Audiovico capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei

139 lei 278 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
Audiovico capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
Audiovico capsule – prospect, pret, pareri, ingrediente, forum, farmacie Catena, Tei
139 lei 278 lei

Capsulele Audiovico pentru îmbunătățirea auzului sunt un produs inovator conceput pentru menținerea și ameliorarea funcției auditive. Acestea conțin componente unice care contribuie la întărirea și refacerea auzului, ceea ce le face o alegere de încredere pentru cei care doresc să mențină o percepție auditivă de calitate.

Forma de prezentare 💊 Capsule
Compozitie Ingrediente naturale
Evaluare 4.88/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Contraindicații 🗎 Nu. Numai în caz de alergie la ingrediente (verificați mai jos)
Cum se păstrează ☝ Într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 grade Celsius.
Condiții de vânzare în farmacii ⚕️ Fără rețetă
Livrare și Plata Livrare prin curier, Plata la livrare
Termen de livrare 🗳️ 1-3 zile
Disponibilitate ✔️ În stoc (pe site-ul web al producătorului)
Preț online 💶 139 lei

Ce este Audiovico şi pentru ce se utilizează

Capsulele Audiovico pentru îmbunătățirea auzului sunt produse inovatoare destinate menținerii și ameliorării funcției auditive. Aceste capsule conțin ingrediente speciale care contribuie la consolidarea și restaurarea capacității de auz, reprezentând o opțiune de încredere pentru cei ce doresc să-și păstreze sau să-și îmbunătățească calitatea auzului.

Indicatii terapeutice

Iată o listă de situații în care este recomandat să utilizați capsulele Audiovico pentru îmbunătățirea auzului:

 • Pierderea ușoară sau moderată a auzului: Dacă aveți dificultăți în a auzi sunetele obișnuite și conversațiile zilnice din cauza unei pierderi ușoare sau moderate a auzului, capsulele Audiovico pot fi benefice.
 • Vârstă înaintată: Cu trecerea timpului, auzul poate să se deterioreze natural. Capsulele pot ajuta la menținerea și îmbunătățirea auzului la vârsta înaintată.
 • Expoziție la zgomote puternice: Dacă sunteți expus frecvent la medii cu zgomote înalte, cum ar fi locurile de muncă zgomotoase sau activități recreative, aceste capsule pot ajuta la protejarea și menținerea sănătății auditive.
 • Tulburări auditive genetice sau moștenite: Dacă aveți o istorie familială de tulburări ale auzului, capsulele Audiovico pot fi utile pentru a preveni sau a îmbunătăți auzul afectat.
 • Probleme auditive legate de îmbătrânire: Pe măsură ce înaintăm în vârstă, auzul poate avea de suferit. Utilizarea capsulelor poate ajuta la prevenirea și gestionarea problemelor legate de îmbătrânirea auzului.

Problemele legate de auz pot apărea din mai multe motive, inclusiv conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS):

 • Îmbătrânirea naturală: Odată cu înaintarea în vârstă, capacitatea auditivă poate să scadă. (Sursa: Organizația Mondială a Sănătății)
 • Expoziția la zgomote puternice: Zgomotele excesive, cum ar fi cele la locurile de muncă zgomotoase sau în timpul concertelor, pot deteriora auzul în timp. (Sursa: Organizația Mondială a Sănătății)
 • Infecții ale urechii: Infecțiile urechii pot afecta temporar sau permanent capacitatea auditivă. (Sursa: Organizația Mondială a Sănătății)
 • Traume sau leziuni ale urechii: Loviturile puternice sau leziunile urechii pot cauza deteriorarea auzului. (Sursa: Organizația Mondială a Sănătății)
 • Utilizarea necorespunzătoare a dispozitivelor audio: Ascultarea la un volum prea ridicat prin căști sau utilizarea frecventă a căștilor pot contribui la pierderea auditivă. (Sursa: Organizația Mondială a Sănătății)
 • Factori genetici: Unele probleme auditive pot avea o componentă genetică, fiind moștenite din familie. (Sursa: Organizația Mondială a Sănătății)

back to menu ↑

Cum funcționează? Efecte

Capsulele pentru îmbunătățirea auzului Audiovico acționează în mai multe moduri pentru a sprijini și a îmbunătăți sănătatea auditivă. Iată câteva moduri principale în care ele acționează:

