Cardinol capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Cardinol capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Cardinol capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 lei 358 lei

Cardinol sunt capsule utilizate pentru normalizarea tensiunii arteriale.

Aceste capsule conțin ingrediente specifice care ajută la menținerea tensiunii arteriale în limitele normale.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 lei

Ce este Cardinol şi pentru ce se utilizează

Cardinol sunt capsule folosite pentru a regla presiunea arterială.

Aceste capsule conțin componente specifice care contribuie la menținerea tensiunii arteriale în limitele normale.

Indicatii terapeutice

Iată o listă a cazurilor în care ar trebui să se ia în considerare utilizarea capsulelor Cardinol pentru normalizarea tensiunii arteriale:

 • Hipertensiune arterială: Cardinol poate fi utilizat pentru tratarea și gestionarea hipertensiunii arteriale, adică pentru persoanele cu tensiune arterială ridicată.
 • Prevenirea bolilor cardiovasculare: Capsulele Cardinol pot fi utilizate pentru a ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare la persoanele cu risc crescut.
 • Controlul tensiunii arteriale în afecțiuni medicale: Cardinol poate fi utilizat ca parte a tratamentului pentru persoanele cu afecțiuni medicale care afectează tensiunea arterială, cum ar fi diabetul sau boli renale.
 • Gestionarea stresului și a anxietății: Unele persoane pot experimenta creșteri temporare ale tensiunii arteriale din cauza stresului sau anxietății, iar Cardinol poate ajuta la menținerea nivelului normal al tensiunii arteriale în astfel de situații.

Listă de cauze ale problemelor legate de tensiunea arterială, conform Societății Române de Cardiologie:

 • Ereditatea: Factorii genetici pot juca un rol semnificativ în predispunerea la hipertensiune arterială.
 • Stilul de viață: Consumul excesiv de sare, fumatul, consumul excesiv de alcool, dieta bogată în grăsimi și zahăr, precum și lipsa de activitate fizică pot contribui la creșterea tensiunii arteriale.
 • Vârsta: Riscul de hipertensiune arterială crește odată cu înaintarea în vârstă.
 • Boli asociate: Afecțiuni medicale precum diabetul, insuficiența renală și obezitatea pot influența tensiunea arterială.
 • Stresul: Stresul cronic poate duce la creșteri temporare ale tensiunii arteriale.
 • Medicamente: Anumite medicamente sau suplimente alimentare pot afecta tensiunea arterială.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Cardinol acționează în mod eficient asupra tensiunii arteriale datorită ingredientelor sale active. Iată cum acționează capsulele Cardinol:

 • Relaxarea vaselor de sânge: Unele ingrediente active din Cardinol au proprietăți vasodilatatoare, ceea ce înseamnă că ajută la relaxarea pereților vaselor de sânge. Acest lucru reduce rezistența în vasele de sânge, permițând fluxului de sânge să curgă mai ușor și reducând astfel presiunea arterială.
 • Scăderea volumului de sânge: Cardinol poate ajuta la eliminarea excesului de lichid din organism prin stimularea rinichilor. Acest lucru reduce cantitatea de sânge circulant, ceea ce poate contribui la scăderea tensiunii arteriale.
 • Scăderea tensiunii arteriale sistolice și diastolice: Prin combinarea acestor două mecanisme, Cardinol poate reduce atât tensiunea arterială sistolică (presiunea în artere în timpul bătăilor inimii) cât și tensiunea arterială diastolică (presiunea în artere între bătăile inimii), aducând tensiunea arterială în limitele normale.
 • Prevenirea complicațiilor: Normalizarea tensiunii arteriale ajută la prevenirea complicațiilor asociate cu tensiunea arterială ridicată, cum ar fi accidentele vasculare cerebrale, infarctul miocardic și afecțiunile cardiovasculare.

Cardinol
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Cardinol

Iată o listă de avantaje ale capsulelor pentru normalizarea tensiunii arteriale Cardinol:

 • Eficiență în normalizarea tensiunii arteriale: Cardinol este conceput pentru a ajuta la reducerea și menținerea tensiunii arteriale la niveluri normale.
 • Ingrediente naturale și sigure: Produsul conține ingrediente naturale, cunoscute pentru efectele lor benefice asupra sănătății inimii și tensiunii arteriale.
 • Acțiune complexă: Cardinol acționează în mai multe moduri pentru a reduce tensiunea arterială, inclusiv relaxarea vaselor de sânge și eliminarea excesului de lichid din organism.
 • Prevenirea complicațiilor: Utilizarea regulată a Cardinol poate ajuta la prevenirea complicațiilor grave asociate cu tensiunea arterială ridicată, cum ar fi accidentele vasculare cerebrale și bolile de inimă.
 • Fără efecte secundare majore: Produsul este conceput pentru a minimiza efectele secundare, ceea ce îl face mai sigur pentru majoritatea oamenilor.
 • Ușurință de utilizare: Cardinol este disponibil sub formă de capsule ușor de administrat, ceea ce îl face comod pentru utilizare zilnică.
 • Recomandat de specialiști: Este întotdeauna bine să discutați cu un medic înainte de a începe orice tratament pentru tensiunea arterială, și Cardinol poate fi recomandat de către profesioniști în domeniul sănătății pentru pacienții cu nevoi specifice.

back to menu ↑

Compozitie

Iată o listă a ingredientelor din capsulele Cardinol pentru normalizarea tensiunii arteriale și efectele fiecărui ingredient:

 • Extract de frunze de măslin (Olea europaea):

Efect: Stimulează vasodilatația, ajutând la relaxarea vaselor de sânge, ceea ce poate duce la scăderea tensiunii arteriale.

