BlueStone complex de capsule și picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

189 RON 378 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
BlueStone complex de capsule și picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
BlueStone complex de capsule și picături – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
189 RON 378 RON

Bluestone este un complex de capsule și picături utilizat pentru tratarea prostatitei. Produsul se bazează pe ingrediente naturale și este conceput pentru a ameliora simptomele asociate cu boala, cum ar fi disconfortul și inflamația.

Forma de prezentare 💊 Capsule, picături
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 189 RON

Ce este BlueStone şi pentru ce se utilizează

Capsulele și picăturile Bluestone complex sunt produse special formulate pentru a combate prostatita. Acestea conțin ingrediente unice care ajută la reducerea inflamației, la ameliorarea durerii și la îmbunătățirea sănătății generale a prostatei. Datorită formulei lor echilibrate și eficienței ridicate, capsulele și picăturile Bluestone Complex sunt o alegere populară pentru bărbații care suferă de prostatită.

Indicatii terapeutice

BlueStone Prostatitis Capsules and Drops Complex trebuie utilizat în următoarele cazuri:

 • Diagnosticat cu prostatită: Dacă sunteți diagnosticat cu prostatită, capsulele și picăturile BlueStone Complex pot fi utilizate ca parte a unui tratament complet.
 • Simptomele prostatitei: Dacă aveți simptome de prostatită, cum ar fi durere sau disconfort în zona prostatei, urinare dureroasă sau probleme la urinare, BlueStone poate ajuta la ameliorarea acestor simptome și la îmbunătățirea stării dumneavoastră.
 • Prevenirea prostatitei: Dacă aveți un risc crescut de apariție a prostatitei, de exemplu, din cauza sedentarismului, a stresului sau a altor factori, BlueStone poate fi utilizat pentru a preveni și reduce riscul de prostatită.

BlueStone
189 RON 378 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Problemele cu prostatita pot apărea dintr-o varietate de motive, inclusiv

 • Infecția bacteriană: Majoritatea cazurilor de prostatită bacteriană implică introducerea de bacterii în prostată. Acest lucru poate avea loc prin intermediul tractului urinar sau al sângelui. (Sursa: Mayo Clinic – www.mayoclinic.org)
 • Inflamație fără prezența bacteriilor: Unele cazuri de prostatită implică o inflamație, dar fără prezența unei infecții. Cauzele exacte ale unei astfel de inflamații pot include reacții autoimune sau probleme cu sistemul imunitar. (Sursa: National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases – www.niddk.nih.gov)
 • Factori de risc: Mai mulți factori pot crește probabilitatea apariției prostatitei, printre care se numără un stil de viață sedentar, statul îndelungat în șezut, lipsa de exerciții fizice, stresul și o dietă necorespunzătoare. (Sursa: Urology Care Foundation – www.urologyhealth.org)

Prostatita netratată poate duce la diverse probleme și complicații. Iată câteva dintre ele:

 • Prostatita cronică: Tratamentul intempestiv sau incomplet al prostatitei poate duce la apariția formei cronice a acesteia. Prostatita cronică poate provoca simptome persistente sau intermitente, cum ar fi dureri în zona prostatei, probleme cu urinarea și disfuncții sexuale.
 • Vezica urinară și rinichii: Prostatita se poate răspândi la vezica urinară și rinichi, provocând infecții ale tractului urinar. Acest lucru poate duce la boli ale sistemului urinar, inclusiv cistită, pielonefrită și chiar insuficiență renală.
 • Probleme sexuale: Prostatita necontrolată poate provoca disfuncții sexuale, cum ar fi disfuncția erectilă, reducerea libidoului și probleme cu ejacularea.
 • Risc crescut de cancer de prostată: Prostatita cronică poate fi asociată cu un risc crescut de apariție a cancerului de prostată în viitor. Deși o legătură directă între prostatită și cancerul de prostată este încă în curs de investigare, unele studii sugerează o posibilă legătură.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Capsulele și picăturile BlueStone Prostatitis conțin ingrediente naturale special selectate care au următoarele efecte:

