Cardiform capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Cardiform capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Cardiform capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
159 lei 318 lei

Capsulele Cardiform sunt produse destinate reducerii tensiunii arteriale. Aceste capsule conțin ingrediente naturale și au fost dezvoltate pentru a sprijini sănătatea cardiovasculară și pentru a ajuta la menținerea unui nivel normal al presiunii arteriale.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 159 lei

Ce este Cardiform şi pentru ce se utilizează

Capsulele Cardiform sunt un produs utilizat pentru a trata hipertensiunea arterială. Acestea conțin ingrediente active care acționează asupra sistemului cardiovascular, ajutând la reducerea presiunii arteriale și la menținerea unui nivel sănătos al acesteia.

Indicatii terapeutice

Capsulele Cardiform pot fi utilizate în următoarele situații:

 • Hipertensiune arterială: Capsulele Cardiform sunt recomandate pentru persoanele care suferă de hipertensiune arterială, pentru a ajuta la reducerea valorilor tensionale și la menținerea unei presiuni arteriale normale.
 • Susținerea sănătății cardiovasculare: Capsulele Cardiform pot fi utilizate ca supliment alimentar pentru a sprijini sănătatea sistemului cardiovascular și pentru a menține funcționarea normală a inimii și vaselor de sânge.

Dacă hipertensiunea arterială nu este tratată corespunzător, pot apărea următoarele probleme de sănătate, conform Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din Statele Unite:

 • Boli de inimă: Hipertensiunea arterială netratată crește riscul de a dezvolta boli de inimă, cum ar fi angina pectorală (durere în piept), infarctul miocardic (atac de cord) și insuficiența cardiacă.
 • Accident vascular cerebral (AVC): Presiunea arterială ridicată poate deteriora vasele de sânge din creier, crescând riscul de AVC ischemic (cauzat de blocarea unui vas de sânge cerebral) sau AVC hemoragic (cauzat de ruperea unui vas de sânge cerebral).
 • Afecțiuni renale: Hipertensiunea arterială netratată poate provoca deteriorarea rinichilor și poate duce la apariția bolilor renale, cum ar fi insuficiența renală cronică și boala renală polichistică.
 • Probleme oculare: Presiunea arterială ridicată poate afecta vasele de sânge din ochi, ducând la retinopatie hipertensivă, care poate provoca pierderea vederii.
 • Alte complicații: Hipertensiunea arterială netratată poate contribui la dezvoltarea aterosclerozei (depunerea de plăci în artere), afectând fluxul sanguin în diverse părți ale corpului și crescând riscul de probleme vasculare și insuficiență arterială periferică.

Cardiform
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Capsulele Cardiform acționează în mai multe moduri pentru a ajuta la reducerea și controlul tensiunii arteriale. Iată câteva dintre mecanismele prin care aceste capsule pot influența presiunea arterială:

 • Vasodilatație: Unele ingrediente active din Cardiform au proprietăți de dilatare a vaselor de sânge, ceea ce poate contribui la relaxarea acestora și la scăderea rezistenței periferice totale. Acest lucru poate determina o scădere a presiunii arteriale.
 • Reducerea volumului sanguin: Unele componente din Cardiform pot ajuta la scăderea volumului de sânge circulant în organism. Aceasta poate reduce încărcătura asupra sistemului cardiovascular și poate contribui la scăderea tensiunii arteriale.
 • Acțiune diuretică: Anumite ingrediente active din Cardiform pot avea efecte diuretice, ceea ce înseamnă că pot stimula eliminarea excesului de lichide și sare din organism prin urină. Acest lucru poate reduce volumul sanguin și poate contribui la scăderea presiunii arteriale.
 • Reducerea stresului oxidativ: Cardiform conține antioxidanți naturali care pot ajuta la reducerea stresului oxidativ în organism. Aceasta poate contribui la menținerea sănătății vaselor de sânge și poate sprijini funcționarea normală a sistemului cardiovascular.