 • Îmbunătățirea circulației sanguine: Capsulele conțin ingrediente care pot îmbunătăți circulația sanguină către urechi, contribuind astfel la furnizarea de nutrienți esențiali celulelor auditive.
 • Protecția celulelor auditive: Unele componente ale capsulelor Audiovico au proprietăți antioxidante, care pot ajuta la protejarea celulelor auditive împotriva deteriorării cauzate de radicalii liberi și stresul oxidativ.
 • Redresarea sau regenerarea celulelor auditive: Unele formulări pot ajuta la stimularea sau regenerarea celulelor auditive deteriorate, ceea ce poate îmbunătăți funcția auditivă.
 • Reducerea inflamației: Capsulele pot conține și ingrediente antiinflamatoare care ajută la reducerea inflamației în urechi, îmbunătățind astfel confortul auditiv.
 • Creșterea sensibilității la sunete: Prin susținerea sănătății celulelor auditive și a conexiunilor nervoase, capsulele pot îmbunătăți sensibilitatea la sunete și capacitatea de a percepe sunetele mai clar.
 • Consolidarea generală a sănătății urechii: Prin administrarea regulată a capsulelor, acestea pot contribui la menținerea sănătății urechilor și la prevenirea deteriorării auzului în viitor.

Audiovico
139 lei 278 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Beneficiile Audiovico

Iată o listă de avantaje ale capsulelor pentru îmbunătățirea auzului Audiovico:

 • Îmbunătățirea Auzului: Capsulele Audiovico pot ajuta la îmbunătățirea calității auzului, permițându-vă să percepeți sunetele mai clar și mai distinct.
 • Protecția Sănătății Auditive: Ele pot contribui la protejarea și menținerea sănătății urechilor, reducând riscul de deteriorare a auzului.
 • Utilizare Confortabilă: Capsulele sunt ușor de administrat și pot fi incluse cu ușurință în rutina zilnică de îngrijire a sănătății.
 • Fără Efecte Secundare Dăunătoare: De obicei, capsulele Audiovico sunt formulate pentru a avea un profil de siguranță bun și minimal sau deloc efecte secundare.
 • Potrivite pentru Diverse Nevoi: Există variante de capsule adaptate diferitelor niveluri de probleme auditive, astfel încât să puteți alege cea mai potrivită pentru dvs.
 • Regenerare Posibilă a Celulelor Auditive: Anumite formulări pot ajuta la stimularea sau regenerarea celulelor auditive deteriorate.
 • Confort și Calitatea Vieții: Prin îmbunătățirea auzului, capsulele Audiovico pot contribui la creșterea calității vieții și a confortului auditiv.
 • Conservarea Auzului: Utilizarea regulată poate ajuta la menținerea sănătății urechilor pe termen lung și la prevenirea unor probleme auditive.
 • Accesibilitate: Capsulele sunt disponibile în multe locuri și pot fi ușor procurate.

back to menu ↑

Compozitie

Iată o listă a posibililor naturali și benefici ingredientelor care pot fi prezente în capsulele pentru îmbunătățirea auzului, cum ar fi Audiovico:

 • Extract de Ginkgo Biloba: Contribuie la îmbunătățirea circulației sanguine către urechi, ceea ce poate îmbunătăți auzul și poate proteja celulele auditive.
 • Coenzima Q10: Are proprietăți antioxidante și poate ajuta la protejarea celulelor auditive împotriva stresului oxidativ.
 • Vitaminele A, C și E: Sunt antioxidante puternice, care pot ajuta la menținerea sănătății urechilor și la prevenirea deteriorării auzului.
 • Zinc: Este esențial pentru sănătatea urechilor și poate ajuta la reducerea riscului de pierdere a auzului.
 • Omega-3: Acizii grași Omega-3 pot contribui la menținerea sănătății vaselor de sânge și la reducerea inflamației, ceea ce poate îmbunătăți circulația în urechi.
 • N-acetilcisteină: Are proprietăți antioxidante și poate ajuta la prevenirea deteriorării celulelor auditive.
 • Magnesium: Contribuie la funcționarea normală a celulelor auditive și poate ajuta la reducerea riscului de pierdere a auzului.
 • Luteina și zeaxantina: Antioxidante care pot ajuta la protejarea ochilor și urechilor de stresul oxidativ.
 • Extract de turmeric: Are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, care pot contribui la sănătatea generală a urechilor.
 • Ginseng: Poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine și la protejarea celulelor auditive.

back to menu ↑

Prospect: Informaţii pentru utilizator

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Prospect: Informaţii pentru utilizator: ingrediente, compoziţie, cum să o ia, cum functioneazã, efecte secundare.

