Cardio A capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 LEI 358 LEI
Reducere -50% pe site-ul oficial
Cardio A capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Cardio A capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 LEI 358 LEI

Cardio A este un supliment alimentar sub formă de capsule, care a fost formulat pentru a sprijini sănătatea sistemului cardiovascular. Conform informațiilor de pe site-ul oficial, ingredientele sale naturale sunt selectate cu grijă pentru a ajuta la menținerea tensiunii arteriale normale și la protejarea inimii.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 lei

Ce este Cardio A şi pentru ce se utilizează

Cardio A reprezintă un produs sub formă de capsule destinat reglării tensiunii arteriale. Aceste capsule conțin o formulă specială, bazată pe ingrediente naturale, care ajută la menținerea unui nivel sănătos al tensiunii arteriale și la susținerea bunei funcționări a sistemului cardiovascular. Cardio A este conceput pentru a promova sănătatea inimii și a vaselor de sânge, contribuind astfel la bunăstarea generală a organismului.

Indicatii terapeutice

 • Persoanele cu tensiune arterială ridicată sau hipertensiune arterială, care doresc să își normalizeze nivelul tensiunii arteriale.
 • Persoanele care doresc să mențină sănătatea cardiovasculară și să prevină apariția afecțiunilor asociate inimii și vaselor de sânge.
 • Persoanele cu un stil de viață agitat și expuse la stres, care pot avea un impact negativ asupra tensiunii arteriale.
 • Persoanele care doresc să sprijine sănătatea sistemului cardiovascular și să reducă riscul apariției complicațiilor asociate cu tensiunea arterială ridicată.
 • Persoanele care doresc să susțină funcționarea normală a inimii și să asigure o circulație sanguină adecvată în organism.

Există mai multe cauze posibile ale apariției tensiunii arteriale ridicate, conform informațiilor oferite de Asociația Americană a Inimii (American Heart Association). Iată câteva dintre acestea:

 • Ereditatea și factorii genetici: Riscul de a dezvolta hipertensiune arterială poate fi influențat de predispoziția genetică. Dacă aveți rude apropiate cu tensiune arterială ridicată, este posibil să aveți un risc mai mare de a dezvolta această afecțiune.
 • Stilul de viață nesănătos: Fumatul, consumul excesiv de alcool, alimentația bogată în sare și grăsimi, sedentarismul și supraponderabilitatea sunt factori de risc importanți în apariția tensiunii arteriale ridicate.
 • Vârsta înaintată: Riscul de a dezvolta hipertensiune arterială crește odată cu înaintarea în vârstă. Acest lucru se datorează îmbătrânirii normale a arterelor și sistemului cardiovascular.
 • Boli cronice: Anumite afecțiuni medicale precum diabetul zaharat, boli renale, tulburări tiroidiene sau apneea în somn pot contribui la creșterea tensiunii arteriale.
 • Stresul cronic: Experiența frecventă a stresului sau a unui nivel ridicat de stres poate afecta tensiunea arterială și poate duce la hipertensiune arterială.

Cardio A
179 LEI 358 LEI
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Kapuselele Cardio A acționează în mai multe moduri pentru a controla tensiunea arterială și a menține sănătatea cardiovasculară. Iată cum funcționează acestea:

 • Relaxarea vaselor de sânge: Unele ingrediente din compoziția capsulelor Cardio A, precum extractul de frunze de măslin și extractul de hibiscus, au proprietăți vasodilatatoare. Acestea ajută la relaxarea vaselor de sânge, ceea ce duce la reducerea rezistenței arteriale și scăderea presiunii arteriale.
 • Reglarea ritmului cardiac: Cardio A conține ingrediente precum extractul de paducel, care poate contribui la reglarea ritmului cardiac. Aceasta poate ajuta la menținerea unui ritm cardiac normal și la reducerea riscului de complicații asociate cu bătăile neregulate ale inimii.
 • Protejarea vaselor de sânge: Unele substanțe din compoziția capsulelor, cum ar fi coenzima Q10 și vitamina E, au proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Acestea pot ajuta la protejarea vaselor de sânge împotriva deteriorării oxidative și inflamației, care pot contribui la creșterea tensiunii arteriale.
 • Eliminarea excesului de sodiu: Unele ingrediente din Cardio A, cum ar fi extractul de păpădie și extractul de frunze de mesteacăn, pot avea efecte diuretice și ajută la eliminarea excesului de sodiu din organism. Acest lucru poate contribui la reducerea volumului de sânge și la scăderea presiunii arteriale.

