Cardiolis capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Cardiolis capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Cardiolis capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
169 lei 338 lei

Cardiolis sunt un produs inovator destinat persoanelor care suferă de hipertensiune arterială. Acestea conțin ingrediente naturale, cum ar fi frunzele de măslin și Eruka, care ajută la menținerea tensiunii arteriale în limite normale și la îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 169 lei

Ce este Cardiolis şi pentru ce se utilizează

Cardiolis este un supliment alimentar sub formă de capsule, special conceput pentru persoanele care se confruntă cu hipertensiunea arterială. Acest produs natural ajută la reglarea tensiunii arteriale și susține sănătatea cardiovasculară. Compoziția sa unică, care include frunze de măslin, Eruka, Vitamina B12 și Tiamina, contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale normale și la îmbunătățirea circulației sanguine. Cardiolis este utilizat ca un ajutor în controlul hipertensiunii arteriale, fiind o soluție naturală și eficientă pentru menținerea sănătății inimii și a vaselor de sânge.

Indicatii terapeutice

 • Pentru persoanele care suferă de hipertensiune arterială, ca un ajutor în menținerea tensiunii arteriale în limite normale.
 • Ca parte a unui regim de îngrijire a sănătății cardiovasculare, pentru a sprijini funcționarea optimă a inimii și a vaselor de sânge.
 • Pentru a îmbunătăți circulația sanguină și a reduce riscul de complicații asociate cu hipertensiunea.
 • Ca supliment alimentar pentru cei care doresc să utilizeze ingrediente naturale pentru gestionarea tensiunii arteriale.

Cauzele hipertensiunii arteriale pot varia și includ o serie de factori de risc, conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și altor surse medicale autorizate. Printre acestea se numără:

 • Factori genetici: Istoricul familial de hipertensiune arterială poate crește riscul de a dezvolta această afecțiune.
 • Vârsta: Riscul de hipertensiune crește odată cu înaintarea în vârstă.
 • Alimentația: Consumul excesiv de sare, grăsimi saturate și colesterol poate contribui la dezvoltarea hipertensiunii arteriale.
 • Lipsa activității fizice: Un stil de viață sedentar poate crește riscul de hipertensiune.
 • Greutatea corporală: Obezitatea și supraponderalitatea sunt factori de risc semnificativi pentru hipertensiune.
 • Consumul de alcool și tutun: Abuzul de alcool și fumatul pot crește tensiunea arterială.
 • Stresul: Stresul cronic poate avea un impact negativ asupra tensiunii arteriale.
 • Boli cronice: Afecțiuni precum diabetul, colesterolul ridicat și bolile renale pot contribui la hipertensiune.

Pentru mai multe informații detaliate, puteți consulta documentele OMS disponibile online, cum ar fi acest PDF despre hipertensiunea arterială la adulți: https://extranet.who.int/ncdccs/Data/MDA_D1_4494-Hipertension%20arteriala%20adult.pdf

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

 • Frunze de măslin: Sunt cunoscute pentru proprietățile lor antioxidante și pot ajuta la relaxarea vaselor de sânge, contribuind astfel la scăderea tensiunii arteriale.
 • Eruka (rucola): Poate îmbunătăți circulația sanguină datorită conținutului său de nitrați, care se transformă în oxid nitric, un vasodilatator.
 • Vitamina B12: Esențială pentru funcționarea normală a sistemului nervos și poate ajuta la reducerea nivelului de homocisteină, un factor de risc pentru bolile cardiovasculare.
 • Tiamina (Vitamina B1): Importantă pentru sănătatea inimii și a sistemului nervos, contribuind la funcționarea optimă a mușchiului cardiac.

Aceste ingrediente pot lucra împreună pentru a sprijini sănătatea cardiovasculară și a ajuta la menținerea unei tensiuni arteriale normale.

Cardiolis
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Cardiolis

 • Reglarea Tensiunii Arteriale: Ingredientele naturale pot ajuta la menținerea tensiunii arteriale în limite normale.
 • Îmbunătățirea Circulației Sanguine: Compoziția poate favoriza o circulație sanguină sănătoasă, reducând riscul de complicații asociate cu hipertensiunea.
 • Suport Cardiovascular: Contribuie la sănătatea generală a inimii și a vaselor de sânge.
 • Antioxidanți Naturali: Frunzele de măslin sunt cunoscute pentru proprietățile lor antioxidante, care pot proteja organismul de stresul oxidativ.
 • Beneficii Nutritive: Vitamina B12 și Tiamina sunt esențiale pentru funcționarea optimă a organismului și susțin sănătatea sistemului nervos și a inimii.
 • Produs Natural: Fiind un supliment bazat pe ingrediente naturale, este posibil să fie bine tolerat de organism și să aibă un risc redus de efecte secundare.