Doze si mod de administrare

Pentru a utiliza corect capsulele pentru îmbunătățirea auzului Audiovico, urmați aceste instrucțiuni:

 1. Citirea etichetei produsului: Citiți cu atenție eticheta produsului și instrucțiunile de utilizare furnizate de producător. Asigurați-vă că sunteți familiarizat cu dozajul recomandat și cu orice precauții sau avertismente.
 2. Dozajul corect: Administrați capsulele conform recomandării de pe etichetă sau conform indicațiilor furnizate de medicul dumneavoastră. De obicei, capsulele se iau cu apă sau după masă, dar respectați cu strictețe instrucțiunile pentru produsul specific.
 3. Constanță: Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să luați capsulele în mod regulat, așa cum este indicat. Nu treceți cu vederea dozele și nu faceți schimbări în dozaj fără consultarea medicului dumneavoastră.
 4. Aprecierea semnelor de îmbunătățire: În timpul utilizării capsulelor Audiovico, observați dacă există îmbunătățiri în calitatea auzului dumneavoastră. Înregistrați orice schimbări sau simptome pentru a discuta despre ele cu medicul dumneavoastră în viitoarele consultații.
 5. Continuarea monitorizării: Continuați să monitorizați starea dumneavoastră auditivă și să mențineți comunicarea cu medicul dumneavoastră pe tot parcursul tratamentului. Dacă apare orice efect secundar sau problemă, raportați-o imediat specialistului în sănătatea auditivă.
 6. Combinația cu alte măsuri: În plus față de utilizarea capsulelor, puteți să luați și alte măsuri pentru îngrijirea urechilor, cum ar fi evitarea expunerii la zgomote puternice și menținerea unei diete sănătoase.

Reacţii adverse posibile

Iată câteva posibile efecte secundare ale capsulelor pentru îmbunătățirea auzului Audiovico:

 1. Alergii: Persoanele cu alergii la unul sau mai mulți dintre ingredientele din capsule pot prezenta reacții alergice, cum ar fi erupții cutanate, mâncărime sau umflături.
 2. Interacțiuni cu alte medicamente: Dacă luați alte medicamente, consultați medicul sau farmacistul cu privire la potențialele interacțiuni cu capsulele Audiovico. Unele ingrediente pot interacționa cu alte medicamente, afectând eficacitatea sau siguranța acestora.

Contraindicatii / Atentionari

 1. Alergii: Dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele conținute în capsulele Audiovico, ar trebui să evitați utilizarea acestora.
 2. Interacțiuni cu alte medicamente: Dacă luați deja alte medicamente sau suplimente, poate exista riscul de interacțiuni între acestea și capsulele Audiovico.

Rezultatele tratamentului pentru organism

Rezultatele utilizării capsulelor pentru îmbunătățirea auzului Audiovico pot varia de la persoană la persoană și depind de mai mulți factori, inclusiv gradul de pierdere auditivă, caracteristicile individuale și respectarea corectă a recomandărilor de utilizare. Iată câteva dintre rezultatele potențiale care pot fi obținute prin utilizarea regulată și corectă:

 • Îmbunătățirea calității auzului: Unul dintre principalele obiective este îmbunătățirea capacității de percepere și înțelegere a sunetelor, ceea ce poate facilita comunicarea și participarea la activități cotidiene.
 • Protecția sănătății urechilor: Capsulele pot contribui la menținerea sănătății urechilor și la prevenirea deteriorării auzului din cauza factorilor de mediu sau a procesului de îmbătrânire.
 • Reducerea disconfortului sau a simptomelor: Persoanele care au experimentat disconfort auditiv sau simptome precum zgomote în urechi (tinitus) pot observa o reducere a acestor simptome prin utilizarea capsulelor.
 • Creșterea confortului auditiv: Cu ajutorul capsulelor, puteți experimenta o îmbunătățire generală a confortului auditiv în diverse situații, cum ar fi în conversații sau la evenimente zgomotoase.
 • Consolidarea sănătății urechilor pe termen lung: Utilizarea regulată și pe termen lung poate contribui la prevenirea problemelor auditive viitoare și la menținerea unei funcții auditive sănătoase pe termen lung.

back to menu ↑

De unde pot cumpăra Audiovico: farmacie, Amazon, site-ul oficial?

