Calminax capsule auditive – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Calminax capsule auditive – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Calminax capsule auditive – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
169 lei 338 lei

Capsulele auditive Calminax sunt un supliment alimentar natural conceput pentru a susține și îmbunătăți auzul. Acestea conțin o combinație unică de ingrediente active care ajută la întărirea sistemului auditiv și la reducerea riscului de probleme auditive.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 169 lei

Ce este Calminax şi pentru ce se utilizează

Capsulele auditive Calminax sunt un produs conceput pentru a îmbunătăți și menține funcția auditivă. Acestea conțin o gamă unică de ingrediente naturale, inclusiv vitamine, minerale și extracte de plante, care ajută la reducerea riscului de probleme auditive, la întărirea sistemului auditiv și la îmbunătățirea funcționalității acestuia. Capsulele Calminax pot fi utilizate ca parte a unei abordări cuprinzătoare a îngrijirii și sănătății auzului.

Indicatii terapeutice

Capsulele auditive Calminax trebuie utilizate în următoarele cazuri:

 • Tulburări de auz: Dacă observați o scădere a sensibilității auditive sau o deteriorare a calității sunetului pe care îl auziți, capsulele Calminax pot ajuta la îmbunătățirea auzului și la restabilirea funcționalității acestuia.
 • Prevenirea problemelor de auz: Dacă aveți o predispoziție la probleme de auz, de exemplu din cauza unor factori ereditari, a vârstei sau a expunerii la substanțe nocive, capsulele Calminax pot contribui la întărirea sistemului auditiv și la reducerea riscului de apariție a problemelor.
 • Protejați-vă auzul de influențele dăunătoare: Dacă sunteți expus la un zgomot constant, lucrați în medii zgomotoase sau participați la activități care vă pot afecta negativ auzul, capsulele Calminax vă pot ajuta să vă protejați sistemul auditiv împotriva deteriorării și să îl mențineți sănătos.

Calminax
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Problemele de auz pot apărea dintr-o varietate de motive. Iată câteva cauze comune, cu trimitere la o sursă autorizată:

 • Îmbătrânirea: Pierderea treptată a auzului odată cu vârsta este un proces normal și poate fi cauzată de modificări la nivelul urechii interne. Potrivit Institutului Național pentru Îmbătrânire, majoritatea oamenilor încep să observe o deteriorare a auzului după vârsta de 60 de ani.
 • Zgomotul: Expunerea prelungită și frecventă la zgomot la locul de muncă, la concerte sau în alte medii zgomotoase poate duce la pierderea treptată a auzului. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, aproximativ 1,1 miliarde de tineri din lume sunt expuși riscului de deteriorare a auzului din cauza zgomotului dăunător.
 • Substanțe nocive: Expunerea îndelungată la anumite substanțe chimice, cum ar fi mercurul, plumbul sau o serie de alte substanțe toxice, poate afecta auzul. Potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, anumite ocupații și locuri de muncă pot reprezenta un risc pentru auz din cauza expunerii la astfel de substanțe.
 • Factori genetici: Factorii ereditari pot cauza probleme de auz. Unii oameni pot avea gene care îi fac mai predispuși la diverse tulburări de auz. Potrivit Institutului Național pentru Surditate și alte tulburări de comunicare din SUA, genetica poate juca un rol în multe forme de pierdere a auzului.

Tratamentul intempestiv al problemelor de auz poate duce la o serie de consecințe negative și limitări. Iată câteva dintre acestea:

 • Izolarea socială: Pierderea auzului poate îngreuna comunicarea cu cei din jur. Acest lucru poate duce la sentimente de izolare, excludere socială și la o calitate redusă a vieții.
 • Deteriorarea sănătății mintale: Problemele de auz pot provoca sentimente de stres, anxietate și depresie. Restricțiile în comunicare și dificultățile în perceperea lumii din jur pot avea un impact negativ asupra bunăstării mentale.
 • Declinul cognitiv: Cercetările arată că există o legătură între pierderea auzului și problemele cognitive, cum ar fi afectarea memoriei, reducerea concentrării și declinul cognitiv. Lipsa tratării în timp util a problemelor de auz poate exacerba aceste probleme cognitive.
 • Siguranță: Un auz slab poate duce la un risc crescut de accidente și răniri. Auzul deficitar al sunetelor din mediul înconjurător, cum ar fi semnalele de avertizare sau zgomotul produs de vehiculele în mișcare, poate reprezenta un risc în viața de zi cu zi.
 • Pierderea auzului: Unele probleme de auz, dacă nu sunt tratate la timp, pot progresa și deveni mai grave. Căutarea rapidă a ajutorului medical și tratarea timpurie a acesteia poate ajuta la prevenirea pierderii ulterioare a auzului.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Capsulele auditive Calminax funcționează după cum urmează

