Cardiotensive capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Cardiotensive capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Cardiotensive capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
159 lei 318 lei

Cardiotensive sunt capsule concepute pentru normalizarea tensiunii arteriale. Aceste capsule conțin ingrediente naturale și sunt utilizate pentru a ajuta la menținerea unei tensiuni arteriale sănătoase.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 159 lei

Ce este Cardiotensive şi pentru ce se utilizează

Cardiotensive sunt capsule special create pentru a ajuta la reglarea tensiunii arteriale. Aceste capsule conțin ingrediente naturale și contribuie la menținerea tensiunii arteriale în limitele normale.

Indicatii terapeutice

Capsulele Cardiotensive ar trebui să fie utilizate în următoarele cazuri:

 • Pentru normalizarea tensiunii arteriale la persoanele cu hipertensiune arterială sau tensiune arterială crescută.
 • Pentru menținerea unei tensiuni arteriale sănătoase la persoanele care doresc să prevină problemele legate de tensiunea arterială.
 • Ca parte a unui plan de gestionare a tensiunii arteriale recomandat de medicul dumneavoastră sau specialistul în sănătate cardiovasculară.
 • Pentru a reduce riscul complicațiilor legate de tensiunea arterială crescută, cum ar fi bolile de inimă și accidentele vasculare cerebrale.

Neglijarea problemelor legate de tensiunea arterială poate duce la serioase complicații de sănătate. Conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și altor surse medicale de încredere, printre complicațiile posibile ale hipertensiunii arteriale netratate se numără:

 • Boli de Inimă: Hipertensiunea arterială cronică crește sarcina asupra inimii și poate duce la boli cardiace, cum ar fi angina pectorală, insuficiența cardiacă congestivă și infarctul miocardic.
 • Accidente Vasculare Cerebrale (AVC): Tensiunea arterială ridicată poate deteriora vasele de sânge din creier, crescând riscul de accident vascular cerebral ischemic sau hemoragic.
 • Boli ale Rinichilor: Hipertensiunea arterială netratată poate deteriora rinichii, ducând la insuficiență renală cronică.
 • Afecțiuni Vasculare: Aceasta poate provoca leziuni ale vaselor de sânge din întregul corp, ceea ce poate duce la probleme cum ar fi boala arterială periferică și anevrismele.
 • Probleme de vedere: Hipertensiunea arterială poate afecta vasele de sânge din ochi și poate contribui la probleme de vedere, inclusiv retinopatia hipertensivă.
 • Complicații ale sarcinii: Femeile cu hipertensiune arterială netratată pot avea complicații în timpul sarcinii, cum ar fi pre-eclampsia.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Capsulele pentru normalizarea tensiunii arteriale Cardiotensive acționează în mai multe moduri pentru a ajuta la menținerea unei tensiuni arteriale sănătoase:

 • Relaxează vasele de sânge: Ele conțin ingrediente care ajută la relaxarea pereților vaselor de sânge, ceea ce duce la o scădere a rezistenței vasculare și la o reducere a tensiunii arteriale.
 • Reducesc volumul de sânge: Aceste capsule pot ajuta la scăderea volumului de sânge circulant, ceea ce contribuie la scăderea presiunii arteriale.
 • Scad bătăile inimii: Unele ingrediente pot reduce ritmul cardiac, ceea ce poate reduce presiunea exercitată asupra vaselor de sânge.
 • Elimină excesul de sodiu: Aceste capsule pot ajuta la eliminarea excesului de sodiu din organism, care poate contribui la creșterea tensiunii arteriale.
 • Asigură antioxidanți și substanțe nutritive: Ele pot furniza antioxidanți și substanțe nutritive esențiale pentru sănătatea cardiovasculară, contribuind la menținerea funcției inimii și a vaselor de sânge.