 • Reducerea inflamației: Ingredientele active din BlueStone ajută la reducerea inflamației la nivelul prostatei, ceea ce, la rândul său, poate reduce durerea, disconfortul și alte simptome asociate cu prostatita.
 • Îmbunătățirea microcirculației: BlueStone ajută la îmbunătățirea circulației sângelui în zona prostatei, ceea ce poate contribui la restabilirea funcționării normale a glandei și la asigurarea unei nutriții optime.
 • Relaxare musculară: Unele dintre ingredientele din BlueStone au proprietăți care ajută la relaxarea mușchilor din jurul prostatei. Acest lucru poate ajuta la reducerea crampelor, la îmbunătățirea fluxului sanguin și la ameliorarea simptomelor de prostatită.
 • Susținerea sistemului imunitar: Capsulele și picăturile BlueStone Complex pot susține sistemul imunitar, ajutându-l să lucreze mai eficient împotriva infecțiilor și inflamațiilor.
 • Acțiune antibacteriană: Anumite componente ale BlueStone au proprietăți antibacteriene, care pot fi utile în cazurile de prostatită bacteriană asociată cu infecții.

Beneficiile BlueStone

Capsulele și picăturile BlueStone complex prostatitis au mai multe beneficii, printre care:

 • Ingrediente naturale: BlueStone constă din ingrediente naturale, ceea ce îl face sigur de utilizat și reduce riscul de efecte secundare nedorite.
 • Îmbunătățirea sănătății prostatei: Produsul este special formulat în scopul îmbunătățirii sănătății prostatei și al reducerii simptomelor prostatitei, inclusiv a durerii, disconfortului și problemelor urinare.
 • Efect cumulativ: capsulele și picăturile BlueStone complex oferă efecte complete asupra prostatei, inclusiv reducerea inflamației, îmbunătățirea circulației sanguine, relaxarea musculară și susținerea sistemului imunitar.
 • Ușurința de utilizare: Produsul este disponibil sub formă de capsule și picături, ceea ce îl face ușor de utilizat și de administrat. Acest lucru este convenabil pentru pacienții care preferă aceste forme de medicație.
 • Prevenirea și menținerea sănătății prostatei: BlueStone poate fi utilizat nu numai pentru a trata prostatita, ci și ca măsură preventivă pentru a menține sănătatea prostatei și a reduce riscul de a dezvolta prostatita în viitor.

back to menu ↑

Compozitie

Iată o listă de ingrediente BlueStone și efectele lor:

 • L-arginină: Acest compus de aminoacizi ajută la relaxarea și dilatarea vaselor de sânge, îmbunătățind fluxul sanguin către prostată. Acest lucru poate ajuta la reducerea inflamației și la îmbunătățirea sănătății generale a prostatei.
 • Biotină: Biotina este o vitamină importantă din complexul B care susține sănătatea generală a organismului, inclusiv sănătatea prostatei. Aceasta promovează metabolismul și întărește sistemul imunitar.
 • Extractul de Ashwagandha: Acest extract din plante este utilizat pe scară largă în medicina tradițională pentru a susține sănătatea masculină. Acesta poate ajuta la reducerea inflamațiilor, la creșterea nivelului de energie și la gestionarea stresului.
 • Extract de epimedium: Cunoscut și sub numele de “pungă de cioban” sau “anșoa”, acest extract din plante este utilizat în mod tradițional pentru a susține funcția sexuală masculină. Acesta poate îmbunătăți fluxul sanguin și susține sănătatea prostatei.
 • Extract de portocală amară: Acest extract poate avea proprietăți antibacteriene care pot ajuta la combaterea infecțiilor de prostată. De asemenea, poate îmbunătăți circulația sângelui și poate avea un efect de refacere generală.
 • Extract de palmetto: Acest extract din plante este utilizat pe scară largă pentru a susține sănătatea prostatei. Acesta poate reduce inflamația, îmbunătățește urinarea și scade nivelul antigenului prostatic (PSA).

BlueStone
189 RON 378 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

 • Capsule: De obicei se recomandă să luați 1 capsulă BlueStone pe zi, la o masă. Capsulele se iau, de obicei, cu o cantitate mică de apă.
 • Picături: Pentru a utiliza picăturile BlueStone, se recomandă, în general, să adăugați câteva picături într-un pahar de apă sau altă băutură. Cantitatea exactă de picături și frecvența de utilizare pot varia în funcție de instrucțiunile producătorului.