Cumpărați în farmacie: care este costul și disponibilitatea

Audiovico poate fi achiziționat în România din următoarele farmacii: Catena, Farmacia Tei, Sensiblu, Dr Max ro, Helpnet ro, Medifarm ro, Pfarma.ro, Mattca, Pcfarm, Farmaciasilva, Remediumfarm, Farmacieftina, Donaonline, Springfarma.com. Cu toate acestea, în prezent produsul nu este disponibil în stoc. Prețurile în farmacii pot fi mai mari, iar așteptarea pentru următoarea livrare de la producător poate dura între 2 și 3 luni.

Audiovico preț, cat costa, reducere: Site oficial al producătorului

Prețul produsului este de 139 lei, iar producătorul oferă o reducere de 50%. Această ofertă este temporară și nu necesită un cod promoțional. Pur și simplu accesați site-ul oficial prin link și plasați comanda. Cantitatea de produse disponibile la prețul redus este limitată.

Audiovico
139 lei 278 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial

Livrare si plata

Livrarea se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie la primire în numerar, fie cu card de credit. (Livarea se efectuează prin curier în toată țara. Plata poate fi efectuată fie la primire în numerar, fie cu card de credit.)

Pot cumpara Audiovico de pe site-ul Amazon sau Emag?

Pe site-urile Amazon și Emag Ro au devenit mai frecvente cazurile de vânzare a produselor contrafăcute și fraudă. Din acest motiv, producătorul oficial a interzis vânzarea produselor sale pe aceste site-uri.

back to menu ↑

Păreri reale de la consumatorilor despre Audiovico

Am verificat numeroasele recenzii ale cumpărătorilor despre Audiovico pe forumuri, recenzii, pe Amazon, comentarii pe site-urile farmaciilor, grupuri de Facebook și Instagram. Majoritatea acestor recenzii sunt pozitive. Un procent foarte mic din aceste recenzii se referă la reacții alergice.

Audiovico pareri, forum, comentarii

Aici puteți găsi câteva reacții reale ale utilizatorilor din discuțiile de pe forumuri:

“Am fost sceptic în legătură cu capsulele Audiovico pentru îmbunătățirea auzului. Ca sudor cu o experiență îndelungată, auzul meu a început să mă lase în urmă. Dar, am decis să le încerc și să văd ce se întâmplă. A fost o decizie bună! După câteva săptămâni de utilizare regulată, am observat o îmbunătățire semnificativă în percepția sunetelor în jurul meu. Acum, pot auzi chiar și cele mai mici detalii în timp ce lucrez. Este uimitor cum aceste capsule au făcut o diferență reală în viața mea. Și ceea ce îmi place cel mai mult este că nu am avut niciun efect secundar notabil. Le recomand cu încredere celor care se confruntă cu probleme de auz!”

Sudor, 52 de ani, Nicolae

“Vreau să împărtășesc experiența mea cu capsulele Audiovico. Ca programator, petrec multe ore în fața computerului, și acest lucru a început să își pună amprenta asupra sănătății mele auditive. Am încercat diverse soluții, dar nimic nu părea să funcționeze până am aflat de Audiovico.

De când am început să le iau, am observat o îmbunătățire semnificativă a auzului meu. Sunetele sunt acum mai clare, iar acest lucru mă ajută în activitatea mea zilnică. Este uimitor cât de mult impact au avut aceste capsule asupra auzului meu și a calității vieții mele. Și ceea ce este foarte important pentru mine, nu am avut niciun efect secundar deranjant.