Beneficiile Cardiform

Capsulele Cardiform oferă următoarele avantaje în tratarea hipertensiunii arteriale:

 • Reducerea tensiunii arteriale: Principalul beneficiu al capsulelor Cardiform este capacitatea lor de a reduce tensiunea arterială. Ingredientele active din aceste capsule pot ajuta la scăderea valorilor tensionale și la menținerea unei presiuni arteriale normale.
 • Suport pentru sănătatea cardiovasculară: Cardiform conține ingrediente naturale care pot sprijini sănătatea sistemului cardiovascular. Prin acțiunea lor, aceste capsule pot contribui la menținerea inimii și vaselor de sânge într-o stare sănătoasă.
 • Utilizare ușoară: Capsulele Cardiform sunt ușor de administrat și pot fi integrate cu ușurință în rutina zilnică. Ele pot fi luate conform instrucțiunilor și dozajului recomandate de producător.
 • Opțiune non-invazivă: Utilizarea capsulelor Cardiform oferă o alternativă non-invazivă și mai puțin stresantă față de alte opțiuni de tratament pentru hipertensiune arterială, cum ar fi intervențiile chirurgicale sau terapia cu medicamente injectabile.
 • Siguranță și naturalețe: Cardiform este formulat cu ingrediente naturale și, în general, este bine tolerat de către majoritatea persoanelor. Este important să consultați un specialist înainte de utilizare pentru a verifica compatibilitatea și a exclude eventualele contraindicații.

back to menu ↑

Compozitie

Iată lista ingredientelor din capsulele Cardiform pentru controlul tensiunii arteriale și efectele lor:

 • B-vitaminok: Vitaminele din complexul B, cum ar fi vitamina B6 și B12, sunt adesea incluse în suplimentele pentru sănătatea cardiovasculară. Aceste vitamine pot sprijini metabolismul energetic normal și funcționarea optimă a sistemului nervos, având un rol benefic în menținerea sănătății vaselor de sânge.
 • Kasvirág kivonat (extract de flori de crin de vale): Acest extract este cunoscut pentru proprietățile sale de reducere a tensiunii arteriale. Se crede că kasvirág kivonat poate avea un efect vasodilatator, adică poate ajuta la relaxarea vaselor de sânge, ceea ce duce la scăderea presiunii arteriale.
 • Hibiszkusz virág kivonat (extract de flori de hibiscus): Hibiszkusz virág kivonat este recunoscut pentru potențialul său de a contribui la scăderea tensiunii arteriale. Acest extract conține antioxidanți și substanțe active care pot ajuta la relaxarea vaselor de sânge și la reducerea rezistenței periferice totale, ceea ce poate determina o scădere a presiunii arteriale.

Cardiform
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect capsulele Cardiform pentru controlul tensiunii arteriale, urmați aceste indicații generale:

 • Citirea instrucțiunilor: Începeți prin citirea cu atenție a instrucțiunilor și informațiilor de pe ambalajul produsului Cardiform. Asigurați-vă că înțelegeți modul de utilizare, dozajul recomandat și alte instrucțiuni specifice.
 • Dozajul recomandat: Respectați dozajul recomandat de producător. Capsulele Cardiform pot fi luate de obicei de una sau două ori pe zi, în funcție de concentrarea și formularea specifică a produsului. Este important să nu depășiți doza recomandată.
 • Administrare regulată: Pentru a obține beneficiile maxime ale capsulelor Cardiform, este recomandat să le luați în mod regulat conform programului stabilit. Luați capsulele în același timp în fiecare zi, de preferat înainte sau după mese.
 • Respectarea perioadei de administrare: În funcție de produs , există posibilitatea să fie necesar să luați capsulele Cardiform pe o perioadă de timp limitată sau pe termen lung. Respectați indicațiile și continuați administrarea conform recomandărilor.
 • Monitorizarea eficacității și efectelor secundare: Observați reacția organismului dumneavoastră la utilizarea capsulelor Cardiform.