Cardiotensive
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Cardiotensive

Iată o listă a beneficiilor capsulelor pentru normalizarea tensiunii arteriale Cardiotensive:

 • Menținerea Tensiunii Arteriale Sănătoase: Aceste capsule ajută la menținerea tensiunii arteriale în limitele normale, reducând riscul de hipertensiune arterială.
 • Ingrediente Naturale: Cardiotensive conține ingrediente naturale, ceea ce le face o opțiune sigură pentru cei care doresc să își gestioneze tensiunea arterială.
 • Reducesc Riscul Bolilor Cardiovasculare: Prin normalizarea tensiunii arteriale, aceste capsule contribuie la reducerea riscului de boli de inimă și accidente vasculare cerebrale.
 • Sprijin pentru Sistemul Cardiovascular: Ele oferă sprijin pentru sănătatea generală a inimii și a vaselor de sânge, contribuind la funcționarea corespunzătoare a sistemului cardiovascular.
 • Potențează Circulația Sanguină: Capsulele Cardiotensive pot îmbunătăți circulația sanguină, asigurând o furnizare eficientă de oxigen și nutrienți în întregul organism.
 • Reduce Tensiunea Arterială în Mod Natural: Ele acționează în mod natural pentru a reduce tensiunea arterială, fără efecte secundare majore.
 • Ușor de Utilizat: Capsulele sunt ușor de administrat și pot fi integrate în rutina zilnică de sănătate.
 • Monitorizare și Management Eficiente: Ele pot fi folosite ca parte a unui plan de gestionare a tensiunii arteriale sub supravegherea unui profesionist medical.
 • Potrivite pentru Prevenție: Pot fi utilizate și de către persoanele care doresc să prevină problemele legate de tensiunea arterială, nu doar pentru tratare.
 • Aprobate de Specialiști: Aceste capsule pot fi recomandate de către medici sau specialiști în sănătate cardiovasculară, ceea ce sporește încrederea în eficacitatea lor.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor din capsulele pentru normalizarea tensiunii arteriale Cardiotensive, împreună cu efectele fiecărui ingredient:

 • Flori și frunze de Hawthorn (Hawthorn flowers and leaves):

Efect: Hawthorn este cunoscut pentru capacitatea sa de a relaxa vasele de sânge, ceea ce poate duce la o scădere a tensiunii arteriale. De asemenea, poate îmbunătăți circulația sanguină și reduce ritmul cardiac.

 • Concentrate de: ridiche, măr, coacăze negre, cartof dulce, cireșe (Concentrates of: radish, apple, black currant, sweet potato, cherry):

Efect: Aceste concentrate pot furniza substanțe nutritive esențiale și antioxidanți, care susțin sănătatea cardiovasculară. Antioxidanții ajută

la protejarea vaselor de sânge și la reducerea inflamației.

 • Usturoi (Garlic):

Efect: Usturoiul poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale prin relaxarea vaselor de sânge și prin reducerea rezistenței vasculare. De asemenea, poate avea efecte benefice asupra nivelului de colesterol și poate ajuta la prevenirea bolilor de inimă.

 • Frunze de măslin (Olive leaves):

Efect: Frunzele de măslin conțin compuși cum ar fi oleuropeina, care pot contribui la reducerea tensiunii arteriale și la menținerea vaselor de sânge sănătoase. De asemenea, au proprietăți antioxidante.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Administrați două capsule de Cardiotensive cu un pahar de apă în fiecare dimineață. Pentru a obține beneficii maxime, se sugerează folosirea regulată a acestui supliment timp de trei luni. Instrucțiunile complete se găsesc în ambalajul produsului.

Reacţii adverse posibile

Iată o listă a posibilelor efecte secundare sau adverse asociate cu utilizarea capsulelor pentru normalizarea tensiunii arteriale Cardiotensive:

 1. Reacții alergice: Unii oameni pot dezvolta reacții alergice la unul sau mai mulți dintre ingredientele din Cardiotensive, cum ar fi usturoiul sau hawthorn. Aceasta poate include erupții cutanate, mâncărime sau umflături.
 2. Interacțiuni medicamentoase: Dacă luați medicamente pentru tensiunea arterială sau alte afecțiuni, ar putea exista interacțiuni între aceste medicamente și Cardiotensive.

