Blackmaca capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
Blackmaca capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Blackmaca capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
179 RON 358 RON

Capsulele de Blackmaca sunt recomandate în cazul în care aveți probleme de prostată, câte o capsulă de două ori pe zi, timp de 3-4 săptămâni. Nu au efecte secundare și nu creează dependență.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 179 RON

Ce este Blackmaca şi pentru ce se utilizează

Capsulele de Blackmaca sunt un remediu eficient pentru prevenirea și tratamentul prostatitei. Acestea conțin ingrediente naturale, inclusiv maca neagră, care este un antioxidant puternic și are proprietăți antiinflamatorii. De asemenea, capsulele conțin și alte extracte din plante care îmbunătățesc circulația sângelui și urinarea, reduc umflăturile și elimină inflamațiile din glanda prostatică.

Indicatii terapeutice

Blackmaca ar trebui să fie utilizată în cazurile în care

 • Prevenirea prostatitei. Studiile au arătat că Blackmaca poate fi eficientă în prevenirea și tratamentul prostatitei.
 • Tratamentul prostatitei. Blackmaca conține multe substanțe nutritive, cum ar fi vitamine, minerale și aminoacizi. Aceasta poate contribui la îmbunătățirea circulației sângelui în prostată și la reducerea inflamației.

Prostatita poate avea diverse cauze. Iată câțiva factori comuni care pot contribui la apariția prostatitei:

 • Infecție bacteriană: Prostatita apare adesea ca urmare a unei infecții bacteriene, atunci când bacteriile pătrund în glanda prostatică prin tractul urinar. Cel mai frecvent agent patogen este Escherichia coli. Această infecție poate fi rezultatul unei infecții a tractului urinar, al unor infecții cu transmitere sexuală sau al altor căi de transmitere bacteriană. [Sursa: Mayo Clinic – Prostatita]
 • Secreție stagnantă: Stagnarea secreției în glanda prostatică poate duce la creșterea numărului de bacterii și la apariția inflamației. Acest lucru poate fi cauzat de drenajul insuficient al secrețiilor prostatice din cauza dificultăților de urinare, a lipsei de activitate sexuală sau a altor factori.
 • Reacții autoimune: Infecțiile virale sau bacteriene pot provoca reacții autoimune, în care sistemul imunitar al organismului atacă propriul țesut prostatic.
 • Leziuni fizice: Leziunile, cum ar fi vânătăile sau deteriorarea glandei prostatei, pot provoca apariția inflamației.
 • Modul incorect de a mânca: O dietă necorespunzătoare, cantități excesive de grăsimi și probleme cu preferința pentru alimente nesănătoase pot contribui la inflamarea prostatei.

Dacă prostatita nu este tratată, pot apărea următoarele probleme:

 • Prostatita cronică: Prostatita nediagnosticată sau tratată necorespunzător poate deveni cronică, cu episoade prelungite și recurente de inflamație a prostatei. Prostatita cronică poate afecta în mod semnificativ calitatea vieții și poate provoca disconfort și dureri constante.
 • Sindromul durerii pelviene: Tratamentul necorespunzător al prostatitei poate duce la apariția sindromului durerii pelvine cronice. Aceasta este o afecțiune în care durerea și disconfortul din zona pelviană devin constante sau intermitente, afectând calitatea vieții.
 • Probleme sexuale: Tratamentul incorect al prostatitei poate duce la probleme sexuale, cum ar fi disfuncția erectilă, scăderea dorinței sexuale, probleme cu ejacularea sau dureri în timpul actului sexual.
 • Inflamația altor organe: Netratarea prostatitei poate duce la răspândirea infecției la alte organe, cum ar fi vezica urinară sau rinichii, ceea ce poate provoca complicații grave.
 • Probleme psihologice: Disconfortul continuu, durerea și problemele de funcționare sexuală asociate cu prostatita nediagnosticată sau tratată necorespunzător pot afecta sănătatea mintală, provocând stres, depresie și o calitate mai slabă a vieții.