 • Consolidarea sistemului auditiv: Calminax conține ingrediente naturale care ajută la întărirea și protejarea sistemului auditiv împotriva influențelor externe și a daunelor.
 • Îmbunătățirea circulației sângelui: Mai multe componente din Calminax, inclusiv extractul de ginkgo biloba, ajută la îmbunătățirea circulației sângelui în interiorul urechii. Acest lucru poate contribui la o mai bună hrănire a celulelor auditive și la îmbunătățirea funcției acestora.
 • Reducerea inflamației: Calminax conține antioxidanți și componente antiinflamatorii care ajută la reducerea inflamației la nivelul sistemului auditiv. Acest lucru poate avea un efect pozitiv asupra sănătății auzului și poate reduce riscul de probleme auditive.
 • Îmbunătățirea calității auzului: Acțiunea complexă a ingredientelor din Calminax ajută la îmbunătățirea calității auzului. Acestea pot contribui la îmbunătățirea percepției sunetelor, la creșterea clarității sunetului audibil și la reducerea tinitusului.
 • Prevenirea pierderii auzului: Utilizarea regulată a Calminax poate ajuta la prevenirea apariției pierderii auzului și la reducerea riscului de a dezvolta probleme de auz, în special dacă aveți o predispoziție sau factori de risc.

Beneficiile Calminax

 • Compoziție naturală: Calminax conține ingrediente naturale care ajută la îmbunătățirea funcției auditive fără a utiliza componente sintetice sau chimice. Acest lucru face ca utilizarea sa fie sigură și reduce riscul apariției unor efecte secundare nedorite.
 • Ușurința de utilizare: Calminax este o capsulă ușor de administrat. Acest lucru face ca aceasta să fie ușor de integrat în rutina zilnică și să obțineți beneficiile sale fără efort.

back to menu ↑

Compozitie

Lista ingredientelor din capsulele auditive Calminax și efectele acestora:

 • Complex de vitamine cu un conținut ridicat de vitamine B6 și B12: Vitaminele B6 și B12 joacă un rol important în susținerea sistemului nervos și a sănătății generale. Acestea pot contribui la îmbunătățirea conducerii nervoase în sistemul auditiv, la menținerea sănătății nervilor auditivi și la îmbunătățirea percepției sonore.
 • Zinc: Zincul este un oligoelement important care are proprietăți antiinflamatorii și este implicat în formarea proteinelor din organism. Acesta poate contribui la întărirea sistemului imunitar și la protejarea sistemului auditiv de inflamații. Zincul este, de asemenea, implicat în procesele metabolice care pot fi legate de sănătatea auzului.
 • Magneziu: Magneziul joacă un rol important în multe procese biochimice din organism, inclusiv în reglarea sistemului nervos și a activității musculare. Acesta poate contribui la îmbunătățirea circulației sângelui în sistemul auditiv, la îmbunătățirea nutriției celulelor auditive și la reducerea riscului de probleme auditive.
 • Ginkgo biloba: Extractul de Ginkgo biloba este cunoscut pentru proprietățile sale de îmbunătățire a circulației sanguine și pentru proprietățile antioxidante. Acesta poate contribui la îmbunătățirea microcirculației în interiorul urechii, la întărirea pereților capilarelor și la protejarea sistemului auditiv de daune.

Calminax
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Dozaj: Se recomandă de obicei administrarea a 1 capsulă Calminax o dată pe zi.

Administrare cu alimente: Se recomandă administrarea capsulelor la masă, de preferință împreună cu micul dejun sau prânzul. Acest lucru va contribui la asigurarea unei mai bune absorbții și a eficacității ingredientelor.