Contraindicatii / Atentionari

Iată o listă de posibile contraindicații sau situații în care utilizarea capsulelor pentru normalizarea tensiunii arteriale Cardiotensive poate fi nerecomandată:

 1. Alergii la ingrediente: Dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din Cardiotensive, cum ar fi usturoiul, hawthorn sau alte componente, trebuie să evitați utilizarea acestui supliment.
 2. Interacțiuni medicamentoase: Dacă luați deja medicamente pentru controlul tensiunii arteriale sau alte afecțiuni, consultați un medic înainte de a începe să utilizați Cardiotensive pentru a evita potențialele interacțiuni medicamentoase.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării capsulelor pentru normalizarea tensiunii arteriale Cardiotensive pot varia de la o persoană la alta și depind de starea de sănătate individuală, de respectarea instrucțiunilor și de durata utilizării. Cu toate acestea, utilizatorii pot observa următoarele rezultate potențiale:

 • Normalizarea Tensiunii Arteriale: Unul dintre principalele rezultate așteptate este menținerea sau revenirea tensiunii arteriale la niveluri sănătoase.
 • Scăderea Riscului de Complicații Cardiovasculare: Prin menținerea tensiunii arteriale sub control, utilizatorii pot reduce riscul de boli de inimă, accidente vasculare cerebrale și alte complicații cardiovasculare.
 • Îmbunătățirea Circulației Sanguine: Cardiotensive poate contribui la o mai bună circulație a sângelui în întregul corp, asigurând astfel o furnizare eficientă de oxigen și nutrienți către toate țesuturile.
 • Redresarea Nivelului de Colesterol: Pentru unele persoane, utilizarea regulată poate ajuta la menținerea nivelurilor sănătoase de colesterol în sânge.
 • Reducerea Stresului și a Ritmului Cardiac: Anumite ingrediente din Cardiotensive pot ajuta la reducerea stresului și la normalizarea ritmului cardiac.
 • Sprijin pentru Sănătatea Cardiovasculară Generală: Utilizatorii pot beneficia de efectele antioxidante și de sprijinul general pentru sănătatea inimii și a vaselor de sânge.
 • Creșterea Energiei și a Bunăstării Generale: O tensiune arterială sănătoasă poate contribui la creșterea nivelului de energie și la o stare de bine generală.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Cardiotensive: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Cardiotensive poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr. Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent produsul nu este disponibil în stoc. Prețurile pot fi mai mari în farmacii, iar așteptarea unei noi livrări de la producător poate dura 2-3 luni.

Cardiotensive preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Produsul este disponibil la prețul de 159 de lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară, nu este necesar un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial folosind link-ul și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată.

Cardiotensive
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul primirii, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Cardiotensive de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au crescut cazurile de vânzare a produselor contrafăcute și înșelăciune. Prin urmare, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Cardiotensive

Am verificat numeroasele recenzii ale clienților despre Cardiotensive pe forumuri, în recenzii, pe Amazon, în comentariile de pe site-urile farmaciilor, în grupurile de pe Facebook și Instagram. Majoritatea acestora sunt pozitive. Un procent foarte mic dintre recenzii au menționat reacții alergice.

Cardiotensive pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Am început să iau capsulele Cardiotensive pentru normalizarea tensiunii arteriale cu câteva luni în urmă și sunt extrem de mulțumit de rezultate. Ca arhitect în vârstă de 48 de ani, stresul și presiunea profesională au pus presiune asupra sănătății mele cardiovasculare. Cu toate acestea, Cardiotensive a devenit un aliat de încredere în călătoria mea către o tensiune arterială sănătoasă.

Am observat o îmbunătățire semnificativă a tensiunii arteriale și, în același timp, am experimentat o stare generală de bine și de energie crescută. Cu Cardiotensive, am încredere că am luat măsuri proactive pentru sănătatea mea cardiovasculară.

Un aspect remarcabil este că nu am experimentat nicio reacție adversă sau alergică în timpul utilizării. Sunt recunoscător pentru că am descoperit acest produs și îl recomand cu încredere celor care caută o modalitate eficientă și sigură de a menține tensiunea arterială în limitele normale.”

Arhitect, 48 de ani, Andrei

“Sunt Elena Dumitrescu, o pensionară în vârstă de 69 de ani, și aș dori să împărtășesc experiența mea cu Cardiotensive. În ultimii ani, am avut probleme constante cu tensiunea arterială și am încercat diverse tratamente, dar fără prea mult succes.

Apoi, am aflat despre Cardiotensive și am decis să îi dau o șansă. După doar câteva săptămâni de utilizare regulată, am observat o schimbare semnificativă. Tensiunea mea arterială a început să se stabilizeze și să se mențină în limitele normale. Am fost uimită de rezultate.

Cel mai important, am fost plăcut surprinsă de lipsa efectelor secundare sau a reacțiilor alergice. Cardiotensive mi-a oferit un sentiment de siguranță în ceea ce privește starea mea de sănătate.