Reacţii adverse posibile

Capsulele și picăturile pentru prostatită BlueStone complex conțin ingrediente naturale și, în majoritatea cazurilor, sunt bine tolerate, fără efecte secundare semnificative. Cu toate acestea, unele persoane pot avea reacții individuale la anumite componente. Iată câteva dintre posibilele efecte secundare care pot apărea:

 • Tulburări gastrointestinale: În unele cazuri, BlueStone poate provoca disconfort gastric, greață, vărsături sau scaune modificate. Dacă apar aceste simptome, se recomandă întreruperea utilizării produsului și consultarea unui medic.
 • Reacții alergice: Unele persoane pot avea o reacție alergică la una sau mai multe componente ale BlueStone. Aceasta se poate manifesta sub forma unei erupții cutanate, mâncărimi, umflături sau dificultăți de respirație. Dacă prezentați semne de alergie, întrerupeți imediat utilizarea produsului și solicitați sfatul medicului.
 • Interacțiunea cu alte medicamente: BlueStone poate interacționa cu unele medicamente. Prin urmare, este important să consultați medicul dumneavoastră sau farmacistul dacă luați alte medicamente pentru a exclude orice posibile interacțiuni nedorite.

Contraindicatii / Atentionari

BlueStone capsule complexe și picăturile pentru prostatită pot avea unele contraindicații. Iată câteva dintre ele:

 • Intoleranță individuală: Unele persoane pot avea o intoleranță individuală la unul sau mai multe dintre ingredientele din BlueStone. Dacă aveți o alergie sau o sensibilitate cunoscută la oricare dintre ingredientele din produs, nu se recomandă utilizarea BlueStone.
 • Contraindicații medicale: BlueStone poate fi contraindicat pentru unele persoane cu anumite afecțiuni medicale. De exemplu, dacă aveți probleme cardiace, hepatice sau renale grave sau dacă luați anumite medicamente, este posibil ca BlueStone să nu fie sigur sau de dorit.
 • Copii și adolescenți: BlueStone este destinat bărbaților adulți și nu este recomandat pentru utilizare de către copii și adolescenți.
 • Sarcina și alăptarea: Din cauza lipsei de date privind siguranța BlueStone în timpul sarcinii și alăptării, se recomandă evitarea utilizării produsului în aceste perioade.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării BlueStone pot varia în funcție de caracteristicile individuale ale organismului. Cu toate acestea, conform afirmațiilor producătorului, utilizarea complexului de capsule și picături BlueStone Prostatitis Capsule și picături poate avea următoarele rezultate posibile:

 • Îmbunătățirea funcției prostatei: BlueStone conține ingrediente care pot contribui la îmbunătățirea sănătății prostatei, la reducerea inflamației și la susținerea funcției normale a prostatei.
 • Reducerea simptomelor de prostatită: Utilizatorii pot observa o ameliorare a simptomelor legate de prostatită, cum ar fi urinarea dureroasă, urinarea nocturnă frecventă, durerile perineale și alte probleme legate de prostată.
 • Sprijin pentru sănătatea masculină: BlueStone poate contribui la susținerea sănătății masculine în general, inclusiv la susținerea energiei, a funcției sexuale și a nivelului hormonal.
 • Îmbunătățirea calității vieții: Prin utilizarea regulată a BlueStone, mulți utilizatori raportează o îmbunătățire a stării generale de bine și a calității vieții asociate cu o mai bună sănătate a prostatei.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra BlueStone: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

BlueStone a fost disponibil în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, produsul este în prezent în afara stocului. Prețul produsului poate fi mai mare în farmacii, iar timpul de așteptare pentru următorul transport de la producător va dura aproximativ 2-3 luni.

BlueStone preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Produsul are în prezent un preț de 378 RON. Cu toate acestea, producătorul oferă o reducere temporară de -50%. Pentru a beneficia de această promoție, trebuie să accesați site-ul oficial prin intermediul linkului și să plasați comanda. Nu este necesar niciun cod promoțional. Vă rugăm să rețineți că numărul de produse cu reducere este limitat.

BlueStone
189 RON 378 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se face prin curierat în toată țara. Plata: fie prin numerar, fie cu cardul de credit, la recepție.

Pot cumpara BlueStone de pe site-ul Amazon sau Emag?

Vă rugăm să rețineți că a existat o creștere a vânzărilor contrafăcute și frauduloase pe Amazon și Emag Ro, astfel încât producătorul oficial a interzis vânzările pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre BlueStone

Am analizat multe recenzii ale clienților despre BlueStone pe diverse forumuri, în recenzii, pe Amazon, în comentarii pe site-urile farmaciilor, precum și în grupurile de Facebook și Instagram. Majoritatea recenziilor au fost pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Cu toate acestea, am găsit un mic procent de recenzii legate de reacții alergice, așa că vă recomandăm să studiați cu atenție compoziția produsului înainte de a-l cumpăra.