Reacţii adverse posibile

Capsulele Cardiform sunt în general bine tolerate de majoritatea persoanelor. Cu toate acestea, în cazuri rare, pot apărea unele efecte secundare. Iată câteva dintre posibilele reacții adverse asociate cu utilizarea capsulelor Cardiform:

 • Tulburări gastrointestinale: Unele persoane pot experimenta disconfort gastrointestinal, cum ar fi greață, vărsături, diaree sau constipație.
 • Alergii și reacții cutanate: În cazuri rare, unele persoane pot dezvolta reacții alergice la anumite ingrediente din Cardiform, manifestate prin erupții cutanate, mâncărime sau umflături.
 • Interacțiuni medicamentoase: Ca orice supliment alimentar, Cardiform poate interacționa cu anumite medicamente.
 • Modificări ale tensiunii arteriale: Deși scopul principal al Cardiform este de a reduce tensiunea arterială, unele persoane pot experimenta scăderi bruște ale tensiunii arteriale, ceea ce poate duce la simptome cum ar fi amețeli, slăbiciune sau leșin.

Contraindicatii / Atentionari

Există anumite situații în care utilizarea capsulelor Cardiform poate fi contraindicată. Este important să luați în considerare următoarele posibile contraindicații:

 • Hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre ingredientele din Cardiform: Dacă sunteți alergic sau aveți o sensibilitate cunoscută la orice componentă a acestor capsule, este recomandat să evitați utilizarea lor.
 • Interacțiuni cu alte medicamente: Anumite medicamente pot interacționa cu Cardiform, ceea ce poate afecta eficacitatea sau siguranța tratamentului.
 • Afecțiuni medicale preexistente: Anumite afecțiuni medicale, cum ar fi insuficiența renală, insuficiența hepatică sau tulburările de coagulare, pot necesita precauții speciale sau pot fi contraindicații pentru utilizarea capsulelor Cardiform.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării capsulelor Cardiform pentru controlul tensiunii arteriale pot varia în funcție de fiecare individ în parte. Cu toate acestea, utilizarea regulată și corectă a acestor capsule poate oferi următoarele rezultate potențiale:

 • Scăderea tensiunii arteriale: Cardiform este conceput pentru a ajuta la reducerea valorilor tensiunii arteriale. Prin utilizarea acestor capsule conform instrucțiunilor, puteți observa o scădere a tensiunii arteriale și menținerea ei în limitele normale.
 • Îmbunătățirea sănătății cardiovasculare: Ingredientele active din Cardiform, cum ar fi vitaminele din complexul B și extractele vegetale, pot sprijini sănătatea inimii și a vaselor de sânge. Prin utilizarea regulată a acestor capsule, puteți contribui la menținerea unei sănătăți cardiovasculare optime.
 • Reducerea riscului de complicații asociate hipertensiunii arteriale: Controlul tensiunii arteriale poate ajuta la reducerea riscului de complicații asociate cu hipertensiunea arterială, cum ar fi accidentul vascular cerebral, boala coronariană și insuficiența cardiacă. Utilizarea capsulelor Cardiform poate contribui la prevenirea acestor complicații.
 • Menținerea nivelului de energie și bunăstare generală: O tensiune arterială normală poate contribui la o stare generală de bine și la menținerea nivelului de energie optim. Prin susținerea sănătății cardiovasculare, capsulele Cardiform pot contribui la îmbunătățirea calității vieții și a nivelului de energie.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Cardiform: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

În prezent, produsul Cardiform nu se găsește pe stoc în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Se estimează că următoarea livrare de la producător va dura aproximativ 2-3 luni. Este important de menționat că prețurile în farmacii pot fi mai ridicate.

Cardiform preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 159 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este valabilă pe o perioadă limitată și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse cu reducere este limitată, așa că vă recomandăm să acționați rapid pentru a beneficia de această ofertă.

Cardiform
159 lei 318 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se realizează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie în numerar la momentul livrării, fie prin cardul de credit.

Pot cumpara Cardiform de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au fost înregistrate tot mai multe cazuri de vânzare a produselor contrafăcute și de fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produsului pe aceste platforme.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Cardiform

Noi am verificat o mulțime de recenzii ale clienților despre Cardiform pe forumuri, în recenzii și comentarii de pe Amazon, pe site-uri de farmacii, în grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din recenzii sunt legate de reacții alergice.

Cardiform pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Am fost diagnosticată cu hipertensiune arterială de mai mulți ani și am încercat diferite tratamente pentru a controla tensiunea arterială. Recent, am început să utilizez capsulele Cardiform și sunt încântată de rezultatele obținute. Am observat o scădere semnificativă a tensiunii arteriale și o stare generală de bine. Capsulele sunt ușor de administrat și nu am experimentat efecte secundare negative. Sunt mulțumită de rezultatele obținute cu ajutorul Cardiform.”