Aș recomanda cu căldură Cardiotensive tuturor celor care se confruntă cu probleme legate de tensiunea arterială. Este o soluție eficientă și sigură pentru sănătatea inimii și a vaselor de sânge.”

Pensionară, 69 de ani, Elena

“Cardiotensive a fost o adevărată descoperire pentru mine, Ana Mihai, manager în vârstă de 39 de ani. Cu un program aglomerat și stresul constant al vieții în mediul de afaceri, tensiunea arterială crescută a fost o problemă constantă.

Am decis să încerc Cardiotensive și nu pot fi mai mulțumită de rezultate. După doar câteva săptămâni de utilizare, am observat o scădere semnificativă a tensiunii arteriale. Aceasta a adus o mai mare liniște în viața mea și mi-a oferit încredere că pot să gestionez stresul mai bine.

Ceea ce apreciez cel mai mult este faptul că nu am avut nicio reacție adversă sau alergică. Cardiotensive este o soluție eficientă și sigură pentru menținerea sănătății inimii și a vaselor de sânge.

Recomand cu încredere Cardiotensive tuturor celor care se confruntă cu probleme de tensiune arterială și stres în viața de zi cu zi.”

Manager, 39 de ani, Ana

Cardiotensive este o înșelătorie? Există păreri negative?

Cardiotensive nu este o înșelătorie. Puținele recenzii negative pe care le puteți găsi despre acest supliment sunt legate de anumite reacții alergice. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele acestui produs, nu se observă nicio reacție negativă la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Cardiotensive este un supliment excelent pentru menținerea sănătății cardiovasculare. Ca medic cardiolog cu experiență, am recomandat acest produs pacienților mei și am observat îmbunătățiri semnificative în starea lor de sănătate.

Cardiotensive conține ingrediente naturale care au un impact pozitiv asupra tensiunii arteriale, relaxând vasele de sânge și reducând stresul asupra inimii. Am constatat că utilizarea regulată a acestui supliment poate ajuta la menținerea tensiunii arteriale în limitele normale, ceea ce este esențial pentru sănătatea cardiovasculară pe termen lung.

Un alt aspect remarcabil este siguranța acestui produs. Nu am observat efecte secundare majore în rândul pacienților mei, cu excepția unor rare reacții alergice la anumite ingrediente.

În concluzie, Cardiotensive este o opțiune eficientă și sigură pentru cei care doresc să-și mențină sănătatea cardiovasculară sau să gestioneze tensiunea arterială. Ca medic, îl recomand cu încredere.”

Dr. Hans Müller, Cardiolog, Germania
Cardiotensive
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce sunt capsulele Cardiotensive și cum funcționează?

Cardiotensive sunt suplimente naturale care conțin ingrediente special selectate pentru a ajuta la normalizarea tensiunii arteriale. Acestea acționează prin relaxarea vaselor de sânge și reducerea rezistenței vasculare.

Cât de rapid pot vedea rezultatele utilizând Cardiotensive?

Timpul în care observați rezultatele poate varia de la persoană la persoană. Cu toate acestea, mulți utilizatori raportează îmbunătățiri în tensiunea arterială în câteva săptămâni de utilizare regulată.

Care sunt ingredientele principale ale Cardiotensive și cum contribuie acestea la normalizarea tensiunii arteriale?

Cardiotensive conține ingrediente precum hawthorn, usturoi, extracte de fructe și legume, care au efecte benefice asupra sănătății cardiovasculare. De exemplu, hawthorn relaxează vasele de sânge, iar usturoiul poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale.

Sunt sigure capsulele Cardiotensive pentru utilizare pe termen lung?

Cardiotensive este conceput pentru a fi sigur și potrivit pentru utilizare pe termen lung.

Există contraindicații sau interacțiuni medicamentoase pe care trebuie să le iau în considerare înainte de a utiliza Cardiotensive?

Da, este important să verificați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din Cardiotensive sau dacă aveți afecțiuni medicale care ar putea interacționa cu acest supliment.

Pot folosi Cardiotensive ca parte a unei abordări generale pentru gestionarea tensiunii arteriale sau ar trebui să înlocuiesc medicamentele prescrise de medic?

Cardiotensive poate fi utilizat ca parte a unei abordări generale pentru gestionarea tensiunii arteriale.