Reacţii adverse posibile

Capsulele auditive Calminax sunt fabricate din ingrediente naturale și sunt, în general, bine tolerate de majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, unele persoane pot avea o reacție nedorită la ingredientele produsului. Iată câteva dintre posibilele reacții adverse care pot apărea atunci când utilizați Calminax:

 • Tulburări digestive: Unele persoane pot prezenta dureri de stomac, diaree sau disconfort gastric. Acest lucru se poate datora sensibilității individuale la anumite ingrediente, cum ar fi ginkgo biloba.
 • Reacții alergice: În cazuri rare, persoanele pot prezenta o reacție alergică la unul sau mai multe dintre ingredientele din Calminax. Aceasta se poate manifesta prin erupții cutanate, mâncărimi, umflarea buzelor sau a feței. Dacă prezentați semne de alergie, trebuie să întrerupeți imediat utilizarea Calminax și să consultați un medic.
 • Interacțiunea cu alte medicamente: Unele ingrediente din Calminax, cum ar fi ginkgo biloba, pot interacționa cu anumite medicamente, cum ar fi anticoagulantele. Prin urmare, este important să vă informați medicul dumneavoastră despre toate medicamentele pe care le luați pentru a evita posibilele interacțiuni negative.

Contraindicatii / Atentionari

Calminax capsule auditive poate avea următoarele contraindicații:

 • Intoleranță individuală: Unele persoane pot avea o intoleranță individuală la unul sau mai multe dintre ingredientele prezente în Calminax. În cazul unei alergii sau intoleranțe cunoscute la oricare dintre ingredientele produsului, nu se recomandă utilizarea acestuia.
 • Sarcina și alăptarea: Datorită cercetărilor limitate privind efectele Calminax asupra femeilor însărcinate și a mamelor care alăptează.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele obținute în urma utilizării capsulelor auditive Calminax pot fi individuale și pot varia de la o persoană la alta. Cu toate acestea, iată câteva posibile rezultate pozitive pe care unele persoane le pot observa în urma utilizării regulate a Calminax:

 • Îmbunătățirea auzului: Unul dintre principalele rezultate așteptate în urma utilizării Calminax este îmbunătățirea auzului. La utilizarea capsulelor, unele persoane pot observa o îmbunătățire a percepției sunetelor, cu un auz mai clar și mai limpede.
 • Reducerea tinitusului: Mulți oameni suferă de tinitus constant, cum ar fi zgomote sau țiuituri. Calminax poate ajuta la reducerea intensității acestor zgomote și poate oferi o senzație de confort îmbunătățit în sistemul auditiv.
 • Susținerea sănătății auzului: Calminax conține ingrediente care ajută la promovarea și susținerea sănătății sistemului auditiv. Acesta poate contribui la protejarea nervilor auditivi, la îmbunătățirea circulației sângelui în interiorul urechii și la reducerea riscului de probleme auditive.
 • Îmbunătățirea stării generale de bine: Unele persoane pot observa o îmbunătățire generală a stării de bine după utilizarea Calminax. Aceasta poate include reducerea oboselii, creșterea energiei și îmbunătățirea stării de spirit.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Calminax: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Calminax a fost disponibil în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, produsul este în prezent în afara stocului. Prețul produsului poate fi mai mare în farmacii, iar timpul de așteptare pentru următorul transport de la producător va dura aproximativ 2-3 luni.

Calminax preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Produsul are în prezent un preț de 338 lei. Cu toate acestea, producătorul oferă o reducere temporară de -50%. Pentru a beneficia de această promoție, trebuie să accesați site-ul oficial prin intermediul linkului și să plasați comanda. Nu este necesar niciun cod promoțional. Vă rugăm să rețineți că numărul de produse cu reducere este limitat.

Calminax
169 lei 338 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se face prin curierat în toată țara. Plata: fie prin numerar, fie cu cardul de credit, la recepție.

Pot cumpara Calminax de pe site-ul Amazon sau Emag?

Vă rugăm să rețineți că a existat o creștere a vânzărilor contrafăcute și frauduloase pe Amazon și Emag Ro, astfel încât producătorul oficial a interzis vânzările pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Calminax

Am analizat multe recenzii ale clienților despre Calminax pe diverse forumuri, în recenzii, pe Amazon, în comentarii pe site-urile farmaciilor, precum și în grupurile de Facebook și Instagram. Majoritatea recenziilor au fost pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Cu toate acestea, am găsit un mic procent de recenzii legate de reacții alergice, așa că vă recomandăm să studiați cu atenție compoziția produsului înainte de a-l cumpăra.