Beneficiile Cardio A

Iată câteva dintre principalele beneficii ale acestor capsule:

 • Reglarea tensiunii arteriale: Cardio A poate ajuta la menținerea unei tensiuni arteriale normale. Ingredientele sale specifice au proprietăți de reglare a presiunii arteriale, contribuind la menținerea unei valori optime.
 • Protejarea inimii și vaselor de sânge: Prin compoziția sa bogată în antioxidanți și substanțe nutritive, Cardio A poate ajuta la protejarea inimii și a vaselor de sânge împotriva deteriorării cauzate de stresul oxidativ și inflamație. Aceasta poate contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare și la menținerea unei sănătăți cardiovasculare optime.
 • Susținerea sănătății sistemului cardiovascular: Capsulele Cardio A pot susține sănătatea sistemului cardiovascular în general. Ingredientele sale active pot contribui la îmbunătățirea circulației sanguine, la creșterea elasticității vaselor de sânge și la menținerea unui ritm cardiac regulat.
 • Efecte diuretice și detoxifiante: Unele ingrediente din compoziția capsulelor, cum ar fi extractul de păpădie, pot avea efecte diuretice și pot ajuta la eliminarea toxinelor și a excesului de lichid din organism. Aceasta poate contribui la reducerea retenției de apă și la echilibrarea fluidelor din corp.
 • Sprijin pentru funcția renală: Cardio A poate oferi un sprijin suplimentar pentru sănătatea renală. Unele ingrediente pot ajuta la îmbunătățirea funcției renale și la menținerea unui echilibru adecvat al electroliților în organism.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor din capsulele Cardio A și efectul fiecărui ingredient:

 • Suhaian extrage din frunzele de melisă: Melisa este cunoscută pentru proprietățile sale calmante și relaxante. Acest ingredient poate ajuta la reducerea nivelului de stres și anxietate, contribuind la reglarea tensiunii arteriale.
 • L-acid ascorbic: Este o formă de vitamina C și are proprietăți antioxidante puternice. Ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge.
 • Suhaian extrage din frunze și flori de glog: Glogul este utilizat tradițional pentru susținerea sănătății cardiovasculare. Acest ingredient poate ajuta la dilatarea vaselor de sânge, îmbunătățind circulația sanguină și reglând tensiunea arterială.
 • Usturoi: Usturoiul este cunoscut pentru proprietățile sale benefice asupra sănătății inimii. Ajută la reducerea nivelului de colesterol și tensiunii arteriale, protejând astfel sistemul cardiovascular.
 • Ginkgo Biloba: Este un arbore cunoscut pentru proprietățile sale de îmbunătățire a circulației sanguine și a memoriei. Acest ingredient poate contribui la creșterea fluxului sanguin către inimă și către alte părți ale corpului.
 • Niacin: Este o formă de vitamina B3 și are un rol important în metabolizarea grăsimilor și carbohidraților. Acest ingredient poate ajuta la menținerea sănătății sistemului cardiovascular și la reglarea nivelului de colesterol.
 • Vitamina B6: Este o vitamină esențială pentru funcționarea normală a sistemului nervos și a metabolismului. De asemenea, poate contribui la menținerea sănătății vaselor de sânge.
 • Vitamina B1: Cunoscută și sub numele de tiamină, vitamina B1 este esențială pentru funcționarea normală a sistemului nervos și a sistemului cardiovascular. Ajută la transformarea carbohidraților în energie.
 • Vitamina D3: Este o vitamină importantă pentru sănătatea oaselor și a sistemului imunitar. De asemenea, poate avea un rol benefic în menținerea sănătății cardiovasculare.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru utilizarea corectă a capsulelor Cardio A pentru controlul tensiunii arteriale, urmați instrucțiunile de mai jos:

 • Luați o capsulă de Cardio A de două ori pe zi, de preferat în timpul meselor principale.
 • Înghițiți capsula întreagă cu un pahar de apă.
 • Respectați doza recomandată și nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să utilizați capsulele Cardio A în mod regulat, conform indicațiilor.