 • Extract de ceai verde (Camellia sinensis):

Efect: Conține antioxidanți care pot ajuta la protejarea arterelor, menținându-le sănătoase, și poate contribui la scăderea tensiunii arteriale prin relaxarea vaselor de sânge.

 • Extract de frunze de ginkgo biloba (Ginkgo biloba):

Efect: Sporește circulația sângelui și ajută la fluidificarea sângelui, ceea ce poate contribui la reducerea tensiunii arteriale și îmbunătățirea fluxului sanguin către inimă și creier.

 • Extract din semințe de struguri (Vitis vinifera):

Efect: Bogat în antioxidanți, acest extract poate ajuta la protejarea vaselor de sânge și la reducerea inflamației, contribuind astfel la normalizarea tensiunii arteriale.

 • L-arginină:

Efect: Este un aminoacid care stimulează producția de oxid nitric în organism, ceea ce poate dilata vasele de sânge și îmbunătăți fluxul sanguin, reducând tensiunea arterială.

 • Magneziu:

Efect: Magneziul este esențial pentru buna funcționare a mușchilor, inclusiv a mușchilor inimii. Suplimentarea cu magneziu poate ajuta la relaxarea mușchilor inimii și la scăderea tensiunii arteriale.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Se recomandă administrarea a câte o capsulă de două ori pe zi, cu aproximativ jumătate de oră înainte de a lua masa, înghițind-o cu un pahar de apă. Este important de menționat că rezultatele optime se obțin în timpul unui tratament continuu, care ar trebui să dureze cel puțin 30 de zile. După o pauză de două săptămâni, puteți considera reluarea tratamentului pentru beneficii continue.

Reacţii adverse posibile

Iată о potențiale efecte secundare ale capsulelor pentru normalizarea tensiunii arteriale Cardinol:

 1. Alergii: Persoanele cu sensibilitate sau alergii la oricare dintre ingredientele din Cardinol pot prezenta reacții alergice, cum ar fi mâncărime, erupții cutanate sau umflături.
 2. Interacțiuni medicamentoase: Cardinol poate interacționa cu alte medicamente pe care le luați.

Contraindicatii / Atentionari

Iată о potențiale contraindicații pentru capsulele Cardinol pentru normalizarea tensiunii arteriale:

 1. Alergii sau sensibilități la componente: Persoanele care au cunoscut alergii sau reacții alergice la oricare dintre ingredientele active sau inactice din Cardinol ar trebui să evite utilizarea acestor capsule.
 2. Hipotensiune arterială preexistentă: Cardinol poate reduce tensiunea arterială, iar persoanele care au deja tensiunea arterială scăzută (hipotensiune arterială) ar trebui să evite utilizarea acestui produs, deoarece poate agrava această stare.
 3. Interacțiuni medicamentoase: Dacă luați alte medicamente sau suplimente, poate exista o potențială interacțiune cu Cardinol.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării capsulelor pentru normalizarea tensiunii arteriale Cardinol pot varia de la o persoană la alta. Iată câteva dintre rezultatele potențiale care pot fi obținute prin utilizarea regulată a Cardinol:

 • Normalizarea tensiunii arteriale: Cardinol este conceput pentru a ajuta la reducerea tensiunii arteriale ridicate și menținerea ei în limite normale. Prin utilizarea corectă, poate contribui la scăderea și stabilizarea tensiunii arteriale.
 • Îmbunătățirea stării generale de sănătate: Administrarea regulată a Cardinol poate duce la îmbunătățirea stării generale de sănătate a sistemului cardiovascular și a bunăstării generale.
 • Reducerea riscului de complicații cardiovasculare: Deoarece tensiunea arterială crescută este un factor de risc pentru bolile cardiovasculare, utilizarea Cardinol poate ajuta la reducerea acestui risc.
 • Îmbunătățirea calității vieții: Mulți oameni raportează creșterea nivelului de energie și a calității vieții în urma utilizării Cardinol.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Cardinol: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Cardinol poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr. Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent produsul nu este disponibil în stoc. Prețurile în farmacii pot fi mai ridicate, iar așteptarea pentru următoarea livrare de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

Cardinol preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 179 de lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată.

Cardinol
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea este efectuată prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul primirii produselor, fie cu cardul de credit.