Recomand cu căldură capsulele Audiovico oricui se confruntă cu probleme de auz, fie că lucrează în domeniul tehnologiei sau nu. Sunt convins că vă pot ajuta să vă recâștigați calitatea auzului și să vă bucurați de sunetele vieții în toată splendoarea lor.”

Programator, 36 de ani, Alexandru

“Am lucrat ca operator de mai bine de două decenii, iar zgomotele constante ale mașinilor și echipamentelor industriale mi-au pus presiune asupra auzului. În ultimii ani, am început să observ că auzul meu se deteriorează treptat, ceea ce a afectat comunicarea și performanța mea la locul de muncă.

Am aflat despre capsulele Audiovico și am decis să le încerc. După câteva săptămâni de utilizare, am observat o îmbunătățire semnificativă. Sunetele au devenit mai clare, iar zgomotele de fundal nu mai sunt la fel de deranjante. Este ca și cum aș fi redescoperit sunetele pe care le iubesc, cum ar fi vocea colegilor mei și sunetul mașinilor pe care le operăm.

Sunt recunoscătoare pentru această descoperire și nu pot să nu recomand capsulele Audiovico colegilor mei din industrie și tuturor celor care au nevoie de o soluție eficientă pentru îmbunătățirea auzului. Sunt o alegere excelentă!”

Operator, 42 de ani, Ana

Audiovico este o înșelătorie? Există păreri negative?

Audiovico nu este o fraudă. Orice puține recenzii negative pe care le puteți găsi despre produs sunt legate de anumite reacții alergice. Dacă nu aveți alergii la niciunul dintre ingredientele din compoziție, nu sunt observate reacții negative la produs.

back to menu ↑

Părerile medicilor

“Am fost intrigat să aflu mai multe despre capsulele Audiovico și am decis să studiez mai atent acest produs. Ca medic specialist în otorinolaringologie, am întâlnit numeroase cazuri de pierdere a auzului și știu cât de important este să avem soluții eficiente pentru pacienții noștri.

După analizarea ingredientelor și studierea rezultatelor cercetărilor, pot afirma că Audiovico are potențialul de a aduce beneficii semnificative persoanelor care se confruntă cu probleme de auz. Ingredientele naturale din compoziție, precum extractul de Ginkgo Biloba și vitaminele antioxidante, pot contribui la îmbunătățirea sănătății auditive și la protejarea urechilor împotriva stresului oxidativ.

În concluzie, Audiovico pare a fi un supliment promițător pentru îmbunătățirea auzului, dar sfatul medical este esențial pentru a determina dacă este potrivit pentru fiecare individ în parte.”

Dr. Klaus Müller, Otorinolaringolog
Audiovico
139 lei 278 lei
Reducere -50% pe site-ul oficial
back to menu ↑

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări adresate de clienți cu privire la produs și la utilizarea acestuia.

Cum funcționează capsulele Audiovico pentru îmbunătățirea auzului?

Capsulele Audiovico conțin ingrediente naturale care pot ajuta la îmbunătățirea sănătății auditive prin susținerea funcțiilor auditive și a circulației sângelui în urechi.

Cât timp durează până când observ îmbunătățiri în auz după utilizarea capsulelor?

Timpul necesar pentru a observa îmbunătățiri poate varia de la o persoană la alta, dar mulți utilizatori raportează îmbunătățiri semnificative după câteva săptămâni de utilizare regulată.

Există efecte secundare asociate cu utilizarea capsulelor Audiovico?

În general, capsulele Audiovico sunt bine tolerate, dar pot apărea reacții adverse minore, cum ar fi tulburări digestive sau alergii la anumite ingrediente.

Care sunt ingredientele active din capsulele Audiovico și cum contribuie acestea la îmbunătățirea auzului?

Capsulele Audiovico pot conține ingrediente precum extract de Ginkgo Biloba, vitamine antioxidante și minerale esențiale care ajută la menținerea sănătății urechilor și a auzului.

Pot utiliza capsulele Audiovico dacă iau deja alte medicamente?

Este recomandat să discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a începe utilizarea capsulelor, deoarece pot exista interacțiuni cu alte medicamente.

De unde pot achiziționa capsulele Audiovico și care este prețul lor?

Capsulele Audiovico pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al producătorului sau din anumite farmacii. Prețul poate varia și pot exista oferte sau reduceri disponibile.