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

 • Reducerea inflamației glandei prostatei: Blackmaca este considerată un potențial agent antiinflamator care poate ajuta la reducerea inflamației glandei prostatei. Antioxidanții și fitoconstituenții care se găsesc în maca neagră pot avea proprietăți antiinflamatorii.
 • Îmbunătățirea circulației sângelui: Blackmaca este considerat un remediu care poate ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui. O circulație care funcționează bine poate susține sănătatea prostatei și poate promova vindecarea inflamațiilor.
 • Sprijin pentru urinare: Blackmaca poate avea un efect pozitiv asupra urinării. Aceasta poate ajuta la reducerea simptomelor asociate cu inconvenientele urinare care pot însoți prostatita.

Blackmaca
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Blackmaca

Iată o listă a avantajelor lui Blackmaca:

 • Conține ingrediente naturale: Blackmaca este fabricat din ingrediente naturale pe bază de plante, inclusiv maca neagră. Acest lucru poate fi atractiv pentru cei care caută alternative naturale pentru prevenirea și tratarea prostatitei.
 • Nu are efecte secundare și nu creează dependență: Blackmaca este, în general, considerată sigură de utilizat și are puține efecte secundare cunoscute. În plus, nu creează dependență sau dependență, ceea ce poate fi un factor important pentru utilizarea pe termen lung.
 • Este recomandat pentru prevenirea și tratamentul prostatitei: Blackmaca este cunoscută pentru potențialele sale proprietăți benefice în susținerea sănătății prostatei. Se administrează ca profilactic pentru a preveni prostatita sau ca tratament adjuvant pentru prostatită.

back to menu ↑

Compozitie

 • Macul negru este un puternic antioxidant și antiinflamator;
 • Rădăcină de ghimbir – îmbunătățește circulația și urinarea, reduce umflăturile;
 • Tribulus terrestris – îmbunătățește funcția vezicii urinare și previne constipația;
 • Scoarță de pin – îmbunătățește circulația sângelui și are un efect antiinflamator;
 • Rădăcină de urzică – îmbunătățește circulația sângelui și urinarea și reduce umflăturile.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Se recomandă administrarea unei capsule de două ori pe zi, timp de 3-4 săptămâni.

Reacţii adverse posibile

Blackmaca nu are efecte secundare și nu creează dependență.

Contraindicatii / Atentionari

Dacă luați medicamente sau aveți o boală cronică.

Rezultatele tratamentului pentru organism

 • Reducerea inflamației prostatei: Având în vedere potențialele proprietăți antiinflamatorii ale Blackmaca, utilizarea sa poate ajuta la reducerea inflamației prostatei.
 • Îmbunătățirea circulației sângelui și a urinării: Blackmaca este considerat un remediu care poate îmbunătăți circulația și urinarea. O circulație bine pusă la punct poate ajuta la vindecarea și menținerea sănătății prostatei.
 • Reducerea umflăturilor: Blackmaca poate avea proprietăți potențiale care ajută la reducerea umflăturilor la nivelul prostatei. Acest lucru poate contribui la reducerea disconfortului și la ameliorarea simptomelor asociate cu prostatita.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Blackmaca: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Blackmaca a fost disponibil în următoarele farmacii din România: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, produsul este în prezent în afara stocului. Prețul produsului poate fi mai mare în farmacii, iar timpul de așteptare pentru următorul transport de la producător va dura aproximativ 2-3 luni.

Blackmaca preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Produsul are în prezent un preț de 358 RON. Cu toate acestea, producătorul oferă o reducere temporară de -50%. Pentru a beneficia de această promoție, trebuie să accesați site-ul oficial prin intermediul linkului și să plasați comanda. Nu este necesar niciun cod promoțional. Vă rugăm să rețineți că numărul de produse cu reducere este limitat.