Elena, 60 ani

“Fiind un șofer de taxi activ, am avut mereu o tensiune arterială ușor ridicată. Am început să iau capsulele Cardiform la recomandarea medicului meu și pot spune că am observat o îmbunătățire semnificativă. Tensiunea arterială s-a stabilizat în limite normale și am observat o creștere a nivelului de energie și o stare generală de bine. Recomand cu încredere Cardiform celor care doresc să-și controleze tensiunea arterială în mod natural.”

Andrei, 45 ani

“Ca baschetbalist profesionist, menținerea tensiunii arteriale în limite normale este esențială pentru performanța mea sportivă. Am încercat capsulele Cardiform și am fost impresionat de rezultate. Am observat o reducere a tensiunii arteriale și o îmbunătățire a rezistenței și a performanței mele în timpul antrenamentelor și meciurilor. Capsulele sunt ușor de administrat și nu au avut efecte secundare negative asupra mele. Recomand cu încredere Cardiform sportivilor și tuturor celor care doresc să-și controleze tensiunea arterială în mod eficient.”

Ion, 26 ani

Cardiform este o înșelătorie? Există păreri negative?

Cardiform nu este o înșelătorie. Cele câteva recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de unele reacții alergice. Dacă nu aveți alergie la niciunul dintre ingredientele produsului, nu se observă nicio reacție negativă la acesta.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Ca medic specialist în cardiologie, recomand cu încredere capsulele Cardiform pacienților mei cu hipertensiune arterială. Aceste capsule conțin o combinație eficientă de ingrediente naturale care ajută la reducerea tensiunii arteriale și la menținerea sănătății cardiovasculare. Am avut oportunitatea de a monitoriza evoluția pacienților mei care utilizează Cardiform și am observat rezultate promițătoare. Produsul este bine tolerat, iar pacienții au raportat o scădere semnificativă a tensiunii arteriale și o îmbunătățire generală a stării lor de sănătate. Cardiform este un supliment alimentar de încredere, iar utilizarea sa în combinație cu un stil de viață sănătos poate contribui la controlul eficient al tensiunii arteriale. Recomand cu încredere Cardiform pentru pacienții mei și pentru oricine își dorește să-și mențină sănătatea cardiovasculară în parametri normali.”

Dr. Markus Schneider
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce sunt capsulele Cardiform și cum acționează asupra tensiunii arteriale?

R: Capsulele Cardiform sunt un supliment alimentar conceput pentru a ajuta la controlul tensiunii arteriale. Ele conțin o combinație de ingrediente naturale care contribuie la reducerea tensiunii arteriale și menținerea sănătății cardiovasculare.

Cât timp trebuie să iau capsulele Cardiform pentru a observa rezultatele?

R: Durata necesară pentru a observa rezultatele poate varia în funcție de fiecare individ. Cu toate acestea, utilizarea regulată și pe termen lung a capsulelor Cardiform conform instrucțiunilor poate aduce beneficii în controlul tensiunii arteriale.

Există vreun efect secundar asociat cu utilizarea capsulelor Cardiform?

R: Capsulele Cardiform sunt în general bine tolerate, dar în cazuri rare pot apărea efecte secundare precum tulburări gastrointestinale sau reacții alergice.

Sunt sigure capsulele Cardiform pentru femeile însărcinate sau care alăptează?

R: Siguranța utilizării capsulelor Cardiform în timpul sarcinii sau alăptării nu a fost stabilită în mod clar.

Ce se întâmplă dacă omit o doză de capsule Cardiform?

R: Dacă ați omis o doză de capsule Cardiform, continuați administrarea conform schemei obișnuite. Nu dublați doza pentru a recupera cea omisă.

Există vreo restricție alimentară sau de stil de viață în timpul utilizării capsulelor Cardiform?

R: În general, nu există restricții alimentare speciale în timpul utilizării capsulelor Cardiform. Cu toate acestea, un stil de viață sănătos, care include o alimentație echilibrată și activitate fizică regulată, poate sprijini eficacitatea acestui supliment alimentar.