus acționează prin relaxarea vaselor de sânge, reducerea volumului sângelui, scăderea stresului și îmbunătățirea circulației sanguine, contribuind astfel la normalizarea tensiunii arteriale.

Care sunt ingredientele active ale capsulelor Cardiotonus?

Printre ingredientele active se numără extractul de boyașnic, vitamina B2, extractul de lukovitsa de usturoi, extractul de rădăcină de valeriană și extractul de omelă.

Cât timp trebuie să iau Cardiotonus pentru a vedea rezultatele?

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, dar în general, se recomandă utilizarea regulată a Cardiotonus timp de cel puțin câteva săptămâni pentru a obține beneficii semnificative.

Există efecte secundare asociate cu utilizarea Cardiotonus?

Efectele secundare sunt rare, dar pot include reacții alergice sau disconfort gastric.

Unde pot achiziționa Cardiotonus și cum se face plata?

Cardiotonus poate fi achiziționat online de pe site-ul oficial, iar plata poate fi efectuată fie la primirea produsului în numerar, fie cu cardul de credit.