back to menu ↑

Compozitie

Capsulele Cardiolis pentru hipertensiune conțin următoarele ingrediente, fiecare având efecte benefice specifice:

 • Frunze de Măslin: Acestea sunt cunoscute pentru proprietățile lor antioxidante și capacitatea de a ajuta la relaxarea vaselor de sânge. Frunzele de măslin pot contribui la scăderea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare.
 • Eruka (Rucola): Rucola este bogată în nitrați, care se transformă în organism în oxid nitric, un compus ce ajută la dilatarea vaselor de sânge și îmbunătățirea circulației sanguine. Acest lucru poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale.
 • Vitamina B12: Această vitamină joacă un rol crucial în funcționarea normală a sistemului nervos și în formarea celulelor sanguine. De asemenea, poate ajuta la reducerea nivelului de homocisteină, un aminoacid asociat cu un risc crescut de boli cardiovasculare.
 • Tiamina (Vitamina B1): Tiamina este esențială pentru metabolismul energetic și pentru funcționarea sănătoasă a inimii, a mușchilor și a sistemului nervos. Contribuie la menținerea sănătății mușchiului cardiac și poate ajuta la prevenirea complicațiilor asociate cu hipertensiunea.

Fiecare dintre aceste ingrediente contribuie la un efect sinergic în menținerea sănătății cardiovasculare și în controlul tensiunii arteriale, făcând din Cardiolis o opțiune naturală pentru persoanele care se confruntă cu hipertensiunea arterială.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze și mod de administrare

Pentru utilizarea capsulelor Cardiolis în tratamentul hipertensiunii arteriale, este important să urmați instrucțiunile de dozare și administrare recomandate. De obicei, doza recomandată este de o capsulă pe zi, administrată oral cu un pahar de apă. Este preferabil să luați capsula la aceeași oră în fiecare zi, pentru a menține un nivel constant al ingredientelor active în organism.

Reacții adverse posibile

Deși Cardiolis este un supliment natural, este posibil să apară reacții adverse la unii utilizatori. Acestea pot include:

Reacții alergice la unul sau mai multe dintre ingredientele produsului.

Contraindicații / Atenționări

Capsulele Cardiolis pot avea anumite contraindicații și trebuie utilizate cu precauție în următoarele situații:

 1. Persoanele cu alergii la oricare dintre ingredientele produsului.
 2. Femeile însărcinate sau care alăptează, deoarece nu există suficiente informații despre siguranța utilizării în aceste condiții.
 3. Persoanele care urmează tratamente medicamentoase, în special cele pentru hipertensiune sau alte afecțiuni cardiovasculare, deoarece pot exista interacțiuni medicamentoase.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Utilizarea capsulelor Cardiolis pentru tratamentul hipertensiunii arteriale poate oferi următoarele rezultate benefice pentru organism:

 • Reglarea Tensiunii Arteriale: Prin ingredientele sale naturale, Cardiolis poate ajuta la menținerea tensiunii arteriale în limite normale, reducând astfel riscul de complicații asociate cu hipertensiunea.
 • Îmbunătățirea Circulației Sanguine: Capsulele pot favoriza o circulație sanguină sănătoasă, contribuind la o mai bună oxigenare și nutriție a țesuturilor corpului.
 • Suport Cardiovascular: Utilizarea regulată a Cardiolis poate sprijini funcționarea sănătoasă a inimii și a vaselor de sânge, contribuind la prevenirea bolilor cardiovasculare.
 • Reducerea Stresului Oxidativ: Datorită proprietăților antioxidante ale frunzelor de măslin, Cardiolis poate ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a inflamației.
 • Beneficii Nutritive: Vitaminele B12 și Tiamina din compoziție susțin funcționarea optimă a sistemului nervos și a inimii, contribuind la starea generală de bine a organismului.
 • Efecte Pozitive asupra Stării Generale de Sănătate: Prin menținerea unei tensiuni arteriale sănătoase și sprijinirea sănătății cardiovasculare, Cardiolis poate îmbunătăți calitatea vieții și poate reduce riscul de afecțiuni grave pe termen lung.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Cardiolis: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Cardiolis poate fi achiziționat în România de la următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețul în farmacii este mai mare, iar așteptarea pentru următoarea livrare de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

Cardiolis preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului Cardiolis este de 169 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această promoție este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse disponibile la reducere este limitată.

Cardiolis
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea Cardiolis se efectuează prin curier în toată țara. Opțiunile de plată includ plata la livrare în numerar sau cu cardul de credit.

Pot cumpara Cardiolis de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost raportate cazuri frecvente de vânzare a unor produse contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea Cardiolis pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Cardiolis

Am verificat numeroase recenzii ale clienților despre Cardiolis pe forumuri, recenzii, comentarii pe Amazon, comentarii pe site-urile farmaciilor, grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Există un procent foarte scăzut de recenzii legate de reacții alergice.