Blackmaca
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se face prin curierat în toată țara. Plata: fie prin numerar, fie cu cardul de credit, la recepție.

Pot cumpara Blackmaca de pe site-ul Amazon sau Emag?

Vă rugăm să rețineți că a existat o creștere a vânzărilor contrafăcute și frauduloase pe Amazon și Emag Ro, astfel încât producătorul oficial a interzis vânzările pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Blackmaca

Am analizat multe recenzii ale clienților despre Blackmaca pe diverse forumuri, în recenzii, pe Amazon, în comentarii pe site-urile farmaciilor, precum și în grupurile de Facebook și Instagram. Majoritatea recenziilor au fost pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Cu toate acestea, am găsit un mic procent de recenzii legate de reacții alergice, așa că vă recomandăm să studiați cu atenție compoziția produsului înainte de a-l cumpăra.

Blackmaca pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

Capsulele Blackmaca m-au ajutat cu adevărat în prevenirea prostatitei. Le-am luat timp de 3 săptămâni și am observat că mi s-a îmbunătățit urinarea și a scăzut inflamația din zona prostatei. Mi-a plăcut faptul că aceste capsule conțin ingrediente naturale și nu au efecte secundare.

Andras, un student de 20 de ani

Am observat că îmi era mai greu să rețin urina și că îmi doream mereu să merg la toaletă. Medicul meu mi-a recomandat să încerc capsulele Blackmaca. Le-am luat timp de 4 săptămâni și am observat o îmbunătățire semnificativă. Mi-a plăcut faptul că capsulele nu au provocat niciun efect secundar.

Dragoș, un fotbalist de 45 de ani

Sufeream de prostatită de mai mulți ani și încercasem diverse remedii, dar nu aveau niciun efect. Medicul meu mi-a recomandat să încerc capsulele Blackmaca și am observat o îmbunătățire semnificativă după câteva zile. Am continuat să iau capsulele timp de o lună și starea mea a continuat să se îmbunătățească. Mi-a plăcut faptul că aceste capsule conțin ingrediente naturale și nu au efecte secundare.

Emilian Emilian, în vârstă de 60 de ani, pensionat

Blackmaca este o înșelătorie? Există păreri negative?

În ciuda avertismentelor privind vânzările contrafăcute pe unele site-uri web, Blackmaca în sine nu este o înșelătorie. Dimpotrivă, majoritatea recenziilor clienților sunt pozitive, ceea ce indică faptul că produsul este de înaltă calitate. Unele recenzii negative sunt legate de reacții alergice la ingredientele produsului. Dacă nu sunteți alergic la ingrediente, nu există reacții negative la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

În calitate de medic, recomand capsulele Blackmaca ca remediu eficient pentru prevenirea și tratamentul prostatitei. Acestea conțin ingrediente naturale care îmbunătățesc circulația sângelui și urinarea și reduc inflamația prostatei. Vă recomand să luați o capsulă de două ori pe zi, timp de 3-4 săptămâni.

Dr. Haul, urolog
Blackmaca
179 RON 358 RON
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Ce este Blackmaca?

Capsulele de Blackmaca sunt un remediu eficient pentru prevenirea și tratamentul prostatitei.

Cum se iau capsulele Blackmaca?

Se recomandă administrarea unei capsule de două ori pe zi, timp de 3-4 săptămâni.

Cum acționează Blackmaca asupra glandei prostatei?

Reduce inflamația, îmbunătățește circulația sângelui și urinarea și reduce umflăturile.

Care sunt beneficiile capsulelor Blackmaca?

Conține ingrediente naturale, nu are efecte secundare și nu creează dependență, recomandat pentru prevenirea și tratamentul prostatitei.

Există efecte secundare cu Blackmaca capsule?

Nu, capsulele nu au efecte secundare și nu creează dependență.

De unde să cumpărați?

Pe site-ul oficial.