Calminax pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Sunt foarte incantat de rezultatele obtinute cu Calminax. La varsta mea, am avut probleme cu auzul si experimentam dificultati in intelegerea vorbirii. Dupa ce am inceput sa iau Calminax, am observat o imbunatatire semnificativa a auzului meu. Sunetele sunt acum mai clare si pot sa particip activ la conversatii fara sa fiu nevoit sa cer repetarea. Sunt recunoscator pentru acest produs minunat!

pensionar, 78 de ani, Nicolae

Calminax a fost o descoperire incredibila pentru mine, ca muzician. Dupa ani de expunere la sunete puternice si concerte intense, am inceput sa experimentez oboseala auditiva si un sunet inestetic in urechi. Cu ajutorul Calminax, am observat o reducere semnificativa a acestor simptome. Acum pot sa ma bucur de muzica in mod confortabil si sa ma concentrez mai bine pe interpretare. Recomand cu incredere Calminax tuturor muzicienilor si celor expusi la zgomote puternice!

muzician, în vârstă de 40 de ani, Andrei

Calminax mi-a fost recomandat de un coleg de echipa, iar rezultatele au fost uimitoare. Antrenamentele intense si loviturile puternice au afectat capacitatea mea de a auzi clar si ma simteam frustrata pe teren. Dupa ce am inceput sa iau Calminax, am observat o imbunatatire semnificativa a acuitatii auditive. Acum pot sa comunic mai bine cu colegii mei si sa reactionez rapid la indicatiile antrenorului. Calminax a devenit un supliment indispensabil in rutina mea zilnica!

jucător de volei, în vârstă de 27 de ani, Elena

Calminax este o înșelătorie? Există păreri negative?

În ciuda avertismentelor privind vânzările contrafăcute pe unele site-uri web, Calminax în sine nu este o înșelătorie. Dimpotrivă, majoritatea recenziilor clienților sunt pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Unele recenzii negative sunt legate de reacții alergice la ingredientele produsului. Dacă nu sunteți alergic la ingrediente, nu există reacții negative la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

În calitate de neurolog, am tratat mulți pacienți cu diferite probleme de auz, iar Calminax s-a dovedit a fi o soluție eficientă. Combinația de ingrediente din Calminax, cum ar fi vitaminele B6 și B12, zincul, magneziul și ginkgo biloba, a demonstrat efecte pozitive asupra sănătății sistemului auditiv. Am observat că pacienții care au luat Calminax au observat o îmbunătățire a auzului lor, în special în cazul pierderii auzului legate de vârstă și al tinitusului. Recomand Calminax ca suport complementar pentru persoanele cu probleme de auz și am fost impresionat de rezultatele pe care pacienții mei le-au obținut cu ajutorul acestuia.

Dr. Markus Schneider, medic neurolog
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cât timp trebuie să iau Calminax pentru a obține rezultate?

Se recomandă să luați Calminax pentru perioada recomandată, care este de obicei de la câteva săptămâni la câteva luni. Rezultatele pot fi individuale, așa că este important să aveți răbdare și să urmați instrucțiunile producătorului.

Pot utiliza Calminax dacă am deja un aparat auditiv sau un implant cohlear?

Calminax poate fi utilizat cu aparate auditive sau implanturi cohleare.

Există efecte secundare din utilizarea Calminax?

Calminax este de obicei bine tolerat și efectele secundare sunt rare. Cu toate acestea, unele persoane pot prezenta tulburări digestive minore sau reacții alergice.

Pot să iau Calminax în același timp cu alte medicamente?

Calminax conține ingrediente naturale și, de obicei, nu interacționează cu alte medicamente.

Pot folosi Calminax dacă sunt alergic la anumite produse?

Dacă aveți o alergie cunoscută la oricare dintre ingredientele din Calminax, nu se recomandă utilizarea acestuia.

Când mă pot aștepta la primele rezultate din utilizarea Calminax?

Rezultatele utilizării Calminax pot fi individuale și depind de diverși factori, inclusiv de starea auzului și de cauza problemei. Unii oameni observă primele schimbări pozitive după doar câteva săptămâni de utilizare regulată a Calminax, în timp ce alții pot avea nevoie de mai mult timp.