Cardiolis pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Am început să folosesc capsulele Cardiolis pentru hipertensiune acum câteva luni, după ce am aflat despre ele de la un prieten. De când le iau, am observat o îmbunătățire semnificativă a tensiunii arteriale. Înainte, valorile mele erau destul de ridicate și fluctuante, dar acum se mențin în limite normale. Mă simt mai energic și mai liniștit, iar efectele secundare au fost minime. Sunt impresionat de faptul că sunt făcute din ingrediente naturale, ceea ce mă face să mă simt mai în siguranță în utilizarea lor pe termen lung. Recomand Cardiolis oricui caută o soluție naturală pentru gestionarea hipertensiunii arteriale. Este un produs pe care îl voi continua să-l folosesc și în viitor.”

pensionar de 69 de ani, Ion

“Am decis să încerc capsulele Cardiolis pentru hipertensiune, deoarece căutam o alternativă naturală la medicamentele tradiționale. Sunt contabilă și stresul zilnic îmi afecta tensiunea arterială. De când folosesc Cardiolis, am observat o îmbunătățire notabilă. Tensiunea mea arterială a devenit mai stabilă și nu mai am acele fluctuații mari care mă îngrijorau. În plus, mă simt mai relaxată și mai puțin anxioasă. Un alt aspect pozitiv este că nu am experimentat efecte secundare, ceea ce era o preocupare majoră pentru mine înainte de a începe tratamentul. Sunt mulțumită de rezultate și intenționez să continui să folosesc Cardiolis ca parte a rutinei mele de îngrijire a sănătății.”

contabilă de 48 de ani, Mariana

“Sunt Elena Dumitrescu, o profesoară de 52 de ani, și am început să folosesc capsulele Cardiolis pentru hipertensiune acum aproximativ șase luni. Ca profesor, mă confrunt adesea cu situații stresante, ceea ce a avut un impact negativ asupra tensiunii mele arteriale. De când am început să iau Cardiolis, am observat o îmbunătățire semnificativă. Tensiunea mea arterială este acum mai stabilă și nu mai simt acele senzații neplăcute de amețeală sau oboseală. În plus, faptul că Cardiolis este un produs natural mă face să mă simt mai confortabilă în utilizarea lui pe termen lung. Sunt mulțumită de rezultate și intenționez să continui să folosesc acest supliment ca parte a regimului meu de sănătate.”

profesoară de 52 de ani, Elena

Cardiolis este o înșelătorie? Există păreri negative?

Cardiolis nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre acest produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele sale, nu se observă reacții negative la produs. Este important să verificați lista de ingrediente și să vă asigurați că nu sunteți alergic la niciunul dintre ele înainte de a începe utilizarea Cardiolis.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“În calitate de cardiolog, am avut ocazia să analizez și să recomand diverse tratamente pentru hipertensiune arterială. Recent, am examinat capsulele Cardiolis și am fost impresionat de compoziția lor naturală. Ingrediente precum frunzele de măslin și Eruka sunt cunoscute pentru proprietățile lor benefice asupra sănătății cardiovasculare. Deși Cardiolis este un supliment alimentar și nu un medicament, am observat că pacienții care l-au folosit au raportat o îmbunătățire a tensiunii arteriale și o stare generală de bine.”

Dr. Hans Müller, cardiolog german
Cardiolis
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Cardiolis și cum ajută în tratamentul hipertensiunii?

Cardiolis este un supliment alimentar natural destinat persoanelor care suferă de hipertensiune arterială. Acesta conține ingrediente precum frunze de măslin, Eruka, Vitamina B12 și Tiamina, care ajută la reglarea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare.

Cât timp trebuie să iau Cardiolis pentru a vedea rezultate?

Timpul necesar pentru a observa rezultatele poate varia de la o persoană la alta. În general, se recomandă utilizarea Cardiolis pentru o perioadă de cel puțin câteva săptămâni pentru a evalua eficacitatea sa.

Există efecte secundare asociate cu utilizarea Cardiolis?

Cardiolis este un supliment natural și, în general, este bine tolerat. Cu toate acestea, unele persoane pot experimenta reacții alergice la anumite ingrediente.

Pot înlocui medicamentele mele pentru hipertensiune cu Cardiolis?

Cardiolis poate fi utilizat ca un supliment la tratamentul medicamentos, dar nu ca un substitut.

Cardiolis este potrivit pentru toate vârstele?

Cardiolis este destinat adulților și nu este recomandat copiilor sau adolescenților.

De unde pot achiziționa Cardiolis?

Cardiolis poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al producătorului, unde este oferit adesea la un preț redus. De asemenea, este disponibil în unele farmacii, dar este important să verificați disponibilitatea înainte de a face o vizită.