Pot cumpara Cardinol de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro, au fost înregistrate recent mai multe cazuri de vânzare a produselor falsificate și fraude. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produselor sale pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Cardinol

Am verificat numeroasele recenzii ale cumpărătorilor despre Cardinol pe forumuri, recenzii, comentarii pe Amazon, site-uri de farmacii, grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic de recenzii menționează reacții alergice.

Cardinol pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Cardinol a fost o adevărată binecuvântare pentru mine. Cu ani în urmă, tensiunea mea arterială a devenit o problemă constantă. Am încercat multe medicamente, dar niciunul nu a dat rezultate bune sau m-a făcut să mă simt confortabilă. Apoi am descoperit Cardinol și totul s-a schimbat. După numai câteva săptămâni de utilizare regulată, tensiunea mea arterială a început să se stabilizeze. Mă simt mai energică și pot să fac mult mai multe lucruri fără să mă simt epuizată. Ceea ce apreciez cel mai mult este că nu am experimentat niciun efect secundar neplăcut. Este ușor de administrat și nu necesită o rutină complicată. Sunt foarte recunoscătoare pentru Cardinol și îl recomand cu încredere celor care se confruntă cu probleme de tensiune arterială.”

Pensionară, 67 de ani, Elena

“Cardinol este o soluție uimitoare pentru oricine, mai ales pentru cei ca mine, care au avut probleme cu tensiunea arterială de-a lungul anilor. Lucrez în domeniul educației și stresul poate fi copleșitor uneori. Am încercat multe medicamente, dar am avut dificultăți în a găsi ceva care să funcționeze cu adevărat și care să nu provoace efecte secundare nedorite. Cu Cardinol, am găsit în sfârșit răspunsul. După doar câteva săptămâni de utilizare, tensiunea mea arterială a revenit la niveluri sănătoase și mă simt mai bine ca niciodată. Pot să fac față cerințelor zilnice ale școlii fără să mă simt copleșită de oboseală sau anxietate. Cardinol este ușor de administrat, iar faptul că nu am întâlnit efecte secundare negative este un mare plus. Recomand cu căldură Cardinol tuturor colegilor mei de muncă și prietenilor care se confruntă cu probleme de tensiune arterială.”

Profesoară, 46 de ani, Ana

“Ca taximetrist, viața mea este în mare parte pe drumuri și deseori în trafic dens și stresant. Tensiunea arterială crescută a fost o problemă constantă și m-a făcut să mă simt obosit și iritat. Am încercat multe produse, dar Cardinol a făcut o diferență reală. După ce am început să iau Cardinol, am observat că tensiunea mea arterială s-a stabilizat și mă simt mult mai relaxat și mai concentrat în timpul muncii. Nu pot să spun cât de mult apreciez acest produs. Este ușor de administrat și nu am avut parte de niciun efect secundar nedorit. Acum pot să mă concentrez pe ceea ce fac cel mai bine – să conduc în siguranță clienții mei – fără să mă îngrijorez în legătură cu tensiunea arterială.”

Taximetrist, 52 de ani, Ion

Cardinol este o înșelătorie? Există păreri negative?

Cardinol nu este o înșelătorie. Puținele recenzii negative pe care le puteți găsi despre acest produs sunt legate de reacții alergice izolate. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele sale, nu ar trebui să experimentați nicio reacție negativă la acest produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Cardinol este un supliment excelent pentru normalizarea tensiunii arteriale. Ca medic cardiolog cu mulți ani de experiență, am avut ocazia să-l recomand pacienților mei cu încredere. Ingredientele sale naturale și acțiunea sa complexă au avut un impact pozitiv semnificativ asupra sănătății cardiovasculare a pacienților mei. Ceea ce apreciez în mod deosebit la Cardinol este faptul că oferă o opțiune eficientă pentru reducerea tensiunii arteriale fără a provoca efecte secundare majore.”

Dr. Klaus Müller, Cardiolog
Cardinol
179 lei 358 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează Cardinol pentru normalizarea tensiunii arteriale?

Cardinol acționează prin relaxarea vaselor de sânge, îmbunătățind fluxul sanguin și ajutând la menținerea tensiunii arteriale în limitele normale.

Care sunt ingredientele active din Cardinol?

Printre ingredientele active se numără extract de frunze de măslin, extract de ceai verde, extract de frunze de ginkgo biloba, extract din semințe de struguri, L-arginină și magneziu.

Cât de rapid pot vedea rezultatele utilizând Cardinol?

Rezultatele pot varia, dar mulți oameni raportează îmbunătățiri în starea lor generală după câteva săptămâni de utilizare regulată.

Există vreun efect secundar asociat cu Cardinol?

Majoritatea utilizatorilor nu experimentează efecte secundare majore, dar într-un număr mic de cazuri, pot apărea reacții alergice sau alte reacții individuale.

Cine ar trebui să utilizeze Cardinol?

Cardinol este destinat persoanelor care au probleme cu tensiunea arterială crescută și doresc să o normalizeze.

Unde pot achiziționa Cardinol?

Cardinol poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al producătorului. Este important să verificați întotdeauna sursa pentru a evita produsele contrafăcute sau neautentice.