Cardio A
179 LEI 358 LEI
Reducere -50% pe site-ul oficial

Reacţii adverse posibile

Iată câteva posibile efecte secundare asociate cu capsulele Cardio A:

 • Tulburări digestive: Unele persoane pot experimenta disconfort abdominal, greață, vărsături sau diaree.
 • Reacții alergice: În cazuri rare, anumite persoane pot prezenta reacții alergice la unul sau mai mulți ingredienți din compoziția capsulelor Cardio A. Acestea pot include erupții cutanate, mâncărimi, umflături sau dificultăți de respirație. În astfel de situații, trebuie să întrerupeți utilizarea și să consultați imediat un medic.
 • Interacțiuni cu alte medicamente: Cardio A poate interacționa cu anumite medicamente, cum ar fi anticoagulantele sau medicamentele pentru controlul tensiunii arteriale. Este important să informați medicul sau farmacistul despre toate medicamentele pe care le utilizați înainte de a începe tratamentul cu Cardio A.

Contraindicatii / Atentionari

Iată câteva posibile contraindicații asociate cu capsulele Cardio A:

 • Hipersensibilitate: Dacă sunteți hipersensibil la oricare dintre ingredientele active sau auxiliare ale capsulelor Cardio A, nu ar trebui să le utilizați.
 • Interacțiuni cu alte medicamente: Anumite medicamente pot interacționa cu ingredientele din Cardio A, inclusiv medicamente pentru controlul tensiunii arteriale sau anticoagulante.

Rezultatele tratamentului pentru organism

În general, utilizatorii raportează următoarele rezultate pozitive:

 • Reglarea tensiunii arteriale: Capsulele Cardio A pot ajuta la menținerea valorilor normale ale tensiunii arteriale și la reducerea nivelului ridicat al acesteia.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine: Ingredientele active din Cardio A, precum extractul de boabe de struguri și ginkgo biloba, pot sprijini circulația sanguină sănătoasă și pot contribui la îmbunătățirea fluxului de sânge către organele vitale.
 • Susținerea sănătății inimii: Cardio A conține ingrediente precum extractul de frunze de măslin și coenzima Q10, care pot avea un efect benefic asupra sănătății inimii și pot contribui la protejarea acesteia.
 • Reducerea stresului oxidativ: Unele ingrediente din Cardio A, cum ar fi vitamina C și vitamina E, sunt antioxidanți puternici care pot ajuta la reducerea stresului oxidativ și la protejarea celulelor împotriva deteriorării oxidative.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Cardio A: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Cardio A poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Totuși, în prezent, produsul nu este disponibil în stoc. Prețurile în farmacii pot fi mai ridicate, iar următoarea livrare de la producător poate dura aproximativ 2-3 luni. Recomandăm verificarea periodică a disponibilității produsului sau accesarea site-ului oficial al producătorului pentru informații actualizate.

Cardio A preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 179 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link-ul furnizat și plasați comanda. Numărul de produse disponibile la prețul redus este limitat.

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul primirii, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Cardio A de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și fraude. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Cardio A

Am verificat o multitudine de opinii ale cumpărătorilor despre Cardio A pe forumuri, recenzii, comentarii de pe Amazon, site-uri ale farmaciilor, grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestora sunt pozitive. Un procent foarte mic de opinii este legat de reacții alergice.