BlueStone pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute cu BlueStone. La vârsta mea, problemele de prostată au devenit tot mai frecvente și deranjante. După ce am început să iau BlueStone, am observat o îmbunătățire semnificativă în simptomele mele. Mă simt mai confortabil, am mai puține episoade de urinare frecventă și disconfort. Recomand cu încredere BlueStone tuturor bărbaților care se confruntă cu probleme de prostată. Este o soluție eficientă și sigură pentru sănătatea prostatei.

pensionar, 60 de ani, Andrei

BlueStone mi-a schimbat viața în bine! Ca șofer profesionist, petrec mult timp la volan și am suferit de probleme de prostată care îmi afectau calitatea vieții. După ce am început să iau BlueStone, am observat o reducere semnificativă a simptomelor. Nu mai am nevoia să fac opriri frecvente pentru a urina, iar durerile și disconfortul au dispărut. Mă simt mai energic și mai concentrat în timpul condusului. BlueStone este un produs excelent și l-aș recomanda oricărui șofer care se confruntă cu probleme de prostată.

șofer, 45 de ani, Nicolae

BlueStone a fost un ajutor extraordinar pentru mine! Fiind un sportiv activ, mă preocupă sănătatea mea și performanța sportivă. Cu toate acestea, am început să experimentez unele simptome de prostată care au afectat antrenamentele și viața mea personală. De când am început să iau BlueStone, simt o îmbunătățire semnificativă. Am mai puține episoade de urinare frecventă și senzația de golire incompletă a vezicii urinare a dispărut. Performanța mea sportivă s-a îmbunătățit și mă simt mai încrezător. BlueStone este un produs minunat și îl recomand cu căldură tuturor sportivilor care se confruntă cu probleme de prostată.

sportsman, 25 de ani Alexandru

BlueStone este o înșelătorie? Există păreri negative?

În ciuda avertismentelor privind vânzările contrafăcute pe unele site-uri web, BlueStone în sine nu este o înșelătorie. Dimpotrivă, majoritatea recenziilor clienților sunt pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Unele recenzii negative sunt legate de reacții alergice la ingredientele produsului. Dacă nu sunteți alergic la ingrediente, nu există reacții negative la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

În calitate de urolog, pot spune cu siguranță că BlueStone este un produs excepțional pentru tratarea problemelor de prostată. Mi-am monitorizat îndeaproape pacienții care au folosit BlueStone și am observat rezultate impresionante. Ingredientele naturale din BlueStone au un efect antiinflamator, ameliorează simptome precum durerea în timpul urinării și promovează o funcție sănătoasă a prostatei. Recomand BlueStone pacienților mei, deoarece oferă o soluție eficientă și sigură pentru problemele de prostată. Este un atu pentru cabinetul meu de urologie.

Dr. Markus Schneider, urolog:
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cât timp este nevoie să luați BlueStone pentru a obține rezultate?

De obicei, se recomandă să luați produsul timp de câteva săptămâni sau luni pentru a obține cele mai bune rezultate.

Pot utiliza BlueStone dacă am fost deja diagnosticat cu prostatită?

Da, BlueStone este destinat utilizării la bărbații cu prostatită.

Pot să iau BlueStone dacă iau alte medicamente?

Nu se recomandă.

Cât de repede mă pot aștepta la îmbunătățiri odată ce încep să folosesc BlueStone?

Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale ale organismului. Unii utilizatori pot observa o îmbunătățire după doar câteva săptămâni, în timp ce pentru alții poate dura mai mult timp. Utilizarea regulată, conform instrucțiunilor, va ajuta la obținerea celor mai bune rezultate.

Există efecte secundare atunci când utilizați BlueStone?

BlueStone este de obicei bine tolerat, dar unele persoane pot avea reacții neașteptate. Reacțiile adverse posibile pot include tulburări stomacale minore sau reacții alergice rare. Dacă prezentați orice efecte nedorite, se recomandă întreruperea utilizării.

Cât de des trebuie să iau BlueStone?

Capsule: De obicei se recomandă să luați 1 capsulă BlueStone pe zi, la o masă. Capsulele se iau, de obicei, cu o cantitate mică de apă.
Picături: Pentru a utiliza picăturile BlueStone, se recomandă, în general, să adăugați câteva picături într-un pahar de apă sau altă băutură. Cantitatea exactă de picături și frecvența de utilizare pot varia în funcție de instrucțiunile producătorului.