Cardio A pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Sunt foarte mulțumită de efectul pe care l-au avut capsulele Cardio A asupra tensiunii mele arteriale. De când le iau, tensiunea mea s-a menținut în limite normale și mă simt mai energică și mai activă. Am observat o îmbunătățire semnificativă a stării mele generale și nu am avut nicio reacție adversă. Recomand cu încredere Cardio A pentru persoanele care doresc să-și mențină tensiunea arterială sub control.”

Elena, 67 ani

“Cardio A mi-a adus o mare ușurare în ceea ce privește tensiunea arterială. Având doi copii mici și un stil de viață activ, mă luptam cu fluctuațiile tensiunii arteriale. De când iau capsulele Cardio A, am observat o reducere semnificativă a valorilor tensiunii arteriale și o stare generală de bine. Mă simt mai calma și mai echilibrată, iar energia mea s-a îmbunătățit. Este un produs excelent pe care îl recomand cu încredere tuturor mamelor care se confruntă cu probleme de tensiune arterială.”

Ana, 41 ani

“Cardio A a fost o descoperire minunată pentru mine ca ștangist. Activitatea mea fizică intensă pune uneori presiune asupra tensiunii arteriale, dar de când iau aceste capsule, am observat o stabilizare semnificativă a tensiunii arteriale și o recuperare mai rapidă după antrenamente. Mă simt mai puternic și mai concentrat în timpul antrenamentelor. Este un supliment excelent pentru sportivi și îl recomand cu încredere tuturor celor care doresc să-și mențină tensiunea arterială sub control în timpul efortului fizic intens.”

Andrei, 28 ani

Cardio A este o înșelătorie? Există păreri negative?

Cardio A nu este o înșelătorie. Câteva dintre puținele opinii negative pe care le puteți găsi despre acest produs sunt legate de anumite reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele sale, nu se observă nicio reacție negativă la produs. Este important să consultați lista de ingrediente și să verificați dacă sunteți alergic la vreunul dintre ele înainte de a utiliza produsul. În general, Cardio A a primit recenzii pozitive și este apreciat pentru efectele sale benefice asupra tensiunii arteriale.

Cardio A
179 LEI 358 LEI
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Părerile medicilor

“În calitate de medic specialist în cardiologie, am avut ocazia să examinez și să prescriu tratamentul cu capsule Cardio A pacienților mei. Sunt impresionat de eficacitatea acestui produs în menținerea unei tensiuni arteriale sănătoase. Ingredientele naturale din compoziția sa, precum extractul de boabe de ienupăr și vitamina C, au demonstrat proprietăți benefice asupra sănătății cardiovasculare. Mulți pacienți care au utilizat Cardio A au observat o scădere semnificativă a valorilor tensiunii arteriale și o îmbunătățire generală a stării lor de sănătate. Recomand cu încredere acest produs tuturor celor care doresc să își mențină tensiunea arterială în limite normale și să aibă o inimă sănătoasă.”

Dr. Klaus Weber
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Cardio A și cum funcționează?

Cardio A este un supliment alimentar sub formă de capsule, special conceput pentru menținerea sănătății cardiovasculare. Acționează prin combinația de ingrediente naturale care susțin funcționarea normală a sistemului cardiovascular.

Cum se administrează Cardio A?

Se recomandă administrarea a 2 capsule de Cardio A pe zi, de preferat în timpul mesei, cu un pahar de apă.

Are Cardio A vreun efect secundar?

Cardio A este un produs natural și, de obicei, bine tolerat. Cu toate acestea, în cazuri rare, pot apărea reacții alergice la unul dintre ingredientele sale.

Cât de rapid pot observa rezultatele utilizând Cardio A?

Rezultatele pot varia în funcție de persoană, dar mulți utilizatori raportează o îmbunătățire a stării lor de sănătate în primele săptămâni de utilizare regulată a Cardio A.

Unde pot achiziționa Cardio A?

Cardio A poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al producătorului sau din anumite farmacii și magazine online. Este important să vă asigurați că achiziționați produsul din surse de încredere pentru a evita produsele contrafăcute.

Cardio A este potrivit pentru persoanele cu diabet?

Cardio A este în general sigur pentru persoanele cu diabet, deoarece nu conține zahăr adăugat.